Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Επαναφέρω ένα παλαιότερο θέμα.

Σε 1 μήνα έχει τα 2α της γενέθλια η κόρη μου και θέλουμε φυσικά να τα γιορτάσουμε!

Μόλις μετακομίσαμε σε καινούριο σπίτι και, καλώς ή κακώς, φοβόμαστε ότι με 7-10 παιδάκια όλο και κάποια ζημιά θα γίνει, κάποιο παιχνίδι θα χτυπήσει στους φρεσκοβαμμένους τοίχους ή στο παρκέ. Βλακεία μας που σκεφτόμαστε έτσι, αλλά έχουμε 4 μέρες στο νέο σπίτι και είμαστε λίγο υπερβολικοί.

Έχετε καμιά εναλλακτική ιδέα; Είναι μικρή για παιδότοπο, δεν θα παίξει και δεν θα το ευχαριστηθεί.

Που μένετε? Αν σε βολεύει η περιοχή, μπορείς να δεις για πάρτυ εδώ

http://gymboree.gr/ που η απασχόληση είναι παιχνίδι μαζί με τους γονείς και ακολουθεί ελεύθερο παιχνίδι σε ελεγχόμενο κλειστό χώρο με τσουλήθρες, στρώματα κλπ (όχι φουσκωτά και μπαλάκια). Στον γιο μου του είχα κάνει εκεί και στην γιορτή του (18 μηνών) και στα δεύτερα γενέθλια και ήταν πολύ ωραία.

Διαφημίσεις

Που μένετε? Αν σε βολεύει η περιοχή, μπορείς να δεις για πάρτυ εδώ

http://gymboree.gr/ που η απασχόληση είναι παιχνίδι μαζί με τους γονείς και ακολουθεί ελεύθερο παιχνίδι σε ελεγχόμενο κλειστό χώρο με τσουλήθρες, στρώματα κλπ (όχι φουσκωτά και μπαλάκια). Στον γιο μου του είχα κάνει εκεί και στην γιορτή του (18 μηνών) και στα δεύτερα γενέθλια και ήταν πολύ ωραία.

Καλή ιδέα! Είχες όμως και μεγάλους που δεν είχαν παιδιά; πχ γιαγιάδες, ή ο νονός της δεν έχει παιδί, ή κάποιοι κολλητοί μας φίλοι. Να μην τους καλέσουμε;

Γενικα τόσο μικρά, να μην ρίξουν τίποτα στο σπίτ, να μη γρατζουνίσουν κλπ αποκλείεται. Και κοπέλα να πάρεις, δεν θα κρατήσει την προσοχή όλων, κάποια δε θα καταλαβαινουν, καποια θα βαρεθουν, καποια θα τρομαξουν.

Αν δε σας πέφτει μακριά, και αν είστε διατεθιμένοι να πληρώσετε χώρο, ίσως σας ενδιαφέρει και το Αττικό πάρκο. Είναι η ηλικία που τα μικρα τρελάινονται με τα ζώα και είναι ενδιαφέρον και για τους μεγάλους. Αλλα δεν εχω ιδέα πόσο κοστίζει.

Καλή ιδέα! Είχες όμως και μεγάλους που δεν είχαν παιδιά; πχ γιαγιάδες, ή ο νονός της δεν έχει παιδί, ή κάποιοι κολλητοί μας φίλοι. Να μην τους καλέσουμε;

Στα gymboree μπορείς να καλέσεις και κάποιους φίλους ή συγγενείς χωρίς παιδιά εννοείται, απλώς δεν ξέρω πόσο πολλούς. Σίγουρα όχι πολλούς. Επικοινώνησε μαζί τους και θα σου πουν τι μπορείτε να κάνετε. Υπάρχει χώρος, δίπλα στον χώρο παιχνιδιού, με τραπεζάκια για τους επισκέπτες και τους καλεσμένους απ' όπου παρακολουθούν και το παιχνίδι.

GCqDp3.png qpsdp2.png

Έχει χώρο να κάτσουν οι ενήλικες, δεν είναι όλοι μαζί με τα παιδιά. Σε μας ήταν φυσικά οι γιαγιάδες-παππούδες, νονοί, θείοι, φίλοι κλπ, όλοι χωρίς παιδιά. Είμαστε οι πρώτοι της παρέας που κάναμε παιδί όποτε όπως καταλαβαίνεις τότε όλοι οι φίλοι μας ήταν άνευ παιδιού. Τους καλέσαμε φυσικά, ήξερα ότι ήταν σε παιδότοπο το πάρτυ, ήρθαν όμως, ήπιαν τον καφέ τους, χάζεψανε τα πιτσιρίκια και μάλλον περάσανε καλά γιατί ήρθαν και στο επομενο😀😀😀

Για μικρές ηλικίες το θεωρώ ιδανική επιλογή.

Διαφημίσεις

Στα gymboree μπορείς να καλέσεις και κάποιους φίλους ή συγγενείς χωρίς παιδιά εννοείται, απλώς δεν ξέρω πόσο πολλούς. Σίγουρα όχι πολλούς. Επικοινώνησε μαζί τους και θα σου πουν τι μπορείτε να κάνετε. Υπάρχει χώρος, δίπλα στον χώρο παιχνιδιού, με τραπεζάκια για τους επισκέπτες και τους καλεσμένους απ' όπου παρακολουθούν και το παιχνίδι.

Εμείς έχουμε κάνει 4 πάρτυ εκεί, στην γιορτή του (18 μηνών), στα 2α, τα 3α και τα 4α γενέθλια. Στα 2 πρώτα πάρτυ τα παιδάκια ήταν λίγα (περίπου 10) γιατί δεν πήγαινε ακόμα παιδικό, όποτε στην μεγάλη αίθουσα που συνήθως στρώνουν τα τραπεζάκια των παιδιών είχα πει και είχαν βάλει και τραπεζάκια για μεγάλους γιατί υπήρχε περιθώριο χώρου και ήταν τέλεια, πολύ άνετα, νομίζω είχαμε 20 ενήλικες σίγουρα.

Στα 2 επόμενα πάρτυ ήταν λίγο πιο στριμωγμένα γιατί είχαμε πάνω από 25 παιδιά, αλλά και πάλι βολευτήκαμε μια χαρα.

Εμείς έχουμε κάνει 4 πάρτυ εκεί, στην γιορτή του (18 μηνών), στα 2α, τα 3α και τα 4α γενέθλια. Στα 2 πρώτα πάρτυ τα παιδάκια ήταν λίγα (περίπου 10) γιατί δεν πήγαινε ακόμα παιδικό, όποτε στην μεγάλη αίθουσα που συνήθως στρώνουν τα τραπεζάκια των παιδιών είχα πει και είχαν βάλει και τραπεζάκια για μεγάλους γιατί υπήρχε περιθώριο χώρου και ήταν τέλεια, πολύ άνετα, νομίζω είχαμε 20 ενήλικες σίγουρα.

Στα 2 επόμενα πάρτυ ήταν λίγο πιο στριμωγμένα γιατί είχαμε πάνω από 25 παιδιά, αλλά και πάλι βολευτήκαμε μια χαρα.

Α, πολύ άνετη φάση αν μπορείς να καλέσεις και τόσα άτομα, δεν το φανταζόμουν! Σίγουρα θα το σκεφτώ για τα δεύτερά μας γενέθλια κι εγώ. Από φαγητό/catering/αναψυκτικά να υποθέσω φέρνει κανείς μόνος του; Ή έχουν και δικές τους εταιρείες που συνεργάζονται;

GCqDp3.png qpsdp2.png

Α, πολύ άνετη φάση αν μπορείς να καλέσεις και τόσα άτομα, δεν το φανταζόμουν! Σίγουρα θα το σκεφτώ για τα δεύτερά μας γενέθλια κι εγώ. Από φαγητό/catering/αναψυκτικά να υποθέσω φέρνει κανείς μόνος του; Ή έχουν και δικές τους εταιρείες που συνεργάζονται;

Προσφέρουν γαλλικό καφέ. Τα άλλα τα φέρνεις μόνος σου, πολύ βολικό, κινείσαι αναλόγως με το μπάτζετ σου.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...