Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΟΛΙΟ MMR

Μαράκι

Recommended Posts

Το ότι έχουν εμφανιστεί ασθένειες χειρότερες απο πριν επειδή μερικοί δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους είναι κάτι που το σκέφτηκες εσύ ?

Δεν ισχύει και υπάρχουν στοιχεία στην ενότητα ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ που είναι πολλές σελίδες αλλά όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει και ας σταματήσουμε επιτέλους να διαβάζουμε ότι του έρθει του καθενός στο κεφάλι !!!!!!!!!

Επίσης αν πιστεύεις ότι το δικό σου εμβολιασμένο παιδί κινδυνεύει από το δικό μου ανεμβολίαστο ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ?

Ικετεύω για την απλή κοινή λογική......

καταρχήν, δεν διαβάζω ότι μου έρθει στο κεφάλι!!!! σε παρακαλώ πολύ!!

κατά δεύτερον, το παιδί φίλης μου 1,5 μηνών, εγκλειστο μέσα το σπίτι, ΝΟΣΗΣΕ ΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ!!!! δεν είχε αρχίσει τα εμβόλια και οι παιδίατροι δεν το είχαν βέβαια εμβολιάσει γιατι το εμβόλιο γίνεται αργότερα. η επίσημη απάντηση ήταν ότι οι ιοί υπάρχουν και στον αέρα ή οπουδήποτε άλλού και εκδηλώνονται όταν βρουν πρόσφορο έδαφος. και για να σε προλάβω η φίλη μου ούτε έβγαινε, ήταν πολύ φοβισμένη με τις αρρώστιες, ούτε δεχόταν κόσμο στο σπίτι γι' αυτό τον λόγο ούτε καποιος από το περιβάλλον της νόσησε.

αν η συγκεκριμένη ήταν άτυχη τι να πω. αν όμως, όπως υποστήριξαν οι γιατροί, υπάρχουν ιοί στον αέρα, εκτός της γρίππης, γιατί να μην υπάρχουν και οι ιοί που καταπολεμούνται με τα εν λόγω εμβόλια? οπότε όσα περισσότερα παιδιά ανεμβολίαστα, περισσότερες πιθανότητες για ιούς!

επίσης αν γνωρίζεις όλοι οι ιοί μεταλλάσσονται!! είτε είναι της γρίππης είτε άλλοι. γιατί να βγάζουν εμβόλια, του βασικού εμβολιασμού, με παραπάνω στελέχη ιών από τα προηγούμενα?

επιπλέον, ίσως δεν το έθεσα σωστά, αλλά οι ιοί ασθενειών που έχουν εξαλειφθεί, εμφανίζονται πιο ισχυροί και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι και το κλίμα μας έχει αλλάξει.

και εγώ ικετεύω για απλή κοινή λογική!

και στο κάτω κάτω γιατί να υποβάλλεις το παιδί σου σε ένα σωρό ασθένειες ή ιούς τη στιγμή που μπορείς να τους καταπολεμήσεις με ένα εμβόλιο? και οι γιατροί σε αυτό είναι κάθετοι και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αν εμβολιαστείς και κατά τύχη νοσήσεις, νοσείς σχετικά ελαφρά. αν όμως δεν εμβολιαστείς π.χ. για τον ιό της ερυθράς και μεγάλη κατά τύχη νοσήσεις, ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αν είσαι έγκυος ή θέλεις να μείνεις? (στον προγεννητικό έλεγχο αν θυμάσαι βλέπουν αν έχεις αντισώματα και για κάποιες άλλες ασθένειες για να μην υπάρχει πρόβλημα σε σένα ή το έμβρυο). οπότε υπάρχει πρόβλημα όχι μόνο στα παιδιά αλλά και σε άλλες κοινωνικές ομάδες!!

Διαφημίσεις

arma δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς σου λέω..

αν θελεις να διαβάσεις λίγο καλύτερα..

Δεν απαντάς στα επιχειρηματά μου...

είναι σαν να μην με άκουσες ποτέ και συνεχίζεις την συζήτηση με τον εαυτό σου...

Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις(ωραιο ε? :lol:) Τεσπα, εγώ πιστεύω ότι σου απάντησα κατανοητά. Αν υπάρχουν στοιχεία ότι τα εμβόλια βλάπτουν, υπάρχουν και στοιχεία ότι τα εμβόλια δεν βλάπτουν...επειδή δλδ βάλανε εδώ τα άρθρα σημαίνει οτι με σιγουριά ισχύει αυτο? Δεν βγάζουμε άκρη...ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Α, και δεν σημαίνει τίποτα ότι υπάρχει κίνημα κατά του εμβολιασμού! Έλεος! Λες ότι γινόμαστε έρμαια των γιατρών αλλά κι εσύ γίνεσαι όλων αυτών που διαβάζεις σε ένα φόρουμ. Και μήπως τελικα δεν είναι και τόσο τυχαίο πως κανένας γιατρός δεν συμφωνεί με τον ''μη'' εμβολιασμό? Μα ΟΛΟΙ τόσο ελεεινοί και τρισάθλιοι?ΌΛΟΙ στον βωμό του χρήματος? Ούτε ένας που να κοιτάει το καλό των παιδίων???

DoUwp3.png

Σοφάκι...

Έχεις άποψη σου ότι το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς απλά ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ?

Αν το παιδάκι της φίλης σου έχει ακόμα ανεμοβλογιά σε παρακαλώ πολύ να μας γνωρίσεις για να κολλήσει και το δικό μου. Είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσει κάποιος την ασθένεια μια που είναι παιδική και μια που το παιδί μου ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ.

Έχεις δίκιο για την ερυθρά όπως ακριβώς και άλλες ασθένειες είναι επικίνδυνες για τους ενήλικες. Το mmr περιλαμβάνει τον ιό της παρωτίτιδας (μαγουλάδες) που είναι επικίνδυνος για τους άνδρες ενήλικες. Αν το παιδί μου δεν νοσήσει μέχρι να πάει σχολείο θα του κάνω το μονό εμβόλιο παρωτίτιδας (με κάποια επιφύλαξη νομίζω πως υπάρχει μονό). Το ίδιο και για την ιλαρά. Είναι μεγάλη η διαφορά (επαναλαμβάνω) να κάνει κάποιος εμβόλιο 6 χρονών αντί για 14 μηνών. Αν μπορέσω αυτά τα εμβόλια θα τα κάνουμε ακόμα πιο αργά.

Το σενάριο για τους μεταλλαγμένους ιούς είναι ότι πρέπει για την γενικότερη πολιτική παραγωγής και διαχείρισης φόβου. Οι κατατρομαγμένοι πολίτες γίνονται υποστηρικτές και εργαλεία της πολιτικής δημόσιας υγείας που τον δημιουργεί.

Ο πραγματικός εχθρός είναι η ανθρωπογενή επέμβαση (κατάχρηση εμβολίων, αντιβιοτικά στα κρέατα που καταναλώνουμε) στο περιβάλλον και από συγκεκριμένες πολιτικές στη δημόσια υγεία και τη διατροφή. Έχουμε αυξήσει κατά πολύ τους μεταλλαξιογόνους παράγοντες για τα μικρόβια και έχουμε προσανατολίσει τον μηχανισμό επιβίωσής τους προς το τεχνητό περιβάλλον που δημιουργήσαμε. (απόσπασμα από το safe magazine, περιοδικό για τα αποσιωπημένα νέα υγείας)

Με την λογική ότι οι ιοί βρίσκονται στον αέρα (που σαφώς βρίσκονται εκεί) και Παναγίτσα μου να σωθούμε (γιατί αυτό πρεσβεύει η συμβατική ιατρική) ακόμα και εγώ να εμβολιάσω το παιδί μου με το mmr πάντα θα υπάρχουν ανεμβολίαστοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας και καινούργιες πηγές μόλυνσης.. Τι ακριβώς προτείνεις ?

Να μείνετε σπίτι ?

Να ψεκάζετε τους περαστικούς με dettol ?

Να κάνετε όλα τα εμβόλια που υπάρχουν δοκιμασμένα, αδοκίμαστα από 1 έτους ?

Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις(ωραιο ε? :lol:) Τεσπα, εγώ πιστεύω ότι σου απάντησα κατανοητά. Αν υπάρχουν στοιχεία ότι τα εμβόλια βλάπτουν, υπάρχουν και στοιχεία ότι τα εμβόλια δεν βλάπτουν...επειδή δλδ βάλανε εδώ τα άρθρα σημαίνει οτι με σιγουριά ισχύει αυτο? Δεν βγάζουμε άκρη...ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Α, και δεν σημαίνει τίποτα ότι υπάρχει κίνημα κατά του εμβολιασμού! Έλεος! Λες ότι γινόμαστε έρμαια των γιατρών αλλά κι εσύ γίνεσαι όλων αυτών που διαβάζεις σε ένα φόρουμ. Και μήπως τελικα δεν είναι και τόσο τυχαίο πως κανένας γιατρός δεν συμφωνεί με τον ''μη'' εμβολιασμό? Μα ΟΛΟΙ τόσο ελεεινοί και τρισάθλιοι?ΌΛΟΙ στον βωμό του χρήματος? Ούτε ένας που να κοιτάει το καλό των παιδίων???

Σου λέω πως o οργανισμός του παιδιού είναι πολύ πιο δυνατός όσο περνάν τα χρόνια οπότε καλύτερα να γίνει το εμβόλιο αργότερα και μου λες πως το ξέρεις οπότε εσύ θα το κάνεις τώρα….

Ίσως εγώ δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις…

Ποιος σου είπε ότι ενημερώνομαι από το φόρουμ?

Από το φόρουμ άκουσα για πρώτη φορά για τους κινδύνους του mmr και αφού η γιατρός μου δεν δέχτηκε να το συζητήσει μαζί μου άρχισα να το ψάχνω μόνη μου σε επιστημονικά βιβλία και άρθρα… ούτε ξέρω πόσες σελίδες έχω μεταφράσει…

Και το γνωστό (σε όσους ενδιαφέρονται) βιβλίο του Μουρούτη «όλη η αλήθεια για τα εμβόλια» ακόμα το περιμένω που το έχω παραγγείλει.

Μέχρι τότε το παιδί μου είχε κάνει όλα τα εμβόλια ακόμα και αυτό του ροταιού.

Αφού λοιπόν ενημερώθηκα….

Έχω μετανιώσει για πάνω από τα μισά εμβόλια που του έχω κάνει ειδικά για εκείνα που έγιναν πριν το μωρό μου να κλείσει χρόνο.

Το κίνημα είναι ενάντια του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και όχι γενικά του εμβολιασμού που είπες…

Την διαφορά την καταλαβαίνεις?

Και βέβαια έχει μεγάλη σημασία.. Σημαίνει πως πολλοί άνθρωποι μαζεύτηκαν επειδή είχαν τους ίδιους προβληματισμούς και αποφάσισαν να κάνουν κάτι για ένα μεγάλο πρόβλημα.

Το ότι εσύ δεν συμφωνείς.. δεν πιστεύω να τους λυπήσει ιδιαίτερα…

Είναι τεράστιο θέμα και εγώ προσωπικά πιστεύω (το έχω ξαναπεί) πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Επίσης είναι γεγονός πως αυτοί που τείνουν στα λιγότερα εμβόλια ή ακόμα και στα καθόλου είναι περισσότερο ενημερωμένοι από εκείνους που ακολουθούν το κρατικό πρόγραμμα εμβολιασμών (συγκεκριμένα δεν ξέρουν καν τι εμβόλια κάνουν στο παιδί τους)

Ποιός σου είπε ότι συμφωνώ με τον μη εμβολιασμό? Ποιος σου είπε πως όλοι οι γιατροί είναι υπέρ?

ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ.

Σου λέω πως o οργανισμός του παιδιού είναι πολύ πιο δυνατός όσο περνάν τα χρόνια οπότε καλύτερα να γίνει το εμβόλιο αργότερα και μου λες πως το ξέρεις οπότε εσύ θα το κάνεις τώρα….

Ίσως εγώ δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις…

Το ξαναέγραψα, προτιμώ να το εμβολιάσω γιατί λόγω του ότι ακριβώς το ανοσοποιητικό τους είναι αδύναμο, μειώνω τον κίνδυνο να περάσει αυτό το αδύναμο ανοσοποιητικό κάποια από αυτές τις ασθένειες..

Το κίνημα είναι ενάντια του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και όχι γενικά του εμβολιασμού που είπες…

Την διαφορά την καταλαβαίνεις?

Και βέβαια έχει μεγάλη σημασία.. Σημαίνει πως πολλοί άνθρωποι μαζεύτηκαν επειδή είχαν τους ίδιους προβληματισμούς και αποφάσισαν να κάνουν κάτι για ένα μεγάλο πρόβλημα.

Το ότι εσύ δεν συμφωνείς.. δεν πιστεύω να τους λυπήσει ιδιαίτερα…

Δεν θα στενοχωρηθούν που δεν διαφωνώ???? όχι ρε γμτ....:lol: :lol: :lol:

Ποιος σου είπε πως όλοι οι γιατροί είναι υπέρ?

Δεν έχω ακούσει κάποιον μέχρι τώρα να πει σε γονέα ''μην εμβολιάσεις το παιδί σου'' εσύ έχεις ακούσει?

ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ.

Αυτό το λέω κι εγώ! (να και κάτι που συμφωνούμε...:lol: ), απλά θεωρώ πως εμείς οι ''κοινοί θνητοί'' όσο και να διαβάσουμε, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα από ιατρικά άρθρα,ιατρικά βιβλία γιατί 1ον δεν έχουμε δει περιστατικά άπειρων παιδιών, 2ον μπορεί να διαβάσουμε κάτι ιατρικό και να καταλάβουμε κάτι τελείως διαφορετικό, 3ον δεν μας έχει γίνει ο κ*λ*ς ''να'' (μετά συγχωρήσεως), στα θρανία για να πάρουμε ένα πτυχίο ιατρικής δλδ πως να το πω? (άτιμε γραπτέ λόγε...) αν πάρεις τώρα ένα βιβλίο φυσιολογίας θα καταλάβεις ό,τι και να διαβάσεις? (αχ, νομίζω πως πάλι δεν θα με καταλάβεις μ'αυτά που γραφω..τεσπα)

Λοιπόν, εγώ σταματώ, μπηκα απλά για να γράψω τις παρενέργειες που είχαμε και για να καθησυχάσω λίγο την Πωλίνα που καθόταν και χρονομετρούσε το παιδάκι της πόση ώρα κάνει κάτι συγκεκριμένο, και εφτασα να κάνω αναλύσεις..δεν μ'αρέσει...αυτά!

Εμβολιάζουσες και μη σας φιλώ!

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Ανάμεσα στον μη εμβολιασμό και στο κρατικό πρόγραμμα εμβολιασμού μεσολαβούν πολλά που μπορείς να κάνεις. Πολλά για το καλό του παιδιού σου, αν ενημερωθείς.

Εκεί ακριβώς είναι που δεν συμφωνούν και όλοι οι γιατροί μεταξύ τους.

Πολλοί γιατροί δεν συμφωνούν με την πληθώρα των εμβολίων.

Είναι μεγαλύτερο ρίσκο ένα εμβόλιο για το ανοσοποιητικό των παιδιών από το να περάσει την ασθένεια.

Οι πιθανότητες να κολλήσει κάποια παιδική ασθένεια ειναι μηδαμινές ενώ με το εμβόλιο επιβαρύνεται ο οργανισμός του σίγουρα και από τους πολλαπλούς ιούς και από τα συντηρητικά.

Αγαπητή μου φίλη arma δεν τα γράφω για σένα .. τα γράφω για ΟΠΟΙΟΝ και ΑΝ ενδιαφέρεται.

Καλησπερα!! Τα δικα μας εξανθηματα φυγανε ολα απο παντου κ εχει μονο στα χερακια του. Κατα τα αλλα ολα καλα δεν εχουμε καμια διαφορα στο πριν κ στο μετα στο θεμα αλλαγης συμπεριφορας!!

Γειά σας!!

Διαβάζω - διαβάζω..........

Να πω την δική μου εκδοχή για τον εμβολιασμό σε τόσο μικρή ηλικία?????

Όχι μόνο για να γίνονται περισσότερες δόσεις (θα μπορούσαν να μας υποχρεώνουν στον ίδιο αριθμό δόσεων και σε μεγαλύτερα παιδιά)

Αν ξεκινήσεις τον εμβολιασμό σε βρέφος 2 μηνών οι όποιες παρενέργειες δεν φαίνονται. Αν μεγαλώσει και έχει κάποιο πρόβλημα δεν θα ξέρεις από τι είναι.

Αν σε ένα παιδί 2-3 χρονών, που έχει αναπτύξει λόγο, προσωπικότητα, βάδισμα κάνεις το 1ο εμβόλιο και παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, τότε θα ξέρεις τι έφταιξε (κάτι που δεν θα επέτρεπαν οι φαρμακευτικές)!!!

Ο κάθε γονιός κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για το παιδί του!

Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους γονείς που κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους, όπως δεν μπορώ να κατηγορήσω και τους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδία τους!!

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Η κόρη μου σε ηλικία 18 μηνών κόλλησε ερυθρά απο ένα παιδάκι που μένει στην Αγγλία εμβολιασμένο και με τις δυο δόσεις του mmr ενώ στην δική μου εσκεμένα δεν είχα κάνει το εμβόλιο αυτό απο φόβο για ότι ειχα διαβάσει τότε σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων γενικότερα. Θεώρησα ότι είναι πολύ μικρή να κάνει αυτά τα εμβόλια σε τόσο μικρή ηλικία και καλό θα είναι να νοσήσει απο τις ασθένειες αυτές γιατί μόνο έτσι παθαίνει ανοσια για πάντα. τελικά το ένσικτό μου ήταν σωστό και πέρασε την ερυθρά πολύ ελαφριά με ένα πυρετό που κράτησε 4 μέρες και έφτασε 39 αλλά με αντιπυρετικά έπεφτε σε 37 μισό.

αυτό γιατι πολλοί νομίζουν ότι άν κάνουν στα παιδιά τους τα εμβόλια δεν θα κολλήσουν τις ασθένειες που λενε οτι προστατεύουν.

Πρίν τέσσερεις μήνες στην περιοχή μου υπήρξε ξέσπασμα ανεμοβλογιάς σε πάρα πολλά παιδάκια που είχαν εμβολιαστεί με το αντιστοιχο εμβόλιο και τα οποία παιδάκια κόλλησαν τα άλλα που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο. Κάποια την πέρασαν βαριά αλλά παιδάκια ελαφριά αλλά δεν είχε να κάνει με το αν το παιδί είχε εμβολιαστεί ή όχι.

Οταν οι μανάδες πήγαν τα παιδιά τους έξαλλοι στους παιδιάτρους που τα κουράρουν και σύζηταν εξηγήσεις η παιδίατρος δάγκωνε τα χείλη της και μάσαγε τα λόγια της οτι δεν είπε ποτέ οτι κάνοντας ενα εμβόλιο δεν νοσεί κανείς απο την ασθένεια και κατι τέτοια μπαρουφάκια για μένα.

Δυστυχώς η μικρή μου δεν κόλλησε , δεν πειράζει την άλλη φορά.

Εγω θα περιμενω να πάει στο σχολείο, να βγάλει το δημοτικό και μετά θα της κάνω το εμβόλιο για το οποίο δεν θα έχει νοσήσει.

Παρεπιπτώντως, επειδή ειπα στον παιδίατρο οτι αφου πέρασε την ερυθρά γιατί πρέπει να κάνει το τριπλό εμβόλιο και δεν μου απάντησε με μια λογική απάντηση παρα μόνο οτι μόνο αυτό το εμβόλιο υπάρχει και όχι μεμονομένα για καθε μια ασθένεια αποφάσισα οτι δεν θα της το κάνω.

Μπράβο, πολύ σημαντικό αυτό που αναφέρεις. Εμένα ένας παιδίατρος μου είπε ότι ότι με το εμβόλιο το παιδί δεν πρόκειται να κολλήσει την εκάστοτε ασθένεια, εκτός κι αν το εμβόλιο δεν έχει διατηρηθεί σωστά π.χ. έχει εκτεθεί σε υψηλή θερμοκρασία. Δε νομίζω ότι ισχύει, αλλά ακόμα και αν είναι έτσι, πώς στην ευχή θα ξέρει κανείς τι "πέρασε" το εμβόλιο για να βρεθεί τελικά στο σώμα του παιδιού του;;;

vChmp3.png IkwYp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα, πάλι, ο παιδίατρος μου είπε πως κάνοντας το εμβόλιο δεν σημαίνει πως δεν θα νοσήσει το παιδί από την εκάστοτε αρρώστια, αλλά δεν θα την περάσει βαριά!

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

δεν είναι περίεργο που έχουν οι γιατροί πάντα μια απάντηση για όλα? σαν να τους έχουν κάνει σέμινάριο ένα πράγμα. αμα σας που αυτό θα πείτε εκείνο κλπ κλπ.

επίσης οι γιατροί είναι υποχρεωμένοι και καλά, να ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία για τυχόν παρενέργειες απο εμβολιασμούς τους αναφέρουν οι γονείς συμπληρώνοτας ενα φυλλάδιο. Ομως αν το κάνουν αυτό θα χάσουν κάποια χρηματοδότηση και θα μπούν σε άλλο λούκι να εξηγηθούν...

Ξέρω τουλαχιστον 2 παιδάκια που μετά απο το εμβόλιο αυτό ανέβασαν πυρετό και έκαναν σπασμούς, μετά εμειναν σαν σε κώμα και οι γονείς τους τα πήγαν στο νοσοκομείο της περιοχής μου. οταν ανέφεραν στο γιατρό τους αν το εμβόλιο είχε να κάνει με αυτό ο γιατρός μόνο που δεν τους έδειρε και απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό ΑΛΛΑ τους είπε να μην κανουν την δεύτερη δόση γιατί μπλα μπλα μπλα μπλα βλακώδεις δικαιολογίες.

Έπίσης ο δικός μου παιδίατρος μου έδειξε ένα περιδικό που τους έρχεται και ανέφερε τα off the record περιστατικά και τις στατιστικές εμφάνισης διαφόρων παρενεργειών απο όλα τα εμβόλια. Το θεώρησα πολύ ξηγημένο αυτό που έκανε και για να έρθει στη φάση αυτή να μου ανοιχτεί του μίλησα χωρίς φασαρίες και φαμφάρες για τους προβληματισμούς μου αλλά και για τα προσωπικά μου περιστατικά φίλων και γνωστών σχετικά με τα εμβόλια γενικότερα.

Επίσης του είπα οτι και εγώ όταν ημουν μικρή η μητέρα μου μου έκανε το εμβόλιο της ιλαράς που ήταν μεμονομένο τότε αλλά το έκανα σε ηλικία 9 χρονών και στην έκτη δημοτικού άνοιξη θυμάμαι την πέρασα την αρρώστια!!!!!!! κανονικά και με το νόμο.

Το φτωχό μου το μυαλό μου λεει ότι αν αυτές οι αρρώστιες ήταν να εξαληφθούν δεν θα ήταν τόσο έυκολη η επανεμφάνιση τους και άρα υπάρχουν στον αέρα που αναπνέουμε ξερω και γώ ,, και άρα πρέπει να τις περάσουμε και ίσως το να της αφήνουμε σε λήθαργο για κάμποσα χρόνια κάνοντας τα εμβόλια, μήπως δεν είναι και τόσο καλό?

Γειά σας!!

Διαβάζω - διαβάζω..........

Να πω την δική μου εκδοχή για τον εμβολιασμό σε τόσο μικρή ηλικία?????

Όχι μόνο για να γίνονται περισσότερες δόσεις (θα μπορούσαν να μας υποχρεώνουν στον ίδιο αριθμό δόσεων και σε μεγαλύτερα παιδιά)

Αν ξεκινήσεις τον εμβολιασμό σε βρέφος 2 μηνών οι όποιες παρενέργειες δεν φαίνονται. Αν μεγαλώσει και έχει κάποιο πρόβλημα δεν θα ξέρεις από τι είναι.

Αν σε ένα παιδί 2-3 χρονών, που έχει αναπτύξει λόγο, προσωπικότητα, βάδισμα κάνεις το 1ο εμβόλιο και παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, τότε θα ξέρεις τι έφταιξε (κάτι που δεν θα επέτρεπαν οι φαρμακευτικές)!!!

Ο κάθε γονιός κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για το παιδί του!

Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους γονείς που κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους, όπως δεν μπορώ να κατηγορήσω και τους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδία τους!!

Αυτό Μαρία είναι (σχετικά με τις παρενέργειες και την τακτική του προγράμματος εμβολιασμού) τόσο εμφανές και λογικό για κάποιον που έχει τολμήσει να αμφισβητήσει τον γιατρό του....... που έχει ξεκινήσει απλά να ψάχνει..

Εχετε δει την ταινία το "λάδι του Λορέντζο" ? Αυτό το σκ ήταν κάποια από τις φορές που το ειδα.. Το ότι είναι αληθινή ιστορία και ένας πατέρας βρήκε την θεραπεία για μια εφιαλτική ασθένεια ας μας κάνει τουλάχιστον να σκεφτούμε...

Η κόρη μου σε ηλικία 18 μηνών κόλλησε ερυθρά απο ένα παιδάκι που μένει στην Αγγλία εμβολιασμένο και με τις δυο δόσεις του mmr ενώ στην δική μου εσκεμένα δεν είχα κάνει το εμβόλιο αυτό απο φόβο για ότι ειχα διαβάσει τότε σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων γενικότερα. Θεώρησα ότι είναι πολύ μικρή να κάνει αυτά τα εμβόλια σε τόσο μικρή ηλικία και καλό θα είναι να νοσήσει απο τις ασθένειες αυτές γιατί μόνο έτσι παθαίνει ανοσια για πάντα. τελικά το ένσικτό μου ήταν σωστό και πέρασε την ερυθρά πολύ ελαφριά με ένα πυρετό που κράτησε 4 μέρες και έφτασε 39 αλλά με αντιπυρετικά έπεφτε σε 37 μισό.

αυτό γιατι πολλοί νομίζουν ότι άν κάνουν στα παιδιά τους τα εμβόλια δεν θα κολλήσουν τις ασθένειες που λενε οτι προστατεύουν.

Πρίν τέσσερεις μήνες στην περιοχή μου υπήρξε ξέσπασμα ανεμοβλογιάς σε πάρα πολλά παιδάκια που είχαν εμβολιαστεί με το αντιστοιχο εμβόλιο και τα οποία παιδάκια κόλλησαν τα άλλα που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο. Κάποια την πέρασαν βαριά αλλά παιδάκια ελαφριά αλλά δεν είχε να κάνει με το αν το παιδί είχε εμβολιαστεί ή όχι.

Οταν οι μανάδες πήγαν τα παιδιά τους έξαλλοι στους παιδιάτρους που τα κουράρουν και σύζηταν εξηγήσεις η παιδίατρος δάγκωνε τα χείλη της και μάσαγε τα λόγια της οτι δεν είπε ποτέ οτι κάνοντας ενα εμβόλιο δεν νοσεί κανείς απο την ασθένεια και κατι τέτοια μπαρουφάκια για μένα.

Δυστυχώς η μικρή μου δεν κόλλησε , δεν πειράζει την άλλη φορά.

Εγω θα περιμενω να πάει στο σχολείο, να βγάλει το δημοτικό και μετά θα της κάνω το εμβόλιο για το οποίο δεν θα έχει νοσήσει.

Παρεπιπτώντως, επειδή ειπα στον παιδίατρο οτι αφου πέρασε την ερυθρά γιατί πρέπει να κάνει το τριπλό εμβόλιο και δεν μου απάντησε με μια λογική απάντηση παρα μόνο οτι μόνο αυτό το εμβόλιο υπάρχει και όχι μεμονομένα για καθε μια ασθένεια αποφάσισα οτι δεν θα της το κάνω.

Είναι πολύ επικύνδινο να γίνει εμβόλιο για αρρώστεια που ήδη έχεις περάσει..

Το αναφέρω για αυτούς που δεν γνωρίζουν.. οπότε στην δική σου περίπτωση?

Να σε ενημερώσω πως υπάρχουν κάποια μονά εμβόλια στο παστέρ, πολύ φθηνά που χρειάζονται μονο το ΑΦΜ του γιατρού σου για να τα αγοράσεις.

Βέβαια έχουν συντηρητικά αλλά γλυτώνεις το ένα κακό τουλάχιστον (πολλαπλούς ιούς)

Και μένα αυτή είναι η απορία μου..

Τι γίνεται ?

Και πως μπορούν να σε υποχρεώσουν όταν δεν υπάρχουν μονά εμβόλια ?

Στο σχολείο τι γίνεται ?

θα βρεθεί γιατρός να πάρει την ευθύνη και να υπογράψει ότι το παιδί αυτό δεν πρέπει να εμβολιαστεί ?

Παιδικό σταθμο έχετε πάει ? σου ζήτησαν το βιβλιάριο ?

Επίσης μπορεί να περάσεις κάποια ασθένεια και να μην το καταλάβεις καν..

Εγώ έχω περάσει ερυθρά και δεν το ήξερα..

το έμαθα όταν έμεινα έγκυος..

Πόσο ΠΟΣΟ επικύνδινο είναι αυτό ?

Κάνουν τα εμβόλια στο γάμο του καραγκιόζη... χωρίς να έχουν τσεκάρει απολύτως τίποτα..

Διαφημίσεις

Κάνουν τα εμβόλια στο γάμο του καραγκιόζη... χωρίς να έχουν τσεκάρει απολύτως τίποτα..

Αν έχεις το δικό σου βιβλιάριο υγείας τσέκαρε μήπως είχες κάνει το εμβόλιο της ερυθράς. Κι εγώ είχα αντισώματα ερυθράς, δεν είχα περάσει, τα είχα από το εμβόλιο...

DoUwp3.png

Δεν υπήρχε εμβόλιο ερυθράς στα χρόνια μου..

είμαι μεγαλοκοπέλα !!! χαχαχαχαχαχα

θυμάμαι ένα κοριτσάκι στην πολυκατοικία είχε ερυθρά και με πήγε η μαμά μου επίτηδες να κολλήσω.... φιλιόμασταν.. ήπια από το ίδιο ποτήρι...

τίποτα...

και όμως.. την είχα περάσει.. τόσο ελαφρά..

Χμμμμ.... αυτό τώρα μου δημιουργεί έναν επιπλέον προβληματισμό γιατί και εγώ ανακάλυψα στην εγκυμοσύνη ότι είχα αντισώματα ερυθράς χωρίς να την έχω περάσει...και επειδή δεν έχω κάνει ακόμα στο μικρό το mmr ..... σκέφτομαι αν το αφήσουμε κανά δυο χρόνια ακόμα μέχρι να πάει π.χ. προνήπιο υπάρχει περίπτωση να περάσει κάποια απ'αυτές τις ασθένειες πολύ ελαφρά και να μη το πάρουμε χαμπάρι και τότε να είναι επικίνδυνο το συγκεκριμένο εμβόλιο.....

Μπαμπουρακι, με ρώτησες αν πηγαίνουμε παιδικό, ναι πηγαίνουμε για μια ώρα καθε μέρα για να παίζει με τα παιδάκια τις άλλες ώρες έχω την μαμά μου και προσέχει την κορη μου. Παρόλα αυτά θα σου πώ ότι με την γέννηση της μετακομίσαμε σε επαρχία απο Πειραιά οπου είναι αδιανόητο να μην κάνεις εμβόλια στο παιδί σου, γιατί ο γιατρος και ο δάσκαλος και ο παπάς ειναι εξουσία, αν με καταλαβαίνεις. Εχω κάνει τα εμβόλια της διφθερίτιδας το οποίο είναι το μόνο υποχρεωτικό για εγγραφή στο σχολείο και αυτό τεκμηριωμενο απο το Υπουργείο Υγειας και το Υπουργειο παιδείας, ακομα και το μαντου καθώς και το εμβόλιο της φυματίωσης είναι προαιρετικά για να μην πώ οτι έχει καταργηθεί το εμβόλιο φυματίωσης. . ΑΚομα θα σου πώ ότι εχει ειπωθεί στο Αγλαια Κυριακού οτι εμείς οι ίδιοι έχουμε δώσει πολλή εξουσια στους σταθμούς και στα σχολεία οπου ασχετοι καθηγητές και Διευθυντες το παίζουν ξερόλες. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν πρέπει να γίνονται τα συγκεκριμένα οταν διατρέχει λόγος να γίνουν πχ άτομο στο οικογενειακό περιβάλλον με φυματίωση ή συναναστροφή με άτομα υψηλού κινδύνου.

Ολα αυτά τα λέω γιατί οι γονείς όλοι μας ποτέ δεν φέρνουμε αντίρρηση αν έχουμε μια αμφισβήτηση λες και θα μας κάνουν ντα ντα!!!!!

Για το MMR ναι κοιτάνε το βιβλιαράκι και ανάλογα σε ποιό στριμένο και κολλημένο θα πέσεις θα σου ζητήσει να τα κάνεις Οπως θα διάβασες στο ποστ μου η κορη μου έχει περάσει ερυθρά αλλά το να ζητήσω μεμονομένο εμβόλιο είναι αδιανόητο εδώ στην επαρχία Δεν υπάρχει και τελείωσε κατάλαβες? αυτο είναι που με νευρίασε περισσοτερο γιατι΄δεν είμαι υποχρεωμένη να ψάχνω εγώ για την λύση απο την στιγμή που πληρώνω έναν γιατρό καλά φράγκα κάθε μήνα να βρεί αυτός την λύση. Και επειδή δεν είμαι και της λογικής κάνε το MMR άσχετα με το ότι έχουμε αντισώματα πλεόν για το ένα απο τα τρία γιατί βαριέμαι να ψάχνω και που να τρέχουμε τώρα και δεν έγινε και τίποτα αποφάσισα να μην το κάνω.

Εχεις δεί κανένα διευθυντή να παίρνει τηλέφωνο γιατρό να πιστοποιεί οτι το τάδε παιδί έχει κανει τα εμβόλια του? Και να το κάνει ο γιατρός ειναι υποχρεωμένος να του βάλει και τις φωνές γιατι αυτά ειναι προσωπικά δεδομένα!!!!!!!! *(μπήκες?)

Πάτνως μήν βρίζουμε τους γιατρoύς γιατι δεν φταινε στην τελική αυτοί αν και θα έπρεπε όσοι κάνουν λειτούργημα και οχι επάγγελμα να κοιτούν τα πράγματα πιο τεκμηριωμένα και να μην γίνονται έρμαια της απληστίας. Τους δίνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται οι φαρμακευτικές εταιρείες και σχεδόν ποτέ δεν ψάχνωνται μόνοι τους (βλεπε ΄ωχ αδελφάκι μου που να τρέχουμε τώρα ).

Δυστυχώς έχω αρκετά περιστατικά απο κοντινά και μακρινά μου άτομα που είχαν διάφορες παρενέργειες απο τα εμβόλια εδώ και στο εξωτερικό που αμα αρχίζω να τα γράφω δεν μας ΄φτάνει ο χρόνος όλος. Ομως ειμαι και της γνώμης οτι καλό είναι κάποια εμβόλια να γίνονται αλλα βρε παιδί μου δεν θα μας πάρει κανείς το κεφάλι αν αργήσουμε και 5 6 χρόνια η πάμε πίσω σε αυτά.

Στην τελική στο παιδί μου εφαρμόζω το πρόγραμμα εμβολιασμού που είχα και εγώ οταν ήμουν μικρή και δόξα τω Θεώ δεν είχα πρόβλημα ποτέ μου. Στην παιδική μου ηλικία έκανα το διφθεριτικό κλπ όσο κάνουν και τώρα αν και δε έχω κάνει κάποια επανάληψη και το εμβόλιο της ιλαράς το έκανα 9 ετών ασχετα αν μετα πέρασα την αρρώστια. Οταν κανανε εμβόλιο φυματίωσης δεν είχα παει σχολείο γιατι είχαμε φυγει οικογενειακώς και πολύ που χέστηκε η μάνα μου και με συγχωρείς για την έκφραση που το έχασα.ΣΤο γυμάσιο όταν ζήτησαν το εμβόλιο απο τη μάνα μου τους είπε να ανοίξουν τα στραβά τους και να δούν αν μπορούν οι ασχετήλες διευθυντές την ακτινογραφία θώρακος που δεν έδειχνε κανένα πρόβλημα ή υπόνεια για φυματίωση, οχι οτι ήξερε η ίδια αλλά είναι και λίγο τσαμπουκαλού!!! και τότε τους είπε να της δείξουν τον νόμο που υποχρεώνει τους γονείς να κάνουν τα συγκεκριμένα εμβόλια στα παιδια τους και την δικαιοδοσία που έχουν κάποιοι διευθυντές να απαιτούν τέτοια πράγματα και όλα αυτα δεκαετία του 90 σε δημόσιο σχολείο.

Ομως τώρα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και δυστυχώς οι γονείς οι ίδιοι την διαφορετικότητα δεν την συμμερίζονται, δηλαδή μπορεί να την βρείς απο τους ίδιους τους γονείς επειδή δεν θέλεις να εμβολιάσεις τα παιδιά σου σε ηλικία 15 20 μηνών!!!! Γίνεσαι δακτυλοδεικτούμενος δηλαδή και σε περιθωριοποιούνε ιδίως στην επαρχία.

Και επειδή στους ιδιωτικούς σταθμούς υπάρχουν πολλοί υποχονδριοι γονείς γιαυτό και οι εκάστοτε διευθυντές φοβούνται τις επιπτώσεις αν κάποιος γονιός τους κάνει παρατήρηση γιατί δέχονται ενα παιδάκι μερικώς εμβολιασμένο. Και εκείνος ( ο διευθυντής δηλαδη) σαν χεσμένος πάει και ανακοινώνει στον καθένα ιατρικά απορρητα δικά σου δικά μου και του καθένα!!!!!!! (στο βιβλιάριο του παιδιού εκτος απο πληροφοριες για το παιδάκι γράφει και για σένα, τί γέννα έκανες αν είχε επιπλοκές σάχαρο διαβήτη πόσα κιλά γεννήθηκε το παιδί προσωπικά του στοιχεία κλπ , για φαντάσου ο κάθε άσχετος να τα διαβάζει και να βγάζει δικά του συμπεράσματα, ασε που κυκλοφορούν και πολλοί αρρωστημένοι άνθρωποι υπεράνω υποψίας, λίγα ακούμε για τους παιδεραστές).

Το εχω πεί και πρίν, θα περιμένω να μεγαλώσει αρκετά η μικρή μου και αν δεν έχει περάσει τις ασθένειες που υποτίθεται προστατεύει το εμβόλιο θα της τα κάνω μεμονομένα αλλά αυτό δεν χρειάζεται να το ξέρει ο καθένας (μεταξύ μας αυτό (εμείς και αλλοι σαρανταδώδεκα!!!!)). Πανω απο όλα όσοι δεν κάνουν αυτο και άλλα εμβόλια στα παιδιά τους δεν πρέπει να τους πιάνει πανικός και να κοιτάνε τον γιατρο με γουρλωμένα μάτια και με την ουρά στα σκελια λες και κάνανε συνταγματικό έγκλημα, γιατί ο γιατρος και ο δάσκαλος και ο παπάς είναι άνθρωποι σαν όλους μας, όπως δεν ξέρουμε εμείς κάποια πράγματα άλλο τόσο δεν ξέρουν και εκείνοι. Και πανω απο όλα πρέπει να βασιζόμαστε και στο μητρικό ένστικτό μας ( ή πατρικό) γιατί εμείς ξέρουμε μόνο πόσα έχουμε θυσιάσει για να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα παιδιά μας

Ελπίζω να σε κάλυψα μετά απο το μακρόσυρτο μπλα μπλά μου.

Ηθελα να ρωτήσω όλους αυτούς τους γονείς που τα βάζουν με τα οικονομικά συμφέροντα των γιατρών, των εταιριών και είναι κατά των εμβολίων, αν πλήρωσαν το διχίλιαρο για να κρατήσουν τα βλαστοκύτταρα των παιδιών τους και αν τελικά θα χρησιμεύσουν κάπου αυτά. Γιατί δεν μπορεί να νοιάζεσαι για το καλό του παιδιού σου (ακόμα και αν δεν χρειαστεί ποτέ να κάνεις κάτι) και να αδιαφορείς για τους καθημερινούς κινδύνους. Και ρωτώ εγώ τώρα αν βγει το εμβόλιο για τον καρκίνο ή για το AIDS, με τις όποιες παρενέργειες, ποιος δεν θα το κάνει στο παιδί του (και μην μου πείτε ότι θα το προστατέψετε διαφορετικά ή δεν θα κάνει ποτέ μετάγγιση όπως γράψαν πολλές για την ηπατίτιδα). Κάποιες από τις ασθένειες που εμβολιάζονται για να προστατέψουν τα παιδιά μας σήμερα ήταν πολύ επικίνδυνες και θανατηφόρες κάποτε, που η μετακίνηση του πληθυσμού δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο σήμερα. Μια γρίπη εμφανίστηκε με κάποια θανατηφόρα κρούσματα και έγινε χαμός. Όλες οι μορφές ιατρικής είναι αποδεκτές από όποιον τις δέχεται χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι πρέπει να πείσουμε τους υπόλοιπους να τις δεχτούν. Έχασα συγγενή από θεραπεία ομοιοπαθητικής για πονοκέφαλο που πέθανε σε 1 μήνα 32 χρονών με 2 παιδιά. Οπότε δεν μπορεί κανείς να με πείσει για τίποτα. Θα ήθελα όμως στο συγκεκριμένο θέμα να μας απαντήσουν οι μαμάδες για τις παρενέργειες που εμφάνισαν τα παιδιά τους μετά το mmr για να είμαστε προετοιμασμένες. Προσωπικά δεν αντέχω ούτε συνάχι να έχει το παιδί μου, όχι να περάσει ιλαρά, ερυθρά, κλπ όπως τα πέρασα κι εγώ σε βαρύτατες μορφές, αντίθετα με τ' αδέρφια μου.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Ηθελα να ρωτήσω όλους αυτούς τους γονείς που τα βάζουν με τα οικονομικά συμφέροντα των γιατρών, των εταιριών και είναι κατά των εμβολίων, αν πλήρωσαν το διχίλιαρο για να κρατήσουν τα βλαστοκύτταρα των παιδιών τους και αν τελικά θα χρησιμεύσουν κάπου αυτά. Γιατί δεν μπορεί να νοιάζεσαι για το καλό του παιδιού σου (ακόμα και αν δεν χρειαστεί ποτέ να κάνεις κάτι) και να αδιαφορείς για τους καθημερινούς κινδύνους. Και ρωτώ εγώ τώρα αν βγει το εμβόλιο για τον καρκίνο ή για το AIDS, με τις όποιες παρενέργειες, ποιος δεν θα το κάνει στο παιδί του (και μην μου πείτε ότι θα το προστατέψετε διαφορετικά ή δεν θα κάνει ποτέ μετάγγιση όπως γράψαν πολλές για την ηπατίτιδα). Κάποιες από τις ασθένειες που εμβολιάζονται για να προστατέψουν τα παιδιά μας σήμερα ήταν πολύ επικίνδυνες και θανατηφόρες κάποτε, που η μετακίνηση του πληθυσμού δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο σήμερα. Μια γρίπη εμφανίστηκε με κάποια θανατηφόρα κρούσματα και έγινε χαμός. Όλες οι μορφές ιατρικής είναι αποδεκτές από όποιον τις δέχεται χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι πρέπει να πείσουμε τους υπόλοιπους να τις δεχτούν. Έχασα συγγενή από θεραπεία ομοιοπαθητικής για πονοκέφαλο που πέθανε σε 1 μήνα 32 χρονών με 2 παιδιά. Οπότε δεν μπορεί κανείς να με πείσει για τίποτα. Θα ήθελα όμως στο συγκεκριμένο θέμα να μας απαντήσουν οι μαμάδες για τις παρενέργειες που εμφάνισαν τα παιδιά τους μετά το mmr για να είμαστε προετοιμασμένες. Προσωπικά δεν αντέχω ούτε συνάχι να έχει το παιδί μου, όχι να περάσει ιλαρά, ερυθρά, κλπ όπως τα πέρασα κι εγώ σε βαρύτατες μορφές, αντίθετα με τ' αδέρφια μου.

Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω πως δεν έχεις διαβάσει αυτά που γράψαμε..

Το να λες την άποψή σου, να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και τους προβληματισμούς σου σημαίνει ότι προσπαθείς να πείσεις τον άλλο να τις δεχτεί ?

Για να σου απαντήσω για τα βλαστοκύταρα όχι δεν τα κράτησα.. αν ψάξεις εδώ μέσα θα βρεις πολύ ενδιαφέροντες πληροφορίες για αυτά μέχρι αποδείξεις για το πόσο πραγματικά άχρηστα είναι.

Το να μην αντέχεις να έχει συνάχι το παιδί σου... σε κάνει καλή μητέρα ? αν δεν περάσει ιώσεις το παιδί σου ποτέ δεν θα αναπτύξει ανοσοποιητικό....

Επιμένω πως δεν έχεις διαβάσει τι γράφουμε εδώ οπότε καλύτερα μήπως να άρχιζες από εκεί ? Αναφέρουμε και τις παρενέργειες του mmr.......

Εγώ

διάβασα το μακρόσυρτο μπλα μπλα σου.... και πρέπει να σου πω πως παρόλο που περιγράφεις αλήθειες έως και τραγικές... εγώ χαμογελούσα... τα έχω συνηθίσει κιόλας αυτά τα προβλήματα.. γιατί τα χώνεις κανονικά !!!!!!

έχεις πολύ δίκιο, μόνο να φανταστώ μπορώ πόσο χειρότερα είναι τα πράγματα στην επαρχία...

ακόμα δεν έχω καταλήξει αν πρέπει να ανοίγω το στόμα μου στις παρέες των γονιών ή όχι... το ξέρω πως στο κενό θα πέσουν οι πληροφορίες που έχω να τους πω (μετά από πολύ κόπο και διάβασμα) αλλά από την άλλη θα νιώθω τύψεις εαν μπορούσα και δεν το έκανα να ενημερώσω έστω και έναν από τους 100 που τελικά θα ασχοληθεί και θα ενημερωθεί.. που μπορεί για το δικό του παιδί να έχει πραγματικά σημασία και αξία...

κάπως έτσι τα σκέφτομαι τα πράγματα και εγώ... αλλά μήπως να τα έσβηνες ?

μπορει να σε κατηγορήσουν για συνωμοσία και τρομοκρατία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω πως δεν έχεις διαβάσει αυτά που γράψαμε..

Το να λες την άποψή σου, να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και τους προβληματισμούς σου σημαίνει ότι προσπαθείς να πείσεις τον άλλο να τις δεχτεί ?

Για να σου απαντήσω για τα βλαστοκύταρα όχι δεν τα κράτησα.. αν ψάξεις εδώ μέσα θα βρεις πολύ ενδιαφέροντες πληροφορίες για αυτά μέχρι αποδείξεις για το πόσο πραγματικά άχρηστα είναι.

Το να μην αντέχεις να έχει συνάχι το παιδί σου... σε κάνει καλή μητέρα ? αν δεν περάσει ιώσεις το παιδί σου ποτέ δεν θα αναπτύξει ανοσοποιητικό....

Επιμένω πως δεν έχεις διαβάσει τι γράφουμε εδώ οπότε καλύτερα μήπως να άρχιζες από εκεί ? Αναφέρουμε και τις παρενέργειες του mmr.......

θα ήθελα να αναφερθώ στο αν και κατά πόσο τα βλαστοκύτταρα είναι άχρηστα!!!! όπως λες και εσυ το να μοιράζεσαι τις γνώσεις και τους προβληματισμούς σου δεν σημαίνει ότι προσπαθείς να πείσεις τον άλλο να τις δεχτεί!!!

είμαι από αυτές που κράτησαν τα βλαστοκύτταρα του παιδιού τους με το σκεπτικό ότι ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει!!!!και επίσης ότι η τεχνολογία και η ιατρική κάνουν άλματα, οπότε κάτι"άχρηστο" σήμερα μπορεί να είναι απολύτως χρήσιμο μετά από 5-10 χρόνια!

όταν γέννησα (το 2008) τα μόνα βλαστοκύτταρα που μπορούσαν να συλλέξουν ήταν του ομφάλιου λώρου. έξι μήνες μετά άρχισαν από τα νεογιλά δοντάκια και σήμερα συλλέγουν βλαστοκύτταρα από ενήλικες από τον λιπώδη ιστό τους.

γιατί τα γράφω όλα αυτά???

θείος του ανδρός μου, υγιέστατος και νέος (κάτω των 60ετών) εδώ και 3 χρόνια έχει μεγάλο πρόβλημα. στην αρχή άρχισε να τραυλίζει, να χάνεται, να έχει αστάθεια στο βήμα του, παρέλυε και γενικά είχε τα κουσούρια ενός εγκεφαλικού. η κατάστασή του χειροτέρεψε πολύ και άρχισαν να το ψάχνουν και στο εξωτερικό. οι γιατροί δεν τους έχουν δώσει μία σαφή απάντηση το θέμα είναι πως ο άνθρωπος είναι σαν να έχει περάσει ένα βαρύ εγκεφαλικό οι εξετάσεις όμως δειχνουν το αντίθετο.βρήκαν στο εξωτερικό κορυφαίους γιατρούς και τι πρωτότυπο ήταν όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! στο ισραήλ, χονγκ κονγκ κ.λ.π. η μόνη λύση που τους έδωσαν ήταν τα βλαστοκύτταρα και επειδή φυσικά δεν υπήρχαν του ομφάλιου λώρου και για το γεγονός ότι η επιστήμη προχώρησε του πήραν βλαστοκύτταρα από τον λιπώδη ιστό. όταν ρώτησα τον γιο του για τη διαδικασία μου είπε ότι ήταν πάρα πολύ απλή!!!: μία τομή 2cm στην κοιλιά με τοπική αναισθησία, συνέλεξαν τα βλαστοκύτταρα, τα έδωσαν σε εταιρεία ιδιωτική για επεξεργασία (αφού δεν υπάρχουν ή υπολειτουργούν οι κρατικές) και του τα έβαλαν με μία απλή πεταλούδα στη φλέβα του χεριού!!!!

το αποτέλεσμα:::: την πρώτη φορά οι γιατροί (με μία εξέταση που γίνεται για να δουν προς τα που κατευθύνονται τα βλαστοκύτταρα σημειωτέον ότι τα κύτταρα αυτά αναγνωρίζουν φθορές, φλεγμονές και γενικά προβλήματα που υπάρχουν στον οργανισμό μας και τα καταπολεμούν) τα κύτταρα δεν έφτασαν στο πρόβλημα αλλά έλυσαν άλλα όπως μαύρισαν τα μαλλιά του, σταμάτησαν οι καούρες στο στομάχι (μετά από τα τόσα φάρμακα), έφυγαν κηλίδες και ρώζοι από τα χέρια (αποτέλεσμα των ισχυρών φαρμάκων) κ.λ.π.

τη δεύτερη φορά άρχισαν να βλέπουν κάποιες πολύ μικρές βελτιώσεις την τρίτη κάπως καλύτερα. βέβαια η ανάρρωση θα πάρει πολύ χρόνο, οι γιατροί όμως είναι πολύ αισιόδοξοι!!!!!!

όταν ο γιος του ρώτησε τους γιατρούς για τα βλαστοκύταρρα του ανέφεραν ότι τα κύτταρα του ομφάλιου λώρου είναι πολύ "επικίνδυνα" εξηγώντας του ότι δεν κάνουν κακό στην υγεία αλλά έχουν τρομερες δυνατότητες τις οποίες η επιστήμη δεν έχει ακόμη ανακαλύψει!!!!! τα κύτταρα από τον λιπώδη ιστό είναι πιο "βραδείας καύσεως".

τωρα ποια θα ειναι η εξελιξη του ανθρωπου και αν θα καταφερει να αναρρωσει πληρως δεν το ξερω!

αν προκειται για θαυμα ουτε αυτο το ξερω!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ!!!1 ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!! ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπαμπουρα μη μου συγχιζεσαι!

Λοιπον και εγω τα διαβασα, φοβηθηκα , το καθυστερησα και λιγακι και ολα καλα

ουτε καν πυρετακι που ειναι κατι το συνηθες

βλαστοκυτταρα δε κρατησα δε με εχουν πεισει για την χρηση και ας εχω ιστορικο αρνητικο στην οικογενεια, μπορει και βλακεια μου, ευχομαι και απευχομαι

Τα εμβολια τα κανω ολα, ξερω οτι καποιες σκεφτονται διαφορετικα

δικαιωμα τους και επιλογη μου να μην ακολουθησω

σιγα μη τσακωθουμε κιολας

οσο για τη γουρουνογριππη

ηρθε φιλη μου απο Λονδινο με 3μηνο μωρο παρεα

εκει υποτιθεται τους σκιζει η γριππη

και ομως ΔΕΝ ανησυχουνε οσο εμεις

απλα ακολουθουν οδηγιες

αμα εχουν συναχι καθονται σπιτι...απλα

αμα εχουν βεβαρυμενο ιστορικο πανε νοσοκομειο

μου λεει φιλης της το μωρο περασε τη γριπη στο σπιτι! τοσο απλα

kKZUp2.png

Σοφακι καλα μιλας αλλα οταν σου λενε ιδιοι γιατροι οτι δεν ειναι εγγυημενο ακομα το κατα ποσο καλα τα περνουν και τα διατηρουν , και να μπορουν να χρησιμοποιηθουν τοτε, ποση εμπιστοσυνη να εχεις?

Χαιρομαι που εχει προχωρησει λιγο η αυτολογη μεταμοσχευση, ο ανθρωπος που αναφερεςι μαλλον ειναι και λιγο τυχερος μες στην ατυχια του, γιατι εμεις τις φαγαμε τις αυτολογες με το κουταλι και τελικα παπαλα....

kKZUp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...