Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΟΛΙΟ MMR

Μαράκι

Recommended Posts

αλλα υπαρχουν κι αλλες φωνες, επιχειρουν βεβαια να τις φιμωσουν

βλεπε θεμα αυτισμος και διαφορετικοτητα για την φωνη, θεση, προσεγγιση της ψυχαναλυσης στον αυτισμο και δες τι πολεμος γινεται

χμμ.. ψυχαναλυση στον αυτισμο....εχεις δει παιδι αυτιστικο δουλεμενο μονο ψυχοδυναμικα;

p7z6p3.pngsQqep3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Tελικά οι δόσεις του μμρ πόσες είναι? Διάβασα κιόλας ότι αντί του μμρ μπορούμε να κάνουμε το priorix. Αυτό κυκλοφορεί ακόμη και αν ναι πόσες δόσεις είναι και πότε πρέπει να γίνουν?

Οι δόσεις του τριπλού εμβολίου ιλαράς ερυθράς παρωτίτιδας, είναι 2. Η πρώτη δόση γίνετε 15 μηνών και μια δεύτερη επαναληπτική δόση γίνετε μεσα στην χρονική περίοδο των 4 με 6 ετών. Το εμβόλιο MMR vax pro (εμπορική ονομασια) με το Priorix (εμπορική ονομασια) είναι ακριβώς το ίδιο, το μόνο που αλλάζει είναι η εταιρία πού το παράγει.

Απλά επειδή διάβασα όλο το θέμα, κάπου αναφέρουν ότι το Priorix είναι πιο ανεκτό από τον οργανισμό και με λιγότερες παρενέργειες. Οποια μανούλα έκανε πρόσφατα ένα από τα δύο εμβόλια ας μου πει την γνώμη της.

Επίσης αυτο το MMR vax pro δεν περιέχει και την ανεμοβλογιά, έτσι δεν είναι?

Απλά επειδή διάβασα όλο το θέμα, κάπου αναφέρουν ότι το Priorix είναι πιο ανεκτό από τον οργανισμό και με λιγότερες παρενέργειες. Οποια μανούλα έκανε πρόσφατα ένα από τα δύο εμβόλια ας μου πει την γνώμη της.

Επίσης αυτο το MMR vax pro δεν περιέχει και την ανεμοβλογιά, έτσι δεν είναι?

Αγαπητή ster εμείς κάναμε το priorix στις 13 φεβρουαρίου. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν και εύκολο εμβόλιο από την άποψη ότι το κάναμε την Τετάρτη και την επόμενη Τετάρτη ο μικρός έκανε πυρετό μέχρι 39,2 και μάλιστα συνέπεσε και με ίωση (γαστρεντερίτιδα) όπου μας αποτελείωσε. Στο ενδιάμεσο 2 νύχτες σηκώθηκε ο μικρός κατά τις 3 τα μεσάνυχτα με κλάματα όπου δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω με τίποτα. Αλλά τώρα είμαστε μια χαρά! Ούτε εξανθήματα βγάλαμε...απλά το εμβόλιο έχει απίστευτη γκρίνια. 3 ιοί μπαίνουν μέσα σε ένα τόσο δα οργανισμό. Τι να σου κάνει και αυτός!!!

Φοβόμουν και εγώ πολύ για το εμβόλιο αλλά τελικά το έκανα....Θεωρώ ότι σε κάποια πράγματα πρέπει να λειτουργούμε και λίγο με την διαίσθησή μας. Καλή επιτυχία πάντως!!!!

Διαφημίσεις

Όλες φοβόμαστε τα εμβόλια... αλήθεια κάποια μανούλα έχει δει τι παρενέργειες έχει το απλό depon και ponstan? Ένας γιατρός μου έχει πει ότι το depon είναι το νούμερο ένα για μεταμοσχέυσεις συκωτιού. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο κακό κάνουμε στα παιδιά μας στο να δίνουμε αντιπυρετικά. Και όμως τα δίνουμε γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση στο να ρίξουμε τον πυρετό. Το ίδιο ισχύει και με τα εμβόλια έστω και μία στο εκατομμύριο κολλήσει κάτι το παιδί μας οι παρενέργειες που μπορεί να έχει η αρρώστια είναι περισσότερες από τις παρενέργειες του εμβολίου.

Κορίτσια όλα τα φάρμακα και τα εμβόλια έχουν παρενέργειες, ωστόσο να κάνουμε το σταυρό μας για να είναι καλά τα παιδάκια μας.

Ένας γιατρός μου έχει πει ότι το depon είναι το νούμερο ένα για μεταμοσχέυσεις συκωτιού.

σε χρόνια χορήγηση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου όχι για περιστασιακή χρήση (όπως γίνεται για να ρίξουμε τον πυρετό πχ) μπορεί να έχει τοξική δράση στο ήπαρ

να μη δημιουργούμε άδικα εντυπώσεις...

Αγαπητή ster εμείς κάναμε το priorix στις 13 φεβρουαρίου. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν και εύκολο εμβόλιο από την άποψη ότι το κάναμε την Τετάρτη και την επόμενη Τετάρτη ο μικρός έκανε πυρετό μέχρι 39,2 και μάλιστα συνέπεσε και με ίωση (γαστρεντερίτιδα) όπου μας αποτελείωσε. Στο ενδιάμεσο 2 νύχτες σηκώθηκε ο μικρός κατά τις 3 τα μεσάνυχτα με κλάματα όπου δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω με τίποτα. Αλλά τώρα είμαστε μια χαρά! Ούτε εξανθήματα βγάλαμε...απλά το εμβόλιο έχει απίστευτη γκρίνια. 3 ιοί μπαίνουν μέσα σε ένα τόσο δα οργανισμό. Τι να σου κάνει και αυτός!!!

Φοβόμουν και εγώ πολύ για το εμβόλιο αλλά τελικά το έκανα....Θεωρώ ότι σε κάποια πράγματα πρέπει να λειτουργούμε και λίγο με την διαίσθησή μας. Καλή επιτυχία πάντως!!!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σε ποιά ηλικία το έκανε το παιδάκι σου? Εμένα μου το έγραψε για τους 15 μήνες και στους 16 της ανεμοβλογιάς.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σε ποιά ηλικία το έκανε το παιδάκι σου? Εμένα μου το έγραψε για τους 15 μήνες και στους 16 της ανεμοβλογιάς.

Εμείς το κάναμε στους 15 μήνες. Της ανεμοβλογιάς δεν μου το έχει γράψει ακόμη ster.

σε χρόνια χορήγηση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου όχι για περιστασιακή χρήση (όπως γίνεται για να ρίξουμε τον πυρετό πχ) μπορεί να έχει τοξική δράση στο ήπαρ

να μη δημιουργούμε άδικα εντυπώσεις...

Αγαπητή μαριαλ δεν το είπα για να εντυπωσιάσω....Το είπα γιατί γιατρός μου το έχει αναφέρει... αλλιώς δεν χρειαζόταν καν να το πω....Μπορούσες να πεις την άποψή σου χωρίς να κρίνεις την δική μου...Αυτό πιστεύω ήταν το καλύτερο. Δεν θέλω να λογομαχήσω απλά θέλω να βάλω τις μανούλες να σκεφτούν οτι ο καθένας αποφασίζει για το καλό του παιδιού του ότι και αν είναι αυτό

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Παιδια,δειτε το πιο κατω λινκ.ειναι ενδιαφερον.

τι ακριβώς είναι το ενδιαφέρον;

κάνω τον αντίλογο αναφέρεται στο άρθρο λοιπόν:

"Μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μια απλή ένεση, θα κάνει την άμυνα του οργανισμού μας, πιο έξυπνη, πιο δυνατή, πιο ταχεία. "

κάτι τέτοιο δεν υποστηρίζει κανείς....

το κάθε εμβόλιο είναι απλά το ερέθισμα στη δημιουργεία αντισωμάτων για συγγεκριμένους βλαπτικούς παράγοντες, δεν επιδρά στο αμυντικό σύστημα κάνοντας το ποιο έξυπνο, ποιο δυνατό ή ποιο ταχύ γενικως δεν αλάζει τον τρόπο λειτουργείας του αμυντικού συστήματως...

είναι κατανοητό λοιπόν ότι όλα τα προαναφερόμα αναφέρονται προς χάρην εντυπωσιασμού

"Ασθένεια είναι η ορατή αντίδραση ενός ζωντανού οργανισμού στην διαταραχή της ομοιοστασίας του"

κάτι το οποίο δεν είναι σωστό...

Ασθένεια μπορεί να είναι σαφώς, η ορατή αντίδραση ενός ζωντανού οργανισμού στην διαταραχή της ομοιοστασίας του (πχ περκαλιαιμία, υπονατριαιμία).... δεν είναι μόνο όμως αυτό

ασθένεια μπορεί να είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του ανασοποιητικού συστήματος να εξουδετερώσει ένα βλαπτικό παράγοντα

μπορεί να είναι αποτέλεσμα υπερλειτουργείας του ανοσοποιητικού συτήματος (πχ αλλεργεία, αυτοάνοσα)

μπορεί να είναι αποτέλεσμα τραυματισμού

μπορεί να είναι αποτέλεσμα άναρχης αναπτυξης μιας ομάδας κυττάρων (πχ καρκίνος)

κ.α.

το να αναφέρει κάποιος ώς αιτία μία από τις πολλές μόνο ελειπή γνώση του ανθρώπινου οργανισμού καταδυκνίει

οι μαρτυρίες όσων βλάφτηκαν απο τα εμβόλια παντελώς ανόνυμες...

αναφέρονται ο Kevin, η Leentje κ.τ.λ που σαφώς τίποτα δεν καταδυκνίει την ανυπαρξία ή την ύπαρξη τους....

καθώς και "ντοκουμέντα" σαν αυτό:

"Ένας ομοιοπαθητικός γιατρός μου ανέφερε τις περιπτώσεις"

"Ένας Γερμανός γιατρός μου είπε"

δεν σας θυμήζει απλό κουτσομπολιο του στυλ "μου είπε η θεια η μαρία ότι της είπε η ξαδέρλφη του πρώτου της άνδρα ότι πέθανε ο μήτσος;" :lol:

μετά ανέφερεται ότι:

"τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου εμβολιάζονται μαζικά, χωρίς να λαμβάνεται υπ' όψιν η ρητή αντίρρηση των γονέων τους"

κάτι που δεν υσχίει ούτε κατά διάνια, ουδέποτε δεν εμβολιάστηκε παιδί χωρίς γραπτή συγγατάθεση των γονέων του (έχω συμετεχει σε εμβολιασμό παιδιών)

επανέρχομαι για τη συνέχεια...

Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό με τα εμβόλια γενικά. Επειδή οι απόψεις δύο παιδιάτρων διαφέρουν, θα ήθελα την δική σας άποψη. Η μια λέει ότι το παιδί πρέπει να εμβολιαστεί αν είναι εντελώς καλά, υγιή σε όλα. Η άλλη λέει ότι μπορεί να εμβολιαστεί ακόμη και αν έχει μυξούλες (καταρροή) με αποτέλεσμα να αναπνέει από το στόμα. Τώρα εγώ ποιά να πιστέψω???

Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό με τα εμβόλια γενικά. Επειδή οι απόψεις δύο παιδιάτρων διαφέρουν, θα ήθελα την δική σας άποψη. Η μια λέει ότι το παιδί πρέπει να εμβολιαστεί αν είναι εντελώς καλά, υγιή σε όλα. Η άλλη λέει ότι μπορεί να εμβολιαστεί ακόμη και αν έχει μυξούλες (καταρροή) με αποτέλεσμα να αναπνέει από το στόμα. Τώρα εγώ ποιά να πιστέψω???

εμενα το εξεταζουν να δουν πρωτα κ μετα του κανουν το εμβολιο.πρεπει να μην εχει καποια ιωση κ να μη παιρνει αντιβιωση απο οσο ξερω.η μυξουλες δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι αρρωστο.

NRNSp2.pngsMstp2.png

Διαφημίσεις

Μαριαλ,μην το παιρνεις προσωπικα.Λεει κ αλλα το λινκ.Κ δεν τα λεω εγω,γιατρος ειναι αυτος που τα λεει.Απλα εμεις σαν γονεις θα πρεπει να ψαχτουμε λιγο περισσοτερο ,γιατι με ολα αυτα που διαβαζω εδω ,αλλα και σε αλλες σελιδες,εχω προβληματιστει.Εχουμε ενα τεραστιο οπλο στα χερια μας ,το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και πρεπει να το εκμεταλευτουμε Νομιζω οτι πρεπει να ενημερωθουμε πριν κανουμε το επομενο εμβολιο.Εμεις ηταν να το κανουμε τον προηγουμενο μηνα και το καθυστερησα λιγο,γιατι θελω να δω,να διαβασω διαφορα και οχι μονο οτι λενε οι φαρμακευτικες βιομηχανιες.Στο τελος μπορει να το κανουμε βεβαια το επομενο εμβολιο ,αλλα δεν πρεπει να βεβαιωθω ομως?

Δειτε το βιντεακι.Κατι τετοια βλεπω και λεω,μηπως δεν μας τα λενε καλα ολοι τους???Δεν ξερω τι να πρωτοπιστεψω.Και δεν ειναι μονο αυτον ρε γαμωτο,να πω,ενταξη,ειναι ψευτικο.ειναι πολλα,παρα πολλα. οπως προσφατα εδω στην Ελλαδα με το εμβολιο της γριπης των χοιρων.Στην αρχη λεγανε οτι πρεπει να το κανουν οπωσδηποτε οι ηλικειωμενοι,εγκυες,παιδια κ μετα ολοι οι υπολοιποι.Γιατι μετα το αποσυρανε?? Πειραματοζωα ειμαστε??Και ξαφνικα αυτη η επιδημια εξαφανιστηκε. Και ενα αλλο σημαντικο... στην Αμερικη εχει βγει νομος (δεν ξερω αν ισχυει κ εδω) οτι,οτι παρενεργεια,θανατος,παραλυση οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με το εμβολιο,δεν θα εχουν ευθυνη οι φαρμακευτικες εταιρειες.Ο λογος ειναι γιατι πριν μερικα χρονια υπηρχαν πολλοι θανατοι και οι εταιρειες αυτες ειχαν πληρωσει παρα πολλα λεφτα σε αποζημειωσεις.

Αυτά που παρουσιάζετε ως συμπεράσματα είναι δική σας άποψη. έχει συζητηθεί στο φόρουμ ότι δεν έχει απαγορευθεί όπως ισχυρίζεστε, αλλά δικάζονται οι σχετικές υποθέσεις από αρμόδιο δικαστήριο, και αποζημιώνονται οι τυχόν απαιτήσεις. Αυτό γίνεται για να αποφεύγονται τα ογκώδη δικαστικά έξοδα (τα οποία δεν έχουν σχέση με το αν φταίει όντως κάποιο εμβόλιο για κάτι), καθώς ορισμένα δικηγορικά γραφεία το είχαν κάνει επάγγελμα.

Το άρθρο του homeopathy περιλαμβάνει ανακρίβειες και αποκρύπτει πληροφορίες. πχ η διφθερίτιδα δεν μειωνόταν μόνη της, αλλά αντιμετωπιζόταν με «ορό διφθερίτιδας» που τον έπαιρναν από άλογα, όμως υπήρχε τοξικότητα. Ο μαζικός εμβολιασμός δεν έγινε το 1925 που λέει αλλά ξεκίνησε το 1905 (πηγή wiki) και άλλα.

επίσης η πτώση που παρουσιάζεται στους θανάτους πρέπει να συνδεθεί και με άλλα φαινόμενα πχ πολέμους της εποχής κλπ δεν μπορείς να το απομονώνεις, και να λες α έπεφτε χωρίς τα εμβόλια.

Επίσης θεωρώ ότι σκοπίμως ανακατέυει όλες τις ασθένειες και δεν απομονώνει τη διφθερίτιδα (να δούμε τι γινόταν πριν και μετά το εμβόλιο) για να αποκρύψει το γεγονός της μείωσης λόγω των εμβολιασμών. Είναι σκόπιμη παραπληροφόρηση.

καλά ξανακοίταξα το άρθο....

ακόμα και την επεξήγηση των πινάκων τους λάθος την έχουν κάνει...

δείτε στο δεύτερο πίνακα.... αναφέρει ότι η μείωση κατα 98,5% σημαίνει 1 περιστατικό ανά εκατομύριο....:shock:

Μακαρι να ειναι ψεματα .Αυτο ευχομαι και εγω.Γιατι ηδη εχω κανει ως τωρα 5 εμβολια στο γιο μου. Απλα αρχισα να προβληματιζομαι βρε παιδια.Κακο ειναι?Και θελω να πω τις ανησυχιες μου. Οσο για την ''επιδημια'' που εγραψα στο προηγουμενο σχολιο,εννοω οτι σταματησανε να εμβολιαζουν.

• 2 months later...

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω εάν γνωρίζετε..Έχουμε κάνει τον Μάρτιο του μμρ+ανεμοβλογιάς και προχθές έκανε το ίδιο ο ξαδερφούλης μας. Μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του έτσι δεν είναι?Γιατί ξέρω πως αν κάνεις το εμβόλιο καλό είναι να μην έρθεις σε επαφή με εγκύους και παιδάκια που δεν το έχουν κάνει..ή τελικά δεν ισχυεί κάτι τέτοιο?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα

αν είναι κάποια μανούλα online και γνωρίζει ας που απαντήσει!!!

Κάναμε στους 20μήνες περίπου την πρώτη δόση του priorix-tetra και τώρα μου έιπε η παιδίατρος (δεν είναι η ίδια) να κάνω κ την δέυτερη δόση

Είμαστε τώρα 4χρ. και 7 μηνών!!! είναι οκ να το κάνω τώρα ή πιο μετά ???

Εσείς πότε κάνατε την 2η δόση??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...