Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

Εγώ τις αγοράζω από το φαρμακείο...δεν ξέρω που αλλού μπορείς να τις βρείς :(:(:(

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 425
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα περιμένω εντυπώσεις...ελπίζω να σου φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς bougioukaki μου :wink::wink::wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Οι βαφές οι οποίες δεν περιέχουν αμωνία και έχουν χαμηλό βαθμό οξυζενέ ...έχετε σκεφτει ποτέ πως καταφέρνουν και έχουν αποτέλεσμα???????????

Έχουν αποτέλεσμα διοτι χρησιμοποιούν ισχυρά χρωστικά , τα χρωστικά είναι από τις πλέον τοξικές ουσίες.

Τώρα αν χρησιμοποιέίτε βαφή που σας ξανθαίνει το μαλλί και πιστεύεται πως δεν έχει αμωνία και οξυζενέ.........μην απορείται πως βγαίνουν τα ανέκδοτα για τις ξανθιές :lol::lol::oops:

:lol::lol::lol::lol:

almak για πες μας εσύ που ξέρεις! :lol:

Εγώ δεν ξέρω πάντως...ξέρω μόνο αυτό που γράφει το κουτί πάνω χα χα...αααααααααααααααααα και δεν τα βάφω ξανθά εγώ...τι ισχύει;

Διαφημίσεις

Δεν γνωρίζω τις συγκεκριμένες βαφές που αναφέρεις.

Εφόσον δεν περιέχουν τις γνωστές ουσίες και παρ όλα αυτά αποδίδουν καλά σε λευκά μαλιά , τότε σίγουρα χρσιμοποιούν ποιό ισχυρά χρωστικά.

Αυτό θα το καταλάβεται όταν με το καλό γεννήσετε και επιλέξτε να αλάξετε χρώμα σε ποιό ανοιχτό θα δείτε ότι πολύ δύσκολα ξεφορτώνεστε το παλιό.

Γιατί άραγε?????

• 7 months later...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ, Κ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΦΥΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ? ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΠΟΙΕΙ ΦΥΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ?

Λυπάμαι που θα στο πω αλλά καμία βαφή δεν είναι φυτική και μου το έχει επιβεβαιώσει και ο γιατρός μου και η κομμώτριά μου. Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη μετά τον τρίτο μήνα έβαφα τα μαλλιά μου στη ρίζα με korre και έκανα και ανταύγειες. Τώρα περίμενα ως τον πέμπτο όπου μου έβαλε η κομμώτρια βαφή κανονική μέσα στα αλουμινόχαρτα για να μην ακουμπάει τη ρίζα και τελικά όταν με έλουσε κατάλαβε ότι είχε ξεχειλίσει η βαφή και μου έβαψε κανονικά και τη ρίζα. Δεν πιστεύω ότι θα πάθεις κάτι με το να τα βάψεις στην εγκυμοσύνη σου μία ή δύο φορές, εξάλλου όλες οι διάσημες δεν κυκλοφορούν με ρίζα άβαφτη. Απλά μην υπερβάλλεις και πηγαίνεις κάθε μήνα.

Με το καλό το μωράκι σου.

Κι εγώ τον 4ο μήνα πήγα κομμωτήριο και έκανα κανονική βαφή, τι τα θες, τι τα γυρεύεις, τα ίδια χάλια είναι όλες οι βαφές, αν μπορείς να μην τα βάψεις καθόλου είναι το καλύτερο, εγώ έχω πολλά λευκά και δεν άντεχα να είμαι άβαφτη τόσους μήνες. Πάντως ο γιατρός μου δεν ήταν αντιθετος (μετά το πρώτο τρίμηνο εννοείται), και ο κομμωτής επίσης έλεγε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε οι κοπελες που δουλεύουν στα κομμωτήρια και κάνουν βαφές τοοοσες φορές κάθε μέρα, μια χαρά είναι τα μωρά τους.

Όλα με μέτρο και μην αγχώνεσαι! :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Ζουζουνέλ είχαμε ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα, η ρίζα μου είναι καστανή σκούρα και είχε μακρύνει αρκετά αφού ήταν πέντε μήνες άβαφτα και τα υπόλοιπα ξανθό πλατινέ..... :lol: εκεί να δεις γέλια! σαν την κακομοίρα ήμουν, αλλά ευτυχώς τα έφτιαξα και τα έκοψα και 1+ 1/2 παλάμη μήκος και τα έκανα μακρύ καρέ και ησύχασα, άμα πια! :cool:

Διαφημίσεις

Αμ, η ρίζα ήταν ασπροκάστανη και τα υπόλοιπα (απ' το αυτί και κάτω δλδ :lol: ) ξανθά-πλατινέ κι εμένα! Κρίμα που δεν έβγαλα καμιά φωτογραφία, να τη δείχνω αργότερα του παιδιού μου να τρώει το φαγητό του! :lol:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=9604&highlight=%E2%E1%F6%DD%F2

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Ζουζουνέλ είχαμε ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα, η ρίζα μου είναι καστανή σκούρα και είχε μακρύνει αρκετά αφού ήταν πέντε μήνες άβαφτα και τα υπόλοιπα ξανθό πλατινέ..... :lol: εκεί να δεις γέλια! σαν την κακομοίρα ήμουν, αλλά ευτυχώς τα έφτιαξα και τα έκοψα και 1+ 1/2 παλάμη μήκος και τα έκανα μακρύ καρέ και ησύχασα, άμα πια! :cool:
ΑΧ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΛΑΤΙΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ ΜΕ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ... ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ... ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΑΛΛΑΚΙ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ 1η ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΞΑΝΘΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ...

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

αχ.. ωραίο μου ξανθό .. i miss you .. :cry::cry:

μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος πήγα και μου έκανε η κομμώτρια μια καστανή σκούρα βαφή απο τα αυτιά και κάτω όπου είχε φτάσει πλέον η ανταύγια και μόλις είδα τον εαυτό μου μετά στον καθρέπτη αναφώνησα: "ΩΧ! Η Ποκαχόντας σε XL version! :( " ειλικρινά δάκρισα .. είπα όμως ότι θα το κρατήσω μαύρο μέχρι να τελειώσω το θηλασμό του μικρού .. μετάάάάάάάάάάάάάάά ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΕΚΑΠΑΖ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!

θα γίνω μια αιθέρια ξανθιά όρκα και τρέμετε skinny blonds!! :lol::lol::lol:

αυτά και καλημέρα σας! :wink:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

indeed κοντεύω .. αλλά θα αργήσω να βαφτώ ξανθιά .. εκτός κι αν ο γιόκας μου αποφασίσει να σταματήσει το θηλασμό σε κανα 6μηνο (που δεν το θέλω!) και μου δωθεί η ευκαιρία να ντεκαπαζαριστώ!! :wink:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Εγώ πάλι, πριν μείνω έγκυος έβαψα τα μαλλιά μου στο φυσικό τους χρώμα. Αρχίσαμε τις προσπάθειες για μωράκι, έμεινα έγκυος και τα ξαναέβαψα αφού τελείωσα με τον θηλασμό... Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη, οπότε θα έλεγα να μην τα βάφετε! Δεν είναι μόνο τα χημικά που ακουμπούν στο κεφάλι σας, αλλά και αυτά που εισπνέετε...

Εγώ ευτυχώς είμαι καστανόξανθη και κάνω λίγο πιο έντονες ξανθές αντάυγιες και μην έχοντας βάψει τα μαλλιά όλο το καλοκαίρι αφού ανοίγουν μόνα τους τώρα φαίνεται σχεδόν φυσικό το μαλλί μου αλλά όπως και να χει αυτές οι αντάυγιες μου φώτιζαν την μέρα και μόλις κλείσω τον τρίτο αφού έχω πάρει και την άδεια του γιατρού μου(και βαφή κανονική μου είπε επιτρέπεται μετά τον τρίτο) θα πάω να τις ξανακάνω!!! :twisted:

sjCrp3.png

Τελευταία βαφή που έκανα ήταν τέλη Ιανουαρίου 2008... και δεν σκοπεύω να τα ξαναβάψω μέχρι να μακρύνουν και να ξεφορτωθώ όλο το βαμμένο "κομμάτι" των μαλλιών μου.

Ευτυχώς δεν έχει διαφορά γιατί τα έβαφα πολύ κοντά στο φυσικό μου :wink:

Κι αφού διαπίστωσα ότι ΔΕΝ έχω άσπρες τρίχες (όχι ακόμη δηλαδή) θα τ' αφήσω έτσι!

• 1 month later...

επιτρεπεται να βαφουμε τα μαλλια μας κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης ??? ειναι κατι που με προβληματιζει κ ξεχασα να ρωτησω κ τον γιατρο μου..:( ξερει καμμια αν κανει να βαφουμε τα μαλλια μας????

line_m121_beg_40_time_1250136000_text_ef20e3e9efeae1f220eceff520e5e9ede1e9.gif

νομίζω επιτρέπονται φυτικές βαφές (του Κορρέ) και ανταύγειες που δεν ακουμπάει το φάρμακο στο δέρμα του κεφαλιού. Αν δεν έχεις πολλά άσπρα είναι καιρός να ζήσει και το μαλλί σου μια περίοδο αποτοξίνωσης και χαράς! Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες, εμένα η εγκυμοσύνη μου έκανε τέλειο μαλλί!

ssttaa

οχι οχι ουτε μια λευκη δεν εχω ακομα..αλλα επειδη ειναι ανοιχτο το χρωματακι που εχω κι ηδη εχει βγει η ριζα δεν ειναι κ οτι καλυτερο να φαινεται η μαυριλα..:(

line_m121_beg_40_time_1250136000_text_ef20e3e9efeae1f220eceff520e5e9ede1e9.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...