Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Αυτό κανονικά δεν πρέπει να γίνεται. Αν ψωνίσουμε κάτι στην Αγγλία, κάνουν προσθαφαίρεση ΦΠΑ? Ή στην Ελλάδα στους Αγγλους? Οχι βέβαια!

Εξάλλου, χρησιμοποιούμε εμείς εδώ την απόδειξη του AMAZON? Δε νομίζω....μάλλον κομπίνα το κάνουν. Και στα μωρομάντηλα όταν παίρνουμε εμείς από εκεί, στο "ταμείο" είναι τσιμπημένη η τιμή.

Υποθέτω ότι το άμαζον αποδίδει το φπα στο ελληνικό κράτος... Κάποια κοπέλα έχει πει σε άλλο θέμα ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμαι τις αποδείξεις του άμαζον, δεν ξέρω αν ισχύει.

Δεν είναι το ίδιο με το να ψωνίσεις στην Αγγλία, είσαι στην Ελλάδα και το άμαζον σου πουλάει στην Ελλάδα, σαν να σου πουλάει το Λίντλ εδώ ένα προϊόν με το ελληνικό φπα και στη γερμανία να το πουλάει με το γερμανικό φπα. Λογικό μου φαίνεται. Ο φόρος δεν είναι δικό του κέρδος, αποδίδεται στο ελληνικό κράτος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι αποδειξεις του αμαζον μπαινουν κανονικοτατα!

εχει γραφειο το αμαζον στην αγ παρασκευη και αναφαιρεται η ισοτιμια σε καθε αποδειξη

στις αγγλιας μαλλον δεν υπαρχει καθολου φπα και ετσι σε εμας ανεβαινει 23% απο την αναγραφομαενη

κατι που παλια δε γινοτανε! τουλαχιστον το δεκεμβρη του 2010 που τις πηρα

kKZUp2.png

εχει γραφειο το αμαζον στην αγ παρασκευη και αναφαιρεται η ισοτιμια σε καθε αποδειξη

στις αγγλιας μαλλον δεν υπαρχει καθολου φπα και ετσι σε εμας ανεβαινει 23% απο την αναγραφομαενη

Τι πρέπει να κάνει κανείς δηλαδή προκειμένου να τις καταθέσει στην εφορία?

Απλά καθε φορά που αγοράζεις από το αμαζον το uk να μη πετάς τις αποδείξεις

οταν θα κάνεις κάθε χρονιά την φορολογική σου δήλωση θα τις περνάς κ αυτές μέσα στα έξοδα αποδείξεις που μαζεύουμε πια.

Εγω τις έβαλα στην περσινή μου δηλωση , ήταν κοντά στα 500ευρω , με φωναξαν για ελεγχο επειδή κατέθεσα την φορ.δήλωση ηλεκτρονικά να ελέγξουν τα χαρτιά μας , τις είχα χώρια καταχωρυμένες οπως κ των φαρμακείων, τις είδε δεν ειπε τιποτα(τι να πει αλλωστε αφου το αγγλικό αμαζον αποδίδει φπα στην ελλάδα) κ πηρα κ την επιστροφή μας .

πέρσι που πήραμε πάνες, όσες πήραμε δεν κρατούσε το Ελληνικό φπα στην αρχή............ όπως κάνει σε όλα τα αντικείμενα που στέλνει Ελλάδα, λόγο λάθους (τότε υποψιαστήκαμε bug του συστήματος) έχω απόδειξη από το αμαζον που με χρεώνει 6% φόρο (όσο ήταν τότε ο φπα των Εγγλέζων στα παιδικά είδη)

φέτος προφανώς χρεώνει (μια και γλυκάθηκε η γριά στο μέλι) :mrgreen::mrgreen: και είπε να βγάλει και το κάτι της του

τίποτα, απλά τις καταθέτεις μαζί με τις διάφορες δαπάνες

στην απόδειξη έχει και την ισοτιμία Ευρώ λίρας έτσι ώστε να ξέρεις ακριβώς τι ποσό θα γράψεις στην πρόσθεση που θα κάνεις με τις Ελληνικές αποδείξεις

Διαφημίσεις

Αν καποια μανουλα εχει εσωτερικη γυναικα ( για φυλαξη παιδιου και για δουλειες) και για διαφορους λογους,οικονομικους κτλ. θελει να την μοιραστει μαζι μου ας μου στειλει πμ.Συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα θελω να απευθυνθω σε μανουλες και στις αγγελιες δεν ταιριαζει.

Ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα ο Σκλαβενίτης χτες που πήγα έχει πολλά προιοντα 1+1 ... εχει το απορυππαντικο omino ..ένα +ένα δώρο..- 40λεπτα τα καινουργια γιαουρτάκια

Και εχει ακομη την προσφορα στα Babylino, -?6 (τελικη ?9,30) το οικονομικο πακετο, και -?2,5 στις μικρες συσκευασιες!!!

Και εχει ακομη την προσφορα στα Babylino, -?6 (τελικη ?9,30) το οικονομικο πακετο, και -?2,5 στις μικρες συσκευασιες!!!

Ξερετε αν ο σκλαβενιτης περαν της εκπτωσης παιρνει και κουπονια babylino?

παντως ο σκλαβενιτης fresh στη γειτονια μου δεν εχει καν babylino,μονο pampers.

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και από μένα σήμερα το πρωϊ καθώς περνούσα έξω από το ΙΚΑ Ευόσμου είδα ένα καινούριο μαγαζί με προϊόντα της Ρ&G με ιστοσελίδα http://www.opencare.gr δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω μέσα γιατί έπρεπε να πάρω τον μικρό από τον παιδικό.Ξέρει καμιά σας τι ακριβώς είναι?

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Σημερα έχει προσφορά ο σκλαβενήτης στις babylino??

Ούτε εγώ ήξερα ότι του άμαζον οι αποδείξεις μετράνε. Πολύ καλό αυτό, να είστε καλά για την ενημέρωση!!

Ναι καλη μου σημερα που πηγα τις ειχε!

o σκλαβενιτης της πευκης εχει -6 σε καποια babylino.

9.50 ευρω εχει την οικονομικη συσκευασια 4+ (κ αλλες που δεν θυμαμαι).

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

ερωτηξη προς κατεχοντες το αντικειμενο.

τι κανω τους κωδικους που εβαλα το λιβερο club???

για πεστε καποιος!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...