Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Στα Καρφουρ εχει -70% στα Χριστουγεννιατικα και -30% σε ολα τα ειδη περιποιησης προσωπου, σωματος κλπ. Περιλαμβανονται και παιδικα σαμπουαν, αφρολουτρα, κρεμες, οροι για τη μυτουλα κλπ κλπ.

Επισης -15% σε ολα τα γαλατα ΝΟΥΝΟΥ (και παιδικα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΩΣ 31/12/2011 η Γαλλική εταιρεία με φυτικά και βιολογικά καλλυντικά YVES ROCHER έχει 50% έκπτωση στις τιμές λιανικής του καταλόγου της.

Κρέμες προσώπου απο 10 €, καθαριστικά προσώπου από 4 € κτλ.......

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Στα Καρφουρ εχει -70% στα Χριστουγεννιατικα και -30% σε ολα τα ειδη περιποιησης προσωπου, σωματος κλπ. Περιλαμβανονται και παιδικα σαμπουαν, αφρολουτρα, κρεμες, οροι για τη μυτουλα κλπ κλπ.

Επισης -15% σε ολα τα γαλατα ΝΟΥΝΟΥ (και παιδικα)

Και τα εσώρουχα, κάλτσες και παντόφλες -30%.

Έχει βρακάκια disney 7αδα από 9.99? μόνο 3? και με την έκπτωση -20% μόνο 2.10?.

μπουφάν -50%, νυχτικά και πυζάμες -30%.

yQPJp2.png N5FJp2.png

http://www.babylino.gr/babyclub.php

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε κουπόνια της babylino. Μόλις έγινα και εγώ μέλος οπότε δεν ξέρω πόσα στέλνουν...

συνηθως στελνουν 2 των 4 ευρω και 1 των 2 ευρω.καθε μηνα η ανα μηνα μου στελνουν εδω και 2 χρονια που εχω κανει εγγραφη.....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια τα φωτα σας!!!ανοιξε στην γειτονια μας καταστημα με ειδη χονδρικης και ανακαλυψα τα pampers baby dry No 49 7-18) κιλα σε συσκευασια των 66 σε τιμη πολυ εξωφρενικη.μαζι με το φπα 12.65 απο 18.47 που τα παιρνω σε κοινα σουπερμαρκετ.αλλα.......γιατι υπαρχει και αλλα μυριζουν πετρελαιο ενω ειναι πολυ αποροφητικα.τα απομακρυνα αμεσως σας εχει τυχει κατι αναλογο??

2gq862lerlo78vgo.png

και εγω εχω τυχει παμπερς να μυριζουν.....

fotinopsaro

ξερω οτι κυκλοφορουν εισαγωγης τετοια...ισως να ειναι απο αυτα και γι αυτο η χαμηλοτερη τιμη.

Δοκιμασε μια φορα babylino ....εγω δεν ξαναπαω στα παμπερς με τιποτα !!!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

συνηθως στελνουν 2 των 4 ευρω και 1 των 2 ευρω.καθε μηνα η ανα μηνα μου στελνουν εδω και 2 χρονια που εχω κανει εγγραφη.....

Αν τηλεφωνήσεις κάθε μήνα στέλνουν και 2 κουπόνια των 2 ? για τις μικρές συσκευασίες babygo

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Μια που λέτε για τα babylino, αν τυχόν βρεθείτε στο Mall αυτές τις ημέρες έχουν χριστουγεννιάτικο σπιτάκι με διάφορες εκδηλώσεις στο 1ο επίπεδο έξω από τα Gap, και μοιράζουν πακετάκι με μια πάνα και κουπόνια (αξίας 10 ευρώ σε κάθε πακέτο). Και το λέω γιατί εγώ παραλίγο να μην το πάρω, γιατί μου λέει η κοπέλα που τα μοίραζε ότι η πάνα που δίνουν δώρο είναι Νο 4 και της λέω α, φοράμε το 5 και πάω να φύγω και μου λέει κρατήστε το έχει μέσα κουπόνια!

FRV7p2.pngu9z0p3.png

Μια που λέτε για τα babylino, αν τυχόν βρεθείτε στο Mall αυτές τις ημέρες έχουν χριστουγεννιάτικο σπιτάκι με διάφορες εκδηλώσεις στο 1ο επίπεδο έξω από τα Gap, και μοιράζουν πακετάκι με μια πάνα και κουπόνια (αξίας 10 ευρώ σε κάθε πακέτο). Και το λέω γιατί εγώ παραλίγο να μην το πάρω, γιατί μου λέει η κοπέλα που τα μοίραζε ότι η πάνα που δίνουν δώρο είναι Νο 4 και της λέω α, φοράμε το 5 και πάω να φύγω και μου λέει κρατήστε το έχει μέσα κουπόνια!

κουπόνο τον 10 ευρώ....για μια συσκευασία;;;

οχι beba09, ενα κουπόνι των 2ευρω και δυο κουπόνια των 4ευρω.Ληγουν όμως 15/1/12,σχετικά σύντομα

Ακριβώς.

Χθες μου είπαν πως η Προμηθευτική έχει προσφορά τη μικρή συσκευασία κάπου 4 ευρώ, μείον 2 το κουπόνι... θα πάω από εκεί τ' απόγευμα να δω

FRV7p2.pngu9z0p3.png

και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τα babylino,μου εστειλαν και 2 κουπονια των 4 ευρω και 1 των 2 ευρω μολις εκανα την εγγραφη που μου ειπατε.ευχαριστω κοριτσια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

Διαφημίσεις

Ευχαριστώωωωωωωω για την πληροφόρηση!!!Αύριο θέλω να πάρω τον μικρούλη μου για βόλτα σε ένα απο τα μεγάλα εμπορικά κ μόλις μου έδωσες άλλη μια αφορμή να επιλέξω το mall!!!χιχιχιχιχιχι;);););););)

eNortjKzUjI0trQ0M1CyBlwwFasC2Q,,88.png

Ευχαριστώωωωωωωω για την πληροφόρηση!!!Αύριο θέλω να πάρω τον μικρούλη μου για βόλτα σε ένα απο τα μεγάλα εμπορικά κ μόλις μου έδωσες άλλη μια αφορμή να επιλέξω το mall!!!χιχιχιχιχιχι;);););););)

Παρακαλώ! Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλες!

Για το πρόγραμμα εκδηλώσεων δείτε το ποστεράκι http://mega.dotsyntax.gr/news/uploads/34656-526-1(2).jpg

όσο για την Προμηθευτική πήγα, έχει τη μικρή συσκευασία 4,87 και με κουπόνι βγαίνει 2,87.

FRV7p2.pngu9z0p3.png

Σκλαβενίτη, ΑΒ και Carrefour δεν παίζει κάτι τώρα. Μόνο στην Προμηθευτική έχει έκπτωση στη μικρή συσκευασία babylino ως 30/12.

ελπιζω να μην ληξουν τα κουπονια μας η τελειωσουν οι πανες μας μεχρι να βγει καμια προσφορα

Εγώ τελικά δεν μπορούσα να περιμένω προσφορά Babylino και χρησιμοποίησα τα κουπόνια στον Σκλαβενίτη, ένα έχω κρατήσει σε περίπτωση ανάγκης μέχρι τέλος Ιανουαρίου

20iyp2.png mI5Hp2.png

Νομίζω το έχουν ήδη πει, έχει προσφορά τα Babylino στην προμηθευτική -30% δυστυχώς μόνο στην μικρή συσκευασία αλλά δέχονται και τα κουπόνια, εμένα μου βγήκε κάπου κάτω από 3 ευρώ η συσκευασία.

Παρακαλώ αν κάποια δει προσφορά στις μεγάλες ας ειδοποιήσει.

Καλημερα και χρονια πολλα.

Εχω κουπονια libero που ληγουν αυριο. Ξερει κανεις καμια προσφορα εκτος απο Μασουτη;

EDIT:

Ακυρο. Ισχυουν μονο για συγκεκριμενο σουπερ μαρκετ. Δεν το ειχα προσεξει.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...