Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Just now, Mama_Anesti_ είπε:

Κορίτσια με έχει φάει το άγχος! Εδω και ένα μήνα έχω διαπιστώσει κερί στο ένα αυτί του μικρού τόσο που φρασει τον πόρο. Ή παιδίατρος που το είδε (τότε ήταν περισσότερο ανοιχτό) είπε πως το τύμπανο ήταν εντάξει και το κερί είναι πολύ εξωτερικά και με σταγόνες unisept otic θα φύγει! Δεν φεύγει όμως, παρότι το παιδί δεν δειχνει να ενοχλείται, και σκέφτομαι να επισκεφτουμε ωρλ.

Αναρωτιέμαι λοιπόν τριών ετών θα μπορέσει να συνεργαστει? Στην παιδίατρο κάθε φορά ουρλιάζει. Γράφω περισσότερο για να δω τις  εμπειρίες των παιδιών σας με ωρλ και να πάρω δύναμη, γιατί ο άνδρας μου δεν είναι υπέρ των παρεμβασεων στα αυτιά λόγο δικής του ευαισθησίας και έχω μπερδευτεί! 

Το unisept το βαζεις 5-10 μερες για να το καθαρισει ευκολα ο ωριλας αν εχει ηδη μαζεψει κερι. Δε μιλάμε για καμια επεμβαση, βαζει ενα σωληνάκι με αέρα και το τραβαει να φυγει, 1 λεπτο παίρνει και δεν πονάει 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 155
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για το χρόνο σας. 

3 ώρες πρίν, Lenia16 είπε:

Εμείς πάμε συχνά σε παιδο-ωρλ λόγω αυξημένης κυψελίδας που δεν επιτρέπει την εξέταση του αυτιού από την παιδίατρο αλλά κ συχνων ωτιτιδων. Εχει πάρα πολύ καλη προσεγγιση, η κόρη μου, που κλαίει από το ασανσέρ της παιδιάτρου κ σταματάει όταν γυρίσουμε σπίτι, πριν τις γιορτές που την επισκεφθηκαμε ξανα της είπε τα κάλαντα, δέχτηκε να την πάρει αγκαλιά κ της έδωσε κ φιλι:rolleyes:. Αν θέλεις πληροφορίες πες μου.

Δεν μένουμε Αθήνα, σ ευχαριστώ πάντως!

Μου δίνεις πολύ κουράγιο! 

Μακάρι να έχουν τον τρόπο τους κ να μην έχουμε δράματα. Βασικά φοβάμαι μην κουνιεται πολύ την ώρα της εξέτασης κ υπάρξει κάποιος τραυματισμός-επιπλοκη, σε χίλια δυο πάει ο νους μου. 

Θα κλείσω εντός της εβδομάδας ραντεβού, άρχισα ήδη να τον προετοιμάζω! 

Τελικά πηγαμε σήμερα στον ωρλ, κάναμε καθαρισμό και πήραμε και μία αγωγή για εξωτερική ωτίτιδα. 

Παρά την προετοιμασία, έκλαψε παρα πολύ, με λαβωσε. Ο γιατρός ήταν καλοπροαίρετος με το παιδί αλλα καταλήγω πως ο γιος μου δεν τα πάει καλά με οποιονδήποτε φορά άσπρη μπλούζα! 

• 7 months later...
On 7/1/2020 at 7:20 ΜΜ, Lenia16 είπε:

Εμείς πάμε συχνά σε παιδο-ωρλ λόγω αυξημένης κυψελίδας που δεν επιτρέπει την εξέταση του αυτιού από την παιδίατρο αλλά κ συχνων ωτιτιδων. Εχει πάρα πολύ καλη προσεγγιση, η κόρη μου, που κλαίει από το ασανσέρ της παιδιάτρου κ σταματάει όταν γυρίσουμε σπίτι, πριν τις γιορτές που την επισκεφθηκαμε ξανα της είπε τα κάλαντα, δέχτηκε να την πάρει αγκαλιά κ της έδωσε κ φιλι:rolleyes:. Αν θέλεις πληροφορίες πες μου.

On 7/1/2020 at 7:24 ΜΜ, Deena είπε:

Κι εγώ έχω καλή εμπειρία από παιδοΩΡΛ, έχουν τον τρόπο τους και κάνουν τα παιδιά να συνεργάζονται.

Μπορειτε να μου συστησετε παιδοΩριλα στην Αθηνα; Με τροπους που να κερδιζουν τα παιδια;

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...