Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπισκοτάκι

Μαράκι

Recommended Posts

Ο Χαρης ετρωγε τετοια μπισκοτα απο 4ων μηνων... Τωρα πλεον τρωει σκολολατινες και μελομακαρονα...

μεσα στην κρεμα η στο χερι?και δεν φοβασαι μηπως πνιγει?

Και εμένα απο τόσο νωρίς έτρωγε...

..sine qua non..

Διαφημίσεις

Εγώ του έβαζα επειδή γενικότερα δεν την συμπαθούσε τη φρουτόκρεμα..

Ακόμα και κρέμα ρυζάλευρο-βανίλια έβαζα μέσα,

και γω το ιδιο απο 5 μηνων και τρωει ολη την ποσοτητα :D:D
5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Κι εγώ του έχω πάρει τα μπισκοτάκια της nutticia αλλά του τα δίνω σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως γκρίνια όταν είαστε βόλτα, αυτοκίνητο κλπ. Προτιμώ να του δίνω ψωμάκι. Ο γιατρός μας είπε να του δίνουμε ρυζογκοφρέτες χωρίς αλάτι (βιολογικά) αλλά δεν του πολυαρέσουν. Στην φρουτόκρεμα του βάζω μπόλικη μπανάνα, για να γλυκίζει περισσότερο αλλά και πάλι δεν την πολυτρώει.

.png.png

• 1 χρόνο μετά...

γεια σας διαδικτιακες μανουλες! εχω μια απορια και μιας και δεν βρηκα παρομοιο θεμα ερωτω! τι γνωμη εχουμε για τα μπισκοτακια της nutricia απο 6 μηνων για τα μωρα μας? ξερω οτι εχουν ζαχαρη αλλα καταταλλα τι γνωμη εχετε και αν τα εχετε χρησιμοποιησει και απο ποσο μηνων τα δινετε? λεει το κουτι απο 6 μηνων να του τα δινω να μασουλαει αλλα δεν ξερω.... περιμενω απαντησεις!!!23_30_126.gif

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Διαφημίσεις

Εγώ στην αρχή δεν του τα έδινα ολόκληρα αλλά μίκρα κομμάτια.αν δοκιμάσεις κι εσυ λιώνουν πολύ γρήγορα στο στόμα.ολόκληρο να φάει του έδωσα πολύ αργοτερα κάπου 8-9 μηνών νομίζω.σε κάποιες έχει προτίνει ο γιατρός βρεγμένη κορα ψωμιού.εγώ αυτό δεν το έκανα γιατί φοβόμουν.με τα μπισκότα το ελέγχεις καλύτερα κ όπως είπα λιώνουν αμέσως.πάντως ότι κ να δώσεις να είσαι δίπλα στο παιδί κ να μην το αφήνεις δευτερόλεπτο απ τα μάτια σου.

Εγώ τα πήρα μία φορά και διαπίστωσα πως δε λιώνουν και τόσο εύκολα. Ο δικός μου δεν έχει και κανένα δόντι μέχρι τώρα και φοβάμαι να του τα δώσω. Καμιά φορά του δίνω ένα lady finger (κάτι μπισκότα που χρησιμοποιούμε για το τιραμισού), τα οποία λιώνουν πραγματικά πάρα πολύ εύκολα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πνηγεί. Βέβαια, όπως όλα τα μπισκότα έχουν και αυτά ζάχαρη, αλλά ο μικρούλης μου είναι αρκετά αδυνατούλης και όπως προείπα δεν έχει δοντάκια, οπότε δε με προβληματίζει και τόσο. Έτσι κι αλλιώς του τα δίνω όταν τρώμε όλοι μαζί στο τραπέζι και αυτός κάθεται στο καρεκλάκι του και αισθάνεται μεγάλος και ανεξάρτητος. Τώρα αυτά τα οικογενειακά τραπέζια δυστυχώς περιορίζονται σε μία με δύο φορές την εβδομάδα :(.

Δεν του τα έδινα πριν τον 8ο μήνα διότι διάβασα πως τότε είναι πιο ώριμα να φάνε κάτι μόνα τους, από την άποψη του ελέγχου της τροφής στο στόμα. Οπότε Χαρά μάλλον καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμα ;).

eOSyp3.png BwuCp3.png

ο μικρος μου τα λατρευει αυτα τα μπισκοτα και ας μην εχει δοντια,εξαλλου τωρα πρεπει να δαγκωνουν σκληρα για τα ουλα μιας και ανακουφιζουν τον πονο και λιωνουν μια χαρα μες στο στομα του

εγώ του τα έδωσα μετά το έτος. Στην αρχή (μετά το έτος) έλιωνα ένα μέσα στη φρουτόκρεμα (γιατί και ο δικός μας είναι αδυνατούλης, μπας και πάρει μπρός χα,χα). Τώρα μασουλάει ένα την ημέρα όταν καθόμαστε εμείς να φάμε ή όταν έχουμε βγει έξω.

Α! και σχετικά με τη ζάχαρη, έχει σουκρόζη όπως και κάποιες βρεφικές κρέμες. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο...

tZh5p3.png

G0KVp3.png

εγώ του τα έδωσα μετά το έτος. Στην αρχή (μετά το έτος) έλιωνα ένα μέσα στη φρουτόκρεμα (γιατί και ο δικός μας είναι αδυνατούλης, μπας και πάρει μπρός χα,χα). Τώρα μασουλάει ένα την ημέρα όταν καθόμαστε εμείς να φάμε ή όταν έχουμε βγει έξω.

Α! και σχετικά με τη ζάχαρη, έχει σουκρόζη όπως και κάποιες βρεφικές κρέμες. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο...

σουκροζη,δεξτροζη και πολυδεξτροζη ειναι και αυτα ζαχαρη..προσωπικα δεν της δινω μπισκοτα παρα μονο ρυζογκοφρετες και καλαμπογκοφρετες... και ας ειναι και αδυνατουλα,ολα τα μπισκοτακια ειναι μαλλον κενες θερμιδες!καμια φορα της δινω απο την κολλητη μου που εχει φουρνο αυτα τα διαιτης,διχως κανενα γλυκαντικο,γαλα και αυγο..νομιζω οτι η ζαχαρη ειναι εθιστικη και δε θα την αποφυγουμε στο μελλον-τωρα ειναι 13,5 μηνων-οποτε κανω ο,τι μπορω τωρα!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! θα δουμε και τι θα μας πει και ο παιδιατρος... μας αρεσει να μασουλαμε τα παντα για αυτο θα θελα να του δινω κατι.. εχει και τη φαγουρα... θα δουμε... παντως εχω παρει ενα κουτι παμφθηνα ε ? 1.20Ε νομιζω. ε αν δεν τα φαει εκεινος θα τα φαω εγω γιατι ειμαι και αδυνατουλα γιατι δεν τρωω ολη την κρεμουλα μου....36_1_19.gif

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

• 1 month later...

εμας η παιδιατρος μας επετρεψε τα δημητριακα τωρα που ειναι 7 μιση μηνων,γενικα επειδη δεν τρωει μεγαλη ποσοτητα φρουτων κ κρεμας της δινω στο χερι κ μασουλαει τα μπισκοτα της νουτριτσια,τουλαχιστον ετσι παιρνει κ καμμια θερμιδα μπας κ βαλει κανα γραμμαριο,τι αλλο θα μπορουσα να της δινω στο χερι?γτ κακα τα ψεμματα δεν θελω να τρωει ολο μπισκοτα

NJMAp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...