Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ SOS

rena

Recommended Posts

Μπράβο μας!

Το έλαβα κι εγώ πριν λίγο. Εmail με email τους καταφέραμε!

Καλές (και προσεκτικές) αγορές!

Υπάρχουν 152 τρόποι να κρατήσεις ένα μωρό και είναι ΟΛΟΙ σωστοί!

Διαφημίσεις

Μπράβο μας!

Το έλαβα κι εγώ πριν λίγο. Εmail με email τους καταφέραμε!

Καλές (και προσεκτικές) αγορές!

Όντως μπράβο σας :D:D:D Έκανα την παραγγελία μου χε χε πήρα διάφορα αξεσουάρ για το καρότσι μου που εδώ κάνανε τριπλάσια τιμή από τον αντιπρόσωπο ελλάδος , πήρα και τον κάδο για τις πάνες που εδώ το έχουν 50 ευρώ σύνολο 115 με τα μεταφορικά στην ελλάδα έχω δύο μήνες που τα έχω ζητήσει από τον αντιπρόσωπο και μου λένε ότι έχουν έλλειψη και θα μου έβγαιναν όλα αυτά 160 ευρώ!! ααααααααααα επίσης δεν έβαλα τρόπο πληρωμής την πιστωτική έβαλα bank transfer για να μην αγχωνομαι :):) Είμαι πολύ χαρούμενη :D:D Και πάλι μπράβο σας κορίτσια για την επιμονή και ότι είδαν ζήτηση και το έκαναν επιτέλους

Καλημέρα,

πολύ χρήσιμη η κουβέντα σας. Ηθελα τη γνωμη σας στο εξης. Σκεφτομαι να αγορασω το zippy inglesina αλλα προβληματιζομαι αν χρειαζομαι ολο το σετ με το πορτ μπεμπε το καθισματακι αυτοκινητου κλπ.

Η μικρη μου ειναι μολις 20 μερων και δεν ξερω αν μεχρι να γινει 6 ειναι σωστο να τη μεταφερω με κατι αλλο πλην του πορτ μπεμπε.

ΥΓ: Γιατι οι τιμες ειναι 30% παραπανω στην ελλαδα; Παλι καλα που υπαρχουν τα φορουμ αυτα για να ξυπναμε και λιγο.

Καλημέρα,

πολύ χρήσιμη η κουβέντα σας. Ηθελα τη γνωμη σας στο εξης. Σκεφτομαι να αγορασω το zippy inglesina αλλα προβληματιζομαι αν χρειαζομαι ολο το σετ με το πορτ μπεμπε το καθισματακι αυτοκινητου κλπ.

Η μικρη μου ειναι μολις 20 μερων και δεν ξερω αν μεχρι να γινει 6 ειναι σωστο να τη μεταφερω με κατι αλλο πλην του πορτ μπεμπε.

ΥΓ: Γιατι οι τιμες ειναι 30% παραπανω στην ελλαδα; Παλι καλα που υπαρχουν τα φορουμ αυτα για να ξυπναμε και λιγο.

Η αληθεια ειναι οτι το πορτ-μπεμπε ειναι το πιο άχρηστο κομμάτι. Το παιδί ειναι ζήτημα να χωράει εκεί μέχρι 3 μηνών (αναλόγως βέβαια και αν ειναι μεγάλο ή πιο μικρούλι), εμένα ας πούμε μου φαίνεται απιστευτα μικρό το πορτ-μπεμπε. Το κάθισμα αυτοκινήτου ειναι απαραιτητο για τις μεταφορές του παιδιού και όχι το πορτ-μπεμπέ...αν διαβάσεις τους κανόνες ασφαλείας θα το δείς αυτό. Η παλιά αποψη οτι το παίρνουν το μωρό απο το μαιευτήριο με καλαθούνα ειναι λάθος!

Αν πάλι επιλέξεις να αγοράσεις τα κομμάτια μεμονωμένα θα σου έρθει ακριβότερα, γι' αυτο κι εμείς επιλέξαμε αυτόν τον τρόπο.

Καλά ψώνια!

Διαφημίσεις

καλα μετα απο τοσες παραγγελιες και τοσα μαιλ σιγα μην δεν μας βαζαν σαν χωρα αποστολης :D παντως τα νησια μπορουν να παραγγελνουν παλι με κουριερ,αντε και καλα μας ψωνια φιλεναδες!!!!!

ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΚΙ ΓΩ ΣΤΟ TRAVEL SYSTEM INGLESINA ZIPPY . ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ SITE. http://www.bimbomarket.it

ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ? ΚΑΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΜΠΕΡΙΑ?

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ 620 ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΩΣΩ 600 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΚΙ ΓΩ ΣΤΟ TRAVEL SYSTEM INGLESINA ZIPPY . ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ SITE. http://www.bimbomarket.it

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ 620 ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΩΣΩ 600 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ

Ναι η εγγύηση ισχύει βέβαια αν σου πάθει κάτι ενημερώνεις το bimbomarket φυσικα.

Εμένα παιδιά μου ήρθε πολύ καλά, γρήγορα, χωρίς ελάττωματα κτλ οπότε δεν φοβάμαι να ξαναψωνίσω απο κει.

Ναι η εγγύηση ισχύει βέβαια αν σου πάθει κάτι ενημερώνεις το bimbomarket φυσικα.

Εμένα παιδιά μου ήρθε πολύ καλά, γρήγορα, χωρίς ελάττωματα κτλ οπότε δεν φοβάμαι να ξαναψωνίσω απο κει.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ;

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ;

Δεν γνωρίζω αλλα όταν ρώτησα μου είπε η κοπέλα οτι θα ενημερώσω αυτούς και θα μου πουν τι να κάνω....μωρέ δεν θα πάθει τίποτα :D:D

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

και γω απο εκει ψωνισα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη,ηρθε γρηγορα και σε αψογη κατασταση,για την εγγυηση αν χρειαστει θα επικοινωνησεις με την αντιπροσωπια στην ελλαδα και θα κανονισουν αυτοι.εφοσον υπαρχει η αποδειξη αγορας ισχυει η εγγυηση που δινει η εκαστοτε εταιρια.για τις τιμες δεν το συζητω το χω ξαναπει απειρες φορες οτι καρασυμφερει!!!! :D

και εμείς απο το Bimbomarket θα παραγγείλουμε το zippy της inglesina αλλά θα πάρουμε μόνο το καρότσι. Το πήραν πρόσφατα κάποιοι φίλοι μας και το είδαμε και ξαπλωτό. Αυτοί το χρησιμοποίησαν απο την αρχή για νεογέννητο και η μικρή τους βολευόταν μια χαρά και χωρίς το πορτ μπεμπέ!Όσον αφορά το κάθισμα, έχουμε σχεδόν κατασταλάξει σε ένα πάλι της inglesina αλλά μεγαλύτερο(0-18) οπότε δεν μας χρειάζεται το TRAVEL SYSTEM. Ακόμα και έτσι όμως η διαφορά απο ελλάδα είναι 150 ευρώ για ένα μόνο καρότσι! μας κλέβουν τελικά

cceXp3.png

pcTFp3.png

και εμείς απο το Bimbomarket θα παραγγείλουμε το zippy της inglesina αλλά θα πάρουμε μόνο το καρότσι. Το πήραν πρόσφατα κάποιοι φίλοι μας και το είδαμε και ξαπλωτό. Αυτοί το χρησιμοποίησαν απο την αρχή για νεογέννητο και η μικρή τους βολευόταν μια χαρά και χωρίς το πορτ μπεμπέ!Όσον αφορά το κάθισμα, έχουμε σχεδόν κατασταλάξει σε ένα πάλι της inglesina αλλά μεγαλύτερο(0-18) οπότε δεν μας χρειάζεται το TRAVEL SYSTEM. Ακόμα και έτσι όμως η διαφορά απο ελλάδα είναι 150 ευρώ για ένα μόνο καρότσι! μας κλέβουν τελικά

Πήγα στο συγκεκριμένο site..πού όμως αναφέρει το συγκεκριμένο καρότσι, το οποίο ενδιαφέρει και εμένα ...ότι το πουλάνε μεμονωμένο; Δηλαδή χωρίς το port bebe??

Διαφημίσεις

Πήγα στο συγκεκριμένο site..πού όμως αναφέρει το συγκεκριμένο καρότσι, το οποίο ενδιαφέρει και εμένα ...ότι το πουλάνε μεμονωμένο; Δηλαδή χωρίς το port bebe??

Ψάξε στα travel systems αν το θες με το πορτ μπεμπε και το κάθισμα αυτοκινήτου διαφορετικα στα pushchairs για το μεμονωμένο.

Εμείς ρε μαμώτο μπήκαμε στο σάιτ την Κυριακή και είχε βγάλει το inglesina zippy και δεν προλάβαμε να κάνουμε την παραγγελία! :evil:

Να περιμένω μήπως το ξαναφέρει σύντομα, για να τα παραγγείλω όλα μαζί ή θα αργήσει αυτή η μέρα?για να μην πληρώνω διπλά μεταφορικά δηλαδή. Εσείς που παρακολουθείται περισσότερο καιρό το σαιτ τι λέτε?

cceXp3.png

pcTFp3.png

πας στην ενότητα pushchairs και εκεί διαλέγεις πάλι την ενότητα pushchairs και διαλέγεις το καρότσι σου :D:D

Ψάξε στα travel systems αν το θες με το πορτ μπεμπε και το κάθισμα αυτοκινήτου διαφορετικα στα pushchairs για το μεμονωμένο.

Εμείς ρε μαμώτο μπήκαμε στο σάιτ την Κυριακή και είχε βγάλει το inglesina zippy και δεν προλάβαμε να κάνουμε την παραγγελία! :evil:

Να περιμένω μήπως το ξαναφέρει σύντομα, για να τα παραγγείλω όλα μαζί ή θα αργήσει αυτή η μέρα?για να μην πληρώνω διπλά μεταφορικά δηλαδή. Εσείς που παρακολουθείται περισσότερο καιρό το σαιτ τι λέτε?

εγώ λεώ να περιμένεις αν έχεις την δυνατότητα (και από ότι βλέπω σοτ τίκερ σου μπορέις να το τρενάρεις λίγο ) γιατι και εγώ ζαχάρωνα κάτι αξεσουάρ για το zippy και μέχρι να το πάρω απόφαση τους τελείωσαν αλλά τα ξαναφέρνουν όλα και το zippy έφυγε αλλά σιγουρα θα φέρουν και άλλα αφού πουλάει στο grecia αυτό το καρότσι!!!

To Inglesina Zippy βλέπω (απο άλλες ιστοσελίδες) πως έχει διάφορα μοντέλα (Safari, Malva, etc). Ποιο θεωρείται καλύτερο; Όταν υπήρχε στο Bimbomarket ποια η τιμή του; Επίσης, έχει κάλυμα για βροχή, ποδόσακο, κλπ; Ουφ...τι άγχος με αυτό το καρότσι...είναι ο μπέμπης 2 μηνών και ακόμη δεν του έχω πάρει του καημενούλη..επειδή είμαι αναποφάσιστη...!!! :shock:

To Inglesina Zippy βλέπω (απο άλλες ιστοσελίδες) πως έχει διάφορα μοντέλα (Safari, Malva, etc). Ποιο θεωρείται καλύτερο; Όταν υπήρχε στο Bimbomarket ποια η τιμή του; Επίσης, έχει κάλυμα για βροχή, ποδόσακο, κλπ; Ουφ...τι άγχος με αυτό το καρότσι...είναι ο μπέμπης 2 μηνών και ακόμη δεν του έχω πάρει του καημενούλη..επειδή είμαι αναποφάσιστη...!!! :shock:

Inglesina έιναι η μάρκα Zippy είναι το μοντέλο και τα υπόλοιπα που λες είναι τα ονόματα απο τους φετινούς ή περσινούς χρωματικούς συνδυασμούς. Έχει από όλα ποδόσακο αδιάβροχο κάλλυμα καλάθι κάτω και μπάρα μπροστά. Μην αγχώνεσαι μια χαρά τα βλέπεις :D:D

Inglesina έιναι η μάρκα Zippy είναι το μοντέλο και τα υπόλοιπα που λες είναι τα ονόματα απο τους φετινούς ή περσινούς χρωματικούς συνδυασμούς. Έχει από όλα ποδόσακο αδιάβροχο κάλλυμα καλάθι κάτω και μπάρα μπροστά. Μην αγχώνεσαι μια χαρά τα βλέπεις :D:D

Μπορεί το zippy να γίνει και switch όπως γίνεται το pliko p3 δηλαδή να μπορεί να γυρίσει τους πρώτους μήνες ώστε να κοιτάει η μαμά το μωρό?

Επίσης το ύφασμα του είναι για όλο τον χρόνο ή μόνο για χειμώνα γιατί όλες οι φίλες μου έχουν πάρει άλλα καροτσάκια για καλοκαίρι και δεν θα το ήθελα και εγώ...

Εγώ μετά από ένα μικρό ψάξιμο είμαι ανάμεσα στα:

1) Inglesina Zippy, αλλά έχω τους παραπάνω προβληματισμούς. Όποιος με διαφωτίσει του είμαι υπόχρεη.

2) Peg perego PLIKO P3 SWITCH, γιατί συνδυάζει το να γυρίζει πίσω τους πρώτους μήνες να κοιτάει τη μαμά αλλά πάλι δνε είμαι σίγουρη αν είναι για όλες τις εποχές...επιπλέον είναι και το πιο βαρύ και μακρύ από τα 3 οπότε δεν είμαι πάλι σίγουρη

3) στο Maclaren XLR. http://www.maclarenbaby.com/europe/index.php?option=com_content&task=view&id=162&Itemid=88888908

το οποίο θεωρώ πιο ελαφρύ ευκολόχρηστο κλπ αλλά δεν είμαι σίγορυη αν ειναι οκ για νεογέννητο...το έχει πάρει καμιά σας?

Έχω μπλεχτεί άσχημα. Γενικά θέλουμε ένα μικρό να χωράει στο πορτ μπαγκαζ, για όλες τι εποχές, ελαφρύ, να κοιτάει και προς τα πίσω. Πολλά ζητάω? :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Να πω επίσης ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα συστήματα 3 σε 1 μιας και έχουμε ήδη καθισματάκι αυτοκινήτου από την αδερφή μου και το port bebe δεν το βρίσκω πουθενά χρήσιμο. Θα το κοιμίζουμε σε καλαθούνα που θα μας δώσουν.

gwggp2.png ISWTp2.png

Το Inglezina Zippy δεν γυρνάει για να βλέπει το μωρό τη μαμά. Μονο για αυτούς που έχουν το carriage system βάζεις το πορτ-μπεμπε ή το κάθισμα αυτοκινήτου να βλέπει προς τα εσένα τους πρώτους μήνες αν θες.

Το ύφασμα του θεωρώ οτι ειναι ΟΚ για όλους τους καιρούς. Τα μπαστούνια βλεπω και τα παίρνουν μαμαδες που τα παιδάκια τους ειναι λίγο μεγαλύτερα και δεν χρειάζονται πια τόσο προσοχή. Νομίζω οτι και το inglezina & PLIKO P3 ειναι της ίδιας κλάσης πάνω κάτω. Εμάς η επιλογή έγινε με βάση τη δική μου ευκολία δηλαδή το βάρος και το άνοιξε κλείσε.

Εχεις ακόμα καιρό να το ξεψαχνίσεις το θέμα :D

Όταν λες μπαστούνια yogini μου ποια εννοείς? Γιατί εγώ και τα 3 μπαστούνια τα εννοώ...αν εννοείς μόνο το maclaren θέλεις να πεις δηλαδή ότι δεν είναι για νεογέννητο? :roll:

Έχω καιρό το ξέρω αλλά έχω και τόσα άλλα να ψάξω και αισθάνομαι ότι έχω μείνει πίσω...όχι να τα αγοράσω αλλά τουλάχιστον να αποφασίσω...

gwggp2.png ISWTp2.png

Όταν λες μπαστούνια yogini μου ποια εννοείς? Γιατί εγώ και τα 3 μπαστούνια τα εννοώ...αν εννοείς μόνο το maclaren θέλεις να πεις δηλαδή ότι δεν είναι για νεογέννητο? :roll:

Έχω καιρό το ξέρω αλλά έχω και τόσα άλλα να ψάξω και αισθάνομαι ότι έχω μείνει πίσω...όχι να τα αγοράσω αλλά τουλάχιστον να αποφασίσω...

Μπαστούνια ειναι νομίζω αυτά τα πιο απλά καρότσια χωρίς τα πολλά πολλά...το maclaren δεν το εχω δει απο κοντά για να σου πω :( Για την αρχή θες νομίζω ενα πιο γερό καρότσι...στοιβαρό δηλαδή...κατα τη γνώμη μου όπως τα πρώτα που λες αν και το άλλο ειναι στην ίδια κατηγορία ΟΚ αλλα δεν το ξέρω καθόλου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...