Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΟΛΙΟ MMR

Μαράκι

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Και ποσο ησυχη μπορω να ειμαι με τοσα που διαβασα βρε κοριτσια? Τι μπορω να κανω απο δω και περα?

Μινα γιατι το κανατε 13 μηνων???

Το συγκεκριμενο εμβολιο το κανουν 15 μηνων,αν δεν κανω λαθος το γραφει και στο βιβλιαριο.

Ουτε κι εμεις το εχουμε κανει θα το καθυστερησω οσο μπορω,ισως μετα τα

2 και βλεπουμε.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Στην κορη μου εκανα το εμβολιο οταν ηταν 13 μηνων... Δεν ειχα ιδεα για ολο αυτο, οπως ειπε και η Μινα παραπανω θεωρουσα οτι τα εμβολια ειναι η ρουτινα για ενα μωρο! Αυτο που θυμαμαι απο αυτο το εμβολιο ειναι οτι μου εκανε ολοκληρο σχεδιαγραμμα η παιδιατρος οτι μετα απο 7 και μεχρι την 10η μερα (μετα το εμβολιο) θα επρεπε να της δινω ντεπον ανα οκταωρο (υποψην οτι δεν εδινε ποτε αντιβιωση ή ντεπον για πλακα, προληπτικα και καλα μετα τα εμβολια οπως αλλοι γιατροι που ειχα ακουσει)... Τοτε μου το ειχε δικαιολογησει οτι ο δευτερος χρονος του παιδιου ειναι επικινδυνος επειδη οι πολυ υψηλοι πυρετοι θα μπορουσαν να δημιουργησουν μεχρι και εγκεφαλιτιδα! Για την ιστορια αναφερω οτι η κορη μου δεν εκανε καν δεκατα και περασε ανωδυνα ολο αυτο...

Ο γιος μου αποφασισαμε να το κανει τον Σεπτεμβρη που πρωτα ο Θεος θα ειναι 16 μηνων. Το συζητησα αρκετα με την παιδιατρο για ολα αυτα που ακουγονται, ποσο θα μπορουσα να το καθυστερησω κτλ... Μου ειπε οτι ειναι δικη μου αποφαση. Οσον αφορα τον αυτισμο δεν εχει αποδειχθει συσχετισμος, οπως μου ειπε "υπαρχουν ενα σωρο ερευνες, μπορεις να βρεις οτι ερευνα θελεις για να επιχειρηματολογησεις υπερ οποιας καταστασης θελεις", αυτο ομως που ειναι σιγουρο ειναι οτι η ιλαρα σαν αρρωστια εχει ποσοστο 1:200 να επιφερει εγκεφαλιτιδα βαριας μορφης... Το εμβολιο εχει ποσοστο 1:20.000 (νομιζω) για εγκεφαλιτιδα...

Οπως καταλαβαινετε, καλουμαστε εμεις να παρουμε μια αποφαση, οσο το δυνατον πιο σωστη για το παιδι μας! Εμεις μετα απο πολυ σκεψη ειπαμε να το κανουμε... Κι ο Θεος βοηθος και σε οσους επιλεξαμε να το κανουμε αλλα και σε οσους επιλεξουν να μην το κανουν...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

αυτό το επιχείρημα είναι ίσως το πιο παράλογο από όλα..

στον παιδικό δεν κινδυνεύει απο ιλαρά ή οποιαδήποτε άλλη παιδική ασθένεια..

αφού τα περισσότερα ειναι εμβολιασμένα..

για τις ιώσεις που κολλάνε συνέχεια εκεί δεν υπάρχει εμβόλιο...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να το καταλαβω... Οσοι επιλεγουν να μην κανουν εμβολια στα παιδια τους, πονταρουν στο οτι ολοι οι αλλοι που συναναστρεφονται εχουν κανει? Ποσο λογικο ειναι αυτο?

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Τίποτα, εκτός από υπομονή να περάσουν οι παρενέργειες...

Το παιδάκι σου δεν είναι αυτιστικό επειδή κόλλησε για λίγο το βλέμμα του...

Ψυχραιμία και μη σκέφτεσαι αρνητικά...Όλα καλά θα πάνε...

Το εμβόλιο πλέον το έχεις κάνει, δεν μπορείς να κάνεις κάτι...

babystar το ξερω οτι δεν μπορω να κανω κατι πια απο την στιγμη που το εκανα. Απλα τωρα το παρακολουθω στενα μηπως και δω κατι υποπτο.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

Μινα γιατι το κανατε 13 μηνων???

Το συγκεκριμενο εμβολιο το κανουν 15 μηνων,αν δεν κανω λαθος το γραφει και στο βιβλιαριο.

Ουτε κι εμεις το εχουμε κανει θα το καθυστερησω οσο μπορω,ισως μετα τα

2 και βλεπουμε.

Δεν ξερω γιατι ο παιδιατρος το εκανε τωρα. Παντως αυτο το μηνα που θα ξαναπαμε θα τον ανακρινω κυριολεκτικα και θα δω πως θα πραξω μελλοντικα.

Y9MXp3.png

Οσοι επιλεγουν να μην κανουν εμβολια στα παιδια τους, πονταρουν στο οτι ολοι οι αλλοι που συναναστρεφονται εχουν κανει? Ποσο λογικο ειναι αυτο?

λογικο ισως φαινεται σε πρωτη αναγνωση.

αλλωστε το επιχειρημα που λεει οτι οι παιδικες αυτες αρρωστιες εχουν σχεδον εκλειψει, στηριζεται στο γεγονος οτι ο πληθυσμος ειναι εμβολιασμενος.

αλλά αναρωτιεμαι αν σταματησουμε ολοι να εμβολιαζουμε τα παιδια και με δεδομενη και την εντονη μετακινηση πληθυσμων (αναφερομαι στους μεταναστες), τι μπορει να συμβει στο μελλον?

και σιγουρα δεν ειναι "δικαιο".

παντως στους παιδικους σταθμους (ιδιωτικους και δημοτικους) ζητουν το βιβλιαριο του παιδιου με τα απαραιτητα εμβολια.

αλλωστε το επιχειρημα που λεει οτι οι παιδικες αυτες αρρωστιες εχουν σχεδον εκλειψει, στηριζεται στο γεγονος οτι ο πληθυσμος ειναι εμβολιασμενος.

αλλά αναρωτιεμαι αν σταματησουμε ολοι να εμβολιαζουμε τα παιδια και με δεδομενη και την εντονη μετακινηση πληθυσμων (αναφερομαι στους μεταναστες), τι μπορει να συμβει στο μελλον?

και σιγουρα δεν ειναι "δικαιο".

παντως στους παιδικους σταθμους (ιδιωτικους και δημοτικους) ζητουν το βιβλιαριο του παιδιου με τα απαραιτητα εμβολια.

Για αυτο ακριβως και δεν ειναι λογικο ολο αυτο!!! Ειτε τα εμβολια βλαπτουν σοβαρα την υγεια, ειναι προς οφελος καποιων αισχροκερδοσκοπων κτλ και δεν πρεπει να εμβολιαζεται κανεις ή εχουν περισσοτερα οφελη παρα παρενεργειες και πρεπει να εμβολιαστουμε ολοι! Αυτο το "εγω δεν εμβολιαζω το παιδι μου γιατι μπλα μπλα μπλα και δοξα τω Θεω που υπαρχουν τα "κοροϊδα" που εμβολιαζουν τα δικα τους παιδια και εχουν εκλειψει οι ασθενειες" προσωπικα δεν το καταλαβαινω καθολου!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Για να το καταλαβω... Οσοι επιλεγουν να μην κανουν εμβολια στα παιδια τους, πονταρουν στο οτι ολοι οι αλλοι που συναναστρεφονται εχουν κανει? Ποσο λογικο ειναι αυτο?

δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο

εγώ απλά κατέθεσα την πραγματικότητα

ότι είναι εμβολιασμένα οποτε δεν θα κολλήσει το καινούργιο παιδάκι που θα πάει...

το ότι κάποιος ποντάρει σε κάποιον είναι δική σου σκέψη αποκλειστικά

και αν αυτοί που δεν κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους ήθελαν να το κρατήσουν μυστικό για το δικό τους καλό δεν θα συζητάγαμε τώρα εδώ..

όσοι φοβούνται τα εμβόλια το καταθέτουμε εδώ.

όσοι δεν κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους το ίδιο

Νομίζω ότι είναι φοβερά άδικο εκ μέρους σου να τους κατακρίνεις κιόλας

Αλλά εμβόλιο να κάνει κάποιος στο παιδί του γιατί φοβάται κάποιος άλλος

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..

Για αυτο ακριβως και δεν ειναι λογικο ολο αυτο!!! Ειτε τα εμβολια βλαπτουν σοβαρα την υγεια, ειναι προς οφελος καποιων αισχροκερδοσκοπων κτλ και δεν πρεπει να εμβολιαζεται κανεις ή εχουν περισσοτερα οφελη παρα παρενεργειες και πρεπει να εμβολιαστουμε ολοι! Αυτο το "εγω δεν εμβολιαζω το παιδι μου γιατι μπλα μπλα μπλα και δοξα τω Θεω που υπαρχουν τα "κοροϊδα" που εμβολιαζουν τα δικα τους παιδια και εχουν εκλειψει οι ασθενειες" προσωπικα δεν το καταλαβαινω καθολου!

ΣΕ ΒΕΒΑΙΩ πως αυτοί που δεν κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους δεν φοβούνται τις παιδικές ασθένειες για να θέλουν να εμβολιάζονται οι υπόλοιποι ....

κανένας δεν μίλησε για κοροιδα...

λυπάμαι πραγματικά για την σκέψη...

Διαφημίσεις

Έχεις απόλυτο δίκιο! Γι' αυτό και ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός. Τώρα γιατί κάποιοι γονείς επιλέγουν να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους και εγώ δεν το καταλαβαίνω. Μάλιστα προχθές στην παιδίατρο έμαθα και εγώ ότι τελευταία παρουσιάζεται έντονα η τάση από γονείς να μη θέλουν να εμβολιάζουν τα παιδιά τους και ειλικρινά μου έκανε τρομερή εντύπωση:-(

Θεωρώ και εγώ ότι τα εμβόλια είναι κατάκτηση της ιατρικής και δεν καταλαβαίνω γιατί να γυρίζουμε χρόνια πίσω την εποχή που ο κόσμος κινδύνευε από ασθένειες που σήμερα θεωρητικά έχουν εξαλειφθεί. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν όλοι σκεπτόμασταν διαφορετικά και κανένας δεν εμβολίαζε τα παιδιά του...ούτε που θέλω να φανταστώ!

Έχεις απόλυτο δίκιο! Γι' αυτό και ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός. Τώρα γιατί κάποιοι γονείς επιλέγουν να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους και εγώ δεν το καταλαβαίνω. Μάλιστα προχθές στην παιδίατρο έμαθα και εγώ ότι τελευταία παρουσιάζεται έντονα η τάση από γονείς να μη θέλουν να εμβολιάζουν τα παιδιά τους και ειλικρινά μου έκανε τρομερή εντύπωση:-(

Θεωρώ και εγώ ότι τα εμβόλια είναι κατάκτηση της ιατρικής και δεν καταλαβαίνω γιατί να γυρίζουμε χρόνια πίσω την εποχή που ο κόσμος κινδύνευε από ασθένειες που σήμερα θεωρητικά έχουν εξαλειφθεί. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν όλοι σκεπτόμασταν διαφορετικά και κανένας δεν εμβολίαζε τα παιδιά του...ούτε που θέλω να φανταστώ!

Δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός..

το έχουμε ξαναπεί

καπου έχουν ποστάρει και τον νόμο

Δεν έχω χρόνο να το ψάξω..

ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ?

ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ?

ψάχνω τις παιδικές ασθένειες γιατί θέλω να τις περάσει φυσιολογικά το παιδάκι μου

και δεν της βρίσκω..

Μπαμπουράκι από ότι κατάλαβα δε θέλεις να κάνεις τα εμβόλια...Εξήγησέ μου σε παρακαλώ για να καταλάβω και εγώ γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω....δε φοβάσαι περισσότερο το να περάσει το παιδί ιλαρά ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια από το να το εμβολιάσεις και να πάρει τα αντισώματα?

Πολλά μυαλά ανοίξαν και πολλοί άνθρωποι διαβάσαν με αφορμή την όλη κοροιδία

της καινούργιας γρίππης τον χειμώνα.

Χαίρομαι πάρα πολύ που μαθαίνω για την τάση του μη εμβολιασμού.

Αν μη τι άλλο ειναι αποτέλεσμα ΕΡΕΥΝΑΣ.

Διαφημίσεις

Μπαμπουράκι από ότι κατάλαβα δε θέλεις να κάνεις τα εμβόλια...Εξήγησέ μου σε παρακαλώ για να καταλάβω και εγώ γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω....δε φοβάσαι περισσότερο το να περάσει το παιδί ιλαρά ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια από το να το εμβολιάσεις και να πάρει τα αντισώματα?

ακριβώς αυτό

όχι δεν φοβάμαι

το εμβόλιο φοβάμαι

και μάλιστα είμαι μια μαμά που όταν γέννησα πριν 3 χρονια σχεδόν είχα την αντίθετη άποψη..

έτυχε να ακούσω κάτι, ενδιαφέρθηκα να μάθω πραγματικά, ανέλαβα την ευθύνη και σταμάτησα στο mmr

Οσοι κάνουν χωρίς σκέψη όλα τα εμβόλια στα παιδιά τους είναι άνθρωποι που όπως εγώ στην αρχή απλά ακούγαμε τον γιατρό.

Οσοι δεν κάνουν όλα ή κανέναν εμβόλιο στα παιδια τους είναι άνθρωποι που το έχουν ψάξει, που έχουν διαβάσει πολύ που έχουν ασχοληθεί με το θέμα.

Τα εμβόλια τα φοβάσαι για τις παρενέργειές τους? Γιατί αν είναι έτσι τότε στα παιδιά δε θα πρέπει να δίνουμε κανένα φάρμακο...σωστα? Δεν είναι όμως πιο επικίνδυνο να περάσει το παιδί την ασθένεια? Και δε μιλάω για όλες αλλά μια πνευμονία δε θα ήθελες να την αποφύγεις αν μπορείς?

Όσο για το να φοβόμαστε τα ανεμβόλιαστα παιδια δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα...για αυτό το λόγο εμβολιάζουμε εμείς τα δικά μας. Επειδή είμαι σίγουρη ότι όλοι οι γονείς θέλουμε το καλύτερο....γι΄αυτό ρωτάω. Προσωπικά δε γνωρίζω κάποιον κοντινό μου με αυτές τις απόψεις και δεν ξέρω αν κάνω και κατάχρηση της ενότητας αλλά ειλικρινά θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω περισσότερα από κάποιον που έχει την αντίθετη άποψη.

Τα εμβόλια τα φοβάσαι για τις παρενέργειές τους? Γιατί αν είναι έτσι τότε στα παιδιά δε θα πρέπει να δίνουμε κανένα φάρμακο...σωστα? Δεν είναι όμως πιο επικίνδυνο να περάσει το παιδί την ασθένεια? Και δε μιλάω για όλες αλλά μια πνευμονία δε θα ήθελες να την αποφύγεις αν μπορείς?

Όσο για το να φοβόμαστε τα ανεμβόλιαστα παιδια δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα...για αυτό το λόγο εμβολιάζουμε εμείς τα δικά μας. Επειδή είμαι σίγουρη ότι όλοι οι γονείς θέλουμε το καλύτερο....γι΄αυτό ρωτάω. Προσωπικά δε γνωρίζω κάποιον κοντινό μου με αυτές τις απόψεις και δεν ξέρω αν κάνω και κατάχρηση της ενότητας αλλά ειλικρινά θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω περισσότερα από κάποιον που έχει την αντίθετη άποψη.

πες μου κάτι να έχει μια σκέψη απο πίσω να σου απαντήσω

Συγκρίνεις τα εμβόλια με τα φάρμακα ? τι νόημα έχει αυτό ?

όλοι ξέρουμε πως καλό είναι όσο λιγότερα φάρμακα τόσο καλύτερα...

η σύγκριση τι νόημα έχει ?

υπήρξε μεγάλη επίθεση για αυτούς που δεν εμβολιάζουν.. συγγνώμη δεν ξέρω αν ήταν απο σένα δεν συγκρατώ και τα ονόματα αλλά μέχρι ότι βρήσκουμε τα κοροιδα ειπώθηκε..

ας κάνει ο καθένας ότι καλυτερο νομιζει για το παιδί του οκ... λογικό..

όχι όμως να κατηγορούμε αδιακρίτως ότι δεν καταλαβαίνουμε..

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί φοβάσαι τα εμβόλια...Φοβάσαι τις παρενέργειες? Ότι μπορεί να προκαλέσει πυρετο, τα συστατικά του..τι??? Πόσο πιο απλά να το ρωτήσω? :)

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί φοβάσαι τα εμβόλια...Φοβάσαι τις παρενέργειες? Ότι μπορεί να προκαλέσει πυρετο, τα συστατικά του..τι??? Πόσο πιο απλά να το ρωτήσω? :)

απο που έχεις ξεκινήσει να διαβάζεις ?

1000 φορές τα έχουμε πει

ναι τα συστατικά, τα συντηρητικά είναι δηλητήρια

οι πολλαπλοί ιοί είναι επίσης πρόβλημα για το ανοσοποιητικό..

συγγνώμη αλλά δεν έχω άλλο χρόνο

όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει

εδώ στο παρεντς εχουν ειπωθεί πάρα πολλά για τα εμβόλια

παρα πολλά

Δυστυχώς δεν έχω τόσο χρόνο να διαβάσω ότι έχει γραφτεί εδώ για τα εμβόλια..Απλά ότι διάβασα μέχρι τώρα δε με έχει πείσει και γι΄αυτό ρωτάω. Ας μείνουμε λοιπόν σε αυτό. Ας κάνει η κάθε μια μας ότι θεωρεί καλύτερο για το παιδί της...

αυτό το επιχείρημα είναι ίσως το πιο παράλογο από όλα..

στον παιδικό δεν κινδυνεύει απο ιλαρά ή οποιαδήποτε άλλη παιδική ασθένεια..

αφού τα περισσότερα ειναι εμβολιασμένα..

για τις ιώσεις που κολλάνε συνέχεια εκεί δεν υπάρχει εμβόλιο...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΒΕΒΑΙΩ πως αυτοί που δεν κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους δεν φοβούνται τις παιδικές ασθένειες για να θέλουν να εμβολιάζονται οι υπόλοιποι ....

κανένας δεν μίλησε για κοροιδα...

λυπάμαι πραγματικά για την σκέψη...

Διαβαζοντας το πρωτο ποστ σου μου δημιουργηθηκε αυτη η εντυπωση... Ηρθε το επομενο ποστ σου κι εβαλε τα πραγματα στην θεση τους... Ετσι οπως το διαβασα λιγο μου κακοφανηκε το επιχειρημα που εδωσες στο οτι δεν κινδυνευουν τα παιδακια που δεν εμβολιαζονται επειδη ακριβως τα υπολοιπα εχουν εμβολιαστει... Λυπαμαι που το πηρες προσωπικα, δεν ηταν η προθεση μου αυτη, εχω ακουσει ομως μανα που δεν κανει εμβολια στα παιδια της να λεει "και γιατι να κανω? Αφου εμβολιαζονται ολοι οι αλλοι!!!"... Αυτο δεν ειναι λογικο, λογικο ειναι αυτο που ειπες μετα οτι δεν φοβασαι τις παιδικες ασθενειες, φοβασαι περισσοτερο τις παρενεργειες των εμβολιων και για αυτον τον λογο δεν εμβολιαζεις τα παιδια σου...

δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο

εγώ απλά κατέθεσα την πραγματικότητα

ότι είναι εμβολιασμένα οποτε δεν θα κολλήσει το καινούργιο παιδάκι που θα πάει...

το ότι κάποιος ποντάρει σε κάποιον είναι δική σου σκέψη αποκλειστικά

και αν αυτοί που δεν κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους ήθελαν να το κρατήσουν μυστικό για το δικό τους καλό δεν θα συζητάγαμε τώρα εδώ..

όσοι φοβούνται τα εμβόλια το καταθέτουμε εδώ.

όσοι δεν κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους το ίδιο

Νομίζω ότι είναι φοβερά άδικο εκ μέρους σου να τους κατακρίνεις κιόλας

Αλλά εμβόλιο να κάνει κάποιος στο παιδί του γιατί φοβάται κάποιος άλλος

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..

Δεν κατεκρινα κανεναν, απλα πιαστηκα απο το πρωτο σου ποστ επειδη δεν μου αρεσε οπως το διαβασα... Κι επειδη δυστυχως υπαρχουν γονεις (και παιδιατροι μην σου πω) που σκεφτονται ετσι!!!

Το θεμα ειναι οτι ολοι μας προσπαθουμε να κανουμε αυτο που θεωρουμε σωστο για τα παιδια μας, ετσι?

LCizp3.pngI0Pwp3.png

δεν εμβολιαζω -απο εδω και στο εξης, τα εχουμε παγωσει ολα- τη μικρη μου και το ιδιο σκοπευω να κανω με το καλο και για το νεο μας μωρο διοτι, μετα απο ολη αυτη την ενημερωση δεν μπορει κανεις γιατρος να με πεισει οτι τα εμβολια με τα τοσα χημικα και συνθετικα συστατικα που εχουν μεσα, μπορουν να βοηθησουν το παιδι μου.Εξαλλου και τα εμβολια δεν παρεχουν τα εχεγγυα οτι το παιδι δε θα αρρωστησει..καθε γονιος εχει στο νου του τα υπερ και τα κατα και πρεττει αναλογως για το παιδι του, αναλαμβανει την ευθυνη για τα παιδια του, οπως αναλαμβανει και την ευθυνη για την ανατροφη, τη διατροφη, τη μορφωση και τοσα αλλα.Και κατι αλλο που με προβληματιζει...γιατι σε τοσες ανεπτυγμενες χωρες υπαρχει η ταση της εναλλακτικης θεραπειας, της μειωσης των χημικων φαρμακων αλλα και της καταργησης καποιων εμβολιων εδω και πολλα χρονια, τα οποια εδω γινονται κατα κορον?

για να μη σχολιασω την ολη τρομολαγνεια που υπαρχει απο τη μερια των γιατρων....για τα παντα...απο τη φυσικη γεννα και το θηλασμο μεχρι που σε στελνουν για το τιποτα χειρουργειο....

Mina G καναμε κι εμεις τη Δευτερα το σκατοεμβολιο και συγνωμη για την εκφραση αλλα βρε κοριτσια..... το κοριτσακι μου απο χτες σπαραζει στο κλαμα! Κλαιει απαρηγορητη δε θελει τιποτα δεν ηρεμει με τιποτα δε ξερω τι αλλο να κανω, απο πυρετο προς το παρον ειμαστε στο 36,8 και μου φαινεται οτι τα δεκατα δε τα γλυτωνει!

Και ο παιδιατρος μου επιβεβαιωσε πως η ολη γκρινια ειναι απο το εμβολιο αλλα αυτο δε με καθησυχαζει....... δε μπορω Να τη βλΕπω να κανει ετσι επειδη στα καλα καθουμενα τις πεταξαμε 3 ιους μεσα της! Δεν ειμαι κατα των εμβολιων... και θεωρω οτι ειναι η μεγαλυτερη ανακαλυψη ολων των εποχων αλλα οι παρενεργεις τους ειναι αυτες που με τρομαζουν!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...