Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς βγάζετε τους λεκέδες απο τα ρούχα??

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα, πειτε μου τι να κανω με τους λεκεδες των ρουχων γιατι δεν αντεχω αλλο!!!!!!! τα νευρα μου!!!!!!!! φρουτοκρεμα-χορτοσουπα-σοκολατα-περιοδο ειναι οι λεκεδες που με βασανιζουν....εχω δοκιμασει των διαβολακο των λεκεδων- το ace gentile, τιποτα, εχω βαλει απορυπαντικο πιατων κατευθειαν πανω στον΄λεκε κατι κανει αλλα οχι παντα, σκεφτηκα να χρησιμοποιησω καποιο καθαριστικο σαν το ace gentile αλλα δεν ξερω πιο, εχετε να προτινεται κατι δραστικο και αποτελεσματικο;; στο σουπερ ζαλιστικα απο τα πολλα προιοντα που υποσχονται αμεση καθαριοτητα,...μ'αρεσει η καθαριοτητα και θελω και τα ρουχα μου να μην εχουν ιχνος λεκε...τι να κανω;; σωστε με!!!!!!!..ευχαριστω!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καμιά ιδέα για λεκέδες από γράσσο από την αλυσίδα του ποδηλάτου... και από χώματα και γρασσίδι... Δεν αντέχω άλλο αυτούς τους λεκέδες , έπλενα τα ρούχα στους 40 βαθμούς και τώρα τα πλένω στους 60 , όλα τα χρωματιστά και τα άσπρα στους 95 και από τα χρωματιστά , πάλι δε βγαίνουν!

Διαφημίσεις

Καμιά ιδέα για λεκέδες από γράσσο από την αλυσίδα του ποδηλάτου... και από χώματα και γρασσίδι... Δεν αντέχω άλλο αυτούς τους λεκέδες , έπλενα τα ρούχα στους 40 βαθμούς και τώρα τα πλένω στους 60 , όλα τα χρωματιστά και τα άσπρα στους 95 και από τα χρωματιστά , πάλι δε βγαίνουν!

Μαρακι μπες στο blog μου εχω γραψει ενα ποστ για τους λεκεδες και την εξοντωση τους. Μπορει να σε βολεψει κατι

http://jennysdreamylife.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

Εγω παντως για την μπεμπα χρησιμοποιω της σαλιαρες μιας χρησης και εχω σωθει.Οταν χρησιμοποιουσαμε της κανονικες, αγανακτουσα για να τις καθαρισω.Τα φρουτα ειδικα, δεν εβγαιναν με τιποταααα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

• 3 εβδομάδες μετά...

εγώ μαζί τα πλένω, και η μητέρα μου έτσι τα πλένει οπότε δε βρίσκω λόγο να το αλλάξω.αν τα έπλενα χωριστά, μέχρι να μαζέψω τόσα εσώρουχα για να βάλω πλυντήριο,θα μου τελείωναν όλα τα καθαρα!

Διαφημίσεις

εγώ μαζί τα πλένω, και η μητέρα μου έτσι τα πλένει οπότε δε βρίσκω λόγο να το αλλάξω.αν τα έπλενα χωριστά, μέχρι να μαζέψω τόσα εσώρουχα για να βάλω πλυντήριο,θα μου τελείωναν όλα τα καθαρα!

Καλημερα αυτο λεω και εγω αλλα διαβασα σε ενα περιοδικο οτι πρεπει να πλενονται ξεχωριστα, επειδη μεταδιδονται ασθενειες στην υπολοιπη μπουγαδα, ακου τωρα !!!!

άμα πλένουμε όλα τα ασπρόρουχα στους 95 δεν μένει τίποτα όρθιο, εγώ έτσι κάνω γιατί είχα διαβάσει κάπου ότι κάτω από 60 βαθμούς δεν πρέπει να πλένουμε τίποτα γιατί τα μικρόβια δεν σκοτώνονται, μέχρι και τα σκούρα στους 60 τα βάζω

ωχ, διάβασα πολλά και ζαλιστηκα!! εμείς έχουμε πρόβλημα με τα ρουχα που φοραει στον παιδικό.... ερχονται όλα με φαγητα γυρω απο το λαιμό και δεν καταφερα να τα καθαρίσω... θα δοκιμάσω κάποια απο αυτά που διάβασα πιο πάνω... Αλλά εμένα η απορία μου είναι άλλη.... στους 60 βαθμούς δεν ξεβάφουν τα ρουχα??? φοβαμαι να δοκιμάσω...

όχι και στους 95 βαθμούς καλέ! εγώ τα άσπρα στους 60 και τα χρωματιστά στους 30-40. ναι οκ 30 βαθμοί δεν είναι και πολύ ζεστό το νερό αλλά γι'αυτό χρησιμοποιούμε και το απορρυπαντικό.σαπούνι είναι, μικρόβια σκοτώνει και καθαρίζει.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

είχα χρησιμοποιήσει ένα τραπεζομάντηλο άσπρο πριν ένα μήνα, το έπλυνα, το σιδέρωσα και το αποθήκευσα. Προχτές που πήγα να το ξαναχρησιμοποιήσω είχε κιτρινίλες σε κάποια σημεία που δεν τα είχε πριν. Το έπλυνα με χλωρίνη πλυντηρίου στους 60 και δεν καθάρισε. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Πάει το τραπεζομαντηλάκι μου;

• 9 months later...

Με διαβολάκο του λεκέ και 1 νύχτα αντί για 1 ώρα σου γίνονται όλα σαν καινούρια. Εμένα είναι τόση η χαρά μου που επιτέλους βρήκα λύση... δεν φαντάζεστε! Είχαμε καταστρέψει ένα σωρό ρούχα μας αλλά και σαλιάρες....

• 4 months later...

Ζητώ την βοήθεια σας....Μόλις τελείωσα το σιδέρωμα και έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν έχουμε πια μπλουζάκι καθαρό...όλα έχουν και από ένα λεκέ. Δυστυχώς η μικρή μου αρνείται να βάλει σαλιάρα κατά τη διάρκεια του φαγητού και έχουμε λερώσει όλα μας τα ρούχα. Έχω δοκιμάσει διάφορα απορρυπαντικά και διάφορες θερμοκρασίες πλύσης αλλά αποτέλεσμα δεν έχω δει. Στην αρχή την άλλαζα ρούχα για το φαγητό αλλά τώρα πια αυτό είναι δύσκολο και λόγω αντίδρασης και λόγω έλλειψης χρόνου και λόγω ότι μόνη της πια παίρνει την μπανάνα και την τρώει πριν το καταλάβω... Έχετε καμιά ιδέα???

Ευχαριστω κορίτσια... σήμερα ενώ όλα τα ρούχα της μικρής ήταν πλυμένα δεν είχα ρούχα να της φορέσω για να τη στείλω στη γιαγιά ... φρίκαρα...θα τα δοκιμάσω σίγουρα!!!

• 2 months later...
Κι εγώ στο σίδερο τα ανακαλύπτω και βάζω στο λεκέ Dr Beckman το αφήνω και το ξαναπλένω και βγαίνουν όλα

Αυτό με την συγγεκριμένη σκόνη πάνω στον λεκέ, το έκανα σε 2 διαφορετικούς λεκέδες....& δεν έφυγαν.....Ελαβα ένα mail για τους βαθμούς που πρέπει να πλένονται τα ρούχα & ότι σε 30-40 β. δεν ψωφάνε τα μικρόβια. Οπότε εγώ πλένω στους 70β. :|:wink:

Ζητώ την βοήθεια σας....Μόλις τελείωσα το σιδέρωμα και έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν έχουμε πια μπλουζάκι καθαρό...όλα έχουν και από ένα λεκέ. Δυστυχώς η μικρή μου αρνείται να βάλει σαλιάρα κατά τη διάρκεια του φαγητού και έχουμε λερώσει όλα μας τα ρούχα. Έχω δοκιμάσει διάφορα απορρυπαντικά και διάφορες θερμοκρασίες πλύσης αλλά αποτέλεσμα δεν έχω δει. Στην αρχή την άλλαζα ρούχα για το φαγητό αλλά τώρα πια αυτό είναι δύσκολο και λόγω αντίδρασης και λόγω έλλειψης χρόνου και λόγω ότι μόνη της πια παίρνει την μπανάνα και την τρώει πριν το καταλάβω... Έχετε καμιά ιδέα???

με διαβολικό του λεκε.έχει αναλόγως κ την τροφή.αλλά εγώ του μικρού που είναι 5,5 μηνών κ τρώμε κρέμα τώρα στην σφαλιάρα του που πέφτει πάνω κρέμα βάζω τοπικά πάνω στο λένε από το απορρυπαντικό του κ φεύγει τελείως.εχω το προδερμ.

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...