Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βazaar παλιων παιχνιδιων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γινοταν χαμος δεν το περιμενα! Ειδα και το δάσκαλο μου απο το δημοτικό νομιζω που πουλουσε κουλουράκια αλλα ντράπηκα να του μιλήσω...γινοταν και πανικος ρε γμτ! Πάντως νομιζω οτι ειχε πολυ μεγάλη επιτυχία....προλαβα και πηρα κουβαδάκια και σκατουλάκια για την παραλία σε ενα διχτάκι :) :) :)

Οντως ηταν πολυ ωραια για τα παιδακια... το ψαρεμα παπιας κερδισε την κορη μου, τωρα ζηταει να φτιαξουμε κι εμεις πισινα!

Εγω απο χθες σκεφτομουνα που μπορω να βρω μαγνητες για τα καλαμια :lol: (τις παπιες τις εχουμε). Βρηκα ασχολια για το καλοκαιρι :-D

Εχθες πριν κοιμηθουμε ειπαμε μια προσευχουλα για το παιδακι... ευχομαι να την ακουσει οποιος ειναι εκει ψηλα...

Να στε καλα :D ευχομαι να εισακουστουν.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Να στε καλα :D ευχομαι να εισακουστουν.

Ηταν πρωτοβουλια της μικρης... Στο μεταξυ δεν ειμαι σιγουρη αν εκανα καλα που της ειπα για το αρρωστο παιδακι... Με ρωταει συνεχεια για αυτο, που ειναι, ποτε θα επιστρεψει σπιτι του, ποιος ειναι μαζι του, αν ποναει...

Μηπως επρεπε απλα να της πω οτι θα παμε σε μια γιορτουλα?

(Σορρυ, μαλλον ειμαι οφ τοπικ ε?)

Διαφημίσεις

προλαβα και πηρα κουβαδάκια και σκατουλάκια για την παραλία σε ενα διχτάκι :) :) :)

Ειστε μικρακια ακομα γι αυτο:lol::lol:. Ο δικος μου καρφωθηκε σε ενα πιστολι φακο (οποιος το εφερε το εκτιμησε δεοντος ο μικρος μου:D).

Να σαι καλα που ηρθες. Ξερω οτι ηταν δυσκολο με το μωρο :D

Ηταν πρωτοβουλια της μικρης... Στο μεταξυ δεν ειμαι σιγουρη αν εκανα καλα που της ειπα για το αρρωστο παιδακι... Με ρωταει συνεχεια για αυτο, που ειναι, ποτε θα επιστρεψει σπιτι του, ποιος ειναι μαζι του, αν ποναει...

Μηπως επρεπε απλα να της πω οτι θα παμε σε μια γιορτουλα?

(Σορρυ, μαλλον ειμαι οφ τοπικ ε?)

Αχ ....ειναι τοσο γλυκια (και κουκλα να τονισω) . Να την χαιρεσαι . :D

Κι εγω το ειπα στον δικο μου γιατι αλλοιως δεν ξεκολουσαν τα παιχνιδια απο το σπιτι.:lol:

Γενικα τα λεω του Βασιλη παντως ολα (καλως- κακως δεν ξερω).:?

Και ενα μεγαααλο ευχαριστω στην ΚατεριναΒ. Η κοπελα με ενα μωρο και ετρεχε συνεχεια να βοηθησει.

Να σαι καλα Κατερινακι

Και ενα μεγαααλο ευχαριστω στην ΚατεριναΒ. Η κοπελα με ενα μωρο και ετρεχε συνεχεια να βοηθησει.

Να σαι καλα Κατερινακι

Είναι πολύ καλή κοπέλα, την γνώρισα εχθές με την ευκαιρία του μπαζάρ-γιορτούλας-υπερπαραγωγής και το μωρουλάκι της είναι σούπερ!

κοριτσια καλημερα και απο μενα μάλλον εδω και καιρο στο φορουμ κοιμαμαι όρθια δεν ειχα δει καν το θεμα αν και λόγο περιοχης δεν θα βρισκόμουν αλλά η αδερφή του άντρα μου έχει μια αποθηκη παιχνιδια τα οποια ειναι άθικτα και θα μπορουσαν να δωσουν χαρα σε πολλα παιδια....

αν δεν ειναι αργα ακόμη και σημερα θα παρακαλουσα elenik αν μπορεις να μου στειλεις πμ τον λογαριασμο...

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Κι εγώ τώρα το είδα, και κρίμα γιατί θα μπορούσαμε να έρθουμε...και ένα σωρό παιχνίδια για να δώσουμε...

Τουλάχιστον στις παραστάσεις θα συγκεντρώνουν χρήματα? Ή πρέπει να καταθέσουμε στο λογαριασμό?

Μπράβο κορίτσια για τις προσπάθειές σας!

Τουλάχιστον στις παραστάσεις θα συγκεντρώνουν χρήματα? Ή πρέπει να καταθέσουμε στο λογαριασμό?

Μπράβο κορίτσια για τις προσπάθειές σας!

Οτι απο τα 2 και να κανετε στον ιδιο σκοπο θα πανε :wink:

επίσης μπορουμε στο καφειο μπεμπε που μπενουν πολλες μαμαδες να μιλησουμε για το γεγονός.... στειλε μας πληροφοριες

Μπορεις να βαλεις λινκ αν θες.:wink:

Διαφημίσεις

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο elenik viewpost.gif

Να σαι καλα Κατερινακι

Είναι πολύ καλή κοπέλα, την γνώρισα εχθές με την ευκαιρία του μπαζάρ-γιορτούλας-υπερπαραγωγής και το μωρουλάκι της είναι σούπερ!

Καλέ ναι απο τις καλύτερες κοπέλες!!!! Χαχαχαχαχαχα, Λιάνα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!

Ελενικ σιγά, δεν έτρεξα και πολύ!!!!! Και το μωρό το είχε η μαμά μου οπότε ήταν ευχαρίστηση για μένα να βοηθήσω, αν και δεν βοήθησα πολύ! Σας ξαναλέω ζήλεψα που η κόρη μου είναι μικρούλα και δεν κάναμε χειροτεχνίες!!!!!!!!

Ενα μεγάλο μπράβο και στις δασκάλες!!!!!!!!!!!

Ελένη, τώρα μόλις είδα το θέμα. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να στείλεις και σε εμένα με pm τον τραπεζικό λογαριασμό. Εύχομαι ότι καλύτερο για το παιδάκι. Γρήγορη και πλήρη ανάρρωση...

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

• 2 εβδομάδες μετά...

Μήπως μπορείς να μου στείλεις και μένα τον τραπεζικό λογαριασμό? Δεν μπαίνω συχνά στο site και τώρα είδα το θέμα. Καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση στο παιδάκι.

url=http://ronin.gr/node/24] kenny.gif[/url]

• 4 εβδομάδες μετά...

Ο μικρός μας φίλος μας χρειάζεται ακόμα, ίσως περισσότερο από ποτέ!

Ο λογαριασμός στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο ισχύει.

Ας βοηθήσουμε όποιοι και όσο μπορούμε.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Κι εγώ θα ήθελα το λογαριασμό. Παρακαλώ.....

Δεν μπορώ να έχω συχνή πρόσβαση στο ίντερνετ! Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση! Σου στέλνω τον αριθμό λογαριασμού. Ίσως σου τον έχει στείλει ήδη η Elenik...

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...