Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι να ψηφισω?

Recommended Posts

Σοβαρα τωρα...........για δειτε και αυτο.......

http://espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=1003659

Χμ,χμ,χμμμμμμμμμμμμμμμμ..............:?:?:?

Μπααααααα........:evil::evil::evil:[/Ειμαι Βορειοελλαδιτισσα και για τον κο Τρεμοπουλο εχω ακουσει πολλα.............ολα του τα συγχωρω αλλα οχι τις θεσεις του για το "Μακεδονικο"...Ελεος πια ,το καθε νουμερο να παιρνει τη ψηφο μας.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 320
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kρίμα που αυτό το κομμάτι γράφτηκε πιο παλιά ..θα ήθελα να δω τι θα είχαν να συμπληρώσουν

να δεις τι σου έχω για μετά

βρήκα αυτό το σχόλιο

50 τσιμεντοποίηση

60 πολιτικοποίηση

70 πτώση

80 μοντερνισμός

90 τα σύνορα του εξαποδώ

2000 - μαύρα χάλια ... ζόμπι θα καταντήσουμε....

μπράβο Sam. Παραθέτω και τους στίχους για όσους δεν ξέρουν το τραγούδι

http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=1191

15 χρόνια μετά επίκαιρο, και πάντα θα είναι επίκαιρο, γιατί....τις θέσεις μου τις ξέρετε. καλύτερα δεν πρόκειται να γίνουμε εάν δεν ξυπνήσουμε και δεν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας........

Και οι άλλοι τι κάνανε τοοοοοοόσα ΧΡΟΝΙΑ με το Μακεδόνικό???????????.....ΤΙΠΟΤΑ....μόνο που φουσκώσαν οι τραπεζικη λογαριασμοι τους και το Ε9 εγεινε μια τεραστια λιστα!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ????? Τον Δάολο η τον Σατανά

e977372361.png

γ@μ* το pc μου!! δε μπορω να δω video! ειδατε τελικα το debate?

ο τρεμοπουλος εχει κατεπαναληψη λοιδωρηθει ασυστολα.

αναρωτιεμαι αυτοι που εξιστανται για τις θεσεις του για το μακεδονικο εχουν δει τους υπολοιπους πολιτικους να καταφερνουν κατι καλυτερο?

ο ανθρωπος δινει βαση στο περιβαλλον κ στη διατηρηση της ειρηνης. αυτη ειναι η προτεραιοτητα του. το ονομα ειτε μας αρεσει ειτε οχι το εχουν ηδη παρει. ολος ο κοσμος ετσι ξερει και εμεις εδω χτυπιοματε για να μη το παρουν. να σας πω κατι? χ#στηκα. και βολο να το πουν και κρητη και μακεδονια. τα συνορα ειναι αυτα και ειναι γνωστα. οχι ειναι καλυτερα να τους κανουμε εχθρους μας να χαρει ο αλλος εθνικοφρων γκρουεφσκι και βεβαιως βεβαιως τα αμερικανακια που καραδοκουν να πανε εκει πυρηνικα εργοστασια και βασεις....

για πειτε μου εσεις οι εθνικοφρωνες τι προτιματε, για να θεσω και εγω ηλιθια διλληματα που τιθενται στον τρεμοπουλο για να παγιδευτει, μια πυρηνικη βαση διπλα στη πορτα σας η να παρουν το ονομα μακεδονια? τι προεχει?

τελοσπαντων επειδη αν το ειχαμε χειριστει σωστα απο την αρχη και δε διναμε ευκαιριες σε μαλ.κες σαν τον ψωμιαδη και τον γκρουεφσκι να κινδυνολογουν, να φανατιζουν και να ξεσηκωνουν τον κοσμο ολα θα ηταν μια χαρα....

αν θελετε μπορω να ποσταρω την επισημη θεση των π.ο για το μακεδονικο!

πως το ηξερα οτι σημερα αυτο θα συζητουσαμε??

αν μπορει καποιος να με ενημερωσει τι εγινε χθες πολυ θα χαιρομουν...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!

Διαφημίσεις

Σίγουρα δεν έχουν καταφέρει κάτι καλύτερο sofia - nefeli αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός λόγος για να ψηφίσουμε έναν άνθρωπο που μας λέει από την αρχή ότι και αυτός τα ίδια και χειρότερα θα κάνει πάνω σε αυτό τουλάχιστον το ζήτημα. Δεν είμαι εθνικόφρων κάθολου μπορώ να πω. Και ναι το έχω δηλώσει ότι είμαι αριστερή αλλά δεν γουστάρω να μου δηλώνουν και ότι η Θεσσαλονίκη δεν ήταν .... ελληνική!!!! και εγώ να πάω να τους ψηφίσω έτσι απλά!!!!! Όχι αυτό δεν γίνεται. Ποτέ δεν στήριζα τον δικομματισμό και φυσικά και δεν τον στηρίζω ούτε τώρα... άλλωστε στα τόσα χρόνια εγώ το έχω δείξει έμπρακτα μια που δεν ψήφισα ποτέ κανένα μεγάλο κόμμα, αλλά όχι και να ψηφίσω κάποιον που έχει ήδη ξεπουλήσει την πόλη μου!!!! Δηλαδή άμα (που φυσικά δεν θα βγει κάποιος μικρός) αλλά άμα βγει τι άλλο θα κάνει στην εξωτερική πολιτική μας. Εντάξει οι απόψεις του περί οικολογίας όχι απλά δεκτές αλλά με επιφωνήματα θαυμασμού δεκτές αλλά δεν είναι μόνο η οικολογία σε ένα κόμμα, είναι η πολιτική του και εντός και εκτός χώρας, πως να το κάνουμε δηλαδή.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

μιτακι αυτο που λες με τη Θεσ/νικη οντως ειναι χοντρο! δε νομιζω ρε γμτ να ειπε κατι τετοιο....μηπως κατι προσπαθουσε να πει? τελοσπαντων εχω μπει στο σαιτ τους κ περιμενω απαντηση τους επισημη. εχεις δικιο σε αυτο που λες. αλλο να πεις ας αυτοπροσδιοριστει η σερβια κ αλλο να λες οτι η θεσ/νικη δεν ειναι ελληνικη. παντως οταν διαβασα την αναλογη δημοσιευση δε μπορω να πω οτι καταλαβα κ πολλα. τι να πω...

Βρε Σοφία τί να ψηφίσουμε τώρα που και ο Τρεμόπουλος αποδεικνύεται(?) μούφα?? Είναι αλήθεια όμως οι θέσεις του για το Μακεδονικό ή απλά σαμποτάρεται απο κανάλια και τύπο γιατί βλέπουν ότι ανεβαίνει πολύ? Δεν ξέρω, εσύ τί λες?

μιτακι αυτο που λες με τη Θεσ/νικη οντως ειναι χοντρο! δε νομιζω ρε γμτ να ειπε κατι τετοιο....μηπως κατι προσπαθουσε να πει? τελοσπαντων εχω μπει στο σαιτ τους κ περιμενω απαντηση τους επισημη. εχεις δικιο σε αυτο που λες. αλλο να πεις ας αυτοπροσδιοριστει η σερβια κ αλλο να λες οτι η θεσ/νικη δεν ειναι ελληνικη. παντως οταν διαβασα την αναλογη δημοσιευση δε μπορω να πω οτι καταλαβα κ πολλα. τι να πω...

Αν πάρεις απάντηση και φυσικά αν μπορείς δημοσίευσέ την γιατί όταν τα διάβασα έφριξα. Ακόμη και να μην είσαι εθνικόφρων σε κάνουνε ρε γμτ. Είναι κρίμα έλληνες πολιτικοί να εκφέρουν τέτοιες απόψεις. Πραγματικά πολύ κρίμα, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη αλλά για το σύνολο της σκέψης τους τελικά και για το τι μπορούν να κάνουν αν ποτέ πάρουν την εξουσία!!!!

Διαφημίσεις

παραθετω την ερωτηση που τους εκανα:

εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου. δε μου ανοιγει τις παραπομπες.

προσωπικα επειδη εχω παρει πολυ κοσμο στο λαιμο μου για να ψηφισει Ο.Π και τωρα ολοι με ρωτουν αν και τι ειπε ο Τρεμοπουλος για την θεσσαλονικη θελω απαντησεις.

το ειπε? τι εννοουσε με το οτι δεν ηταν ελληνικη η θεσσαλονικη?

θα δεχτειτε η οχι να ονομαστουν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ χωρις περαιτερω εξηγησεις?

ΑΠΑΙΤΩ ΣΕ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. η απαιτηση σαφως δεν ειναι προσωπικη. η απαιτηση πρωτα απ'ολα θα επρεπε να προερχεται απο τους ιδιους Ο.Π.

δε με αφορουν δηλωσεις για τις επιδιωξεις για συνεργασια περιβαντολλογικη. τις ξερω και τις θελω.

τωρα ομως επειδη δε θελω να παρω κ αλλο κοσμο στο λαιμο μου ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

αν δε μπορειτε να το κανετε αυτο χαρηκα που τα ειπαμε... icon_e_sad.gif

επισης παραθετω ενα κομματι που ειναι ενδιαφερον για μενα γιατι τα αλλα ειναι σαλτσες...:

Οι Οικολόγοι Πράσινοι αποτελούν συλλογική προσπάθεια και δεν έχουν αρχηγό. Όποιοι εκπρόσωποί μας εκλεγούν στο ευρωκοινοβούλιο ή τη Βουλή, δεσμεύονται στη δημόσια παρουσία τους από τις προγραμματικές θέσεις που έχουμε καταθέσει δημόσια.

Αν και δεν πρόκειται να ψηφίσω οικολόγους δε θα το κάνω γιαυτά που δήλωσε ο Τρεμόπουλος....

Επειδή σπούδασα στη Θεσσαλονίκη και έκανα αρκετά μαθήματα γύρω από την ιστορία της ξέρω ότι στις αρχές του εικοστού αιώνα οι έλληνες ήταν όντως λιγότεροι από τους μουσουλμάνους και τους εβραίους...

Η πρώτη επίσημη απογραφή ήταν η ελληνική του Απριλίου του 1913 στην οποία καταγράφηκαν 39.956 Έλληνες, 61.439 Εβραίοι, 45.867 μουσουλμάνοι, 6.263 Βούλγαροι και 4.364 λοιπών εθνοτήτων. Σύνολο 157.889 κάτοικοι. Η Θεσσαλονίκη είναι λίγο πριν την απελευθέρωσή της μια «μητρόπολη», το μεγαλύτερο κέντρο της οθωμανικής αυτοκρατορίας στην Ευρώπη, το τρίτο λιμάνι μετά την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

Από :http://web.auth.gr/virtualschool/1.4/Praxis/KotinisThessaloniki.htm#2.%20%CE%97%20%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%A5%CE%A3%CE%9C%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%97%20%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A0%CE%A4%CE%A5%CE%9E%CE%97%20%CE%A4%CE%97%CE%A3%20%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3%20%CE%91%CE%A0%CE%9F%20%20%CE%A4%CE%9F

Πιστεύω ότι με αυτή την έννοια ο Τρεμόπουλος δήλωσε ότι η Θεσσαλονίκη δεν ήταν ελληνική.Τώρα βέβαια αυτό που δεν έχω ξεκάθαρο είναι τι εθνικοτήτων ήταν οι μουσουλμάνοι....Αν ξέρει κανείς περισσότερα καλό θα ήταν να τα παραθέσει....

Μμμμ, επίσης διαπιστώνω ότι πάλι είμαι λίγο off topic...:?

df306542d5.pngbb1d25814b.png

ρε συ μυρτω επειδη εγω ειμαι εντελως ανιστορητη αυτο εννοουσε λεγοντας οτι δεν ειναι ελληνικη? οτι οι περισσοτεροι κατοικοι της ηταν μουσουλμανοι και εβραιοι? αν ειναι ετσι δε βρισκω κατι επιληψιμο σε αυτο. οχι καθολου οff topic!!!

ισα ισα!!

αυτό δεν το άκουσα....ΤΙ ΕΙΠΕ για τη Θεσσαλονίκη και ΠΟΙΟΣ ???? εν συντομία φυσικά αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει...

καλως τη τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ που εχει αρχισει κ μυριζει το μπαρουτι ως τη κρητη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ο Τρεμόπουλος από τους Οικολόγους ότι κατά το παρελθόν της η πόλη δεν ήταν ... Ελληνική!!!!!

Όσο για τα έγγραφα που παραθέτεις myrto μπορεί να ήταν πολυπολιτισμική πόλη και σταυροδρόμι πολιτισμών και ανθρώπων και φυσικά ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια κατά το παρελθόν αλλά αυτό δεν την έκανε λιγότερο ελληνική από αρχαιοτάτων χρόνων μάλιστα. Μην αρχίσουμε και εμείς οι έλληνες να πιστεύουμε ότι ο μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Θεσσαλονικιός έλληνας αλλά... σλάβος... Αν κάποιοι την πολυπολιτισμικότητα και την πολυχρωμία της πόλης μας προσπαθούν να την καπιλευτούν είναι άλλο θέμα....

Για μενα παντως το θεμα δεν ειναι μονο ο τρεμοπουλος και το μακεδονικο, αλλωστε ποσο κατευθυνεται απο την ελλαδα αυτο???

Αυτα ειναι που κανει ο Αλαβανος και με κανει εξω φρενων!

Χτες στο ντιμπειτ ρωτηθηκε για την οικολογια και απαντησε "εμεις εχουμε απαντησει εμπρακτως σε αυτο, πλησιαζει καλοκαιρι και αν οι πολιτες εχουν ελευθερες παραλιες που μπορουν να πανε, χωρις να πληρωνουν το οφειλουν στον Κορτζιδη , τον δημαρχο του ελληνικου"

αχχχχχχχχχ, να χαρω εγω! και φυσικα το οφειλουν στον Κορτζιδη τον οποιο ξερω προσωπικα και εκτιμω αφανταστα, μονο που κυριε Αλαβανε, ο Κορτζιδης δεν ανοικει στο κομμα σας!! Τι καπιλευση ηταν αυτη ρε γαμωτο???

Αν δηλαδη ενας ανθρωπος δεν περιχαρακωνεται ξαφνικα γινεται και μελος του συριζα? να ξερω δηλαδη!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Σημασία έχει το πως το εκφράζουμε ρε συ Σοφία όχι τι μπορεί να εννοούμε από πίσω.... Δεν είναι δυνατόν μέσα στην ίδια μας τη χώρα έστω και κατά λάθος να λέμε τέτοια πράγματα που είναι βούτυρο στο ψωμί για τους... "Μακεδόνες"... και μάλιστα αυτά να λέγονται από ανθρώπους που θέλουν να μας εκπροσωπήσουν στο εξωτερικό !!!!!

Για μενα παντως το θεμα δεν ειναι μονο ο τρεμοπουλος και το μακεδονικο, αλλωστε ποσο κατευθυνεται απο την ελλαδα αυτο???

Αυτα ειναι που κανει ο Αλαβανος και με κανει εξω φρενων!

Χτες στο ντιμπειτ ρωτηθηκε για την οικολογια και απαντησε "εμεις εχουμε απαντησει εμπρακτως σε αυτο, πλησιαζει καλοκαιρι και αν οι πολιτες εχουν ελευθερες παραλιες που μπορουν να πανε, χωρις να πληρωνουν το οφειλουν στον Κορτζιδη , τον δημαρχο του ελληνικου"

αχχχχχχχχχ, να χαρω εγω! και φυσικα το οφειλουν στον Κορτζιδη τον οποιο ξερω προσωπικα και εκτιμω αφανταστα, μονο που κυριε Αλαβανε, ο Κορτζιδης δεν ανοικει στο κομμα σας!! Τι καπιλευση ηταν αυτη ρε γαμωτο???

Αν δηλαδη ενας ανθρωπος δεν περιχαρακωνεται ξαφνικα γινεται και μελος του συριζα? να ξερω δηλαδη!

Όχι μόνο δεν ανήκει στο κόμμα τους αλλά αν θυμάμαι καλά και δε μιλάω για τη συγκεκριμένη την πλαζ, και φυσικά για τον συγκεκριμένο δήμαρχο, αλλά το ΚΚΕ ήταν αυτό που έτρεχε από πολύ πριν ξυπνήσει ο.. Αλαβάνος και φώναζε για ελεύθερες παραλίες για τους πολίτες!!!!!

Να σας θυμίσω, ότι για ονομασίες και σύνορα σκοτώνονται ακόμα οι φυλές στην Αφρική.....

Και άλλωστε, τι μας ενοχλεί και ποιοι είναι πραγματικά οι μακεδόνες; Γιατί να παίζουμε ένα παιχνίδι που σε άλλες εποχές θα κατέληγε σίγουρα σε πόλεμο;

Τώρα, εκ του ασφαλούς, να 'χαμε να λέγαμε. Από έσοδα πως πάμε;

Το στομαχάκι γεμάτο; όχι ε; Ε, μάλλον λόγω δίαιτας...

Μη μασάτε. Παιχνιδια πολιτικών είναι όλα, ανούσια. Μην ξεχνάμε τα πραγματικά προβλήματα

(συγγνώμη εάν το ύφος μου φαίνεται ...κάπως...παρεξηγήσιμος ο γραπτός λόγος.....)

:shock::shock::shock::shock: ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΤΑΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ??

δε γνωριζω για τον κορτζιδη οποτε κ να το εβλεπα το debate θα το εχαφτα...καλα μας δουλευουν οοοοοολοι τοσο πολυ πια?

Επίσης το ΚΚΕ διέγραψε τον Κορτζίδη και τον πατέρα του! :)

Δεν αμφιβάλω για αυτό, ούτε λέω ότι σαν κόμμα είναι αλάθητο, είπα μόνο ότι αυτό ξεκίνησε τους αγώνες για ελεύθερες παραλίες για τους πολίτες!!!! Αν δεν ήταν τόσο ξύλινο κόμμα πιστεύω ότι θα είχε μεγαλύτερη μερίδα ψήφων από πολύ κόσμο.

Να σας θυμίσω, ότι για ονομασίες και σύνορα σκοτώνονται ακόμα οι φυλές στην Αφρική.....

Και άλλωστε, τι μας ενοχλεί και ποιοι είναι πραγματικά οι μακεδόνες; Γιατί να παίζουμε ένα παιχνίδι που σε άλλες εποχές θα κατέληγε σίγουρα σε πόλεμο;

Τώρα, εκ του ασφαλούς, να 'χαμε να λέγαμε. Από έσοδα πως πάμε;

Το στομαχάκι γεμάτο; όχι ε; Ε, μάλλον λόγω δίαιτας...

Μη μασάτε. Παιχνιδια πολιτικών είναι όλα, ανούσια. Μην ξεχνάμε τα πραγματικά προβλήματα

(συγγνώμη εάν το ύφος μου φαίνεται ...κάπως...παρεξηγήσιμος ο γραπτός λόγος.....)

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Αλλά δυστυχώς αυτούς τους πολιτικούς καλούμαστε μεθαύριο να ψηφίσουμε!!!! Και όχι τουλάχιστον εγώ, δεν πιστεύω ότι η αποχή είναι η λύση, είναι χαρτί υπέρ των μεγάλων. Και όπως έχει ήδη γραφτεί και πιο πάνω από άλλη συμφορουμίτισα, σε περιόδους μεγάλης αποχής βρεθήκαν ακροδεξιά - φασιστικά κόμματα πολύ πολύ υψηλά!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...