Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

εγω τα χρημοποιω τα μωρομαντηλα απο τον βασιλαγα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

ποια προιοντα τους ειναι ακριβα? γιατι εμενα ολα φθηνα μου φαινονται....

στον βεροπουλο ευοσμου δεχτηκαν κανονικα τα κουπονια :-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

melisoula κάποια στιγμή που είχα πάει εξαιτίας των χαμηλών τιμών σε παμπερς, ψώνισα πολλά επώνυμα που ήταν πολύ φθηνότερα αλλά είδα και άλλα που χρησιμοποιώ είτε ίδια τιμή είτε ακριβότερα από άλλα σουπερ μαρκετ.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Να ανακεφαλαιώσω για τις babylino:

-Το my market με 30%>>> τελική τιμή 10,70 και παίρνει κουπόνια. Είχα σκοπό να πάω σήμερα ώσπου έμαθα από εσάς για τον Βερόπουλο..

-Ο Βερόπουλος με 50%>>> τελική τιμή 8,65.

Το πρωί στο Περιστέρι εμένα μου πήρε τα κουπόνια (αφού πρώτα στραβομουτσούνιασε και της είπα ότι δεν θα τα πάρω, ρώτησε την προϊσταμένη και της είπε να τα πάρει αν τα περνάει η ταμειακή). Βέβαια το συγκεκριμένο μαγαζί είχε μόνο 4 μεγάλα πακέτα Ν.5 στο ράφι και τα πήρα όλα και αμφιβάλλω αν έχουν στοκ αφού και άλλη φορά έχει τύχει να πάω 1η μέρα και να μη βρω τιποτα, γι' αυτό σήμερα πήγα με το άνοιγμα:wink: και μου βγήκε 4,65 κάθε μεγάλο πακέτο!!

Κι εγώ Περιστέρι πήγα και μου τα πήραν χωρίς να μου πούν τίποτα!!!!!Εγώ πήγα στης Ανθούπολης;)1.70 η μικρή κ 4,65 η μεγάλη

μέχρι πόσα κιλά - ύψος το μέγιστο μείνατε ευχαριστημένες? Στο Νο4 και Νο4+ εννοώ. Εμένα είνα περίπου 8.5 κιλά και 70 cm ύψος και έχω την εντύπωση ότι έχει διαρροές με το Νο4.....

Εμείς δεν έχουμε διαρροές (γι'αυτό το λόγο εννοώ). Απ'ό,τι κατάλαβα εξαρτάται και από το παιδί, το ποπουλίνι του κλπ. Στη μικρή μου που είχε μεγαλούτσικο ποπό χρησιμοποιούσα μεγαλύτερα νούμερα από αυτά που αντιστοιχούσαν στα κιλά της. Τώρα το αγοράκι μου έχει τόσο στενό ποπουλίνι που και μικρότερη πάνα να έπαιρνα πάλι θα του έκανε :-) :-) οι άντρες από μικροί έχουν άλλο σωματότυπο, χαχα

Κοριτσια αυτα τα 3bmarkets τα γνωριζετε;

Τι τρελες τιμες ειναι αυτες;;; :shock:

86 λεπτα οι colgate whitening 100ml???

1,21 οι βαφες koleston, τα σωληναρια και 78 λεπτα τα καλσον bic?

Αυτα τα μωρομαντηλα με 80 λεπτα τα 80 τεμαχια τα εχει δοκιμασει κανεις;

Εγω χρησιμοποιω και για τα χερια μας μωρομαντηλα. Θα τα παρω απο περιεργεια και θα σας πω.

ΑΝ ψωνιζει καποια κοπελα ας μας πει.

http://www.3bmarkets.gr/index.php?option=com_flippingbook&view=book&id=27&Itemid=78〈=el

Eχει και στην Αθηνα καταστηματα???

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Διαφημίσεις

Eχει και στην Αθηνα καταστηματα???

Εχει σε πολλα μερη της Ελλαδας.

Στην ΑΘηνα ομως εχει μονο ενα στα Λιοσια.

Πατησε εκει που λεεει δικτυο κατστηματων.

http://www.3bmarkets.gr/index.php?option=com_flippingbook&view=book&id=27&Itemid=78〈=el

Ουτε στην Καβαλα εχει, αλλα ειδα οτι εχει σε κοντινη περιοχη διπλα απ'τη δουλεια μου! :D

Λοιπον! Τελικα ενω δεν το γραφει στο φυλλαδιο, εχει στην Καβαλα και βεβαια πηγα και μολις επεστρεψα! :D

Κοριτσια ειχε απιστευτες τιμες!

Πηρα απο τις οδοντοκρεμες τις whitening colgate με 86 λεπτα, ειχε κατι φανταστικες οδοντοβουρτσες παιδικες της colgate αυτες:

http://www.amazon.co.uk/COALGATE-KIDS-2-TOOTH-BRUSH/dp/B005FDV0SI/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1320503159&sr=8-6

με 63 λεπτα τη μια(!!!), ειχε το μεγαλο αριελ 70 μεζουρες 13 και κατι ψιλα, βαφες κολεστον με 1,21 (συγκεκριμενους κωδικους ομως), πιπιλιτσες κικο οι δυο 2,5 ευρω, ρολ-ον fa 1,24 και κατι πολυ ωραια ροφηματα με 44 λεπτα τα 20 φακελακια!

Koνσερβες μεγαλες 1230 γρ. με σκυλοτροφη με 89 λεπτα και ενα σωρο αλλα που δε θυμαμαι τωρα.

Επιασα κουβεντα με τον ιδιοκτητη και μου εξηγησε οτι αγοραζει κατ'ευθειαν απο τα εργοστασια παραγωγης που μπορει να βρισκονται σε διαφορα σημεια της Ευρωπης γιάυτο αλλα ηταν γραμμενα στ'Αγγλικα, αλλα στα Ελληνικα, καποια στα Ιταλικα κλπ κλπ. Βεβαια για τον ιδιο λογο δεν δεχονται κουπονια. Τα μωρομαντηλα ηταν αφαντα εννοειται καθως και καποια αλλα πραγματα αλλα θα ξαναφερουν.

Διαφημίσεις

Για οσες μανουλες δινουν γαλα Noulac στα παιδακια τους, στα καρφουρ που πηρα σημερα το εχει γυρω στα 5,5 ευρω τα 8 (7+1), δεχεται κουπονια και σου επιστρεφει και το 20% πισω σε δωροεπιταγη!

Βγαινει δηλαδη η οχταδα περιπου 3,5 ευρω!

Επισης εχει τις libero to 4 νουμερο στα 14,72 και επιστρεφει σε δωροεπιταγη το 20% δηλ. αλλα 3 ευρω. Τα 56 τεμαχια.

Πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά, σε ποιο ακριβώς carrefour; Γιατί εγώ πήρα τηλέφωνο στου Πειραιά σήμερα και μου είπαν ότι δεν έχουν καμμία προσφορά σε γάλατα, αλλά δεν είχαν ούτε τις προηγούμενες μέρες. Εν τω μεταξύ δεν γράφει κάτι και το φυλλάδιο με τις προσφορές του.

Εχουν προσφορα για την τουρτα απο πανες, ωραια ιδεα για δωρο και πολυ χρησιμο πραγμα:D

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/panescakes-tourtavrefos-sidedeal/1410283

δεν ξερω κατα ποσο συμφερει αυτο το δωρο....μου το φερανε στο μαιευτηριο...αφου το φωτογραφησα ειπα να χρησιμοποιησω τις πανες.....ειναι για μωρα περιπου 6-7 κιλα και ειναι κολλημενες μεταξυ τους...οπως τις ξεκολλουσα χαλαγαν καπως και σκιζοντουσαν...αρα ειναι μονο για ντεκορ

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά, σε ποιο ακριβώς carrefour; Γιατί εγώ πήρα τηλέφωνο στου Πειραιά σήμερα και μου είπαν ότι δεν έχουν καμμία προσφορά σε γάλατα, αλλά δεν είχαν ούτε τις προηγούμενες μέρες. Εν τω μεταξύ δεν γράφει κάτι και το φυλλάδιο με τις προσφορές του.

τις ειδα κι εγω τις πανες σημερα....μηπως ξερεις εαν περνουν και κουπονια libero?

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Εχει σε πολλα μερη της Ελλαδας.

Στην ΑΘηνα ομως εχει μονο ενα στα Λιοσια.

Πατησε εκει που λεεει δικτυο κατστηματων.

Ουτε στην Καβαλα εχει, αλλα ειδα οτι εχει σε κοντινη περιοχη διπλα απ'τη δουλεια μου! :D

Πηρα τηλ.στο καταστημα που λετε στα Ανω Λιοσια και μου ειπαν πως εχουν σταματησει την συνεργασια τους με την εταιρια ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ εδω και καιρο...

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

δεν ξερω κατα ποσο συμφερει αυτο το δωρο....μου το φερανε στο μαιευτηριο...αφου το φωτογραφησα ειπα να χρησιμοποιησω τις πανες.....ειναι για μωρα περιπου 6-7 κιλα και ειναι κολλημενες μεταξυ τους...οπως τις ξεκολλουσα χαλαγαν καπως και σκιζοντουσαν...αρα ειναι μονο για ντεκορ

Εγω που κανω τετοιες τουρτες για φιλες μου,δεν τις κολλαω μεταξυ τους,αλλα βαζω λαστιχακια.Επισης εχω να πω οτι μονη σας αν κανετε μια τετοια τουρτα πιο φθηνα θα σας βγει.

Διαφημίσεις

Αν προσέξετε την διαφήμιση του carrefour όταν κάνουν έκπτωση δεν δέχονται κουπόνια ενω στον βερόπουλο και μασούτη τα παίρνουν κανονικά.Ο Βασίλαγας δεν θεωρώ πως έχει φθηνά τις πάνες το έψαξα αρκετά για άλλα προιόντα δεν ξέρω.Τις πάνες τις παίρνω από το μάρκετ "φθηνότοπος" (ομιλος Κάντζας)στον Εύοσμο και δέχονται και κουπόνια οπότε μου βγαίνουν πιο οικονομικά.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Εγω που κανω τετοιες τουρτες για φιλες μου,δεν τις κολλαω μεταξυ τους,αλλα βαζω λαστιχακια.Επισης εχω να πω οτι μονη σας αν κανετε μια τετοια τουρτα πιο φθηνα θα σας βγει.

οι δικες μου ηταν και με λαστιχακια δεμενες αλλα και κολλημενες μεταξυ τους 1 προς 1(ηταν ενας μηχανοβιος και οι πανες αντιπροσωπευαν τις ροδες)...δεν λεω, πολυ εντυπωσιακο αλλα καθολου χρηστικο....

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Δεν εχει προσφορα σε ολα τα γαλατα. Μονο στα noulac exει αυτη την εκπτωση και οντως δεν το αναγραφει πουθενα στο φυλλαδιο. Εγω τα πηρα απο Καβαλα αλλα και η Mariageorge τοσο τα βρηκε σε αλλο Carrefour.

Πηρα τηλ.στο καταστημα που λετε στα Ανω Λιοσια και μου ειπαν πως εχουν σταματησει την συνεργασια τους με την εταιρια ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ εδω και καιρο...

Ευτυχως που τηλεφωνησες. Αν προσεξεις το γραφω παρακατω οτι το site τους ειναι...ο,τι νά'ναι!!!

Δεν ειναι ενημερωμενο. Την Καβαλα π.χ. δεν την εχει ενω εχει καταστημα, και εχει την Αθηνα που στο εντυπο φυλλαδιο δεν υπαρχει.

Ισχυει αυτο που γραφει το εντυπο φυλλαδιο:

Θεσ/νικη, Αλεξανδρουπολη, Δραμα, Ευβοια, Ημαθεια, Θασος, Ιωαννινα, Καβαλα, Κοζανη, Λαμια, Ορστιαδα, Πελλα, Πιερια, Σρρες, Σκιαθος, Φλωρινα, Χαλικιδικη.

Αν θελετε καποια διευθυνση πειτε μου να σας τη δωσω.

καλησπερα!

ο Βεροπουλος εως και αυριο Δευτερα 7/11 εχει 50% εκπτωση στα babylino sensitive:cool::cool::cool:

zCgOp2.png

...Η επανάσταση είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσουμε να κάνουμε πεντάλ, θα πέσουμε...

Δηλαδη το σ.μαρκετ στα λιοσια δεν ειναι 3bmarket???Μπερδευτηκα:confused::confused:Παντως εγω πηγα μυ μαρκετ με κουπονια μπειμπιλινο απο 10,71που εχει με την προσφορα -4 το κουπονι πηρα το μεγαλο κουτι με 6,71....Επισης για οσες παιρνετε τα παμπερς τα εχει τελικη τιμη 13,99 μονο τα πρασινα ομως και ΔΕΧΟΝΤΑΙ κουπονια;)

οι δικες μου ηταν και με λαστιχακια δεμενες αλλα και κολλημενες μεταξυ τους 1 προς 1(ηταν ενας μηχανοβιος και οι πανες αντιπροσωπευαν τις ροδες)...δεν λεω, πολυ εντυπωσιακο αλλα καθολου χρηστικο....

και γω αγορασα 2 κουπονια για τις πανες κεικσ.

κοριτσια, εγω ειχα αγορασα 2 φορες απο την συγκεκρημενη εταιρια που εχει βαλει την προσφροα στην groupon (http://www.groupon.gr/deals/special-deal/panescakes-tourtavrefos-sidedeal/1410283) και οταν την ανοιξαμε με την ξαδεφη μου την μια και με την κολλητη μου την αλλη, δεν ειχε καθολου κολλες στα παμπερς. μια χαρα τις χρησημοποιησαν τις πανες, που ηταν μαρκας λιμπερο.

ειχε μονο λαστιχακια.

την τριτη φορα που ηθελα ενα τετοιο δωρο επιχειρησα να το κανω μονη μου, αλλα μου βγηκε λιγο πιο ακριβη και δεν συνεφερε! χωρια που ετρεξα σε 10 μεριες να παρω πραματακια.και δεν πηρα πολλα πραματακια για να την γεμισω.

νομιζω πως ειναι πολυ καλη η προσφορα αυτη και σε βγαζει ασπροπροσωπο και με καλη τιμη!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...