Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ!!! Θα παω αυριο να παρω!!!!

Και μια ακομη απορια... δηλαδη εαν παραγγειλουμε απο το αμαζον παμπερς, τι κερδος εχουμε?

εγω υπολογισα το Νο3 baby dry και βγαινει η καθε πανα 0,15 λεπτα.εδω βγαινει περιπου 0,35 η καθε πανα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ΑΜΑΖΟΝ χρεώνει επιπλέον την διαφορά ΦΠΑ, αν υπάρχει, μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας. Στις πάνες συγκεκριμένα, στην Αγγλία έχουν 0 ΦΠΑ, γιαυτό για να υπολογίσεις την τιμή που θα σε χρεώσει, πολλαπλασίασε την τιμή της συσκευασίας που θελεις με το 1,23. Η τιμή που δείχνει αρχικά είναι η αγγλική.

Μεταφορικά για παραγγελία άνω των 25 λιρών με αποστολέα το ΑΜΑΖΟΝ είναι μηδενικά.

Παραλαβή .... παίζει. Συνήθως σε 5-9 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Νομίζω με κούριερ.

πληρωνεις με προπληρωμενη καρτα πως τα περνουν ???αυτοι περνουν λιρες σωστα? θα πρεπει να ξερω την αντοιστιχια τησ λιρας σε ευρω?

Μεχρι και πριν 2-3 εβδομαδες, απ'οσο θυμαμαι, δεν εστελναν.

Μηνες τωρα κοιτουσα μηπως και τελικα στειλουν.

Κατι αλλαξε φαινεται και τελικα στελνουν, κι οχι μονο πανες αλλα και καθισματακια αυτοκινητου και παιδικα ρουχα, που δεν τα εστελναν.

Μωρομαντηλα παντα εστελναν κι εχω παρει πολλα.

Με εναν γρηγορο υπολογισμο που εκανα, τα Pampers Active Fit 4 (το link πιο πανω) βγαινουν καπου 16-17λεπτα η πανα!!!

Τετοια τιμη εδω ουτε για πλακα, μονο σε προσφορες του 50% που γινονται στις αλλες μαρκες βεβαια.

eyxaristw!

ο καινουριος σκλαβενιτης στο χαιδαρι ειχε σχεδον σε ολες τις πανες προσφορα. η οικονομικη συσκευασια λιμπερο απο 18,45 -7 ευρω δηλαδη 11,45 και παιρνει και κουπονια!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Η προσφορα που ειχε ο σκλαβενιτης την προηγουμενη βδομαδα στικερ -6 ευρω για babylino ξερει καμμια κοπελα εαν ισχυει ακομα;Εχω κουπονια που ληγουν σε λιγες μερες.

Διαφημίσεις

Η προσφορα που ειχε ο σκλαβενιτης την προηγουμενη βδομαδα στικερ -6 ευρω για babylino ξερει καμμια κοπελα εαν ισχυει ακομα;Εχω κουπονια που ληγουν σε λιγες μερες.

To Σάββατο που πέρασε πήγα στο Σκλαβενίτη στην Αχαρνών και δεν είχε την προσφορά

-6 ευρώ σε babylino.

Είχε μόνο σε πάμπερς μία έκπτωση που έβγαινε 14ευρώ το οικονομικό της Pampers.

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Εχω 3 κουπονακια των -1 ευρω το καθενα για οικονομικη συσκευασια μωρομαντηλων pampers...επειδη εγω στοκαρα απο amazon θα τα στειλω στην πρωτη μανουλα που θα μου στειλει με πμ τη διευθυνση της.

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Δυστυχώς δεν θυμάμαι μεχρι πότε αλλά και τα καρφουρ έχουν 30% τα λίμπερο σιγουρα το νο 4 δεν ξέρω για τα άλλα

Τα carrefour έχουν -30% σε όλα τα νούμερα libero στις μεγάλες και στις μικρές συσκευασίες ανοιχτή και πάνα βρακάκι. Βγαίνει η οικονομική συσκευασία ανοιχτής πάνας ?12,85. Δεν το λες κακό!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

Στα makro ομως δεν πρεπει να εχουμε καρτα για να μπουμε μεσα...?

Nαι. Πρέπει να έχεις κάρτα ή να σου δανείσει κάποιος τη δικιά του.

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Διαφημίσεις

Στο αμαζον επεσε ακομα λιγο η τιμη στα Pampers οποτε εριξα μια παραγγελια για καμια 30αρια οικονομικες συσκευασιες!!! :) :) :)

Δε προκειται να βρω καλυτερη τιμη εδω ακομα και σε προσφορες των 50% οποτε πλεον ειναι μονοδρομος το amazon.

Επισης ειχε καλη τιμη και στα μωρομαντηλα οποτε τσιμπησα και μερικα ακομη! ;)

ελπιζω πηρες απο ολα τα νουμερα!!!!!!

Πηρα 4 και 4+, που ειναι μεχρι 18kg και 20kg αντιστοιχα! Η μπεμπα τωρα ειναι 8.2kg και 70cm, και ηδη ειμαστε στο 4 και θα ειμαστε για πολυ καιρο! ;)

Αλλωστε μονο σε αυτα ηταν χαμηλη η τιμη... σε πιο πανω νουμερα δεν αξιζε τοσο.

στο αμαζον πως πληρωνουμε? και πχ τα £14.35 ποσα ευρω ειναι??

Θελει πιστωτικη καρτα (η και χρεωστικη αν ειναι VISA), αλλα μην ανησυχεις ειναι ασφαλεις οι συναλλαγες.

Επειδη μπαινουν στη μεση φοροι και ισοτιμιες, η ακριβης τιμη (σε λιρες) φαινεται μονο στο τελευταιο βημα οταν πας να αγορασεις, την οποια την μετατρεπεις σε ευρω.

Στο περιπου οι Νο4 που πηρα βγαινουν 15,6λεπτα/πανα, ενω οι Νο4+ καπου 15,8λεπτα/πανα!!!

Σχετικα με το αμαζον, υπαρχει αλλο τοπικ (αγορες μεσω ιντερνετ).

Διαβαστε εκει και θα σας λυθουν ολες οι αποριες. Αν παλι ενω εχετε διαβασει συνεχιζετε να εχετε αποριες ρωτηστε εκει.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2246764#post2246764

Επειδη ολα οσα ρωτατε εχουν χιλιοαναφερθει και χιλιοαπαντηθει εκει καντε ενα κοπο να ριξετε μια ματια.

Πηγα σημερα carrefour και εχει τα παιχνιδια -40. Εχει και ποικιλια,πηρα για τα μικρα και επισης πηρα κ libero -30%.

Πήρα χθες το σκυλάκι της fisherprice και το πρώτο μου γραφείο πάλι της fisherprice με αρχικές τιμές 33 και 70 ευρώ και πλήρωσα μόνο 61,80. Πάλι καλά που είχα προλάβει την δευτέρα να τα πάρω που ήθελα. Α εκτος αυτού στο καρφουρ στο γερακα που πήγα, αλλα φανταζομαι θα ισχύει σε όλα, είχε 50% τα χριστουγεννιατικα και 40% παιδικα ρουχα και παππύτσια γυναικία ρούχα και παππούτσια και αντρικά ρούχα και παππούτσια,

Στα makro ομως δεν πρεπει να εχουμε καρτα για να μπουμε μεσα...?

Ναι πρεπει να εχεις καρτα αλλιως δεν μπορεις να κανεις αγορες...

Νομίζω ότι στα μάκρο πια βγάζεις κάρτα ημέρας και μπαίνεις...δεν είμαι σίγουρη όμως...

Δεν υπαρχει καρτα ημερας...δυστυχως...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...