Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

κορίτσια ως πότε θα ισχύ αυτό στον Μαρινόπουλο για τα μωρομαντιλα?

6/2. ισχύει για τα 2+1 και όχι τα μεμονωμένα.

Επίσης τα Η&Μ τα παιδικά είναι πολύ ωραία. Orcherstra Alis με 1-15 έχει και στο Περιστερι στο empoli outlet.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6/2. ισχύει για τα 2+1 και όχι τα μεμονωμένα.

Επίσης τα Η&Μ τα παιδικά είναι πολύ ωραία. Orcherstra Alis με 1-15 έχει και στο Περιστερι στο empoli outlet.

Πήγε ο άντρας μου χτες στον ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ και δεν ισχύει αυτό με τα μωρομάντηλα....μάλλον μόνο για την ΑΘΗΝΑ θα είναι η προσφορά.....

Alis γειτονισσα? Οδο τιτανων και παλι, απεναντι ακριβως απο τα Ορκεστρα βρισκεται το Kind Land παιδικα παπουτσια και ρουχαλακια. Τιμες θα ελεγα μεσοακριβες

Αλλα!!!! Παμε κατευθειαν στο κατω οροφο. Τον πανω τον αγνοουμε χιχιχιχιχι

Κατω λοιπον εχει περσινα νουμερα παπουτσακια...σπασμενα νουμερα ...αλλα μισες τιμες ...παντα

Με 15 και 30 ευρω τουε πηρα εχτες ωραιοτατα της Fisher price. Το φθινοπωρο παλι με 30 ευρω Κροκοντιλινο για Βασιλη. Αλλα τωρα εχει 40% τα παντα. Οποια τη βολευει ας το επισκεφτει!

Μετωπο..ΠΑΝΑ!

Γαλαξιας....Λιμπερο οικονομικη συσκευασια....40% +στικερακι 4 ευρω+ κουπονι 5ευρω

4,15!!!!!!!

kKZUp2.png

Alis γειτονισσα? Οδο τιτανων και παλι, απεναντι ακριβως απο τα Ορκεστρα βρισκεται το Kind Land παιδικα παπουτσια και ρουχαλακια. Τιμες θα ελεγα μεσοακριβες

Αλλα!!!! Παμε κατευθειαν στο κατω οροφο. Τον πανω τον αγνοουμε χιχιχιχιχι

Κατω λοιπον εχει περσινα νουμερα παπουτσακια...σπασμενα νουμερα ...αλλα μισες τιμες ...παντα

Με 15 και 30 ευρω τουε πηρα εχτες ωραιοτατα της Fisher price. Το φθινοπωρο παλι με 30 ευρω Κροκοντιλινο για Βασιλη. Αλλα τωρα εχει 40% τα παντα. Οποια τη βολευει ας το επισκεφτει!

Μετωπο..ΠΑΝΑ!

Γαλαξιας....Λιμπερο οικονομικη συσκευασια....40% +στικερακι 4 ευρω+ κουπονι 5ευρω

4,15!!!!!!!

:(:(:(:(:(:(τι κριμα!!!!στον γαλαξια που πηγα εγω δεν ειχαν οικονομικες συσκευασιες με στικερ επανω,μονο με 40% εκπτωση τις πηρα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Πήγε ο άντρας μου χτες στον ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ και δεν ισχύει αυτό με τα μωρομάντηλα....μάλλον μόνο για την ΑΘΗΝΑ θα είναι η προσφορά.....

το φυλλάδιο λέγεται : "επιχείρηση:οικογενειακός προϋπολογισμός" και είναι δίφυλλο. Πάρε ένα τηλέφωνο στο carrefour 8018025000 να τους ρωτήσεις. Δε γράφει ότι είναι μόνο για Αθήνα. Λογικά πανελλαδικό πρέπει να είναι αλλιώς θα πρέπει να το έγραφε.

Πανε οι αντρες σας σουπερ μαρκετ κοριτσια???????????????????????αχαχαχαχαχαχ

Χθες το απόγευμα (22/01/2010), πήγα στον Μαρινόπουλο όπου είχε -40% έκπτωση στα προϊόντα libero, ήθελα να πάρω 4 συσκευασίες πάνες αφού είχα 4 κουπόνια που θα λήγανε. Στο ταμείο όμως δεν περνούσαν τα κουπόνια. Μου κάνει εντύπωση, γιατί σε κάποια καταστήματα, τα περνούσαν τα κουπόνια, είτε έχει στικεράκι, είτε έχει έκπτωση το κατάστημα! Έτσι αποφάσισα να μην πάρω τις πάνες και να δοκιμάσω να πάω σε άλλο κατάστημα!

Πηγαίνοντας στο άλλο κατάστημα, συνάντησα τον Γαλαξία και είπα να κατέβω να δω τι προσφορές έχει. Είχε και ο Γαλαξίας -40% έκπτωση, μου πέρασε και και τα κουπόνια και 2 από τις 4 πάνες που πήρα είχαν και στικεράκι -4 ευρώ. Έτσι πλήρωσα 31 ευρώ περίπου, αντί για 80 ευρώ.

Φυσικά γυρνώντας πέρασα πάλι από τον Μαρινόπουλο και τους έδειξα την απόδειξη και τους είπα, ότι κάτι πρέπει να κάνουν με το σύστημά τους (που δεν δέχεται τα κουπόνια μαζί με έκπτωση του καταστήματος), γιατί την επόμενες φορές δεν θα πάω να ταλαιπωρηθώ τσάμπα, αλλά θα πάω κατευθείαν εκεί που με εξυπηρετούν καλύτερα! Πως να στηρίξεις έτσι το κατάστημα της περιοχής, όταν το ίδιο σε σπρώχνει να πας αλλού;

Η υπάλληλος φυσικά, απ' ότι κατάλαβα, δεν την ένοιαξε καθόλου. Κακώς βέβαια, γιατί ήταν που ήταν άδεια αρκετά από τα ράφια του καταστήματος πολύ πιθανόν σε λίγο καιρό να μην έχει δουλειά! Έχω πάει πολλές φορές σε άλλα σούπερ μάρκετ, λόγω των ελλείψεων που είχαν! Διώχνουν κόσμο έτσι!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΗΡΑ 6 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣ Α ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .....ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ( ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΑΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ , ΣΕ ΑΛΑΛ CAREFFOUR πΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ )

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 2 ΕΚΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ( -40% ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙ ) ΟΠΩΣς ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΠΑΝΩ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΣΤΙΚΕΡΑΚΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CAREFFOUR ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ LIBERO ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΠΑΕΡΑΣΕΙ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ

ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ .............................

Διαφημίσεις

Σιγά μην είναι ανακοίνωση της Libero. Η Libero θα τα δώσει τα χρήματα στα Carrefour από το sticker ή το κουπόνι ούτως ή άλλως!

Αφήστε που νομίζω ότι η Libero δεν κάνει το -40%, αλλά είναι επιλογή των carrefour να κάνουν αυτή την έκπτωση. Η Libero δεν θα τους δώσει πίσω το 40% της έκπτωσης...έλεος πια!

Καλέ εγώ πήγα στο Μαρινόπουλο -που δεν είναι με ταμπέλες carrefour ακόμη- και μου τα δέχτηκαν τα κουπόνια μια χαρά.

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Εμενα παει καθε φορα supermarket και μου φερνει οτι του ζητησω,σπανια να κανει λαθος σε κατι...

Τον εχω εκπαιδευσει...:lol:

Α κι εγώ του τα γράφω όλα αναλυτικά και για ότι δεν είναι σίγουρος με παίρνει τηλεφωνο και ρωτάει!

Πρέπει να μοιραζόμαστε τα πάντα πιστεύω όταν και οι δυο είναι εργαζόμενοι στα ίδια ωράρια και να διευκολύνει ο ένας τον άλλο...

Συννενόηση και κατανόηση αν υπάρχει τότε όλα καλά!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τους τσακίσαμε με τις πάνες και από ότι βλέπω οι εκπτώσεις είναι πανφτωχές ε; :lol::lol::lol:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

εγω δεν τον στελνω.σπανια παει μονος του αν τυχει και περασει μπροστα απο σουπερ μπανει μεσα..την αλλη φορα εφερε κρεας 30 ευρω το κιλο..σαλταρισα εντελως!

Ωχ! 30?; Και τι κάνεις, τα κάνεις όλα εσύ; Να πηγαίνετε μαζί στην αρχή μέχρι να μάθει και μετά σιγά σιγά θα πηγαίνει και μόνος του!

Αλλά κάποιες "απώλειες" θα τις έχετε στην αρχή! Αυτό είναι δεδομένο...:(

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Πανε οι αντρες σας σουπερ μαρκετ κοριτσια???????????????????????αχαχαχαχαχαχ

Τώρα που έχω άδεια σπάνια θα πάω γιατί έχω το μωρό οπότε πάει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο αντρούλης μου ο καλός μου!!!!

που ειναι αυτο το στοκ στο ευοσμο?δεν το πηρα ειδηση

Το ξέρω και εγώ από οταν εμενε εργένης ο συζηξ στον ευοσμο, στην μεγάλου αλεξάνδρου ειναι αν θυμάμαι καλά γωνιακο απέναντι απο την ξακουστη καλυτερη μπουγατσα στον ευοσμο!

Εγώ πάλι προτιμώ να πηγαινω εγώ ...γιατι αν θελησει να παει για να με ξεκουράσει με παίρνει τηλέφωνο 100φορές για να με ρωτήσει ποιο να παρει , αν θελω κατι αλλο ή που το εχουν ενα προιόν...! Καλύτερα μονη μου, παιρνω πάνω μαζι μου αυτα που θελουν ψυγειο και του αφηνω τα υπολοιπα στο αμάξι και τα ανεβάζει οταν έρθει!

Το ξέρω και εγώ από οταν εμενε εργένης ο συζηξ στον ευοσμο, στην μεγάλου αλεξάνδρου ειναι αν θυμάμαι καλά γωνιακο απέναντι απο την ξακουστη καλυτερη μπουγατσα στον ευοσμο!

ναι στη Μεγαλου Αλεξανδρου ειναι ,ποια λες ?μια που την εχει μια κυρια με την κορη της?ειναι πολυ νοστιμη!!!!μιαμ μιαμ

NJMAp3.png

Κορίτσια θέλω επειγόντως την γνώμη σας. το μπεμπάκι είναι 7 μηνών και λέω μήπως πρέπει να της ψωνίσω από τώρα κάποια πράγματα για του χρόνου το χειμώνα ώστε να επωφεληθώ των εκπτώσεων, είναι παρατραβηγμένο αυτό; το έχετε κάνει; βασικά φοβάμαι μην πέσω έξω στα νούμερα; το ζουζούνι τον επόμενο χειμώνα θα είναι σχεδόν 1 1/2. τι λέτε; είναι τελείως βλακεία αυτή η σκέψη; Απλά έχει καλές εκπτώσεις και σκέφτομαι ότι είναι κρίμα ένα παντελονάκι που τώρα κάνει πχ. 15 να το πάρω του χρόνου 30 ή και 40! Επίσης τα παπουτσάκια είναι τόσο πολύ ακριβά αλλά στις εκπτώσεις είναι καλύτερα. Πάνω κάτω όλα τα ζουζούνια φοράνε τα ίδια νούμερα; Εσείς τι λέτε; Το Mothercare έχει πολύ όμορφα πράγματα και θέλω να πάρω κάποια πράγματα τώρα που στις εκπτώσεις φθάνουν μέχρι και 40%. Επίσης ένα καλό μπουφανάκι κλπ.

Και εγώ ψωνίζω στις εκπτώσεις για του χρόνου. Μάλιστα όταν μου φέρνουν ένα ρουχαλάκι για το παιδί, αν δεν έχει ανάγκη από το συγκεκριμένο, το αλλάζω και παίρνω 1 ή 2 νούμερα μεγαλύτερο για να το φορέσει τον επόμενο χρόνο. Όσο για παπουτσάκια αγοράζω πλέον μόνο μέσω internet από το μούγερ. Στα crocodilino παίρνω τα παπούτσια 60 ευρώ και στο μούγερ (προηγούμενης σαιζόν) τα βρίσκω 20 και 30 ευρώ. Θεωρώ κοροϊδία να πληρώσω για ένα παπούτσι που θα φορέσει για 2 μήνες 60 ευρώ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...