Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΟΛΙΟ MMR

Μαράκι

Recommended Posts

Το έγραψα στο άλλο θέμα, το γράφω κι εδώ, εμάς η παιδίατρος το έκανε και στα 2 παιδιά μου στους 15 μήνες, αφού τους είχανε κλείσει.

το ίδιο. στους 15 +.

mmr στα δίδυμα στην προηγούμενη δευτέρα. όλα καλά μέχρι τώρα.

εντίτ: κ ποτέ δεν το έχει κάνει στου 12 μήνες ο ντοκ μας.

ο καθένας τελικά τα δικά του.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

χθες το καναμε και εμεις στους 15 μηνες και κατι μερες...αντε να δουμε...:D

και η πρωτη μου κορη στους 15 μηνες με αλλη παιδιατρο...δεν εκανε τιποτα αλλο περα απο ενα πυρετο νομιζω καμια εβδομαδα μετα για ενα απογευμα...

• 1 month later...
  • 1 month later...

διαβαζω και εγω τα βιβλιαρια των παιδιων και βλεπω οτι η κορη μου το εκανε οταν ηταν 15 μηνων και τωρα βλεπω το ιδιο και για τον μικρο που θα το κανουμε τον αυγουστο.διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα τα αγορια δεν ειναι πιο ευαλωτα? μηπως να το κανουμε αργοτερα? τι να κανω?:(

VCkup3.png W6T5p3.png

Διαφημίσεις

χελωνιτσα και εγω στον γιο μου το εκανα κανονικα στους 15 μηνες, οπως και την κορη...ο γιατρος δεν μου ειχε πει για καμμια ευαισθησια..παντως αν ημουν στην θεση σου δεν θα το εκανα τον αυγουστο...ασε να περασε 1-2 μηνες απλα και μονο να μην πεσει η γκρινια και ο πιθανος πυρετος μεσα στην ζεστη...ισως και να λειπει και ο παιδιατρος...ξερεις..για περισοτερη σιγουρια βρε παιδι μου...

Συμφωνώ με τη Νάνσυ. Μπορεί να σου κάνει πυρετό στο 10ήμερο, μπορεί σπυράκια...μπορεί και τίποτα, βέβαια, αλλά στη θέση σου θα το άφηνα από το Σεπτέμβριο, δε χάθηκε ο κόσμος.

Έτσι κι αλλιώς δεν το κάνουν μέσα στο καλοκαίρι, από φθινόπωρο τώρα πάλι.

Ποιος το λέει αυτό βρε κορίτσια; Όλα τα εμβόλια γίνονται στην ηλικία που πρέπει, ανεξαρτήτως εποχής και καιρικών συνθηκών ;)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

Όχι, το έχω ακούσει κι από άλλους κλασσικούς παιδίατρους. Αποφεύγουν να κάνουν εμβόλια όπως το MMR μέσα στη λιόβραση, το καθυστερούν κανένα μήνα, καθαρά και μόνο για να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί μέσα στη ζέστη, αν υπάρξουν παρενέργειες, τύπου πυρετός πρήξιμο κλπ. Όχι όμως για τα πρώτα - τα μωρά που γεννιούνται άνοιξη, δηλαδή, κάνουν κανονικά τα εμβόλια τους, κάθε μήνα, όλο το καλοκαίρι.

Όχι, το έχω ακούσει κι από άλλους κλασσικούς παιδίατρους. Αποφεύγουν να κάνουν εμβόλια όπως το MMR μέσα στη λιόβραση, το καθυστερούν κανένα μήνα, καθαρά και μόνο για να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί μέσα στη ζέστη, αν υπάρξουν παρενέργειες, τύπου πυρετός πρήξιμο κλπ. Όχι όμως για τα πρώτα - τα μωρά που γεννιούνται άνοιξη, δηλαδή, κάνουν κανονικά τα εμβόλια τους, κάθε μήνα, όλο το καλοκαίρι.

Καλό είναι όμως να ξέρουμε ότι αυτό αποτελεί καθαρά προσωπική ερμηνεία του κάθε γιατρού κι όχι κάποια επίσημη σύσταση. Είναι πολύ πιο σημαντικό να έχουν οι δόσεις των εμβολίων τη σωστή απόσταση μεταξύ τους, παρά να καθυστερούν προς αποφυγή του ενδεχόμενου και μόνο να έχει το παιδί κάποια παρενέργεια.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Αυτό είναι αλήθεια. Δεν έχω προσωπική πείρα γιατί στους δικούς μου το MMR έπεσε σε "βολικό" μήνα (ο ένας το έκανε Μάιο, ο άλλος Ιανουάριο), οπότε δεν τέθηκε τέτοιο θέμα. Για την ακρίβεια, δε γνωρίζω αν η δική μας η παιδίατρος ακολουθεί αυτήν την τακτική. Έχει τύχει να κάνουμε εμβόλια Ιούλιο-Αύγουστο, πάντως, αυτά που ήταν προγραμματισμένα να κάνουμε, δεν τα καθυστερήσαμε δλδ λόγω θέρους.

Γειά σας κορίτσια και μεις έπρεπε να κάνουμε το MMR τον Μάρτιο επειδή όμως το χω ψάξει και έχω θορυβηθεί αρκετά του το έχω καθυστερήσει έως τώρα. Ο παιδίατρος μου έιχε πεί να το κανουμε μέχρι τον Μάιο αλλά δεν πήγαμε , σκέφτομαι να πάμε απο εβδομάδα γιατί απο τον Ιούνιο και μετά έχουμε κάθε μήνα επαναληπτικές δόσεις άλλων εμβολίων.Εσείς σε τι ηλικίες το κάνατε?Ο μικρός μου είναι τώρα 18 μηνών.

Γειά σας κορίτσια και μεις έπρεπε να κάνουμε το MMR τον Μάρτιο επειδή όμως το χω ψάξει και έχω θορυβηθεί αρκετά του το έχω καθυστερήσει έως τώρα. Ο παιδίατρος μου έιχε πεί να το κανουμε μέχρι τον Μάιο αλλά δεν πήγαμε , σκέφτομαι να πάμε απο εβδομάδα γιατί απο τον Ιούνιο και μετά έχουμε κάθε μήνα επαναληπτικές δόσεις άλλων εμβολίων.Εσείς σε τι ηλικίες το κάνατε?Ο μικρός μου είναι τώρα 18 μηνών.

Είμαστε στην ίδια φάση (19 μηνών) δεν έχουμε κάνει mmr και ξεκίνησα επαναληπτικά με pentavac. Τον επόμενο μήνα για ηπατίτιδα β και βλέπουμε. Πάντως το καλοκαίρι δεν κυκλοφορεί ερυθρα ιλαρα παρωτίτιδα για να κολλήσουν τα μωράκια μας.Ευδοκιμούν τους ψυχρούς μήνες

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
χελωνίτσα απο ποια άποψη τα αγόρια ειναι πιο ευάλωτα;

σορυ το ειπα πολυ γενικα....σχετικα με το εμβολιο και την "υποτιθεμενη" συμβολη του στον αυτισμο λεω που διαβασα παραπανω...νομιζω οτι η αναλογια του αυτισμου αναμεσα σε αγορια και κοριτσια ειναι 4/1.

VCkup3.png W6T5p3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Μια χθεσινή ιστορία των ΜΜΕ με 300+ σχόλια κιόλας. Σίγουρα ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα άρα το "no-brainer" μήπως δεν ισχύει;

It is true that the MMR vaccine can cause brain problems — a response called encephalitis — in one child in a million given the shot.

But the measles illness causes encephalitis 1,000 times more frequently,

Μήπως δεν μας αναφέρει την πιθανότητα να κολλήσει κάποιος ιλαρά; Αν είναι και αυτή 1/1000 τότε ισοπαλία.

and one child in 3,000 dies of measles if they catch it.

Τέλος, καλύτερα ένα φριχτό τέλος παρά μια φρίκη δίχως τέλος.

πᾶν μέτρον ἄριστον

οι άλλες πιθανότητες αναφέρονται σε πάμπολλες πηγές. ο λόγος που η πιθανότητα είναι μικρή, είναι επειδή είναι όλοι εμβολιασμένοι.

δεν προκαλεί μόνο εγκεφαλίτιδα, αλλά δεκάδες άλλα.

το τελευταίο σχόλιο μάλλον δεν το σκέφτηκες ιδιαίτερα. μήπως να ρίχναμε και ευθανασίες;

• 2 εβδομάδες μετά...

Και επικινδυνο και αναποτελεσματικο! Κατα τους δυο ιολογους της εταιριας εβγαζαν ψευδεις διαβεβαιωσεις αποτελεσματικοτητας (χρησιμοποιωντας αιμα ζωων!). Κατα τα αλλα πρεπει να τους εμπιστευομαστε...Υστερα φταινε τα ανεμβολιαστα παιδια για τις επιδημιες ιλαρας...χαχα.....οταν λεμε οτι τα εμβολιασμενα τις προκαλουν κατι ξερουμε.

Merck vaccine fraud exposed by two Merck virologists; company faked mumps vaccine efficacy results for over a decade, says lawsuit

Learn more: http://www.naturalnews.com/036328_Merck_mumps_vaccine_False_Claims_Act.html#ixzz1z70nOQDN

http://www.courthousenews.com/2012/06/27/47851.htm

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

είναι μήνυση, όχι καταδίκη. αν αποδειχθεί τίποτα, το συζητάμε.

κατα τα άλλα, αυτά που γράφεις (αίμα ζώων) είναι δικές σου φαντασιώσεις, το άρθρο λέει άλλα πράγματα.

Και επικινδυνο και αναποτελεσματικο! Κατα τους δυο ιολογους της εταιριας εβγαζαν ψευδεις διαβεβαιωσεις αποτελεσματικοτητας (χρησιμοποιωντας αιμα ζωων!). Κατα τα αλλα πρεπει να τους εμπιστευομαστε...Υστερα φταινε τα ανεμβολιαστα παιδια για τις επιδημιες ιλαρας...χαχα.....οταν λεμε οτι τα εμβολιασμενα τις προκαλουν κατι ξερουμε.

Merck vaccine fraud exposed by two Merck virologists; company faked mumps vaccine efficacy results for over a decade, says lawsuit

Learn more: http://www.naturalnews.com/036328_Merck_mumps_vaccine_False_Claims_Act.html#ixzz1z70nOQDN

http://www.courthousenews.com/2012/06/27/47851.htm

Φυσικά και εδώ

πᾶν μέτρον ἄριστον

είναι μήνυση, όχι καταδίκη. αν αποδειχθεί τίποτα, το συζητάμε.

κατα τα άλλα, αυτά που γράφεις (αίμα ζώων) είναι δικές σου φαντασιώσεις, το άρθρο λέει άλλα πράγματα.

Αντωνακη μου εγω φαντασιωνομαι πολυ πιο ευχαριστα πραγματα πιστεψε με ;) Αυτα ειναι θριλλερ! Χρησιμοποιουσαν αντισωματα από αιμα ζωων αν θες τοσο πολυ να εισαι ακριβης, όχι οτι αλλαζει η ουσια ματακια μου :)

Breaking news: According to two Merck scientists who filed a False Claims Act complaint in 2010 -- a complaint which has just now been unsealed -- vaccine manufacturer Merck knowingly falsified its mumps vaccine test data, spiked blood samples with animal antibodies, sold a vaccine that actually promoted mumps and measles outbreaks, and ripped off governments and consumers who bought the vaccine thinking it was "95% effective."

Learn more: http://www.naturalnews.com/036328_Merck_mumps_vaccine_False_Claims_Act.html#ixzz1zNbRZUAz

In order to make the blood pass the test, antibodies from rabbits was added. The addition of rabbit antibody increased the efficacy to 100%. But that was not the end, because the test has to be done on pre-vaccine blood and post-vaccine blood. Just the addition of rabbit antibody made the pre-vaccine blood go from 10% positive to 80% positive and that was such an obvious sign of foul play that yet another manipulation had to be made. The desired end result is to have very low pre-vaccine antibody and 95% or more post-vaccine efficacy as measured by antibody neutralization.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Φυσικά και εδώ

Η Suzanne Humphries ειναι εξαιρετικη επιστημονας!

Ετσι καταλαβαινουμε πλεον πολυ καλα γιατι στις επιδημιες ιλαρας το συντριπτικο ποσοστο αυτων που ασθενουν ειναι παιδια εμβολιασμενα. Μιλαμε για περιπτωσεις που αγγιζουν το 84%!

Αν μαγειρευουν αυτα κατσε και πιστεψε ποσο ασφαλη και πραγματικα ειναι τα στοιχεια τους που μιλανε για την ασφαλεια των εμβολιων. :(

Ετσι καταλαβαινουμε πλεον πολυ καλα γιατι στις επιδημιες ιλαρας το συντριπτικο ποσοστο αυτων που ασθενουν ειναι παιδια εμβολιασμενα. Μιλαμε για περιπτωσεις που αγγιζουν το 84%!

είναι άλλο πράγμα τα δεδομένα, και άλλο η κατανόηση τους. το να βρίσκεις δεδομένα είναι εύκολο, το να τα εξηγείς σωστά είναι το δύσκολο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...