Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σκλαβενίτης απο την δευτέρα 9/1/2012

καλημερα σας!

εχτες που πηγα στον σκλαβενιτη αργυρουπολης δεν ειχε προσφορα σε πανες (σε καμια μαρκα).ο βασιλοπουλος εχει -30% σε λιμπερο

εγω παντως πηρα τηλεφωνο για κουπονια (8001184200) και ετσι αν βαλουν προσφορα θα προλαβουν να μου ερθουν (σε 3 μερες παντα μου ερχονται απο την μερα που καλω).να ζητατε και για ανοιχτες και για up and go.τα κουπονια up and go μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και για sensitive.

εμενα μου στελνουν καθε μηνα αλλα αν τηλεφωνησω μου ξαναστελνουν.

eQMGp2.png

Σκλαβενίτης Αργυρούπολης τελικά δεν έχει παρά μόνο στις λίμπερο στικεράκια.

Όπότε πέρασα και από lidl και πήρα κι ένα πακετάκι να τις δοκιμάσω και αυτές μιας και μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλές. Όσο για τα κουπόνια που λήγουν σύντομα, αν δεν βάλουν προσφορά ας πάνε χαμένα, πιο φθηνά έρχονται από λίντλ από το να χρησιμοποιήσω κουπόνια. Ευτυχώς υπάρχει και το τηλ, δεν ήξερα ότι ξαναστέλνουν σε 3 μέρες, θα πάρω τελος του μήνα που λήγουν τα δικά μου.

εγω θελω να σας ρωτησω το εξης: μου ηρθαν κουπονια απο επιθυμιες και δεν ειχε μεσα κουπονια για παμπερς και μωρομαντηλα. σας εχει τυχει; μπορω να κανω κατι; γιατι περισσοτερο με ενδιαφερουν αυτα τα κουπονια (τωρα που θελω να αρχισω να αγοραζω για το νεογεννητο) και οχι τοσο ολυ για τα υπολοιπα προιοντα.

περιμενω βεβαια και απο μπειμπιλινο αλλα εχω στοκαρει και δεν ανησυχω ακομα. αμα δω οτι το καθυστερουν αρκετα θα παρω και εγω τηλ. επισης απο μπειμπιλινο μπορουμε να ζητησουμε κουπονια για μωρομαντηλα μπειμπικερ;

Διαφημίσεις

εγω θελω να σας ρωτησω το εξης: μου ηρθαν κουπονια απο επιθυμιες και δεν ειχε μεσα κουπονια για παμπερς και μωρομαντηλα. σας εχει τυχει; μπορω να κανω κατι; γιατι περισσοτερο με ενδιαφερουν αυτα τα κουπονια (τωρα που θελω να αρχισω να αγοραζω για το νεογεννητο) και οχι τοσο ολυ για τα υπολοιπα προιοντα.

περιμενω βεβαια και απο μπειμπιλινο αλλα εχω στοκαρει και δεν ανησυχω ακομα. αμα δω οτι το καθυστερουν αρκετα θα παρω και εγω τηλ. επισης απο μπειμπιλινο μπορουμε να ζητησουμε κουπονια για μωρομαντηλα μπειμπικερ;

Μα οι επιθυμίες δε στέλνουν ποτέ pampers κουπόνια είτε για πάνες είτε για μωρομάντηλα...

Δεν στελνουν παντα. Τυπωνουν 2-3 διαφορετικες εκδοσεις με κουπονια και αν σου τυχει να εχει απο παμπερς καλως, αλλιως...κακο του κεφαλιου τους! :mrgreen:

Στο δικο μου τευχος αυτη τη φορα ειχε ενω την προηγουμενη δεν ειχε.

O σκλαβενίτης έχει προσφορά μόνο στις libero οχι στα babylino. Μαρία μου για ΑRIEL υγρό έχει το lidl προσφορά από σήμερα αυτό με τις 66 μεζούρες από 17.49 τελική τιμή στα 13.99. Η προσφορά θα τρέχει όλη την εβδομάδα!:wink:

Πηγα σημερα στο καρφουρ στο κορωπι. Πηρα 2 συσκευασίες παμπερσ active fit no 3. Τους είπα στο ταμείο ότι έχω κουπόνια πριν τα χτυπήσουν στην ταμειακή. Και έκανε το εξης ακύρωσε την έκπτωση του καταστηματος το 30% και πέρασε το κουπόνι στην ταμειακή για να το δεκτεί το σύστημα και μετά μου έκοψε για το 30% πιστωτικό και μου έδωσε πίσω τα χρήματα. Α και το 30% για το πιστωτικό το έκανε στην αρχική τιμή των 19 ευρώ. Πληρωσα 19-6( κουπόνι)=13 13-5,7 ( η εκπτωση του 30% στα 19 ευρώ)=7,3 για την κάθε συσκευασία. Ουσιαστικά για να μπορέσουν να περάσουν τα κουπόνια πρέπει να τους το πεις πριν παράσουν τα παμπερσ απο την ταμειακή

Δεν στελνουν παντα. Τυπωνουν 2-3 διαφορετικες εκδοσεις με κουπονια και αν σου τυχει να εχει απο παμπερς καλως, αλλιως...κακο του κεφαλιου τους! :mrgreen:

Στο δικο μου τευχος αυτη τη φορα ειχε ενω την προηγουμενη δεν ειχε.

Και εμενα ολες τις προηγουμενες φορες ειχαν στειλει κανονικα με παμπερς και μωρομαντηλα. και τωρα οχι. παραξενευτηκα και μου κακοφανηκε κιολας.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Διαφημίσεις

O σκλαβενίτης έχει προσφορά μόνο στις libero οχι στα babylino. Μαρία μου για ΑRIEL υγρό έχει το lidl προσφορά από σήμερα αυτό με τις 66 μεζούρες από 17.49 τελική τιμή στα 13.99. Η προσφορά θα τρέχει όλη την εβδομάδα!:wink:

ratatouli μήπως ξέρεις αν δέχονται και κουπόνια στο lidl για το αριελ?

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Μα οι επιθυμίες δε στέλνουν ποτέ pampers κουπόνια είτε για πάνες είτε για μωρομάντηλα...

Πριν τις γιορτες μου στειλανε το περιοδικο με τα κουπονια, Ειχε μεσα 4 νομιζω των 3 ευρω για οικονομικες συσκευασιες παμπερς οχι μωρομαντηλα.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Εχει πετυχει καμια σας εκπτωση σε παμπερς με εκπτωση -40?Σας δεχτηκανε τα κουπονια?:rolleyes:

Γιατι εμενα με πεισανε οτι δε γινεται....Τους ειπα οτι εχω μιλησει με την εταιρια κ κ.λ.π. κλ.π. κ μου ειπανε να ξαναπερσω κ θα δουνε...κ αν εινα ετσι θα μου κανουνε επιστροφη χρηματων,περασα 10 φορες κ λεγανε ο ενας τον αλλο...δεν ηξερε κανενας κ καλα...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

εμένα πρώτη φορά μου έστειλαν οι επιθυμίες κουπόνια pampers. το μωρό κοντεύει ενός έτους. δεν ήξερα ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις

Πρέπει εγώ να αισθάνομαι πολύ τυχερή τότε αφού 4 χρόνια που μου έρχεται ανα 3μηνο σχεδόν το φυλλάδιο πάντα έχει κουπόνια των παμπερς είτε των 3 είτε των 6ευρώ . :-P

μηπως ξερετε αν υπαρχει καμια προσφορα babylino Θεσ/νικη?εχουμε ξεμεινει...κ να ρωτησω κ κατι αλλο ,μωρομαντηλα οικονομικα απο που παιρνετε?

Αν αγοράζεις από ΙΝΤΕΡΝΕΤ Μόνο από ΑΜΑΖΟΝ:

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Baby-Wipes-Packs/dp/B004U9TL66/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1326277871&sr=8-1

Πηγα σημερα στο καρφουρ στο κορωπι. Πηρα 2 συσκευασίες παμπερσ active fit no 3. Τους είπα στο ταμείο ότι έχω κουπόνια πριν τα χτυπήσουν στην ταμειακή. Και έκανε το εξης ακύρωσε την έκπτωση του καταστηματος το 30% και πέρασε το κουπόνι στην ταμειακή για να το δεκτεί το σύστημα και μετά μου έκοψε για το 30% πιστωτικό και μου έδωσε πίσω τα χρήματα. Α και το 30% για το πιστωτικό το έκανε στην αρχική τιμή των 19 ευρώ. Πληρωσα 19-6( κουπόνι)=13 13-5,7 ( η εκπτωση του 30% στα 19 ευρώ)=7,3 για την κάθε συσκευασία. Ουσιαστικά για να μπορέσουν να περάσουν τα κουπόνια πρέπει να τους το πεις πριν παράσουν τα παμπερσ απο την ταμειακή

μόνο στο Κορωπί κι επειδή το θέλησαν. Στα υπόλοιπα...λές και παίρνουμε τα λεφτά από την τσέπη του εκάστοτε υπαλλήλου. Εξάλλου το αναφέρει με σαφήνεια ότι σε περίπτωση 2 προσφορών θα ισχύει μόνο η μεγαλύτερη.

Γι αυτό...πάμπερς από Άμαζον!

6 ? κουπόνι? Στέλνουν τέτοια? Μόνο μία φορά που είχα διαμαρτυρηθεί γιατί βρωμούσαν μου έστειλαν ένα των 5 και ένα των 15.

Ναι, και πάνω στη βόρεια Ελλάδα έχω ακούσει πως βασιλεύει η λογική. Εδώ χαμηλά μάλλον μας έχει χτυπήσει το καυσαέριο στο κεφάλι και κάνει ο καθένας ό,τι θέλει ανάλογα με το πως ξύπνησε.

Κανα babylino παίδες? Τι περιμένετε, τι εκπτώσεις?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...