Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κλαματα κ δραματα ξανα στον παιδικο σταθμο!

Recommended Posts

Μεα απο ενα μεγαλο διαστημα αποχης να μαστε παλιιιι!

Λοιπον για δευτερη χρονια η Σοφουλα 2,5 ετων πια περασε χθες την πορτα ενος νεου παιδικου σταθμου(εφοσον στον περσινο αντιμετωπισαμε τραγικα προβληματα!)

Αλλα δυστηχως η αντιδραση της ηταν ισως κ χειροτερη απο την προηγουμενη χρονια!

Κλαμα ασταματητο κ το μονο που ηθελε ειναι τη μαμα αγκαλια!Εχει να πεισμα απεριγραπτο κ μια αρνηση φοβερη!Ειπε οχι η Σοφουλα κ αυτο δεν αλλαζει....Ειλικρινα προσπαθω με καθε τροπο να την πεισω αλλα ειναι ανενδοτη...δεν θελει κ το υποστηριζει!Εχω απελπιστει πια κ δεν βρισκω κανεναν τροπο να την πεισω...Φυσικα κ την προηγουμενη χρονια δεν προαρμοστηκε ποτε....ολη η χρονια περασε με αγχος ...κλαματα κ δραματα!!!!

Ομως πρεπει να γυρισω στη δουλεια μου κ δεν υπαρχει αλλη λυση πρεπει να βρεθει τροπος να αγαπησει Σοφουλα το "σχολειο"....Ειναι πολυ κοινωνικο παιδι αλλα τελικα μαλλον αυτο δεν αρκετο....Βοηθηστε με....απελπιστικα!!!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω την ... ιστορία σας με τον περσινό σταθμό, αλλά έτσι όπως το βλέπω με μια πρώτη ματιά, το σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσεις ποιος είναι ο λόγος που δεν θέλει το σταθμό. Από πού προήλθε η άρνηση; Έγινε κάτι; Δεν θέλει να ξεβολεύεται; Περνάει καλύτερα στο σπίτι; Κάτι άλλο; Πιστεύω ότι όταν βρίσκουμε την αιτία των προβλημάτων, είμαστε πιο κοντά στη λύση τους. Αν θες γράψε κάτι παραπάνω προς αυτή την κατεύθυνση, για να κατεβάσουμε ιδέες!!!

Ολη η χρονια περασε με αγχος,κλαματα και δραματα, και φετος περνας τα ιδια και χειροτερα,αυτο δεν ειναι η γνωστη γκρινια αλλα χρόνιο πρόβλημα που πρεπει να αντιμετωπιστει.

Γιατί δεν θέλει να πάει στον παιδικό σταθμό;

Ίσως του έχουν παρουσιασθεί κάποια προβλήματα στον παιδικό σταθμό που, αν και τα αναφέρει, δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία από τους γονείς. Θα πρέπει να ακούμε τα παράπονά του. Για παράδειγμα, να ακούμε με κατανόηση τα παράπονα για τη νηπιαγωγό ή τα άλλα παιδιά, να το ενθαρρύνουμε και σε ήρεμη ατμόσφαιρα να του εξηγούμε την κατάσταση. Άλλοτε πάλι μπορεί το πρόγραμμα του παιδικού σταθμού να είναι ανιαρό και ιδιαίτερα για παιδιά που επί σειρά ετών πηγαίνουν στον ίδιο σταθμό να μη βρίσκουν νέα ενδιαφέροντα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα ήταν καλό να συζητείται το πρόβλημα με τη νηπιαγωγό ή άλλους γονείς ώστε να βρεθούν από κοινού τρόποι που θα κάνουν τη διαβίωσή του εκεί και πάλι ενδιαφέρουσα.

Αν το παιδί στην έναρξη του παιδικού σταθμού δεν επιθυμεί να συνεχίσει, ίσως να υπάρχουν δυσκολίες προσαρμογής στο νέο κοινωνικό σύνολο. Πολύ συχνά παρατηρείται το γεγονός ότι παιδιά που έχουν στο σπίτι συνεχή παρακολούθηση και ξεχωριστή φροντίδα δεν επιθυμούν να παραμείνουν σε ένα χώρο που η φροντίδα δεν είναι όπως αυτή του οικείου περιβάλλοντός τους. Νιώθουν αποξενωμένα και αισθάνονται ξαφνικά ότι οι γονείς τους δεν τα θέλουν στο σπίτι, έχουν τις δικές τους ασχολίες και δεν τα αγαπούν όπως πρώτα. Και σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να συζητηθούν με τη νηπιαγωγό τρόποι σταδιακής του ενσωμάτωσης με ιδιαίτερη φροντίδα από μέρους της για τις επόμενες εβδομάδες.

Εάν με αυτές τις συζητήσεις δεν δοθεί ικανοποιητική λύση στο πρόβλημα, θα πρέπει να διοργανωθεί εκ μέρους των γονέων κάποια συνάντηση και με άλλους γονείς για συζήτηση και βελτίωση συγκεκριμένων προβλημάτων που μπορεί να έχουν εντοπισθεί στον παιδικό σταθμό. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι με τη συνεργασία πάντοτε μπορούμε να αλλάξουμε μερικές δυσάρεστες καταστάσεις, αν δείχνουμε ενδιαφέρον και επιδιώκουμε λύσεις με συλλογική βοήθεια.

Τέλος, να έχουμε υπόψη ότι η άρνησή του αυτή μπορεί να αποτελεί μια μορφή προβληματικής συμπεριφοράς του ίδιου του παιδιού. Ενδεχομένως να αποτελεί εκδήλωση της «ιδιαιτερότητάς» του στην προσαρμογή με το νέο περιβάλλον. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να επιδιώξουμε να συζητήσουμε το πρόβλημα με τον παιδίατρο και αυτός ανάλογα μπορεί να μας κατευθύνει σε πιο εξειδικευμένο κέντρο για τη διάγνωση και την αντιμετώπισή του.

φυσικα κ υπαρχει αιτια γι αυτο κ αποφασισα να αλλαξει σχολικο περιβαλλον για φετος...η ιστορια εχει ως εξης:κοντα φυσικα στο τελος της σχολικης χρονιας κ εφοσον οι "παιδαγωγοι" του σταθμου μου ελεγαν οτι ειναι παραλογο που το παιδι δεν προσαρμοζεται εβαλα την παιδιατρο μου να επικοινωνισει με τον σταθμο η οποια φυσικα δεν πιστευε αυτα που ακουγε γιατι ξερει οτι η μικρη ειναι πολυ δραστηριο κ υπερβολικα κοινωνικο παιδι!Ετσι λοιπον κ γω αποφασισα μια μερα να μην παω στη δουλεια μου κ εμφανιστηκα στο σταθμο σε ωρα που δεν με περιμενανε κ τι αντικρυσα????βρεφη κ μωρα να κοιμουνται κ η μικρη μου κλειδωμενη "μονη της" σε ενα δωματιο να κλαιει απαρηγορητη!!!βεβαια οταν ζητησα εξηγησεις μου απαντησαν οτι ειναι τιμωρια!!!Δυστηχως το παιδι τοτε δεν ηταν σε θεση μου εξηγηση αλλα επειδη δεν ξεχνανε κ ολας με τα απο λιγο καιρο απο μονη της ξεκινησε να περιγραφει ολη την ιστορια την οποια επαναλαμβανει μεχρι σημερα!!!

φυσικα κ υπαρχει αιτια γι αυτο κ αποφασισα να αλλαξει σχολικο περιβαλλον για φετος...η ιστορια εχει ως εξης:κοντα φυσικα στο τελος της σχολικης χρονιας κ εφοσον οι "παιδαγωγοι" του σταθμου μου ελεγαν οτι ειναι παραλογο που το παιδι δεν προσαρμοζεται εβαλα την παιδιατρο μου να επικοινωνισει με τον σταθμο η οποια φυσικα δεν πιστευε αυτα που ακουγε γιατι ξερει οτι η μικρη ειναι πολυ δραστηριο κ υπερβολικα κοινωνικο παιδι!Ετσι λοιπον κ γω αποφασισα μια μερα να μην παω στη δουλεια μου κ εμφανιστηκα στο σταθμο σε ωρα που δεν με περιμενανε κ τι αντικρυσα????βρεφη κ μωρα να κοιμουνται κ η μικρη μου κλειδωμενη "μονη της" σε ενα δωματιο να κλαιει απαρηγορητη!!!βεβαια οταν ζητησα εξηγησεις μου απαντησαν οτι ειναι τιμωρια!!!Δυστηχως το παιδι τοτε δεν ηταν σε θεση μου εξηγηση αλλα επειδη δεν ξεχνανε κ ολας με τα απο λιγο καιρο απο μονη της ξεκινησε να περιγραφει ολη την ιστορια την οποια επαναλαμβανει μεχρι σημερα!!!

Φανταζομαι οτι μετα εγινε το "ελα να δεις" ετσι ?

Εδειρες κανεναν ?

Εκαψες τον παιδικο ?

Μην μου πεις οτι το αφησες ετσι ?

Διαφημίσεις

εφριξα..

καλο κουραγιο δεν εχω προσωπικη εμπειρια με το γιο μου αλλα πιστευω οτι δικαιως το παιδακι δε θελει να παει...μηπως πρεπει να συζητησεις με καποιον ειδικο για το πως θα το ξεπερασει?

εμενα σαν παιδι με εστειλαν και οντας πολυ κοινωνικη τα πηγα μια χαρα θυμαμαι ποσο πολυ το διασκεδαζα..καποια στιγμη ομως(το θυμαμαι ακομα)αρχισαν κατι τετοιου ειδους χαζες κατα τη γνωμη μου τιμωριες σε βαζω στην κουνια για να μαθεις ή καπως ετσι..( για ανουσια θεματα )και απο τοτε στραβωσα τους ειπα τερμα.Εξηγησα για τις τιμωριες κτλ (απο οτι μου λενε) και πηγαν οι γονεις μου στο σταθμο.Θυμαμαι ακομα την αρνηση της δασκαλας στο τι συνεβαινε..ηταν η πρωτη φορα που ηρθα αντιμετωπη με το ψεμα και ενιωθα πολυ χαλια..ειχα κλειστει στον εαυτο μου και ολη μερα καθομουν στην αυλη..

Μιλουσα και πολυ καθαρα και ημουν ανενδοτη δεν ηθελα με τιποτα να ξαναπαω ειχαν φτασει τα χριστουγεννα ,ειχα και ποιημα ,θα περναμε και δωρα απο τον Αγιο Βασιλη αλλα θυμαμαι την αρνηση μου..δε με δελεααν με τιποτα..

Το θυμομουν για χρονια και ενιωθα στεναχωρια..

ευχομαι να πανε ολα καλα!!

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Φανταζομαι οτι μετα εγινε το "ελα να δεις" ετσι ?

Εδειρες κανεναν ?

Εκαψες τον παιδικο ?

Μην μου πεις οτι το αφησες ετσι ?

Aν κ ηθελα παρα πολυ να τα κανω ολα αυτα δεν ξερω πως συγκρατηθηκα εκεινη τη στιγμη!η μαλλον ξερω...βλεποντας την μικρη να τρεμη ολοκληρη να με κραταει τοσο σφιχτα που νομιζα οτι θα με πνιξει το μονο που ηθελα ηταν να φυγω!!!κ αυτο κ εκανα...Αλλα δεν το αφησα ετσι τους εστειλα να ωραιοτατο εξωδικο καζι με μια πανεμορφη μηνυση κ ο λογος πια στη δικαιοσυνη!!!κ οσο το σκεφτομαι μαλλον ηταν η καλυτερη κινηση!

εφριξα..

καλο κουραγιο δεν εχω προσωπικη εμπειρια με το γιο μου αλλα πιστευω οτι δικαιως το παιδακι δε θελει να παει...μηπως πρεπει να συζητησεις με καποιον ειδικο για το πως θα το ξεπερασει?

εμενα σαν παιδι με εστειλαν και οντας πολυ κοινωνικη τα πηγα μια χαρα θυμαμαι ποσο πολυ το διασκεδαζα..καποια στιγμη ομως(το θυμαμαι ακομα)αρχισαν κατι τετοιου ειδους χαζες κατα τη γνωμη μου τιμωριες σε βαζω στην κουνια για να μαθεις ή καπως ετσι..( για ανουσια θεματα )και απο τοτε στραβωσα τους ειπα τερμα.Εξηγησα για τις τιμωριες κτλ (απο οτι μου λενε) και πηγαν οι γονεις μου στο σταθμο.Θυμαμαι ακομα την αρνηση της δασκαλας στο τι συνεβαινε..ηταν η πρωτη φορα που ηρθα αντιμετωπη με το ψεμα και ενιωθα πολυ χαλια..ειχα κλειστει στον εαυτο μου και ολη μερα καθομουν στην αυλη..

Μιλουσα και πολυ καθαρα και ημουν ανενδοτη δεν ηθελα με τιποτα να ξαναπαω ειχαν φτασει τα χριστουγεννα ,ειχα και ποιημα ,θα περναμε και δωρα απο τον Αγιο Βασιλη αλλα θυμαμαι την αρνηση μου..δε με δελεααν με τιποτα..

Το θυμομουν για χρονια και ενιωθα στεναχωρια..

ευχομαι να πανε ολα καλα!!

ναι αλλα εγω ειμαι υποχρεωμενη να τη στειλω γιατι ΠΡΕΠΕΙ να παω για δουλεια κ ιδου το θεμα δεν αντεχω να την βλεπω να υποφερει κ δεν βρισκω καμια λυση!!

το καταλαβαινω οτι πρεπει να τη στειλεις αλλα νομιζω οτι δε γινεται με το ζορι..ισως καποια κοπελα μπορεσει να σου δωσει μια λυση ωστε να την προσεγγισεις ή να σου προτεινει καποιον ειδικο να σας συμβουλευσει.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Aν κ ηθελα παρα πολυ να τα κανω ολα αυτα δεν ξερω πως συγκρατηθηκα εκεινη τη στιγμη!η μαλλον ξερω...βλεποντας την μικρη να τρεμη ολοκληρη να με κραταει τοσο σφιχτα που νομιζα οτι θα με πνιξει το μονο που ηθελα ηταν να φυγω!!!κ αυτο κ εκανα...Αλλα δεν το αφησα ετσι τους εστειλα να ωραιοτατο εξωδικο καζι με μια πανεμορφη μηνυση κ ο λογος πια στη δικαιοσυνη!!!κ οσο το σκεφτομαι μαλλον ηταν η καλυτερη κινηση!

Και πολυ καλα τους εκανες.

ΕΥΓΕ που δεν το αφησες ετσι.

Διαφημίσεις

Το δυσάρεστο γεγονός που περιέγραψες, μας λες ότι έγινε προς το τέλος της χρονιάς.

Έγραψες επίσης ότι τα προβλήματα΄μη προσαρμογής ξεκίνησαν από την αρχή.

Τι εξήγηση δίνεις γι' αυτό?

Γινόταν κάτι άσχημο από την αρχή?

Μήπως άργησες να επέμβεις?

Γιατί βλέπω πολύ δύσκολο για ένα παιδί που βίωσε μια τέτοια άσχημη κατάσταση για μία σχεδόν ολόκληρη σχολική χρονιά, να θελήσει να ξαναπάει σχολείο ακόμα κι αν το περιβάλλον έχει αλλάξει.

Μήπως να ζητήσεις βοήθεια παιδοψυχολόγου?

πάντως αν την πιέσεις θα τα κάνεις χειρότερα.

Το δυσάρεστο γεγονός που περιέγραψες, μας λες ότι έγινε προς το τέλος της χρονιάς.

Έγραψες επίσης ότι τα προβλήματα΄μη προσαρμογής ξεκίνησαν από την αρχή.

Τι εξήγηση δίνεις γι' αυτό?

Γινόταν κάτι άσχημο από την αρχή?

Μήπως άργησες να επέμβεις?

Γιατί βλέπω πολύ δύσκολο για ένα παιδί που βίωσε μια τέτοια άσχημη κατάσταση για μία σχεδόν ολόκληρη σχολική χρονιά, να θελήσει να ξαναπάει σχολείο ακόμα κι αν το περιβάλλον έχει αλλάξει.

Μήπως να ζητήσεις βοήθεια παιδοψυχολόγου?

πάντως αν την πιέσεις θα τα κάνεις χειρότερα.

Μαλλον ηταν κατι που γινοταν καιρο γιατι μεχρι κ ενα μηνα μετα τις δικοπες των χριστουγεννων δεν αντιμετωπισε προβλημα ξαφνικα ξεκινησαν ολα!ισως αργησα πολυ να επεμβω η μαλλον εδειξα πολυ εμπιστοσυνη στις "παιδαγωγους"....

μετα τα χριστουγεννα ξεκινησε η αρνηση της μικρης μεχρι τοτε δεν υπηρξε θεμα!!!αλλα σε ενα εχεις απολυτο δικιο εφοσον το παιδι δεν ηταν σε θεση να επικοινωνισει τοσο καλα ωστε να μου εξηγησει τι γινεται επρεπε να ειχα επεμβει νωριτερα χωρις να δειξω εμπιστοσυνη στις "παιδαγωγους"!οι οποιες σημειωτεων ηταν ανω τον 50 για βρεφικο τμημα!

Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό... Σε μια τέτοια περίπτωση νομίζω πως πρέπει να απευθυνθείς σε ειδικούς, γιατί πρόκεται για πολύ σοβαρό θέμα που θα ακολουθεί το παιδί σου ίσως και σε όλη του τη σχολική (και όχι μόνο) ζωή. Θέλει πολλή πολλή συζήτηση (είμαι σίγουρη ότι έχει μαλλιάσει ήδη η γλώσσα σου να εξηγείς). Επίσης ίσως (ανάλογα με το παιδί) να έπαιζε ρόλο το να άλλαζες την ονομασία του σχολείου, δηλαδή αντί να λέτε "παιδικός σταθμός"να λέτε παιδότοπος (λέω τώρα εγώ). Κι όταν μιλάτε σε άλλους γονείς να λέτε "Α εμάς δεν θα πάει φέτος σε παιδικό, θα πάει σε έναν άλλο παιδότοπο". Χωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να αποσυνδέσει την ονομασία του σχολείου από το σχολικό περιβάλλον, για να της φύγει η άρνηση. Από κει και πέρα, θα συζητούσα πάρα πολύ με τους ανθρώπους στο καινούριο σχολείο. Καλή δύναμη σου εύχομαι, γιατί αυτό που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι πραγματικά πολύ δύσκολο...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Ειλικρινα ανατρίχιασα και μόνο που το διάβασα, τι λες τωρα και αναρωτιέσαι γιατί δε θέλει. Είμαι σίγουρη ότι αυτό γινόταν όλη τη χρονια. Μάλλον χρειάζεσαι βοήθεια από ειδικό. Εγώ μάλλο θα της έδινα χρόνο πρίν την στείλω, και μιλάω για ένα χρόνο. Λύση γιαγιάς ή γυναίκας στο σπίτι υπάρχει? Μικρή είναι ακόμα ας ξεκινήσει στα 3,5 παιδικό δεν έγινε και τίποτα...

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Διαφημίσεις

Απιστευτο πραγματικά...

Λυπάμαι πολύ για το παιδάκι και για εσάς που περάσατε τέτοια τρομερή κατάσταση.

Εγώ μάλλον θα κοιτούσα για γυναίκα στο σπίτι,τουλάχιστον για φέτος.Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

αν ειναι δυνατον!!εχω φριξει!!καλυτερα το παιδι να απασχοληθει με μια παιδαγωγο σπιτι αν βλεπεις οτι κλαιει κ υποφερει!!εχει δημιουργηθει ψυχολογικο στο παιδι κ πολυ φοβαμαι οτι αυτο δεν εχει γινει μονο μια φορα...εχει αρνηση γιατι προσπαθει να προστατευτει το καημενουλη...ειλικρινα λυπαμαι που υπαρχουν τετοιοι παιδικοι....ντροπη κ αισχος....καλο θα ηταν αν επιτρεπεται..να αναφερθεις ονομαστικα σε ποιο σχολειο πηγαινε για να προστατευτουν κ αλλα παιδια απο αναλογη συμπεριφορα!!μπορει να ειναι δυσφημιση αλλα κ η καταπατηση αθωων ψυχων ειναι αδικημα

Σίγουρα στο παιδάκι έχει γίνει βίωμα αυτό που πέρασε πέρισυ, και για αυτό δεν θέλει να πάει και φέτος. Γνώμη μου είναι πως θα πρέπει είτε να βρεις κάποια κοπέλα να το απασχολήσεις στο σπίτι για φέτος ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε εξήγησε στις κοπέλες που είναι φέτος στον παιδικό την εμπειρία που είχε πέρισυ το παιδί και ζήτα τους να είναι πιο προστατευτικές προς αυτό, ώστε και εκείνο να νιώσει ζεστασιά και φροντίδα.Αν εκείνο νιώσει ότι δεν απειλείται στον νέο του χώρο τότε πιστεύω θα μπορέσει να προσαρμοστεί καλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Victoria Sofoula, κατ' αρχήν λυπάμαι και εξοργίζομαι για αυτό που πέρασε πέρυσι το κοριτσάκι σου.... Εύχομαι να το ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται (αν γίνεται).

Πρόταση για το τι να κάνεις φέτος προσωπικά δεν έχω. Απλά νομίζω ότι στη θέση σου θα πήγαινα σε παιδοψυχολόγο να με συμβουλεύσει σχετικά.

Θα ήθελα να σε συγχαρώ που έκανες μήνυση στον περσινό παιδικό σταθμό. Και να σου ζητήσω να μας πεις το όνομά του και την περιοχή στην οποία βρίσκεται.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Ειλικρινα σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον κ τη συμπαρασταση!τωρα οσον αφορα για αλλη λυση δεν ιδιαιτερα εφικτη γιατι γιαγιαδες διαθεσιμες δεν υπαρχουν κ οσο για γυναικα στο σπιτι ειναι κατι που δεν το σηκωνει ο οικογενειακος προυπολογισμος!!!Πολυ θα ηθελα να σας αναφερω τον σταθμο αλλα λογο του οτι κινουμαστε δικαστικα κ δεν εχει κλεισει το θεμα θα πρεπει να σας αφησω σε αναμονη μεχρι να βγει η αποφαση αυτο που μπορω να σας πω ομως ειναι οτι ειναι δημοτικος οχι ιδιωτικος!!!παντως η προταση να αλλαξουμε ονομασια κ να μην το αποκαλουμε "σχολειο" θα το δοκιμασω αυριο γιατι κ η σημερινη επισκεψη μας στο σταθμο ηταν απλα.....δραματικη!!!

@ Victoria Sofoula

Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψει παιδοψυχολόγος, γιατί αν ήταν μεγάλο το διάστημα που γινόταν αυτό, μπορεί να έχει γίνει βίωμα στο παιδί.

Και αφού υπάρχει εξώδικο, ας μας πει ο ADMIN, αν μπορείς να γράψεις το όνομα και την περιοχή του παιδικού.

Διαφορετικά, θα σε παρακαλούσα να μου στείλεις ένα pm με τα στοιχεία, απλά και μόνο για να γνωρίζω και να προσέχω τυχόν επιλογές μου.

Λογικό είναι το παιδί να μην θέλει να πάει, αφού έχει στο μυαλό του ότι πέρασε δύσκολα την περασμένη χρονιά, ούτε εγώ θα πήγαινα. Πιστεύει μάλλον ότι θα είναι τα ίδια. Με τις καινούργιες παιδαγωγούς το συζήτησες ??? Πως αντιδρά η μικρή στην θέα του καινούργιου "σχολείου" ....πρέπει να την πείσεις ότι είναι καινούργιο και διαφορετικό. Στον δικό μας παιδικό έχουν ένα μεγάλο κλουβί με 3 κουνέλια και δίνουν στα μικρά καρότα ή σπόρους για να τα ταΐσουν, μπορώ να σου πω ότι εμάς πέρσι μας έσωσε εν μέρει αυτό από τα μεγάλα κλάματα.

a40Vp3.pngGchMp2.png

Καταρχήν VICTORIA SOFOULA μπράβο σου για τα νομικά μέτρα που πήρες και που δεν το άφησες να περάσει έτσι !!!! Επίσης συμφωνώ με την πρόταση που σου έκαναν να συμβουλευτής παιδοψυχολόγο, διότι είναι "μεγάλο" το σοκ του παιδιού και δεν θα το ξεπεράσει εύκολα αν δεν σε συμβουλέψει κάποιος ειδικός. Μπορείς να ρωτήσεις το σταθμό που πας τώρα με ποιον συνεργάζονται. Όπως και να 'χει σου εύχομαι τα καλύτερα για την κορούλα σου κι εσένα !!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...