Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι να ψηφισω?

Recommended Posts

μερες τωρα περιμενα απο τη διαχειριση τη δημοσιευση μιας δημοσκοπησhς πολιτικου περιεχομενου. αποφασισα πως δε χρειαζεται δημοσκοπηση...καλυτερα ισως να μη δημοσιευθει....

προσωπικα αν και εχω αριστερες θεσεις ποτε δεν εχω φτασει στις καλπες...

εχω χασει καιρο τωρα τη πιστη μου στα κομματα. αναρωτιεμαι ποιοι απο εσας θα πανε να ψηφισουν τους ιδιους ανθρωπους! αληθεια αν ψηφισετε το ιδιο κομμα γιατι θα το κανετε? πιστευετε πραγματικα οτι θα βοηθησουν αυτον τον τοπο?

φετος θα ψηφισω. θα ψηφιζα ουτως η αλλως!! μεγαλη βλακεια να μη ψηφιζουν οσοι βλεπουν οτι οι 300 μας δουλευουν....

ωστοσο αναρωτιομουν τι να ψηφισω? κανενας δε με αντιπροσωπευει. κανενα δε θεωρω πολιτη και οχι πολιτικο...

ε λοιπον το εψαξα και βρηκα τι θα ψηφισω!

ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

ευχομαι να μπορεσω να βοηθησω αυτους τους ανθρωπους οπως μπορω...

ευχομαι πολλοι απο εμας να δωσουν μια ψηφο σε αυτους τους ανθρωπους

ευχομαι να καταφερουν να δωσουν ενα δυναμικο παρον στη βουλη των 300 συν πλην ηλιθιων

ευχομαι να αλλαξει κατι σε τουτο εδω το σαπιοκαραβο....

www.ecogreens.gr

Διαφημίσεις

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Και εγώ μαζί σου sofia nefeli. Είμαι 37 ετών και έχω ψηφίσει μία φορά στην ζωή μου γιατί δεν γούσταρα. Δεν ξέρω πόσο κακό ήταν αυτό που έκανα αλλά φέτος αποφάσισα να ψηφίσω Οικολόγους Πράσινους μήπως μπουν στην βουλή και ακούσουμε και μία διαφορετική φωνή!

Βαρέθηκα να ασκώ το ΜΟΝΟ πια δικαίωμά μου και μάλιστα αναφαίρετο. Ε, λοιπόν, θα το αφαιρέσω μόνη μου.

Βάρεθηκα να ψηφίζω τόσα χρόνια με την ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η νοοτροπία μας και η εθελοτυφλία μας.

Βαρέθηκα να πιστεύω πως ο πολυκομματισμός στη βουλή μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Και ω!, ξαφνικά όλοι συνεργάζονται και επιστρέφουμε στο δικομματισμό και πάλι.

ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

Οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι, ακόμα τουλάχιστον, η εναλλακτική για αυτούς που έχουν ανησυχίες και επιμένουν να ψηφίζουν. Γνώμη μου πάντα

εγώ ψήφιζα πάντα...( τις τάσεις μου δεν θα τις πω :D ), σ'αυτές τις εκλογές είχα αποφασίσει και εγώ να ψηφίσω οικολόγους πράσινους αλλά βλέποντας τους λίγο σκέφτηκα το εξής "πολύ ωραία λόγια, αλλά παχιά", πάντα τα φοβόμουν τα παχιά λόγια:!::!::!:

εν τω μεταξύ έχουν δηλώσεις εν μέσως πλην σαφώς ότι υποστηρίζουν αριστερά, τους ήθελα πιο ανεξάρτητους και να μην πάρουν θέση...

rQGhp3.png

μικα μου ποσο συμφωνω μαζι σου...

ομως δε γινεται ρε γμτ!! αν υπολογισεις αυτους που δεν ψηφιζουν γι αυτους τους ιδιους λογους με σενα ξερεις τι θα εβγαινε η νδ?

ειναι πολυ κρισιμη περιοδος για να μη ψηφιζουν αυτοι που δε τρωνε κουτοχορτο μικα μου....

δες το σαν υποχρεωση προς τα παιδια σου...

Διαφημίσεις

Κοιτάξτε το να μην ψηφίσουμε δυστυχώς πάει υπέρ του μεγάλου κόμματος!!!!! και δυστυχώς πάλι κατά ημών!!!!. Όσο για τους οικολόγους ... χθές που τους άκουσα στο Λαζόπουλο δεν με ενθουσιάσανε γιατί δηλώσαν ότι εκτός από τα δεξιά κόμματα δεν αποκλείουν τη συνεργασία με τα υπόλοιπα .... Δεν θα ήθελα με τίποτα κανένα από τα 2 μεγάλα κόμματα στην εξουσία αλλά ΚΑΝΕΝΑ και σίγουρα δεν ξετρελαίνομαι εγώ να ψηφίσω πράσινους για να μη βγει κανένας τους και οι πράσινοι να συμμαχήσουν έστω και με το ΠΑΣΟΚ. ΟΧΙ τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ πάντα. Όπως καταλαβάτε ναι είμαι και εγώ με... αριστερές πεποιθήσεις και απόψεις και ναι είμαι και εγώ απογοητευμένη... Αλλά δεν θέλω να ψηφίσω κάποιον που θα στηρίξει (πιθανόν πάντα) κάποιο από τα μεγάλα κόμματα.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

εκπληκτικο...μολις εχτες το βραδυ αυτο σκεφτομουν..τι σκ@τα να ψηφισω?κανεναν δεν πιστευω κανεναν δεν εμπιστευομαι!

και τελικα αποφασισα να ψηφισω οικολογους πρασινους!!

ετσι μπας και αλλαξει τιποτα...που δεν το βλεπω αλλα λεμε τωρα!

λοιποοον θα απαντησω σε ολους με τη σειρα!!

νταλια μου κρινοντας απο τον τοπο διαμονης αλλα και απο τις γενικοτερες θεσεις σου καταλαβαινω τις τασεις σου...χαχαχα

ωστοσο εχω καταλαβει και τις ανησυχιες σου! εχω καταλαβει τις ευαισθησιες σου και μαντεψε!!! ειναι κοινες!!! μη μεινεις στις πολιτικες πεποιηθησεις...θεωρω πως αυτο το κινημα ειναι πανω απο αυτες! και στη τελικη ο σκοπος αγιαζει τα μεσα!! πραγματικα θα σε πειραξει αν θα ειναι αριστερος αυτος που θα αλλαξει αυτον τον τοπο?

ειπαν οτι ειναι ανοιχτοι να συζητησουν προτασεις...ειναι ανοιχτοι να συζητησουν..

και ναι μου αρεσει αυτο. βαρεθηκα πχ να ακουω τη παπαρηγα οτι δε συνεργαζεται. ας τεθουν τα θεματα επι ταπητος και βλεπουμε αν θα υπαρξει περαιτερω συνεργασια

Εγω φέτος θα παω να ψηφίσω με ΜΕΓΑΛΗ χαρα να τους ΜΑΥΡΙΣΩ...

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ...

τους οικολόγους.. αυτοι τουλάχιστον εχουν μια πολιτικη ... για το περιβαλλον κτλ.

οι αλλοι .... ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ

e977372361.png

Διαφημίσεις

λοιποοον θα απαντησω σε ολους με τη σειρα!!

νταλια μου κρινοντας απο τον τοπο διαμονης αλλα και απο τις γενικοτερες θεσεις σου καταλαβαινω τις τασεις σου...χαχαχα

ωστοσο εχω καταλαβει και τις ανησυχιες σου! εχω καταλαβει τις ευαισθησιες σου και μαντεψε!!! ειναι κοινες!!! μη μεινεις στις πολιτικες πεποιηθησεις...θεωρω πως αυτο το κινημα ειναι πανω απο αυτες! και στη τελικη ο σκοπος αγιαζει τα μεσα!! πραγματικα θα σε πειραξει αν θα ειναι αριστερος αυτος που θα αλλαξει αυτον τον τοπο?

ειπαν οτι ειναι ανοιχτοι να συζητησουν προτασεις...ειναι ανοιχτοι να συζητησουν..

και ναι μου αρεσει αυτο. βαρεθηκα πχ να ακουω τη παπαρηγα οτι δε συνεργαζεται. ας τεθουν τα θεματα επι ταπητος και βλεπουμε αν θα υπαρξει περαιτερω συνεργασια

xa xa xa xa :wink:

φυσικά και δεν θα με πειράξει να είναι ότι θέλει αυτός που θα αλλάξει τον τόπο ( λέμε τώρα ),

αλλά δεν ξέρω πως να το εγηγήσω κάτι με χάλασε....

rQGhp3.png

Κορίτσια, πλάκα πλάκα οι Οικολόγοι βλέπω να ανεβαίνουν πολύ! Είναι καλό αυτό μόνο και μόνο για τον δικομματισμό και την αδιαλλαξία των αριστερών κομμάτων. Ελπίζω ότι δεν θα ξεπουληθούν και αυτοί! Θέλω να διαβάσω κάπου επίσημα τις θέσεις τους, έχουν κανένα σάιτ? Θα το βάλω στο google και θα το βρω.

Εχεις δίκιο , δεν το είχα προσέξει, το βρήκα πάντως και ρίχνω μια ματιά τώρα. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν (περισσότερο βέβαια απο τα υπόλοιπα λαμόγια δεν νομίζω)

μικα μου ποσο συμφωνω μαζι σου...

ομως δε γινεται ρε γμτ!! αν υπολογισεις αυτους που δεν ψηφιζουν γι αυτους τους ιδιους λογους με σενα ξερεις τι θα εβγαινε η νδ?

ειναι πολυ κρισιμη περιοδος για να μη ψηφιζουν αυτοι που δε τρωνε κουτοχορτο μικα μου....

δες το σαν υποχρεωση προς τα παιδια σου...

Αισθάνομαι πως είμαι παιχνίδι στα χέρια τους και πραγματικά δεν θέλω να συνεχίσω να είμαι. Ξέρω πως η αποχή είναι χαμένη υπόθεση και όχι αντίδραση στο σάπιο αυτό σύστημα. Ξέρω πως η ψήφος μου θα πάει υπέρ του πρώτου κόμματος (πολύ ωραία τα κανόνισαν). Ξέρω επίσης πως θα αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου που δεν μπαίνω πια σε αυτό το παιχνίδι εξουσίας και διαφθοράς. Και όχι, δεν είναι παραίτηση. Τους πολεμάω με τους τρόπους που θεωρώ εγώ καλύτερους και αποδοτικότερους ( και ας παλεύω με ανεμόμυλους όπως λέει ο καλός μου).

Σε ότι αφορά τα παιδιά, πραγματικά δεν θα ήθελα να τους περάσω αυτήν την απαξίωση προς τα πολιτικά δρώμενα. Πρέπει να σταματήσουμε τις συζητήσεις μπροστά τους!!! Δεν είναι τόσο μικρά όσο νομίζουμε!

Διαφημίσεις

δεν θα γράψω τίποτα σε αυτό το τόπικ. τα έγραψε η Μίκα για εμένα. Συμφωνώ μαζί σου Μίκα, μέχρι κεραίας!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

γεια σας κορίτσια και αγόρια. Εγώ δεν ψηφίζω γιατί πρέπει να πάω επαρχία και δεν δύναμαι. Ήθελα όμως να σας ρωτήσω, για τον Μάνο τι γνώμη έχετε?

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

ρε μαιρη!!! μα δε γινεται ετσι...δεν αλλαζει τιποτα ετσι....οχι οτι εχω πολλες ελπιδες οτι θα αλλαξει κατι με καποιον αλλο τροπο αλλα δε μπορει οσοι εχουν κριτικη σκεψη απλα να αποχωρουν...

δλδ ποιος θα ψηφισει? αυτος που κατεβαινει κ κουναει μπλε κ πρασινα σημαιακια? γιατι να δωσουμε τη θεση μας σε αυτους? τι θα κερδισετε με την αποχη? ειναι χιλιαδες αυτοι που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο. αν γινοταν να ψηφισουν ολοι αυτοι θα αλλαζε το πολιτικο τοπιο...

γεια σας κορίτσια και αγόρια. Εγώ δεν ψηφίζω γιατί πρέπει να πάω επαρχία και δεν δύναμαι. Ήθελα όμως να σας ρωτήσω, για τον Μάνο τι γνώμη έχετε?

Για ποιον μιλάμε; Τον γνωστό Στέφανο Μάνο;

ερωτηση κρισεως? αυτος ποσα κομματα εχει φτιαξει?

Μήπως βρε Σοφία, με την αποχή λάβουν ένα καλό μήνυμα; Σας πήραμε επιτέλους χαμπάρι;;;

Μα δεν τους απασχολεί η αποχή. Το έχουν λύσει το θέμα με το να μην προσμετρώνται στο σύνολο των ψηφοδελτίων.

Μοιράζουν τα κουκιά με βάση αυτούς που ψηφίζουν.

βρε μικα η αποχη στις τελευταιες εκλογες ηταν τεραστια. κανενα μηνυμα δε πηραν. πιστευεις πραγματικα οτι θα τους νοιαξει περισσοτερο το οτι δε πηγες να ψηφισεις ή οτι θα χασουν μια εδρα?

Γειά σου Μίκα! Εγώ όσο και να με δελεάζει δε μπορώ να συμφωνήσω με την αποχή...Άντε και το πήραν το μήνυμα ότι τους πήραμε χαμπάρι. Αφου αυτό δεν τους επηρεάζει σε επίπεδο ψήφων τι ακριβώς θα γίνει; Θα ευαισθητοποιηθούν και θα συγκινηθούν και θα αποφασίσουν αλλαγή πορείας; Όσο και αν τους πήραμε χαμπάρι, αν απλώς αποσυρθούμε τους κάνουμε και εξυπηρέτηση...

Όσο για τους οικολόγους....Μμμ, κι εγώ το σκέφτομαι, όμως πως να το πω, δε μου φαίνεται επαρκής ιδεολογικός προσδιορισμός το ''οικολόγος'', δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή....Όπως π.χ, δεν θα ήταν επαρκής προσδιορισμός το ''ζωόφιλος'' που επίσης το εκτιμώ...Υπάρχουν τόσα κοινωνικά θέματα που χρήζουν τοποθέτησης και άποψης...

Δεν ξέρω καθόλου τι θα κάνω....

df306542d5.pngbb1d25814b.png