Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Νομίζω πως όλοι έχουμε ακούσει για την νέα γρίπη...ένας πανικός προ των πυλών!!!

Θα ανοίξουν τα σχολεία....δεν θα ανοίξουν τα σχολεία?

Είναι ασφαλές το νέο εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων ή όχι?

Θα στείλουμε τα μικρά παιδιά στους παιδικούς σταθμούς ή θα τα κρατήσουμε στο σπίτι?

Αναρωτιέμαι μήπως το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, πάντως στο εξωτερικό δεν είναι το πρώτο θέμα ειδήσεων παρόλο που τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα, πιστεύω πως οι δημοσιογράφοι λίγο το έχουν τραγικοποιήσει το θέμα στην Ελλάδα.

Αναρωτιέμαι τι θα κανουμε με τους παιδότοπους, η κορη μου ειναι φιλασθενη γενικώς αλλά σκέφτομαι πως έτσι και αλλίως στο σχολείο θα πηγαίνει, με τις φίλες τις πάλι θα παίζει,εμείς θα πηγαινοερχόμαστε στην δουλεία μας...άρα τι νοήμα έχει να μην πάμε στον παιδότοπο?

Τι θα κάνουμε? γίνεται να απομονοθούμε?

Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας....είμαι μπερδεμένη!!!

Η μεγαλυτερη ευλογια στη ζωη μου ειναι που απεκτησα την κορουλα μου!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Η αλήθεια είναι πως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μεγαλοποιούν τις καταστάσεις και δεν δίνουν σωστή ενημέρωση ακόμα και σε εμάς που έχουμε παιδότοπο...δεν είναι λύση η απομόνωση των παιδιών σε καμία περίπτωση αλλά η προσοχή μας στις συνθήκες υγειηνής όπου και αν βρισκόμαστε.Καλό θα είναι οι μανούλες να πλένετε αρκετά συχνά τα χεράκια των παιδιών και να έχετε στις τσάντες σας αντισηπτικά μαντιλάκια...όσο για τα σχολέια και τους παιδότοπους θα πρέπει να φροντίσουν για την καθαριότητα των χώρων αλλά και των παιδιών.Εμείς λίγες μέρες πριν ανοίξουμε θα κάνουμε απολύμανση και θα υπάρχει και ανακοίνωση σε όλους τους χώρους μας για τη γρίπη.Όπως καταλαβαίνεις ούτε εμείς θέλουμε να υπάρξει έξαρση αλλά και να έχουμε κρούσμα στον παιδότοπο μας..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...