Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΟΛΙΟ MMR

Μαράκι

Recommended Posts

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω για ενηλικες υπαρχει μεμονωμενο εμβολιο δεν υπαρχει για παιδια ;

Πράγματι θέλει διερεύνηση το γιατί! Θα ρωτήσω κι εγώ την παιδίατρο μου...

Διαφημίσεις

Εμείς κάναμε το MMR την προηγούμενη Παρασκευή σε ηλικία 15 μηνών και 4 ημερών. Η παιδίατρος το μόνο που μου είπε ήταν ότι είναι από τα πιο ισχυρά εμβόλια και ότι μπορεί να σηκώσει πυρετό μετά την 5η μέρα. Δε μου είπε τίποτα για αυτισμό και τώρα διάβασα τυχαία τα μηνύματα και έχω πέσει από τα σύννεφα!!! Εντωμεταξύ η δουλειά μου έχει και σχέση με παιδιά με ειδικές ανάγκες (και αυτισμό) αλλά πρώτη φορά ακούω το συσχετισμό του εμβολίου με τον αυτισμό. Ο μικρός μέχρι σήμερα δεν έχει σηκώσει πυρετό αλλά εξακολουθώ να τον παρακολουθώ. Τι να πω; Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Πάντως για την ηλικία μου το είπε σαν δεδομένο ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο γίνεται 15 μηνών και μου το είχε γράψει και στο βιβλιάριο. Δεν είπε ότι μπορούσαμε να το καθυστερήσουμε!

Μάλλον θα είναι επειδή η παιδίατρος ξέρει γιατί πράγμα μιλάει, σε αντίθεση με διάφορους σε κάποια φόρουμ. Έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει συσχέτιση, με πολλές έρευνες.

Δες στην υπογραφή μου "Εμβολιο-φοβία"

Μάλλον θα είναι επειδή η παιδίατρος ξέρει γιατί πράγμα μιλάει, σε αντίθεση με διάφορους σε κάποια φόρουμ. Έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει συσχέτιση, με πολλές έρευνες.

Δες στην υπογραφή μου "Εμβολιο-φοβία"

Oπως εχει αποδειχθει οτι δεν περιεχει και ανθρωπινο ιστο???

Oπως εχει αποδειχθει οτι δεν περιεχει και ανθρωπινο ιστο???

αυτό δεν ήταν μυστικό, το γράφει και το φύλλο οδηγιών ότι περιέχει διπλοειδή κύτταρα.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

αυτό δεν ήταν μυστικό, το γράφει και το φύλλο οδηγιών ότι περιέχει διπλοειδή κύτταρα.

Αναρωτιεμαι ποσοι γνωριζουν αυτο το γεγονος, καθως και τη σημασια του...

Αναρωτιεμαι ποσοι γνωριζουν αυτο το γεγονος, καθως και τη σημασια του...

προφανώς όσοι κάνουν τον κόπο να διαβάσουν το χαρτί που για αυτό το λόγο έχει τοποθετήσει εκεί μέσα η αρμόδια αρχή... ;)

Εγώ πάντως δε διαβάζω ενημερωτικά φυλλάδια όταν κάνω ένα εμβόλιο εμπιστεύομαι το γιατρό. Αλλά και να το διάβαζα, άκρη δε θα βγαζα.

Θέλετε να μας πείτε τί σημαίνει ότι περιέχει ανθρώπινο ιστό;

Εγώ πάντως δε διαβάζω ενημερωτικά φυλλάδια όταν κάνω ένα εμβόλιο εμπιστεύομαι το γιατρό. Αλλά και να το διάβαζα, άκρη δε θα βγαζα.

Θέλετε να μας πείτε τί σημαίνει ότι περιέχει ανθρώπινο ιστό;

πολύ πολύ χοντρικά, για τα εμβόλια που χρησιμοποιούν ζωντανούς ιούς, ο ιός επωάζεται σε διάφορα κύτταρα (άλλοτε εμβρυικά κοτόπουλου, άλλοτε εμβρυικά από χοίρους κλπ) και στο ΜΜR ένας από τους τρεις ιούς (δεν θυμάμαι ποιος ακριβώς) επωάζεται σε ανθρώπινα διπλοειδή κύτταρα. Οι πολέμιοι των εμβολίων ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει το γεγονός ότι εμβολιάζουμε τα παιδιά με ιστούς διαφόρων ζώων αλλά και ανθρώπων, κι ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει διάφορες ασθένειες, όπως σκλήρυνση κατά πλάκας κλπ.

Διαφημίσεις

τι μπορεί να πάθει κανείς βάζοντας σε έναν άνθρωπο ...ανθρώπινα κύτταρα;!

Γιατί περιεκτικότητες μιλάμε; είναι ανιχνεύσιμες, η ίχνη;

για τα διπλοειδή κύτταρα για τον ιό της ερυθράς δείτε εδώ

και εδώ η επίσημη σελίδα του WHO για τα εμβόλια με πολλές πληροφορίες για όλα τα θέματα που τα αφορούν

Τα επόμενα εμβόλια παράγονται με κύτταρα από εκτρωτικά έμβρυα, περιέχο-

ντας DNA, πρωτεΐνες και/ή κυτταρικά συντρίμματα.

Εμβολιασμός Εμβόλιο

Πολιομυελίτιδα PolioVax, Pentacel, DT Polio Absorbed, Quadracel

ΜΜR MMR II, Meruvax II, MRVAx, BioVax, ProQuad, MMR-V, Priorix,

Erolalix

Ανεμοβλογιά

(Ανεμοβλογιά -

Έρπητας ζωστήρας)

Varivax, ProQuad, MMR-V, Zostavax

Varilix

Ηπατίτιδα Α Vaqta, Havrix, Twinrix, Avaxim, Vivaxim, Epaxal

Λύσσα Imovax

Πηγή: Sound Choice Pharmaceutical Institute

Τι μπορει να παθει κανεις βαζοντας σε εναν ανθρωπο το DNA ενος αλλου ανθρωπου? Αυτη θα πρεπει να ειναι η σωστη ερωτηση. Οποιος θελει, μπορει να το ψαξει...

Τα επόμενα εμβόλια παράγονται με κύτταρα από εκτρωτικά έμβρυα, περιέχο-

ντας DNA, πρωτεΐνες και/ή κυτταρικά συντρίμματα.

Εμβολιασμός Εμβόλιο

Πολιομυελίτιδα PolioVax, Pentacel, DT Polio Absorbed, Quadracel

ΜΜR MMR II, Meruvax II, MRVAx, BioVax, ProQuad, MMR-V, Priorix,

Erolalix

Ανεμοβλογιά

(Ανεμοβλογιά -

Έρπητας ζωστήρας)

Varivax, ProQuad, MMR-V, Zostavax

Varilix

Ηπατίτιδα Α Vaqta, Havrix, Twinrix, Avaxim, Vivaxim, Epaxal

Λύσσα Imovax

Πηγή: Sound Choice Pharmaceutical Institute

Τι μπορει να παθει κανεις βαζοντας σε εναν ανθρωπο το DNA ενος αλλου ανθρωπου? Αυτη θα πρεπει να ειναι η σωστη ερωτηση. Οποιος θελει, μπορει να το ψαξει...

Ο όρος εκτρωτικά έμβρυα δεν υφίσταται, κατά πρώτον δεν μιλάμε για έμβρυα αλλά για κύτταρα και δεύτερο θα φανταζόταν κανείς ότι μιλάμε για μια γραμμή παραγωγής σε φάμπρικα που οδηγεί τις γυναίκες σε εκτρώσεις για να παίρνει τα κύτταρα των εμβρύων τους. Όπως αναφέρει και το πρώτο λινκ στο προηγούμενο μήνυμά μου, για το εμβόλιο της ερυθράς συγκεκριμένα, μιλάμε για δύο έμβρυα των οποίων οι μητέρες προσβλήθηκαν από ερυθρά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

(δεκαετία 60 & 70) και οι μητέρες επέλεξαν να διακόψουν την κύηση για το φόβο σοβαρών προβλημάτων στα έμβρυα. Από εκεί λοιπόν απομονώθηκαν αυτές οι σειρές κυττάρων, οι οποίες συντηρούνται έκτοτε, αναπαράγονται και παίρνουν από εκεί τα κύτταρα. Δεν μαζεύουν οι επιστήμονες τα έμβρυα των εκτρώσεων για να παίρνουν κύτταρα.

Κατά τα άλλα, εφόσον θέτεις το ρητορικό ερώτημα τι μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος από το DNA ενός άλλου ανθρώπου, θες να μας παραθέσεις κάποια έρευνα που να δείχνει π.χ. ότι όσοι κάνουν μετάγγιση αίματος, αιμοκάθαρση, μεταμόσχευση κλπ παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα υγείας που προκύπτουν από τον εμβολιασμό τους με ξένο DNA σε σχέση με το γενικό πληθυσμό;

Βασικά, ο οργανισμός αποβάλει τα ξένα κύτταρα κακήν κακώς. Για να παραμείνουν χρειάζεται ειδική φαρμακευτική αγωγή η οποία ακολουθείται μετά από τις αναρίθμητες επεμβάσεις μεταμοσχεύσεων οι οποίες γίνονται κάθε χρόνο παγκόσμια.

Έτσι όπως αναφέρεις το ερώτημα είναι σαν να πιστεύεις ότι το dna του άλλου ενσωματώνεται με κάποιο μαγικό τρόπο στο δικό σου (που είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας). Αν το καλοσκεφτεί κανείς, ανταλλαγές κυττάρων (και αναπόφευκτα με το DNA που περιέχουν αυτά) συμβαίνουν με τρομερή συχνότητα. Φιλιά, σεξ, φαγητό, ιοί, βακτήρια, όλα αυτά περιλαμβάνουν μικροργανισμούς (ναι με DNA...) που πάνε και έρχονται.

Για τα εμβόλια, οι συγκεκριμένες καλιέργιες που χρησιμοποιούνται είναι τυποποιημένες και πολύ συγκεκριμένες, και έχουν ελεγχθεί αναρίθμητες φορές στο μικροσκόπιο, και όπως αναφέρεται πιο πάνω, έχουν προσληφθεί ΜΙΑ φορά πριν από 40 χρόνια.

Διαφημίσεις

Για την αναγκαιότητα αυτής της πρακτικής:

Οι ιοί δεν αναπαράγονται μόνοι τους (όπως κάνουν κύτταρα), αλλά πολλαπλασιάζονται αποκλειστικά και μόνο μέσα σε (συγκεκριμένα) κύτταρα (τα οποία εν τέλη αλλοιώνουν η καταστρέφουν).

Οποιος θελει να ψαξει, θα βρει πολυ υλικο και θα μαθει πολλα πραγματα. Εχουμε παραθεσει πολλα και εδω σε σχεση με τον αυτισμο. Βαζω ενδεικτικα καποιους συνδεσμους. Απο εκει και περα, αυτος που ενδιαφερεται, θα ερευνησει περαιτερω.

http://live-sustainably.blogspot.com/2011/06/dna.html

http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DBYy1kvOYNJI&sa=U&ei=g4gSTKrTJte4nAfd3-mRAw&ved=0CBQQtwIwBDgK&usg=AFQjCNHYFar5AqtETx7eyGDPJzPSU1mm3Q

http://www.ageofautism.com/2010/01/dr-wakefield-mmr-the-gmc-hearing-calling-the-british-medias-bluff.html

http://tvnewslies.org/tvnl/index.php/news/health/17460-autism-advocacy-organizations-and-parent-groups-support-dr-andrew-wakefield.html

http://www.4shared.com/video/PLpKw3gX/Dr_Andrew_Wakefield_Barbara_Lo.html

http://www.4shared.com/video/iYk_7KDk/Dr_Andrew_Wakefield_Barbara_Lo.html

όσο για τον αυτισμό, μετά από τη δημοσίευση της περίφημης έρευνας του Wakefield, ο εμβολιασμός στην Αγγλία έπεσε κατακόρυφα (και τα κρούσματα ιλαράς εκτοξεύτηκαν αντίστοιχα). Γιατί δεν παρατηρήθηκε τότε μείωση των περιστατικών αυτισμού, αλλά αυτά συνέχισαν να αυξάνονται με τον ίδιο ρυθμό; Γιατί σε έρευνα της Φινλανδίας τα κρούσματα αυτισμού αυξήθηκαν όταν άρχισαν να χρησιμοποιούνται τα εμβόλια χωρίς θειομερσάλη;

τέλος πάντων, το επιχείρημα του αυτισμού και της σύνδεσής του με το εμβόλιο και με παθήσεις του εντέρου έχει καταρριφθεί εδώ και πολλά χρόνια και έχει εγκαταλειφθεί ακόμη και από τους πολέμιους των εμβολίων.

ΥΓ. το tvnewslies θεωρείται έγκυρη πηγή για το θέμα των εμβολίων και της υγείας των παιδιών μας;

εμ το έγκυρο μπλογκ live-sustainably.blogspot.com, το οποίο δεν αναφέρει ουτε ΜΙΑ πηγή για τους ισχυρισμούς του, και παρατίθεται πρώτο πρώτο σαν πηγή, είναι καλύτερο...

τέλος σαρκασμού.

Οι «πηγές» από τις οποίες αντλείτε τους ισχυρισμούς σας πάσχουν σοβαρά από αξιοπιστία.

Το να αναφέρει κάτι κάποιος σε ένα μπλόγκ η ενα βίντεο (ειδικά όταν υπάρχουν αναρίθμητες έρευνες που επιβεβαιώνουν το αντίθετο των ισχυρισμών του), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

Οποιος θελει να ψαξει, θα βρει πολυ υλικο και θα μαθει πολλα πραγματα. Εχουμε παραθεσει πολλα και εδω σε σχεση με τον αυτισμο. Βαζω ενδεικτικα καποιους συνδεσμους. Απο εκει και περα, αυτος που ενδιαφερεται, θα ερευνησει περαιτερω.

http://live-sustainably.blogspot.com/2011/06/dna.html

http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DBYy1kvOYNJI&sa=U&ei=g4gSTKrTJte4nAfd3-mRAw&ved=0CBQQtwIwBDgK&usg=AFQjCNHYFar5AqtETx7eyGDPJzPSU1mm3Q

http://www.ageofautism.com/2010/01/dr-wakefield-mmr-the-gmc-hearing-calling-the-british-medias-bluff.html

http://tvnewslies.org/tvnl/index.php/news/health/17460-autism-advocacy-organizations-and-parent-groups-support-dr-andrew-wakefield.html

http://www.4shared.com/video/PLpKw3gX/Dr_Andrew_Wakefield_Barbara_Lo.html

http://www.4shared.com/video/iYk_7KDk/Dr_Andrew_Wakefield_Barbara_Lo.html

To έχω ξαναπεί νομίζω.

το θέμα τεράστιο πάει πέρα δώθε.... ο καθένας λέει τα δικά του...

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι γονείς που επιλέγουν να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους είναι αυτοί που έκαναν τον κόπο και το έψαξαν.

Είναι αυτοί που μπορούν να το συζητήσουν.

Αυτοί που ακολουθούν το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού δεν γνωρίζουν καν τι εμβόλιο έχουν κάνει τα παιδιά τους κάθε φορά και αν γνωρίζουν οι γνώσεις τους φτάνουν μέχρι το όνομα του.

εμ το έγκυρο μπλογκ live-sustainably.blogspot.com, το οποίο δεν αναφέρει ουτε ΜΙΑ πηγή για τους ισχυρισμούς του, και παρατίθεται πρώτο πρώτο σαν πηγή, είναι καλύτερο...

τέλος σαρκασμού.

Οι «πηγές» από τις οποίες αντλείτε τους ισχυρισμούς σας πάσχουν σοβαρά από αξιοπιστία.

Το να αναφέρει κάτι κάποιος σε ένα μπλόγκ η ενα βίντεο (ειδικά όταν υπάρχουν αναρίθμητες έρευνες που επιβεβαιώνουν το αντίθετο των ισχυρισμών του), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

Αναρρωτιέμαι ποιες ακριβώς πηγές θα σας ικανοποιούσαν.

Κάτι απο κάτω να παραπέμπτει σε κράτος ? σε φαρμακευτική? σε μεγαλογιατρούς ?

Αυτοί ακριβώς είναι που μας κοροιδεύουν.

Όσο γράφετε αγαπητέ μου φίλε τόσο μου θυμίζετε την κυβέρνησή μας..

:-) :-) :-) :-) :-) έτσι για να ευθυμήσουμε !!!!!!!!!!!!

To έχω ξαναπεί νομίζω.

το θέμα τεράστιο πάει πέρα δώθε.... ο καθένας λέει τα δικά του...

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι γονείς που επιλέγουν να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους είναι αυτοί που έκαναν τον κόπο και το έψαξαν.

Είναι αυτοί που μπορούν να το συζητήσουν.

Αυτοί που ακολουθούν το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού δεν γνωρίζουν καν τι εμβόλιο έχουν κάνει τα παιδιά τους κάθε φορά και αν γνωρίζουν οι γνώσεις τους φτάνουν μέχρι το όνομα του.

Χμμμμ δηλαδή για σένα μόνον οι γονείς που επέλεξαν να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους έκαναν τον κόπο να ψαχτούν...οι υπόλοιποι δεν ξέρουν τι κάνουν βάσει των λεγομένων σου...εξαιρετικά ανοιχτή σκέψη μπράβο...

Προσωπικά το έψαξα πολύ, ξεκοκάλισα νετ και γιατρούς και επέλεξα να εμβολιάσω τα παιδιά μου με το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού...και ειδικά για το θέμα του αυτισμού είμαι πέρα για πέρα πεπεισμένη ότι πρόκειται για μεγάλη ανακρίβεια...

Δε με ενοχλούν καθόλου οι γονείς που επιλέγουν μια διαφορετική οπτική για τα παιδιά τους. Είμαι σίγουρη ότι το κάνουν με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για εκείνα.

Με λυπούν οι γονείς που κάνοντας μια επιλογή βιάζονται να κρίνουν και να κατακρίνουν εκείνους που έκαναν μια άλλη, προφανώς από ανάγκη επιβεβαίωσης της σωστής επιλογής, αλλά και εκθειασμού του εαυτού τους ως τον καλύτερο γονιό...

Djccp2.png

67KIp2.png

Χμμμμ δηλαδή για σένα μόνον οι γονείς που επέλεξαν να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους έκαναν τον κόπο να ψαχτούν...οι υπόλοιποι δεν ξέρουν τι κάνουν βάσει των λεγομένων σου...εξαιρετικά ανοιχτή σκέψη μπράβο...

Προσωπικά το έψαξα πολύ, ξεκοκάλισα νετ και γιατρούς και επέλεξα να εμβολιάσω τα παιδιά μου με το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού...και ειδικά για το θέμα του αυτισμού είμαι πέρα για πέρα πεπεισμένη ότι πρόκειται για μεγάλη ανακρίβεια...

Δε με ενοχλούν καθόλου οι γονείς που επιλέγουν μια διαφορετική οπτική για τα παιδιά τους. Είμαι σίγουρη ότι το κάνουν με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για εκείνα.

Με λυπούν οι γονείς που κάνοντας μια επιλογή βιάζονται να κρίνουν και να κατακρίνουν εκείνους που έκαναν μια άλλη, προφανώς από ανάγκη επιβεβαίωσης της σωστής επιλογής, αλλά και εκθειασμού του εαυτού τους ως τον καλύτερο γονιό...

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς που επέλεξαν κάτι διαφορετικό από εμένα.

Δεν το επέλεξαν για το παιδί μου για το δικό τους το έκαναν.

Ίσως δεν τοποθετήθηκα σωστά, να συμπληρώσω λοιπόν πως η λέξη που έλειπε είναι οι περισσότεροι γονείς που ακολουθούν το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού δεν το έχουν ψάξει, όχι όλοι, όπως εσείς αγαπητή φίλη.

Είναι απλά μια σκέψη που μοιράστηκα μαζί σας. Ας αναλογιστεί λοιπόν ο καθένας -αν κρίνει ότι αξίζει η πληροφορία να ασχοληθεί- για τους δικούς του γνωστούς τι ακριβώς γνωρίζουν και πως ακριβώς έπραξαν.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς που επέλεξαν κάτι διαφορετικό από εμένα.

Δεν το επέλεξαν για το παιδί μου για το δικό τους το έκαναν.

Ίσως δεν τοποθετήθηκα σωστά, να συμπληρώσω λοιπόν πως η λέξη που έλειπε είναι οι περισσότεροι γονείς που ακολουθούν το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού δεν το έχουν ψάξει, όχι όλοι, όπως εσείς αγαπητή φίλη.

Είναι απλά μια σκέψη που μοιράστηκα μαζί σας. Ας αναλογιστεί λοιπόν ο καθένας -αν κρίνει ότι αξίζει η πληροφορία να ασχοληθεί- για τους δικούς του γνωστούς τι ακριβώς γνωρίζουν και πως ακριβώς έπραξαν.

εγώ πάλι βλέπω ακριβώς το αντίθετο εδώ μέσα, και ειλικρινά μου έχει κάνει εντύπωση. Βλέπω ότι οι περισσότερες κοπέλες που απορρίπτουν τα εμβόλια δεν ξέρουν από ποιες ασθένειες προστατεύουν, πώς μπορείς να τις κολλήσεις, τι είναι ορότυπος, τι σημαίνει ότι το εμβόλιο δεν προστατεύει από όλους τους ορότυπους, αγνοούν τη στοιχειώδη λειτουργία της ανοσίας του οργανισμού (τι γίνεται όταν υπάρχουν ήδη αντισώματα και ο οργανισμός συναντήσει τον ίδιο εισβολέα) κλπ. Μου κάνει πραγματικά εντύπωση!

Αυτό που έχουν με περίσσεια πολλοί από τους πολέμιους των εμβολίων είναι η έπαρση ότι κατέχουν όλη τη γνώση του κόσμου, επειδή διάβασαν δυο ανυπόγραφα άρθρα σε σάιτ τύπου oh-my-god-the-evil-pharma-is-killing-our-children.org, ενώ αγνοούν τι σημαίνει επιστημονική μελέτη, με ποια κριτήρια γίνεται, κλπ κλπ, αλλά επιμένουν ότι αυτοί που εμβολιάζουν είναι πρόβατα! Go figure...

Αναρρωτιέμαι ποιες ακριβώς πηγές θα σας ικανοποιούσαν.

Κάτι απο κάτω να παραπέμπτει σε κράτος ? σε φαρμακευτική? σε μεγαλογιατρούς ?

Αυτοί ακριβώς είναι που μας κοροιδεύουν.

ΈΡΕΥΝΕΣ που έχουν ΕΛΕΓΧΘΕΙ από επιτροπές επιστημόνων για την αξιοπιστία τους. από ανθρώπους που ξέρουν γιατί πράγμα μιλάνε. Αυτές θα με ικανοποιούσαν.

εμένα από την άλλη το ύφος των γραφόμενων και η ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ που γράφει μου θυμίζουν τύπους σαν το λιακόπουλο, που προσπαθεί να πουλήσει βιβλία με το κιλό.

Ο κάθε ένας έχει τα δικά του κριτήρια ποιότητας στα γραφόμενα που διαβάζει, προφανώς εσάς το ανώνυμο αρλουμπολόγημα που υποδεικνύετε ως πηγή, σας φαίνεται αξιόπιστο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...