Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ SOS

rena

Recommended Posts

πολύ όμορφο λίκνο. Δείχνει βολικό. Ειδικά αν θηλάσεις θα σε βοηθήσει. Και μαθαίνει και στο δικο του χωρο/κρεβατακι.

Αν έχεις πολλά σκαλιά θα ειναι λίγο δυσκολα με βαρύ καρότσι. Να πάρεις κάποιο ελαφρύ γιατι οι κατασκευαστές λένε όχι τα παιδιά στο καρότσι στη σκάλα. Οπότε θα κρατάς και καρότσι και παιδί. Εμένα το καρότσι που έχω 5 πλατιά σκαλι τα ανεβαινει ανετα. Ειναι και ψηλό και αρεσει στα παιδιά. Αλλα το έχω βολευτεί και σαν καρεκλάκι για να τρώνε.

mafalda ποιο καρότσι πήρες εσύ που είναι ψηλό;;;Μόνο το stokke έχω βρει και μου αρέσει πολύ! Το μόνο που με χαλάει (εκτός από τα λεφτά φυσικά ) είναι που τα ποδαράκια κρέμονται έτσι..:roll:

Διαφημίσεις

ναι το stokke xplory. Πολλα λεφτά. Το είχα πάρει το 2010 που τότε ήμασταν καλά. Αλλα τα αξίζει τα λεφτά του.

τα ποδαράκια δεν κρέμονται. Το "σκαλακι" ρυθμίζεται σε πολλα ύψη. Μεγάλωσα δυο παιδιά, αγριμάκια, και ακομα αντέχει. Δεν εχει πάθει τίποτα. Μόνο οι ρόδες απο τις πολλές διαδρομές. Ειναι πολύ καλό καρότσι. Γερο και πολύ, μα πολύ πρακτικό. Φίλες μου, όταν μεγάλωσαν τα παιδιά τους αγοράσαν και αλλο καρότσι μετά απο αυτα που είχαν πάρει όταν γεννήθηκαν τα παιδιά τους. Με το stokke δεν αγοράζεις τίποτε αλλο.

ναι το stokke xplory. Πολλα λεφτά. Το είχα πάρει το 2010 που τότε ήμασταν καλά. Αλλα τα αξίζει τα λεφτά του.

τα ποδαράκια δεν κρέμονται. Το "σκαλακι" ρυθμίζεται σε πολλα ύψη. Μεγάλωσα δυο παιδιά, αγριμάκια, και ακομα αντέχει. Δεν εχει πάθει τίποτα. Μόνο οι ρόδες απο τις πολλές διαδρομές. Ειναι πολύ καλό καρότσι. Γερο και πολύ, μα πολύ πρακτικό. Φίλες μου, όταν μεγάλωσαν τα παιδιά τους αγοράσαν και αλλο καρότσι μετά απο αυτα που είχαν πάρει όταν γεννήθηκαν τα παιδιά τους. Με το stokke δεν αγοράζεις τίποτε αλλο.

Τέλεια! Και εγώ για εκεί είμαι, δε μας περισσεύουν αλλά θεωρώ το καρότσι την πιο σημαντική αγορά (για μένα) και απότι καταλαβαίνω αν το κρατήσω σε καλή κατάσταση θα το πουλήσω και εύκολα μετά.

Από κάθισμα αυτοκινήτου τι έκανες;

Βρήκα μια προσφορά για stokke xplory duo που δίνουν λέει δώρο το κάθισμα αυτοκινήτου αλλά το izi go και απότι κατάλαβα αυτό δεν είναι το καλό γιατί δεν ξαπλώνει και δε μπορείς να το έχεις πολύ ώρα το μωρό σε αυτή τη στάση...Το izi sleep νομίζω είναι το ιδανικό

το 2010 που αγοράσαμε το καρότσι ότι είχε βγει το κάθισμα της συνεργαζόμενης εταιρίας. Επειδή ήταν πολύ βαρύ, περίπου 9kg, προτιμισαμε τότε ένα maxi cosi με ανταπτορες. Ηταν πολύ ελαφρύ. Το πήραμε με βαση ISO fix και ήταν πολύ πρακτικό γιατι το παιδί κοιμόταν εκεί και το κουμπωνες στο καρότσι κατευθείαν. Κλίση δεν είχε και στην αρχη μπορεί να ήταν λίγο άβολο. Καλό είναι να πάρεις αυτο με την πλάτη που ξαπλώνει. Εγώ απο το αυγό τον εβγαλα την,προηγούμενη εβδομάδα, 21+μηνών. Η ISO fix είχε τρεις σκάλες, κλίση, και σηκωνόταν πολύ ψηλά στο αυτοκινητο.

πάντως η ποιότητα πλαστικού της stokke με τη maxi cosi ειναι αισθητή. Καμια σχέση.

το 2010 που αγοράσαμε το καρότσι ότι είχε βγει το κάθισμα της συνεργαζόμενης εταιρίας. Επειδή ήταν πολύ βαρύ, περίπου 9kg, προτιμισαμε τότε ένα maxi cosi με ανταπτορες. Ηταν πολύ ελαφρύ. Το πήραμε με βαση ISO fix και ήταν πολύ πρακτικό γιατι το παιδί κοιμόταν εκεί και το κουμπωνες στο καρότσι κατευθείαν. Κλίση δεν είχε και στην αρχη μπορεί να ήταν λίγο άβολο. Καλό είναι να πάρεις αυτο με την πλάτη που ξαπλώνει. Εγώ απο το αυγό τον εβγαλα την,προηγούμενη εβδομάδα, 21+μηνών. Η ISO fix είχε τρεις σκάλες, κλίση, και σηκωνόταν πολύ ψηλά στο αυτοκινητο.

πάντως η ποιότητα πλαστικού της stokke με τη maxi cosi ειναι αισθητή. Καμια σχέση.

Ουφ ...Σ' ευχαριστώ πολύ αλλά δύσκολα με βλέπω να αποφασίζω...Τώρα ανακάλυψα το mima kobi , φοβερό , στο ίδιο ύψος και λεφτά και άντε τώρα να διαλέξω!!Όποια ξέρει κάτι για mima ας βοηθήσει!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Εγώ έχω το inglesina quad που και αυτό σε σύγκριση με άλλα είναι αρκετά ψιλό. Για κοίταξε το εάν θες. Μένουμε σε χωματόδρομο και μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους μέχρι σήμερα. Για χρήματα να σου πω ότι μου το πήραν στη βάφτιση του μικρού μου άλλα από ότι είδα είναι αρκετά μόνο για το καρότσι δηλαδή γύρω στα 450-500 ευρώ. Και στα 750-800 ευρώ όλα μαζί.

καλησπερα κοριτσια! ειμαι καινουργια μελλουσα μαμα, βρισκομαι σχεδον στον 4ο μηνα και θα ηθελα να σας ρωτησω απο την εμπειρια σας ποια καροτσια 3 σε 1 θεωρουνται καλα; θα ηθελα κατι μεχρι 500 ευρω, τι εχετε να μου προτεινετε; εχω ακουσει πως καροτσια που στην ελλαδα εχουν 600-700 ευρω μπορεις να τα βρεις σε sites του εξωτερικου εως κ 200 ευρω φθηνοτερα.

καλησπερα κοριτσια! ειμαι καινουργια μελλουσα μαμα, βρισκομαι σχεδον στον 4ο μηνα και θα ηθελα να σας ρωτησω απο την εμπειρια σας ποια καροτσια 3 σε 1 θεωρουνται καλα; θα ηθελα κατι μεχρι 500 ευρω, τι εχετε να μου προτεινετε; εχω ακουσει πως καροτσια που στην ελλαδα εχουν 600-700 ευρω μπορεις να τα βρεις σε sites του εξωτερικου εως κ 200 ευρω φθηνοτερα.

Daisy εχουμε το graco evo.

Το πηραμε το τριπλο 390? απο το kiddo. Ακομη δεν το χρησιμοποιησαμε. Τωρα μπηκα στον 9ο.

Αλλα με αλλες μαμαδες που το εχουν κ το εχουμε συζητησει ειναι πολυ ευχαριστημενες. Νομιζω ειναι το καλυτερο value for money που κυκλοφορει.

• 1 χρόνο μετά...

Γνωστή μου, μου πουλάει το καρότσι xplory 2012 μεταχειρισμένο, σε τιμή 30% πιο φτηνό από το πιο φτηνό κατάστημα στο skroutz. Τι πρεπει να κοιτάξω πριν προβώ στην αγορά?

• 1 χρόνο μετά...

Καλημέρα μανούλες. Εγώ θα ήθελα να σας πω την εμπειρία μου η οποία ακόμα δεν έχει λυθεί απλά για να σας προειδοποιήσω να μην την πατήσετε κι εσείς. Στη Θεσσαλονίκη στο μαγαζί Παιδούπολη, Διεύθυνση: Κ. Καραμανλή 164 - Θεσσαλονίκη (https://paidoupoli.gr/index.php?route=common/home)  Πήγαμε πριν λίγο καιρό να πάρουμε καρότσι, αφού πρώτα είχα κάνει τον έλεγχο μου σε διάφορα site, ήθελα όμως να δω από κοντά αυτό που θα πάρω για την μπέμπα μου. Φτάνουμε λοιπόν και είχε αυτό που θέλαμε αλλά σε άλλο χρώμα, του εξηγώ πως το έχω ψάξει και μου δείχνει το προσπέκτους να του πω ποιό είναι. Μου λέει το έχω ήδη παραγγείλει οκ μπορούμε να το κλείσουμε. Εξήγησα πως το βιάζομαι γιατί δεν ήθελα να πάρω και καλαθούνα και port bebe οπότε από την κλινική θα πάρω μωρό μου σε port bebe( για εξοικονόμηση χρημάτων αφού πολλά τα έξοδα τώρα με το νέο μωράκι μας). Μην ανησυχείς μου έλεγε θα το έχεις. Τέλος πάντων, αφήνω 1/3 προκαταβολή και όντως μετά 20 μέρες πήραμε το καρότσι, βέβαια αφού πήγαν στο μαγαζί οι γονείς μου να ρωτήσουν τι έγινε λέει α ναι ήρθε θα της το στείλω. Δε δίνουμε σημασία, έρχεται το καρότσι (μένουμε στην επαρχία) και τελικά ήταν λάθος χρώμα και συγκεκριμένα αυτό που είχαμε δει στο μαγαζί τότε. τον παίρνω τηλ και άρχισε το ότι λάθος κάνουμε και αυτό που ζητάω δεν υπάρχει καν (τα 4 άτομα που ήμασταν εκεί κάναμε το λάθος)! το βρίσκω την ίδια στιγμή σε 3 διαφορετικά site, αλλά ίσως και λόγω ορμονών με πιάνουν τα κλάματα και έτσι παίρνει το τηλ ο άντρας μου και του ζητάει το όνομα της εταιρείας που τα προμηθέυεται για να πάρουμε εμείς τηλ. Εκεί μάλλον κατάλαβε πως δε θα κάνουμε πίσω, άλλωστε το είδαμε 4 ζευγάρια μάτια( ήμασταν εμείς με τους γονείς μου) και λέει α ναι μπερδεύτηκα άλλο προσπέκτους είδα θα ψάξω να το βρω αλλά μπορεί να αργήσει. να του λέμε πως είχαμε εξηγήσει πως το βιαζόμαστε και λέει θα σας πάρω αύριο το πρωί να σας ενημερώσω. Φυσικά και δε μας πήρε.. τον πήραμε πάλι εμείς και έλεγε τα ίδια ότι περιμένει απάντηση και θα μας πάρει την Τρίτη, έχει φτάσει Πέμπτη και ακόμα τίποτα και τελικά το Σάββατο μπαίνουμε για καισαρική χωρίς port bebe χωρίς τίποτα. ( https://paidoupoli.gr/index.php?route=common/home) !!!

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα με το καλο το μωρακι σου

Αγορασα το 2014καροτσι καμ 3σε1.δ εμεινα ικανοποιημενη γτ χαλασαν οι αναρτησεις μπορω να πω κ το συστημα που ανοιγοκλεινει.κολλαει πολυ γενικα δ θα αγοραζα ξανα τριπλο καροτσι

Καλησπερα με το καλο το μωρακι σου

Αγορασα το 2014καροτσι καμ 3σε1.δ εμεινα ικανοποιημενη γτ χαλασαν οι αναρτησεις μπορω να πω κ το συστημα που ανοιγοκλεινει.κολλαει πολυ γενικα δ θα αγοραζα ξανα τριπλο καροτσι

Ευχαριστώ! Θα το λάβω υπόψιν!!!

QsCvp2.png

• 7 months later...
  • 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα! Είμαι στον 7ο μήνα και σε αναζήτηση καροτσιού για το μπέμπη μας. Έχουμε δει πάρα πολλά και έχουμε μπερδευτεί! Κλίνω προς Iglesina (trilogy και aptica) και Perego (book 51). Υπάρχει κάποιος που να το έχει και να έχει μια εικόνα για κάποιο από αυτά; Πόσο μεγάλη σημασία έχει να έχει το καρότσι μεγάλες ρόδες; Γιατί στο trilogy που χωράει στο αυτοκίνητό μας, γιατί με τα άλλα υπάρχει μια δυσκολία με προβληματίζει ότι οι ρόδες του είναι μικρές σε σχέση με άλλα.

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, maria3006 είπε:

Καλησπέρα! Είμαι στον 7ο μήνα και σε αναζήτηση καροτσιού για το μπέμπη μας. Έχουμε δει πάρα πολλά και έχουμε μπερδευτεί! Κλίνω προς Iglesina (trilogy και aptica) και Perego (book 51). Υπάρχει κάποιος που να το έχει και να έχει μια εικόνα για κάποιο από αυτά; Πόσο μεγάλη σημασία έχει να έχει το καρότσι μεγάλες ρόδες; Γιατί στο trilogy που χωράει στο αυτοκίνητό μας, γιατί με τα άλλα υπάρχει μια δυσκολία με προβληματίζει ότι οι ρόδες του είναι μικρές σε σχέση με άλλα.

Πού σκοπεύεις να πας; Τι θα κάνεις με το καρότσι; Εγώ που ζω σε περιοχή με ανηφόρες, σκάλες κλπ, είχα ένα πολύ ελαφρύ καρότσι τύπου ομπρέλας, και τελικά και αυτό δε χρησιμοποιήθηκε πάρα πολύ, βολευτήκαμε με μάρσιπο. Οπότε σκέψου τι είναι σημαντικό για εσάς: θα ανοίγετε την πόρτα και θα βγαίνετε σε ένα ωραίο επίπεδο πεζοδρόμιο και μετά θα πηγαίνετε στην πλακοστρωμένη πλατεία; Θα θέλετε να μπαινοβγαίνει σε ασανσέρ; Να διπλώνει με το ένα χέρι για να ανεβοκατέβει σκάλες; Να μπαίνει σε συγκεκριμένο πορτ μπαγκάζ; Να διπλώνει πιάνοντας μικρό χώρο ώστε να μπορείτε να το παρετε σε ταξίδι με άλλες αποσκευές; Να κάνει για διαδρομές σε χωματόδρομο; 

16 ώρες πρίν, maria3006 είπε:

Οι μεγάλες ρόδες χρειάζονται κυρίως για βόλτες στην εξοχή, σε ανώμαλα εδάφη, πλακόστρωτα, παραλίες κλπ. Αν ο τρόπος ζωής σας δεν είναι τέτοιος, αυτά τα καρότσια έχουν μεγάλο θέμα με τις διαστάσεις τους. Εγώ έχω το inglesina quad που έχει μεγάλες ρόδες και γενικά είναι ογκώδες. Δεν διπλώνει μαζί με το κάθισμα (δεν ξέρω αν αυτό το κάνουν οι τριλογίες γενικά) και δεν χωράει σε οποιοδήποτε πορτ μπαγκαζ αν θέλεις να βάλεις και άλλα πράγματα μαζί. Οι μεγάλες ρόδες πανε μαζί με βαρύ σκελετό κ όγκο γενικά κ δεν είναι για όλες τις χρήσεις κ κυρίως δεν είναι για πόλη.

• 5 months later...

Γειά σας , έχω κλείσει τον 6ο μήνα και ψάχνω να βρω καροτσάκι . Έχω κοιτάξει στα site των Λητώ και mothercare για να έχω μια ιδέα πριν πάω στο μαγαζί αλλά έχω μπερδευτεί. Οι επιλογές είναι πολλές, από οικονομικές μέχρι πολύ ακριβές. Ψάχνω ένα καρότσι που να μπορώ να το χρησιμοποιησω από όταν γεννηθεί το μωρό μου και καθίσματακι αυτοκινήτου( έχω καλαθουνα οπότε δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να πάρω port bebe) και να φτάνουν μέχρι 600€. Τι μπορείτε να μου προτείνετε;

Σας ευχαριστώ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...