Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΠΕΡΟ?

απ'ότι θυμάμαι πριν ένα χρόνο που τους πήρα τηλ.μου είπαν πως θα κόψουν τα κουπόνια και θα κάνουν προσφορές μέσα στα σουπερ μάρκετ τους παίρνεις τηλ.και σου λένε σε ποιο.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΠΕΡΟ?

"Τι κάνεις Γιάννη", -"Κουκιά σπέρνω".

Βρε παιδιά το σήριαλ libero-κουπόνια έχει λήξει εδώ κι εγώ δεν θυμάμαι πόσο καιρό. Τουλάχιστον ένα χρόνο. Εξηγεί η κοπέλα πως έχει κουπόνια από ελαττωματική συσκευασία. Μην λέμε συνεχώς, μα συνεχώς τα ίδια. Έλεος!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

"Τι κάνεις Γιάννη", -"Κουκιά σπέρνω".

Βρε παιδιά το σήριαλ libero-κουπόνια έχει λήξει εδώ κι εγώ δεν θυμάμαι πόσο καιρό. Τουλάχιστον ένα χρόνο. Εξηγεί η κοπέλα πως έχει κουπόνια από ελαττωματική συσκευασία. Μην λέμε συνεχώς, μα συνεχώς τα ίδια. Έλεος!!!

Καποια μανουλα/κοπελα που μπαινει τωρα στο τοπικ δεν νομιζω να κατσει να διαβασει 221 σελιδες.

Δεν ειναι κακο να ρωτησει;)

Διαφημίσεις

Καποια μανουλα/κοπελα που μπαινει τωρα στο τοπικ δεν νομιζω να κατσει να διαβασει 221 σελιδες.

Δεν ειναι κακο να ρωτησει;)

Ναι, ναι όντως, κακό δεν είναι....

Νέο φυλλάδιο από carrefour και carrefour μαρινόπουλος. Από 23/6-06/12:

Pampers baby dry No4 ?14,47.

Pampers sensitive μωρομάντηλα 2+1 ?4,35

Babylino sensitive -45% (ισχύει για όλες τις πάνες babylino)

χουρχουρινι το βρηκες σε καταστημα μαρινοπουλος; εγω μπηκα το πρωι στην ιστοσελιδα και ειχε φυλλαδιο μονο με τα χριστουγεννιατικα και απογοητευτηκα που δεν ειδα τιποτα σε πανες.

ωραια. εμειναν μονο 3 κουπονια μπειμπιλινο και θα παω να τα τακτοποιησω και αυτα μη τραβιεμαι στο βεροπουλο που εινια πολυ μακρια απο το σπιτι μου

καλημερα

ο σκλαβενιτης εχει εκπτωση στα babylino και βγαινει το οικονομικο πακετο 9.3.εχουν και τα μικρα και βγαινει καπου στα 3 δεν ειδα ακριβως.

στις οικονομικες λιμπερο εχει εκπτωση 7 ευρω.

eQMGp2.png

δε μου ανοιγει το φυλλαδιο. :(

Γραφει κατι για παραλληλη προσφορα (κουπονια κλπ);

Διαφημίσεις

ΣΤΑ καρφουρ αραγε παιρνουνε κουπονια για τα babylino??

συνηθως παιρνουν κουπονια αλλα πρεπει να πας αποτην υποδοχη να σου δωσουν τα λεφτα.αλλα οπως και να εχει στον σκλαβενιτη ερχεται φθηνοτερα.νομιζω οτι εχουν 17.3 αρχικη στα carrefour και σου αφαιρουν πρωτα το κουπονι και μετα σου κανουν την εκπτωση.οπως τα ψιλουπολογιζω στο carrefour μαζι με κουπονι βγαινει 7,3 ενω στον σκλαβενιτη 5,3

eQMGp2.png

δε μου ανοιγει το φυλλαδιο. :(

Γραφει κατι για παραλληλη προσφορα (κουπονια κλπ);

Εμένα μου ήρθε σπίτι το φυλλάδιο. Στο οπισθόφυλλο όντως λέει τα γνωστά για παράλληλη προσφορά οπότε μάλλον θα έχει πάλι θέμα με τα κουπόνια. Η μικρή συσκευασία θα έρχεται στα ?4,00. Μήπως θα είναι πιο συμφέρουσα η προσφορά που λέει η ERIANTON (φιλάκια κοριτσάκι) στο Σκλαβενίτη που θα παίρνει και κουπόνια άνετα χωρίς παρατράγουδα. Για να το τσεκάρουμε....

Διαφημίσεις

και εγω κοριτσια που ειμαι ροδο και δεν εχω αυτον που λετε,τι θα κανω κλαψ κλαψ κλαψ.

υπομονη θα κανω και θα παιρνω τις προσφορες που εχουν εδω.παντως τα πληρωνω πιο πολλα απο αυτα που λετε.θελω και εγωωωωω:(

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

Γραφω κι εδω οτι εγραψα σε αλλο θεμα, σχετικα με τα Pampers απο αμαζον!!!

Κι ομως φαινεται οτι αφηνει να παραγγειλεις Pampers το amazon!!!!!

Μονο που υπαρχει μια ανεξηγητη αυξηση στην τιμη οταν φτανεις στο τελικο βημα (περιπου 5-6 λιρες πανω, και δεν ειναι το ΦΠΑ!).

Και παλι βεβαια ειναι πο φθηνο απο τα pampers εδω, αλλα οχι φθηνοτερο απο τις αλλες μαρκες σε καλη προσφορα.

Σημερα π.χ. πηρα Babylino με ?9.3 την οικονομικη συσκευασια!

Για οσους παιρνουν μονο Pampers ας τρεξουν να παρουν μηπως και το απαγορεψουν και παλι!!!

Παντα να κοιτατε και το ποτε θα αποσταλουν, γιατι για μερικες πανες λεει οτι θα σταλουν μεσα Δεκεμβρη!!!

Γραφω κι εδω οτι εγραψα σε αλλο θεμα, σχετικα με τα Pampers απο αμαζον!!!

Και όμως η διαφορά που βλέπεις είναι ο Φ.Π.Α.

Το ΑΜΑΖΟΝ χρεώνει πάντα την διαφορά Φ.Π.Α. για τα προιόντα που αποστέλλει.

Οι πάνες έχουν 0 Φ.Π.Α. στην Αγγλία, οπότε υπολογίζουν 23% Φ.Π.Α.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

χατζικο για αυτοι που λεγαμε

παραγγελια σε πανες το δεκεμβρη του 2010

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTW4 25.98

1 Pampers Easy Up Size 5 Junior £18.56 1

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU3C 25.98

1 Pampers Baby-Dry Size 3 Midi £20.67 1

ουτε ΦΠΑ ειχε μπει τιποτα τοτε! το παραμικρο!

η αλλαξανε αυτοι το ΦΠΑ τους η κατι μας ξεφευγει!

οπως και στα παιδικα καθισματα εχουμε προσθετο ΦΠΑ 16% στην τιμη αναφορας

kKZUp2.png

χατζικο για αυτοι που λεγαμε

παραγγελια σε πανες το δεκεμβρη του 2010

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTW4 25.98

1 Pampers Easy Up Size 5 Junior £18.56 1

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU3C 25.98

1 Pampers Baby-Dry Size 3 Midi £20.67 1

ουτε ΦΠΑ ειχε μπει τιποτα τοτε! το παραμικρο!

η αλλαξανε αυτοι το ΦΠΑ τους η κατι μας ξεφευγει!

οπως και στα παιδικα καθισματα εχουμε προσθετο ΦΠΑ 16% στην τιμη αναφορας

Εμείς στην Ελλάδα έχουμε αλλάξει το φπα μας σχετικά με τις πάνες; Γιατί σε σχετική ερώτηση για το φπα μου ήρθε η απάντηση ότι στην τελική τιμή αφαιρείται το φπα αγγλίας και προστίθεται το ελληνικό, που ποικίλλει ανάλογα με το αντικείμενο, πχ. σε μας στα βιβλία πρέπει να είναι 6% σε άλλα ατνικείμενα 23%. Νομίζω είχαμε κάποια αύξηση από 21% στα 23% ή κάνω λάθος;

When you purchase an item on our website, the price you see initially is the price that includes the rate of VAT applicable within the United Kingdom. If your order is marked to be delivered to another member state of the European Union, we will re-calculate the price during the checkout process of your order by taking the price of the item, excluding UK VAT and adding VAT at the rate applicable in the EU member state.

Εμείς στην Ελλάδα έχουμε αλλάξει το φπα μας σχετικά με τις πάνες; Γιατί σε σχετική ερώτηση για το φπα μου ήρθε η απάντηση ότι στην τελική τιμή αφαιρείται το φπα αγγλίας και προστίθεται το ελληνικό, που ποικίλλει ανάλογα με το αντικείμενο, πχ. σε μας στα βιβλία πρέπει να είναι 6% σε άλλα ατνικείμενα 23%. Νομίζω είχαμε κάποια αύξηση από 21% στα 23% ή κάνω λάθος;

When you purchase an item on our website, the price you see initially is the price that includes the rate of VAT applicable within the United Kingdom. If your order is marked to be delivered to another member state of the European Union, we will re-calculate the price during the checkout process of your order by taking the price of the item, excluding UK VAT and adding VAT at the rate applicable in the EU member state.

Αυτό κανονικά δεν πρέπει να γίνεται. Αν ψωνίσουμε κάτι στην Αγγλία, κάνουν προσθαφαίρεση ΦΠΑ? Ή στην Ελλάδα στους Αγγλους? Οχι βέβαια!

Εξάλλου, χρησιμοποιούμε εμείς εδώ την απόδειξη του AMAZON? Δε νομίζω....μάλλον κομπίνα το κάνουν. Και στα μωρομάντηλα όταν παίρνουμε εμείς από εκεί, στο "ταμείο" είναι τσιμπημένη η τιμή.

Αυτό κανονικά δεν πρέπει να γίνεται. Αν ψωνίσουμε κάτι στην Αγγλία, κάνουν προσθαφαίρεση ΦΠΑ? Ή στην Ελλάδα στους Αγγλους? Οχι βέβαια!

Εξάλλου, χρησιμοποιούμε εμείς εδώ την απόδειξη του AMAZON? Δε νομίζω....μάλλον κομπίνα το κάνουν. Και στα μωρομάντηλα όταν παίρνουμε εμείς από εκεί, στο "ταμείο" είναι τσιμπημένη η τιμή.

Δεν είναι το ίδιο αυτό που λες. Όταν εισαι στην Αγγλία και ψωνισεις κάτι από εκεί, δεν σου ζητάει κανείς διαβατήριο ούτε σε ρωτάει αν πρόκειται να πας σε άλλη χώρα, για να σου χρεώσει την διαφορά ΦΠΑ.

Όταν ψωνίζεις ονλάιν και μάλιστα από οργανωμένο κατάστημα όπως το ΑΜΑΖΟΝ, το οποίο έχει στην απόδειξη που σου στέλνει ελληνικό ΑΦΜ άρα περνάει η απόδειξή του στην δήλωσή σου, πρέπει για να είναι εντάξει φορολογικά να χρεώσει την διαφορά ΦΠΑ.

Κομπίνα το ΑΜΑΖΟΝ, τι να σου πω, ειδικά για το ΑΜΑΖΟΝ μου φαίνεται απίθανο.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...