Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τύψεις κι ενοχές

yls

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 279
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υls δεν ξηγιεσαι καλα!! Πρεπει ο ανθρωπος να εχει ψεγαδι σωνει και ντε επειδη ειναι μονος; Τον παραγοντα "σκατοτυχη γκαντεμοσαυρη" εσυ τον επικαλεστηκες πρωτη! Αν σκεφτεστε ολοι ετσι εσεις οι εργενηδες δεν θα συναντηθειτε ποτε!!!! Για συνελθετε λιγο λεω εγω!! Αν δεν βγεις ρνβ με το φιλο της Αριας θα βγω εγω!! Για να ειναι φιλος της τρελης θα ειναι καλος, σηκω παιδι μου απ' τον καναπε, ρισκαρε λιγο!! Αιντε και καλο βολι!!

Ρε συ, ξέρω πως φαίνομαι απόλυτη, αλλά όσες φορές έχει πει φυσιολογικός πως θέλει να παντρευτεί, σε 2 χρόνια το εχει κατορθώσει. Επίσης διαφωνώ με τον όρο "ερωτική απογοήτευση". Συνήθως το λένε διάφοροι κουλοί για να "κρύψουν" την κουλαμάρα τους. Ο έρωτας, όπως και η ζωή, έχει απογοήτευση. Πρέπει δηλαδή άμα πέσουμε να μην σηκωθούμε απ΄το χώμα? Εντάξει, σου έτυχε μια παλαβή? Ε, και? Πας παρακάτω.:wink:

Για μένα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν ένας άντρας θέλει πραγματικά να παντρευτεί, παντρεύεται ασχέτως τις ερωτικές απογοητεύσεις, οικονομικά προβλήματα, οικογενειακές καταστάσεις κτλ. Γνωρίζω άντρα που παντρεύτηκε ενώ έπαιρνε τον βασικό μισθό ΓΣΕΕ. Άλλον που παντρεύτηκε 20 ετών. Άλλον που ήταν φοιτητής. Άλλον που είχε κάνει στο παρελθόν 2 αποτυχημένους αρραβώνες. Κανείς δεν χώρισε και κανείς δεν έβαλε ως αιτία την οιαδήποτε αντιξοότητα. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Από πράξεις πάσχουμε.

Grow up and get a life!

και τα δυο!!! χαχαχχαχαχαχαχχα...

οχι, ειναι εντελως ακυροι αυτοι οι 2 που ξερω εγω... ο ενας αγοραζει βιβλια του λιακοπουλου, για να σου δωσω να καταλαβεις...

ο αλλος ( ο ωραιος...) χμ.... εμμμ... πως να το πω κομψα.... τα βγαζει τα φρυδια του... καταλαβες?

Κοίτα, αυτός που είναι μεν ωραίος αλλά είναι dual band με ενεργό πορτάκι, δεν με ενδιαφέρει. Τώρα αυτός που διαβάζει Λιακόπουλο...δεν με πολυπειράζει. Θα τον έχω να μου λέει τα κουλά του για τα ούφο και τους αρχαίους και θα περνά ευχάριστα η ώρα μου. Δεν είναι σοβαρό ελάττωμα. Μπορώ να το καταπιώ. Τί ηλικία έχει? Είμαι 38. Είναι συμπαθητικός?

Grow up and get a life!

Yls, γιατί αποκλείεις να γνωρίσεις αυτόν που αποφάσισε να παντρευτεί μόλις πριν από ένα μήνα, οπότε η διετία του αρχίζει από ... τώρα?

Καλά με τόσους γνωστούς πρέπει ν' ανοίξουμε γραφείο γνωριμιών, έχω κι εγώ έναν ξάδερφο αν ενδιαφέρεστε...

Yls, γιατί αποκλείεις να γνωρίσεις αυτόν που αποφάσισε να παντρευτεί μόλις πριν από ένα μήνα, οπότε η διετία του αρχίζει από ... τώρα?

Γιατί φοβάμαι μήπως η διετία του έχει αρχίσει χρόοονια πριν, απλά δεν το είχε ανακοινώσει.

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

\Τώρα αυτός που διαβάζει Λιακόπουλο...δεν με πολυπειράζει. Θα τον έχω να μου λέει τα κουλά του για τα ούφο και τους αρχαίους και θα περνά ευχάριστα η ώρα μου. Δεν είναι σοβαρό ελάττωμα. Μπορώ να το καταπιώ. Τί ηλικία έχει? Είμαι 38. Είναι συμπαθητικός?

ελα ρε, που θα κανεις κατασταση με καποιον που ειναι φαν του τυπου που λεει το ντοναλντ ντακ 'δοναλντιο δακιο'...

παιδι μου, μη ριχνεις τα στανταρτς σου....

ασε, θα τη δω την περιπτωση σου... εχω ακρες... δωσμου λιγο χρονο

οχι!!!!!!!!!!!!!! μεταξυ του τυπου που διαβαζει Λιακοπουλο και του βγαζοφρυδη, θα προτιμησω τον δευτερο. (τουλαχιστον θα εχω και αντρα και κολλητη 2 in 1)

μακρια απο Λιακο τυπους, εχω γνωστο!! Οταν ανοιξει την στοματαρα του δεν την κλεινει με τιποτα, μεγας συνωμοσιολογος, δεν αντεχεται.

Ρε συ, ξέρω πως φαίνομαι απόλυτη, αλλά όσες φορές έχει πει φυσιολογικός πως θέλει να παντρευτεί, σε 2 χρόνια το εχει κατορθώσει.

Για μένα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν ένας άντρας θέλει πραγματικά να παντρευτεί, παντρεύεται ασχέτως τις ερωτικές απογοητεύσεις, οικονομικά προβλήματα, οικογενειακές καταστάσεις κτλ.

Δεν φαίνεσαι απόλυτη, είσαι απόλυτη, και δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι!

οχι!!!!!!!!!!!!!! μεταξυ του τυπου που διαβαζει Λιακοπουλο και του βγαζοφρυδη, θα προτιμησω τον δευτερο. (τουλαχιστον θα εχω και αντρα και κολλητη 2 in 1)

Αρκεί να μην μου παίρνει το τσιμπιδάκι μου:mrgreen:

Διαφημίσεις

Ρε παιδια συγνωμη τι εχουν οι εργασιομανεις? Και ο αντρας μου εργασιομανης ηταν και εγω το ιδιο. Και εχουμε δεσει παρα πολυ!!!! και τωρα πλεον δεν βαζει ποτε τη δουλεια πανω απο μενα. Με το χρονο εστρωσε γεμισε η ψυχη του αγαπη και ξεπερασε το κολλημα με τη δουλεια. Ναι ακομα δουλευει πολλες ωρες αλλα πλεον εχει βαλει καποιους κανονες για να ειναι ενταξει στην οικογενεια του. Απο οταν σταματησα και εγω να δουλευω σαν εθισμενη με τη δουλεια μαζευτηκε και αυτος σπιτι. Αν τον ειχα κρινει απο αυτο το κολλημα με τη δουλεια που εχει οταν τον γνωρισα θα ειχα χασει το αλλο μου μισο. Γιαυτο μην απορριπτεις κανεναν γιαυτο τον λογο. Αν ειναι τεμπελης ναι να το καταλαβω ειναι μειονεκτημα αλλα η εργατικοτητα δεν ειναι κακο. Και αν αποφασισει αυτος οτι εισαι η γυναικα της ζωης του να δεις για ποτε θα γινει σπιτογατος!!!!!

Δεν φαίνεσαι απόλυτη, είσαι απόλυτη, και δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι!

Κρίνω βάσει των πικρών εμπειριών μου. Όποια έχει άλλες εμπειρίες είναι φυσικό να έχει κι άλλες απόψεις.

Grow up and get a life!

Και αν αποφασισει αυτος οτι εισαι η γυναικα της ζωης του να δεις για ποτε θα γινει σπιτογατος!!!!!

Κι αν δεν πάρει ποτέ αυτή την απόφαση:?:

Το δικό σου love story είχε happy end όμως δεν εκτυλίσσονται πάντα έτσι τα πράγματα. Για κάποιους άντρες η δουλειά τους είναι και η παντοτινή τους καψούρα. Έτσι ήταν και ο πατέρας μου...

Grow up and get a life!

Κρίνω βάσει των πικρών εμπειριών μου. Όποια έχει άλλες εμπειρίες είναι φυσικό να έχει κι άλλες απόψεις.

Μήπως αυτό είναι το λάθος? Ξέρεις το 'εσύ κι ο γρύλος σου', που λέει το ανέκδοτο? Νομίζω ότι αν συνεχίσεις να κρίνεις βάσει των όποιων εμπειριών σου, τότε δεν είσαι καθόλου ανοιχτή σε άλλους ανθρώπους. Εμένα με βοήθησε πολύ, αν και όχι με τον αναμενόμενο τρόπο, το ότι 'έβλεπα' άλλους ανθρώπους, αν και δεν πίστευα ότι θα γνώριζα ποτέ καποιον από γνωριμία'. Παράλληλα όμως με μία τέτοια γνωριμία με ένα πολύ καλό παιδί, που μου ήταν όμως ερωτικά αδιάφορο, γνώρισα τον άντρα μου και λειτούργησα πολύ πιο φυσιολογικά από άλλες φορές που έπεφτα με τα μούτρα και .... έγινε! Η συμβουλή μου είναι να είσαι θετική. Άλλωστε, εσύ δεν χρειάζεσαι πολλούς, έναν θέλεις. Ε, ένας, θα βρεθεί!

Yls εγω ξερω καποιον που κανει ΚΡΑ για γαμο , θελει οικογενεια παιδι .... σαν τρελος λεμε... θα τον γνωρησεις σημερα και να μην στα πολυλογω...σε 3 μηνες θα εχετε παντρευτει ....θες μειλ...? νομίζω θα ταιριαξετε απο την αποψη οτι και οι δυο ξερετε τι θελετε .... χωρις πολλα πολλα....

τεσπα, θα συμφωνησω με την Jean σε όλα ...! keep walking! μη μασας ...και εχεις σκευτει οτι ίσως εσυ είσαι η σωστη και ολοι οι αλλοι λάθος?

ε?

λεω ...μηπως !

Nομίζω πως κάνουμε με ξένα κόλυβα μνημόσυνο εεεεεεεεεεεεεεεε??????????

8)8)8)8)8):cool:

Διαφημίσεις

Nομίζω πως κάνουμε με ξένα κόλυβα μνημόσυνο εεεεεεεεεεεεεεεε??????????

8)8)8)8)8):cool:

η αληθεια ειναι πως ειναι καιλεπουρι το ατομο αλλα και θα γουσταρα με τρελα κονε με κλειστα ματια ......δε το συζητω ΑΛΛΑ για καθαρα αιμομυκτικους λογους (πρωτος ξαδερφος) το ¨κολυβο¨λεω να το πασαρω αλλου !

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεσυ τι λες??????????8-)8-):cool::lol:

αστονα παιδι μου μην τον ακους τον αλμακα

θα ξυπνησε στραβα

ασε που παρεξηγηθηκα να πουμε που ρωταγες για τον βγαζοφρυδι και τον αλλο με τα ουφο.....

χαχαχαχχαχαχαχα

ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

μα κι εσυ .....κανεις λαθος ερωτησεις

τον φυστικανθρωπο πηγες και ρωτησες ....χαχαχαχχαχα

(γιατι εμενα? ε εδω που τα λεμε δεν ειμαι σε σε γενικες γραμμες ο ιδανικος ανθρωπος για τα αισθηματικα Τ Α ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΜΩς(οπυ και τα εχω κανει πο@ταν@.... οχι των αλλων ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ....)

Κι αν δεν πάρει ποτέ αυτή την απόφαση:?:

Το δικό σου love story είχε happy end όμως δεν εκτυλίσσονται πάντα έτσι τα πράγματα. Για κάποιους άντρες η δουλειά τους είναι και η παντοτινή τους καψούρα. Έτσι ήταν και ο πατέρας μου...

Aν συνεχεια λεμε <αν> στη ζωη μας και σκεφτομαστε αρνητικα τιποτα δεν θα ερθει καλο. Σημασια εχει να μην απορριπτουμε με ενα <αν> τους αλλους ανθρωπους. Μια δοκιμη δεν κανει σε τιποτα κακο. Ετοιμο στο πιατο δεν βρισκεις τιποτα. Κι αν ενας ανθρωπος ειχε εμμονη με τη δουλεια του πιστεψε με αυτος ηταν ο ανδρας μου. Αυτο ομως δεν τον εμποδισε να γινει ενας καλος συζυγος και πατερας. Ναι το δικο θεμα ειχε happy end αλλα και εσυ <αν> δεν εισαι τοσο απολυτη και δινεις ευκαιριες ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις το δικο σου happy end.

συμφωνω και με τον εξερευνητη ....

ολοι εχουμε περασει ασχημα και ολοι εχουμε βρεθει με γκαντεμια προ τετλεσμενων αλλα και εχουμε επεισης κανει λαθος επιλογες....

και λαθος κινησεις

αλλα αν ΑΝ αχισουμε να κλεινομαστε στο καβουκι μας Χ Α Θ Η Κ Α Μ Ε!

τελικα πιστευω οτι οσο περνανε τα χρονια χτοιζουμε τοιχους και βαζουμε θελω ....δεν ειμαστε σαν τα παιδια που ξεχνανε ευκολα.... και προχαρανε παρακατω !

υ.σ.

Yls παιδι μου δεν ξερω αν με ειδες ...παρακολουθω στενα το θεμα και θελω να σε αποκατηστησω !:lol:

πρακτηκα πραγματα .....

α και για μια ακομη φορα θα πω να προτειμας να μετανιωνεις γι απργαμτα που εκανες παρα για αυτα που δνε εκανες (το μοτο μου και ειδαμε τα χιαδια μου χαχαχχαχαχαχαχχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:) ΕΛΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ!!!!!

Δεν διαφωνώ μαζί σας αλλά μου αρέσει να λαμβάνω υπόψη περισσότερο τον κανόνα παρά τις εξαιρέσεις του.

Ο κανόνας είναι ότι ο εργασιομανής σπάνια "θεραπεύεται". Η εξαίρεση είναι πως αν ο εργασιομανής καψουρευτεί μπορεί και να "θεραπευτεί". 90% στην πρώτο, 10% στο δεύτερο.

Προσπαθώ να είμαι ανοιχτή αλλά στην ζωή μου βλέπω ως επί το πλείστον να επαληθεύεται ο κανόνας κι όχι η εξαίρεση.

Grow up and get a life!

τον φυστικανθρωπο πηγες και ρωτησες ....χαχαχαχχαχα

εγω ειμαι αυτη??? :confused:

δε καταλαβα... ρε, ξερεις ποσους εχω τακτοποιησει εγω?? (ελααααααα... με την καλη εννοια... αμεσως...)

και σενα αρια, αμα θες... σε φτιαχνω!!! (κι αμα δε θες, παλι δεν εχω προβλημα!! και με τη βια αμα λαχει!! :mad::mad: )

ΑΜΑ ΦΤΙΑΧΤΩ ΕΓΩ ΦΥΣΤΗΚΑΝΘΡΩΠΕ ΘΑ ΥΣΗΧΑΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

και κατι μου λεει οτι καποιους τους βιαζει ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

(ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΩ Ε...!)φτιαξεμε φτιαξεμε αλλα οχι με μπατσο ΠΛΙΖ!!!!!!!!!!!

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

Αφιερωμενο. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευχαριστώ για την αφιέρωση. :-P Εμένα ένα τραγούδι που με εκφράζει απόλυτα είναι το Εσένα περιμένω της Βανδή.

http://www.youtube.com/watch?v=7Up5JK9qj6A

Grow up and get a life!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...