Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Θα συμφωνησω με ολα οσα εγραψες και κυριως με τα κατωθι:

...

Τις τιμές όμως κατά κύριο λόγο τις καθορίζουν οι εισαγωγείς/αντιπρόσωποι. Τιμές φιξ, χτυπημένες κυρίως, που περιορίζουν το εμπορικό κέρδος των καταστημάτων...

....

Δεν δίνω συγχωροχάρτι στον εμπορικό κόσμο, πιστεύω όμως ότι κατά κύριο λόγο το πρόβλημα ξεκίνησε από τους εισαγωγείς/αντιπροσώπους...

Κι'εγω ψωνιζω φανατικα μεσω ιντερνετ αλλα ψαχνω παρα πολυ και τις προσφορες στην Ελλαδα. Δεν ειναι τυχαιο το οτι τα δυο τοπικς που γραφω περισσοτερο ειναι αυτο και οι αγορες μεσω ιντερνετ. Εδω γραφω γιάυτον ακριβως τον λογο. Οταν καποιοι δειχνουν καλη διαθεση να χαμηλωσουν τις τιμες ή να βαλουν μια αξιολογη προσφορα μπαινω κατ'ευθειαν και το γραφω για να τους στηριξουμε ολοι. Ετσι πιστευω οτι θα παρουν το μηνυμα.

Θα συμφωνησω επισης απολυτα με την μαμα του Chris. Πανες δε θα παρω απ'έξω. Αφου απο δω τις βρισκω φτηνοτερα και συνηθως ειναι και οι babylino που ειναι Ελληνικες. Ελπιζω να ερθει η μερα που ολοι θα λογικευτουν και θα μπορουμε να στηριξουμε πολυ περισσοτερο την τοπικη αγορα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mama chris,

με αυτη τη λογικη τοτε θα επρεπε και ο καταστηματαρχης να εμπορευεται μονο ελληνικα προιοντα. Γιατι αν φερνει τα ξενα (πχ παμπερς εναντι μπειμπιλινο) δε στηριζει την ελληνικη οικονομια. Εχει λογικη αυτο? Δε ξερω...εμενα μου δε μου φαινεται λογικο. Ασε που...ακομα και με τα 10ευρω στη βουλγαρια, στηριζεις αλλα επαγγελματα. πχ το τουριστικο γραφειο που διοργανωνει τις εκδρομες, τον επαγγελματια οδηγο, το φαγαδικο που θα κανει σταση το λεωφορειο, τις εταιρειες ταχυμεταφορων και τα ελτα για τις ιντερνετικες αγορες, τις εταιρειες συσκευασιων κλπ κλπ.

Νομιζω οτι αν μπουμε σε αυτο το τρυπακι ακρη δε θα βγαλουμε.

Ξερετε τι πιστευω?

Δεν ειναι ακριβα τα προιοντα. Οι μισθοι ειναι χαμηλοι ! (καλα, παμε και για χειροτερα, αλλα λεμε τωρα....) Το καλαθι του ελληνικου νοικοκυριου(στο συνολο του) ειναι το ιδιο με ολων των αλλων ευρωπαικων, οι μισθοι δεν ειναι.....

Πολλά λάικ από μένα !!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Θα συμφωνησω με ολα οσα εγραψες και κυριως με τα κατωθι:

Κι'εγω ψωνιζω φανατικα μεσω ιντερνετ αλλα ψαχνω παρα πολυ και τις προσφορες στην Ελλαδα. Δεν ειναι τυχαιο το οτι τα δυο τοπικς που γραφω περισσοτερο ειναι αυτο και οι αγορες μεσω ιντερνετ. Εδω γραφω γιάυτον ακριβως τον λογο. Οταν καποιοι δειχνουν καλη διαθεση να χαμηλωσουν τις τιμες ή να βαλουν μια αξιολογη προσφορα μπαινω κατ'ευθειαν και το γραφω για να τους στηριξουμε ολοι. Ετσι πιστευω οτι θα παρουν το μηνυμα.

Θα συμφωνησω επισης απολυτα με την μαμα του Chris. Πανες δε θα παρω απ'έξω. Αφου απο δω τις βρισκω φτηνοτερα και συνηθως ειναι και οι babylino που ειναι Ελληνικες. Ελπιζω να ερθει η μερα που ολοι θα λογικευτουν και θα μπορουμε να στηριξουμε πολυ περισσοτερο την τοπικη αγορα.

ναι καλη μου ωραια και σωστα αυτα που λες! ναι τα babylino ειναι καλα δεν λεω αλλωστε γουστα ειναι αυτα...αλλα εγω μιλησα συγκεκριμενα για τα παμπερς.ακομη και με προσφορα και κουπονι τα πηρες ποτε 9 ευρω? γιατι εγω ποτε!!! αντε στην καλυτερη 12!

VCkup3.png W6T5p3.png

Διαφημίσεις

ναι καλη μου ωραια και σωστα αυτα που λες! ναι τα babylino ειναι καλα δεν λεω αλλωστε γουστα ειναι αυτα...αλλα εγω μιλησα συγκεκριμενα για τα παμπερς.ακομη και με προσφορα και κουπονι τα πηρες ποτε 9 ευρω? γιατι εγω ποτε!!! αντε στην καλυτερη 12!

ναι τα εχω παρει εγω με 6 ευρω!:-P:-Pεκπτωση και κουπονι!!!

τα ειχε ο σκλαβενιτης 18 ευρω αρχικη με στικερ - 6 ευρω!με κουπονι -6 ευρω που ειχα μου κοστισαν 6 ευρω το πακετο.και ειχα και κουπονια των -3 ευρω και πηρα και με 9 ευρω.δυστηχως ομως απο τοτε δεν ξαναεβαλε τετοιο στικερ και εγω πανω απο 9 ευρω για οικονομικη συσκευασια πανες δεν δινω.....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Χριστινα σ'ευχαριστω.

Χελωνιτσα κιέγω εχω παρει παμπερς και σε πιο χαμηλη τιμη απο 9 ευρω αλλα σπανια.

Παντως απο την πολη μου η Φιλιππουπολη ειναι αν δεν κανω λαθος γυρω στα 300-350 χλμ. Με 1,63 η αμολυβδη, θα πρεπει να παρω κοντεινερ για να βγαλω τα σπασμενα. Αν εχεις συγγενεις και πας ουτως ή αλλως καλως. ΑΝ παλι πας για βολτα, ποσες φορες θα πας; 1-2; Και μετα;

Η βουλγαρια ειναι κοντα κι'απο τη δικη μου πολυ αλλα εκει που εχει παει πια η βενζινη δε λεει. Ασε που καθε Παρασκευοσαββατο, ολοι οι Βουλγαροι κατεβαινουν προς τα δω και γινεται το αδιαχωρητο στο καρφουρ!!!

Αυτοι αραγε δεν εχουν ή καποια πραγματα ειναι πιο ακριβα εκει;

Κοριτσια..........καπου ειδα και δεν μπορω να θυμηθω τωρα οτι

4-5 & 7 Νοεμβριου ο Βεροπουλος βαζει τα babylino -50%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νομιζω στην tv το ειδα σε διαφημιση........το εχει δει ή ακουσει καμια αλλη;;;;;;;;;;;;Ισχυει;;;;;

Διαφημίσεις

ναι τα εχω παρει εγω με 6 ευρω!:-P:-Pεκπτωση και κουπονι!!!

τα ειχε ο σκλαβενιτης 18 ευρω αρχικη με στικερ - 6 ευρω!με κουπονι -6 ευρω που ειχα μου κοστισαν 6 ευρω το πακετο.και ειχα και κουπονια των -3 ευρω και πηρα και με 9 ευρω.δυστηχως ομως απο τοτε δεν ξαναεβαλε τετοιο στικερ και εγω πανω απο 9 ευρω για οικονομικη συσκευασια πανες δεν δινω.....

sorry ρε κοριτσια που τα βρισκεται τα κουπονια των 6 ευρω για pampers???

το μεγαλυτερο κουπονι που εχουν πιασει τα χερια μου ειναι 5 και αυτο 1 η 2 φορες. ασε που καθε κουπονι ειναι για μια συσκευασια εσυ πως τα εδωσες ολα μαζι????

Χριστινα σ'ευχαριστω.

Χελωνιτσα κιέγω εχω παρει παμπερς και σε πιο χαμηλη τιμη απο 9 ευρω αλλα σπανια.

Παντως απο την πολη μου η Φιλιππουπολη ειναι αν δεν κανω λαθος γυρω στα 300-350 χλμ. Με 1,63 η αμολυβδη, θα πρεπει να παρω κοντεινερ για να βγαλω τα σπασμενα. Αν εχεις συγγενεις και πας ουτως ή αλλως καλως. ΑΝ παλι πας για βολτα, ποσες φορες θα πας; 1-2; Και μετα;

Η βουλγαρια ειναι κοντα κι'απο τη δικη μου πολυ αλλα εκει που εχει παει πια η βενζινη δε λεει. Ασε που καθε Παρασκευοσαββατο, ολοι οι Βουλγαροι κατεβαινουν προς τα δω και γινεται το αδιαχωρητο στο καρφουρ!!!

Αυτοι αραγε δεν εχουν ή καποια πραγματα ειναι πιο ακριβα εκει;

δεν θα πηγαινεις καθε σαββατοκυριακο θα πας μια φορα και τελος! μπορει καποια πραγματα να ειναι πιο ακριβα εκε, ισχυει αυτο που λες αλλα εγω μιλησα για πανες δεν παω για τα ψωνια της εβδομαδας!!!!

για μενα τη θεωρω συμφερουσα λυση:cool:

VCkup3.png W6T5p3.png

Στο καρφουρ εκτος απο τα καθαριστικα (και απορρυπαντικα πιατων, πλυντηριου και απλα) εχει 30% και στα ειδη τακτοποιησης. Δηλ. θηκες για παπλωματα κουβερτες, ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΑ, θηκες τακτοποιησης συρταριων, για εσωρουχα κλπ κλπ. Ειχε το σετ των δυο, τροχηλατα πολυ μεγαλα κουτια φουξια (σιελ, πρασινο, λευκο) με καπακια στα 14 ευρω και με ενα κουπονι απο το θεμα πηγαν στα 11 τα δυο.

Πηγα στον Βασιλοπουλο πηρα pampers δεχτηκανε τα κουπονια ολα μια χαρα ειχα κ 3 κουπονια των 6 ευρω που μου τα εστειλε η pampers κ στοκαρα τερμα το καρφουρ κ για μενα αφου δε δεχονται κουπονια αυτοι χασανε....

Κοριτσια..........καπου ειδα και δεν μπορω να θυμηθω τωρα οτι

4-5 & 7 Νοεμβριου ο Βεροπουλος βαζει τα babylino -50%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νομιζω στην tv το ειδα σε διαφημιση........το εχει δει ή ακουσει καμια αλλη;;;;;;;;;;;;Ισχυει;;;;;

Ωραία θα είναι να ισχύει!!!!!

zy59p3.png 1UlVp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία θα είναι να ισχύει!!!!!

Ακομα πιο ωραια θα ηταν εαν οι αρχικες τιμες του Βεροπουλου ειναι οι πιο χαμηλες!! Μπορει καποιος/α που πηγαινει να μας πει τι αρχικη τιμη εχει ο Βεροπουλος στις οικονομικες συσκευασιες Babylino?

Απ'οσο ξερω την χαμηλότερη την εχει ο Σκλαβενιτης, στα ?15,30!!!

Ακομα πιο ωραια θα ηταν εαν οι αρχικες τιμες του Βεροπουλου ειναι οι πιο χαμηλες!! Μπορει καποιος/α που πηγαινει να μας πει τι αρχικη τιμη εχει ο Βεροπουλος στις οικονομικες συσκευασιες Babylino?

Από ότι βλέπω, όλες τις οικονομικές στα 17,31 ευρώ. Ακόμα και έτσι όμως, η μισή τιμή είναι εξαιρετικά θελκτική :wink::wink: 8,70 ευρώ :P:p

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Από ότι βλέπω, όλες τις οικονομικές στα 17,31 ευρώ. Ακόμα και έτσι όμως, η μισή τιμή είναι εξαιρετικά θελκτική :wink::wink: 8,70 ευρώ :P:p

Ο βεροπουλος θα τα παρει κ τα κουπονια που εχω;

Παντως ολα τα σουπερ εχουν μεγαλες διαφορες. Το καρφουρ εχει τα μωρομαντηλα παμπερς 2+1 δωρο 6,72 κ σημερα τα πηρα απο σκλαβενιτη 5,54 κ ειχα κ ενα κουπονακι 1 ευρω 4,54. Μονο που ο σκλαβενιτης ηταν απλησιαστος στα λαχανικα.Τα πορτοκαλια βαλεντσια τα ειχε 1,48 κ καποια αλλα εισαγωγης 1,90 !!!!!!! Τρελαθηκα. Κολοκυθια 1,78. Στη λαικη ακομα κ το πρωι πρωι τα πορτοκαλια τα παιρνω 0,89 λεπτα το κιλο. Καλα κανω βεβαια κ ατηγοροιοποιω τα ψωνια μου.

...

...

Παντως ολα τα σουπερ εχουν μεγαλες διαφορες. Το καρφουρ εχει τα μωρομαντηλα παμπερς 2+1 δωρο 6,72 κ σημερα τα πηρα απο σκλαβενιτη 5,54 κ ειχα κ ενα κουπονακι 1 ευρω 4,54...

Βρε παιδια τι γινεται εδω; Αλλες τιμες εχουν τα καρφουρ στην Αθηνα;

Σας το ξαναειπα οτι εδω τα babylino εχουν 15.28 αλλα και τα μωρομαντηλα φιλη μου εχουν 5,54!!! Μεχρι σημερα που ειχε μαλιστα και εκπτωση 30% πηρα την τριαδα 3,82!!!:shock::shock::shock:

Σαν να μην εφτανε που ειναι ολα ακριβοτερα στην Αθηνα, παροχες υπηρεσιων, εξοδοι, παιδοτοποι κλπ, ειναι ακριβοτερα και τα σουπερ μαρκετ;;; :?

... Καλα κανω βεβαια κ ατηγοροιοποιω τα ψωνια μου.

Ολοσωστη σε βρισκω. Κι'εγω κανω το ιδιο.

Λοιπον, αν εχετε tassimo στο καρφουρ εχει 1+1 τις συσκευασιες με τις καψουλες.

sorry ρε κοριτσια που τα βρισκεται τα κουπονια των 6 ευρω για pampers???

το μεγαλυτερο κουπονι που εχουν πιασει τα χερια μου ειναι 5 και αυτο 1 η 2 φορες. ασε που καθε κουπονι ειναι για μια συσκευασια εσυ πως τα εδωσες ολα μαζι????

δεν θα πηγαινεις καθε σαββατοκυριακο θα πας μια φορα και τελος! μπορει καποια πραγματα να ειναι πιο ακριβα εκε, ισχυει αυτο που λες αλλα εγω μιλησα για πανες δεν παω για τα ψωνια της εβδομαδας!!!!

για μενα τη θεωρω συμφερουσα λυση:cool:

χελωνιτσα δεν τα χρησιμοποιησα ολα μαζι.ειχα 3 των -6 ευρω και 3 των - 3 ευρω.οποτε με την εκπτωση και το κουπονια εδωσα για 3 οικονομικες συσκευασιες 6 ευρω για την καθεμια και για τις αλλες 3 οικονομικες απο 9 ευρω.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

mama chris,

με αυτη τη λογικη τοτε θα επρεπε και ο καταστηματαρχης να εμπορευεται μονο ελληνικα προιοντα. Γιατι αν φερνει τα ξενα (πχ παμπερς εναντι μπειμπιλινο) δε στηριζει την ελληνικη οικονομια. Εχει λογικη αυτο? Δε ξερω...εμενα μου δε μου φαινεται λογικο. Ασε που...ακομα και με τα 10ευρω στη βουλγαρια, στηριζεις αλλα επαγγελματα. πχ το τουριστικο γραφειο που διοργανωνει τις εκδρομες, τον επαγγελματια οδηγο, το φαγαδικο που θα κανει σταση το λεωφορειο, τις εταιρειες ταχυμεταφορων και τα ελτα για τις ιντερνετικες αγορες, τις εταιρειες συσκευασιων κλπ κλπ.

Νομιζω οτι αν μπουμε σε αυτο το τρυπακι ακρη δε θα βγαλουμε.

Ξερετε τι πιστευω?

Δεν ειναι ακριβα τα προιοντα. Οι μισθοι ειναι χαμηλοι ! (καλα, παμε και για χειροτερα, αλλα λεμε τωρα....) Το καλαθι του ελληνικου νοικοκυριου(στο συνολο του) ειναι το ιδιο με ολων των αλλων ευρωπαικων, οι μισθοι δεν ειναι.....

tvra ετσι οπως το θετεις το ζητημα εχεις πολυ δικιο.

απλα δεν μου αρεσει που φευγουνε τα λεφτα μας εξω και εδω αυξανουμε την ανεργια. γιατι ανεργη ειμαι και γω και την επαθα!

tvra ετσι οπως το θετεις το ζητημα εχεις πολυ δικιο.

απλα δεν μου αρεσει που φευγουνε τα λεφτα μας εξω και εδω αυξανουμε την ανεργια. γιατι ανεργη ειμαι και γω και την επαθα!

Δίκαιο έχεις σ'αυτό που λες! Αλλά, πες μου και το άλλο: Οι καταστηματάρχες, δεν θα έπρεπε να μειώσουν τις τιμές τους για να μπορούμε και εμείς να ψωνίζουμε? Εγώ δεν είδα καμία μείωση σε προϊόντα! Το αντίθετο, είδα πολλές πολλές αυξήσεις! Για να αντισταθμίσουν την μειωμένη κίνηση υποθέτω.

Δεν πρέπει λοιπόν κι αυτοί να σκέφτονται όπως εσύ? (φιλελληνικά εννοώ, σκεπτόμενοι το συνάνθρωπο που υποφέρει από την έλλειψη χρημάτων...)

Δίκαιο έχεις σ'αυτό που λες! Αλλά, πες μου και το άλλο: Οι καταστηματάρχες, δεν θα έπρεπε να μειώσουν τις τιμές τους για να μπορούμε και εμείς να ψωνίζουμε? Εγώ δεν είδα καμία μείωση σε προϊόντα! Το αντίθετο, είδα πολλές πολλές αυξήσεις! Για να αντισταθμίσουν την μειωμένη κίνηση υποθέτω.

Δεν πρέπει λοιπόν κι αυτοί να σκέφτονται όπως εσύ? (φιλελληνικά εννοώ, σκεπτόμενοι το συνάνθρωπο που υποφέρει από την έλλειψη χρημάτων...)

Σωστή είσαι! Μόλις βλέπουν λίγο το κέρδος να μειώνεται αρχίζουν οι αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων και οι μειώσεις προσωπικού για να μη χάσουν το κέρδος τους. Δεν είμαστε μόνο εμείς Έλληνες! Είναι και ο καταστηματάρχης, που δεν μειώνει το κέρδος του και ο υδραυλικός, που για να μου βάλει μια βρύση (20 λεπτά δουλειά) ζήταγε 80 ολόκληρα ευρώ, λες κι έχω δέντρο στον κήπο που βγάζει λεφτά αντί για λεμόνια και ο μπογιατζής, που για μια μέρα δουλειά ήθελε 100 ευρώ, λες και ήταν ο Ρέμπραντ (που εγώ η άσχετη έκανα την ίδια δουλειά μέσα σε 3 ώρες)...Μετά όμως παραπονιούνται οτι δεν έχει δουλειά! Δεν γίνεται λοιπόν να έχω συνείδηση και να σκέφτομαι το συνάνθρωπο μόνο εγώ!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Στα MAKRO από 1/11-8/11 πάνες babylino sensitive μικρή συσκευασία ?4,17 και μεγάλες συσκευασίες ?9,70 (τελικές τιμές) και ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...