Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Εγω θα το ξαναπω. Μην τα ριχνετε στους καταστηματαρχες. Το μεριδιο ευθυνης ανηκει σε πολλους περισσοτερους. Στους ιδιοκτητες ακινητων που ζητανε τα μαλλιοκεφαλα τους για ενοικια, στους μισθους υπαλληλων, στην εφορια και στους προμηθευτες. Ειμαι φανατικη οπαδος των ιντερνετικων αγορων για τους λογους που προειπατε αλλα δεν μπορω παρα να στεναχωρηθω για οσα μας ξημερωνουν.

Το εχωξαναγραψει. Παλιοτερα που ειχα επιχειρηση, αγοραζα καποια προϊοντα απο τους προμηθευτες ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ απο amazon!!! Οσο κι'αν ακουγεται απιστευτο. Ποσο επρεπε να τα πουλησω;

Ευτυχως που τοτε δεν ηταν διαδεδομενες οι ιντερνετικες αγορες.

Και για να μην ιναι off-topic σημερα πηγα στα Cαrrefour.

Ειχε τα μωρομαντηλα pampers τα 2+1 δωρο στα 3,82. Πηρα 3 και εδωσα και ενα ξεχασμενο κουπονακι απο το "θεμα" και πηρα τα 9 πακετα στα 8,46 (94 λεπτα το πακετο, οταν μεμονωμενα το πουλανε σχεδον 3 ευρω! :?:confused: ).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοειται οτι πλλεον ολοι μας κοιταμε τις προσφορες αλλιως δε θα γραφαμε σε αυτο το ποστ ουτε θα παρακολουθουσαμε πιο σουπερ μαρκετ κανει τις καλυτερες προσφορες.Οσοι εχουν μαγαζια κ δεν ριχνουν τις τιμες ας τα κλεισουν σε τελικη. Ο κοσμος πειναει κ προχθες που ημουν mall εβλεπα κατι εξωφρενικες τιμες στις βιτρινες κ ψυχη μεσα στο μαγαζι. Να τα κλεισουν χιλιες φορες αφου δε συμμορφωνονται με την κατασταση κ ας πανε να νοικιασουν αλλου με φθηνοτερο ενοικιο.Ενα παραδειγμα μονο.Το κομμωτηριο που παω συνοικιακο παρακαλω μου πηρε για κουρεμα χτενισμα λουσιμο πριν 2 μηνες 45 ευρω οταν περυσι τετοια εποχη μου επαιρνε 38.Δε θα ξαναπαω φυσικα.Πριν μια βδομαδα πηγα στο κομμωτηριο της φιλης της αδερφης μου στον κολωνο πληρωσα για κουρεμα χτενισμα λουσιμο 20 ευρω.Θα μου πειτε πεφτει λιγο μακρυα κ τα καις βενζινη.Κανονιζω να πηγαινω 9 το πρωι του σαββατου που ο κηφισος ειναι αδειος κ κανω απο το σπιτι μου 15 λεπτα. Μην παραπονιουνται λοιπον !!!!

Τελικα μηπως αγορασε καμμια κοπελα παμπερς με την προσφορα που εχουν τα καρφουρ για να μας πει αν δεχονται κ κουπονια;Γιατι στο φυλλαδιο αναφερει οτι αν υπαρχουν συνδιαστκα δυο προωθητικες ενεργειες θα ισχυει η μεγαλυτερη. Εχω κουπονια για πανες κ μωρομαντηλα

Τελικα μηπως αγορασε καμμια κοπελα παμπερς με την προσφορα που εχουν τα καρφουρ για να μας πει αν δεχονται κ κουπονια;Γιατι στο φυλλαδιο αναφερει οτι αν υπαρχουν συνδιαστκα δυο προωθητικες ενεργειες θα ισχυει η μεγαλυτερη. Εχω κουπονια για πανες κ μωρομαντηλα

εγω προσπαθησα αλλα για ακομα μια φορα μου ειπαν οχι!!! ηθελα να τα δωσω γιατι ειναι μεχρι τελος Νοεμβριου... παλι θα περιμενω κατι απο τα ΑΒ που τα παιρνουν οτι και να εχουν.

VCkup3.png W6T5p3.png

εγω προσπαθησα αλλα για ακομα μια φορα μου ειπαν οχι!!! ηθελα να τα δωσω γιατι ειναι μεχρι τελος Νοεμβριου... παλι θα περιμενω κατι απο τα ΑΒ που τα παιρνουν οτι και να εχουν.

Σε πιο καρφουρ πηγες; Τοτε να μην παω γιατι λογω τριημερου θα γινεται χαμος κ δεν εχω σκοπο να φτασω στο ταμειο κ να μου που δεν δεχομαστε.Απλα μου κανει εντυπωση πως η κοπελα παραπανω πηρε τα μωρομαντηλα παμπερς με την προσφορα εδωσε κ το κουπονι της εφημεριδας κ το δεχτηκαν.

Διαφημίσεις

Σε πιο καρφουρ πηγες; Τοτε να μην παω γιατι λογω τριημερου θα γινεται χαμος κ δεν εχω σκοπο να φτασω στο ταμειο κ να μου που δεν δεχομαστε.Απλα μου κανει εντυπωση πως η κοπελα παραπανω πηρε τα μωρομαντηλα παμπερς με την προσφορα εδωσε κ το κουπονι της εφημεριδας κ το δεχτηκαν.

Το κουπονι της εφημεριδας ειναι εντελως ασχετο. Ειναι σαν να εχεις μια δωροεπιταγη.

Γι'αυτο σας εγραψα για να σας ενημερωσω για τα κουπονακια απο το θεμα.

Το κουπονι της εφημεριδας ειναι εντελως ασχετο. Ειναι σαν να εχεις μια δωροεπιταγη.

Γι'αυτο σας εγραψα για να σας ενημερωσω για τα κουπονακια απο το θεμα.

Οκ. Να σου πω δεν παιρνω εφημεριδες οποτε δεν ξερω τα κουπονια που βαζουν γι αυτο δεν ηξερα πως ειναι.

Οκ. Να σου πω δεν παιρνω εφημεριδες οποτε δεν ξερω τα κουπονια που βαζουν γι αυτο δεν ηξερα πως ειναι.
:lol::lol:

Ουτε εγω δεν αγοραζω γενικα. Τη συγκεκριμενη παντως την αγοραζω σε πακους! :lol::lol::lol:

Αγοραζω οσες βρω και στη διαδρομη για το σπιτι τις εφημεριδες τις μοιραζω στους γειτονες (και κραταω τα κουπονακια) :D.

Εννοειται οτι πλλεον ολοι μας κοιταμε τις προσφορες αλλιως δε θα γραφαμε σε αυτο το ποστ ουτε θα παρακολουθουσαμε πιο σουπερ μαρκετ κανει τις καλυτερες προσφορες.Οσοι εχουν μαγαζια κ δεν ριχνουν τις τιμες ας τα κλεισουν σε τελικη. Ο κοσμος πειναει κ προχθες που ημουν mall εβλεπα κατι εξωφρενικες τιμες στις βιτρινες κ ψυχη μεσα στο μαγαζι. Να τα κλεισουν χιλιες φορες αφου δε συμμορφωνονται με την κατασταση κ ας πανε να νοικιασουν αλλου με φθηνοτερο ενοικιο.Ενα παραδειγμα μονο.Το κομμωτηριο που παω συνοικιακο παρακαλω μου πηρε για κουρεμα χτενισμα λουσιμο πριν 2 μηνες 45 ευρω οταν περυσι τετοια εποχη μου επαιρνε 38.Δε θα ξαναπαω φυσικα.Πριν μια βδομαδα πηγα στο κομμωτηριο της φιλης της αδερφης μου στον κολωνο πληρωσα για κουρεμα χτενισμα λουσιμο 20 ευρω.Θα μου πειτε πεφτει λιγο μακρυα κ τα καις βενζινη.Κανονιζω να πηγαινω 9 το πρωι του σαββατου που ο κηφισος ειναι αδειος κ κανω απο το σπιτι μου 15 λεπτα. Μην παραπονιουνται λοιπον !!!!

Εχεις απόλυτο δίκιο!!!!!Οι τιμές είναι στο θεό!!!!!Λες και το κάνουν επίτηδες για να μη ψωνίζουμε εμείς που δεν έχουμε...τι να πώ!!!!!!!

Οσο για το κομμωτηριο σού και το 38 είναι πολύ για τις εργασίες που περιέγραψες!Σε όσα κομμωτηρια έχω πάει λούσιμο-κούρεμα-χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) από 25-30 σε μακρυά μαλλια!!!!

Πήγα να πάρω ενα μανό και το χρώμα που άρεσε το ειχε στα erre due κοιτάω την τιμή 7 ευρώ:shock::shock::shock: φυσικά δεν το πήρα έτσι!

Με 7 ευρώ παίρνεις 1 κιλό κρέας, αν είναι δυνατον!!!!!

mama-chris καλή μου, ας μην ήταν τόσο Ελληνάρες οι επιχειρηματίες, να μην ψωνίζαμε απ το εξωτερικό... Είπα και σε αλλο θέμα... Παπούτσια Ελλάδα 39 ευρώ, τα ΙΔΙΑ παπούτσια Αγγλία 10 ευρώ ΚΑΙ σπίτι μου...

Για πες μου λοιπόν... Πόσα τσεπώνει ο Έλληνας? (υπόψιν ε... τιμή παπουτσιού 5 λίρες, τα υπόλοιπα είναι μεταφορικά που ΣΑΦΩΣ είναι περισσότερα για ιδιώτη παρά για επαγγελματία)

Και γιατί να τον λυπηθώ? Αυτός με λυπάται? Πλέον ψωνίζουμε τα απαραίτητα και σε αυτά τα απαραίτητα μας βάζουν κάτι καπέλα στις τιμές... σομπρέρο... Ε όχι, δεν σκέφτομαι τους επιχειρηματίες, ούτε τι θα απογίνουν τα καταστήματά τους... Πλέον επιδιώκω να ζήσω εγώ και η οικογένειά μου...

Και μεταξύ μας, αν μπορούσες να πας και εσύ Βουλγαρία, θα πήγαινες...

Συμφωνώ απολύτως. Τα παραδείγματα χιλιάδες! Μέχρι βιβλίο αγγλικών για την κόρη μου από το amazon πήραμε - φθηνότερο μας βγήκε απ'ό,τι το πουλάνε εδώ!

Διαφημίσεις

Εγω θα το ξαναπω. Μην τα ριχνετε στους καταστηματαρχες. Το μεριδιο ευθυνης ανηκει σε πολλους περισσοτερους. Στους ιδιοκτητες ακινητων που ζητανε τα μαλλιοκεφαλα τους για ενοικια, στους μισθους υπαλληλων, στην εφορια και στους προμηθευτες. Ειμαι φανατικη οπαδος των ιντερνετικων αγορων για τους λογους που προειπατε αλλα δεν μπορω παρα να στεναχωρηθω για οσα μας ξημερωνουν.

Το εχωξαναγραψει. Παλιοτερα που ειχα επιχειρηση, αγοραζα καποια προϊοντα απο τους προμηθευτες ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ απο amazon!!! Οσο κι'αν ακουγεται απιστευτο. Ποσο επρεπε να τα πουλησω;

Τα ενοίκια είναι τα μόνα ίσως "αγαθά" των οποίων η τιμή πέφτει. Τόσο σε σπίτια, όσο και σε καταστήματα. Πολλοί μάλιστα επαγγελματίες επιτυγχάνουν με δικαστική απόφαση τη μείωση του ενοικίου.

Οι μισθοί των υπαλλήλων επίσης πέφτουν, σαν επίδομα έχουν γίνει.

Εφορία δίνουμε όλοι!

Επομένως, δικαιολογία δεν υπάρχει! Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν έχουν πάρει απόφαση πως θα μειωθούν τα κέρδη τους, όπως μειώθηκαν όλων μας τα εισοδήματα. Προσπαθούν με αυξήσεις στις τιμές, ή μειώσεις στο κοστολόγιό τους, να ισορροπήσουν τη χασούρα. Αυτό όμως δεν βγάζει πουθενά!

Όσο για το άλλο που λες, ότι έβρισκες φθηνότερα στο amazon, γιατί δεν αγόραζες από εκεί?

Τα ενοίκια είναι τα μόνα ίσως "αγαθά" των οποίων η τιμή πέφτει. Τόσο σε σπίτια, όσο και σε καταστήματα. Πολλοί μάλιστα επαγγελματίες επιτυγχάνουν με δικαστική απόφαση τη μείωση του ενοικίου.

Οι μισθοί των υπαλλήλων επίσης πέφτουν, σαν επίδομα έχουν γίνει.

Εφορία δίνουμε όλοι!

Επομένως, δικαιολογία δεν υπάρχει! Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν έχουν πάρει απόφαση πως θα μειωθούν τα κέρδη τους, όπως μειώθηκαν όλων μας τα εισοδήματα. Προσπαθούν με αυξήσεις στις τιμές, ή μειώσεις στο κοστολόγιό τους, να ισορροπήσουν τη χασούρα. Αυτό όμως δεν βγάζει πουθενά!

Όσο για το άλλο που λες, ότι έβρισκες φθηνότερα στο amazon, γιατί δεν αγόραζες από εκεί?

Eνα ιντερνετικο μαγαζι εχει απειρως λιγοτερα εξοδα απο ενα φυσικο μαγαζι. Ειναι απλη λογικη. Δε θελει επεξηγησεις. Οσο κιάν εχουν πεσει οι τιμες σε οσα λες (που αυτο εγινε πολυ τελευταια)

Επισης για την περιοδο στην οποια αναφερομαι το αμαζον εστελνε μονο βιβλια και cd (αν καποιες απο σας ειχαν απο παλια μια ταση στις ιντερνετικες αγορες θα το θυμουνται).

Και καλα εγω. Ενας καταστηματαρχης 50 χρονων π.χ. θα αρχισει να ασχολειται με pc και ηλεκτρονικο εμποριο;

Μην ειμαστε απολυτοι. Αναμεσα στο ασπρο και στο μαυρο εχει απειρες αποχρωσεις του γκρι. Και η φραση "να κλεισουν ολοι τα μαγαζια τους" θα μας γυρισει μπουμερανγκ. Ειμαστε μια αλυσιδα οι περισσοτεροι Ελληνες. Αν πεσουν καποιοι θα κατρακυλησουμε κι'εμεις μαζι τους.

Πισω απο το λουκετο του κλειστου καταστηματος που βλεπουμε στον περιπατο μας, δεν υπαρχει μονο μια οικογενεια που δυστυχει. Υπαρχει ο υπαλληλος που δουλευε εκει, ο λογιστης που κρατουσε τα βιβλια, το συνεργειο καθαρισμου, οι προμηθευτες, ο βιοτεχνης που προωθουσε το εμπορευμα κλπ κλπ.

Με λιγα λογια, εσεις, εγω, ο θειος μας, ο φιλος μας κ.ο.κ.

Δυστυχώς έτσι είναι.Και φυσικά με στεναχωρεί να βλέπω να κλείνουν μαγαζιά.Μακάρι να μπορούσα να αγοράζω οτιδήποτε ήθελα στις τιμές που τα δίνουν.Επειδή όμως δεν μπορώ το ψάχνω λιγάκι κ φυσικά προτιμώ το φτηνότερο.Οσο κι αν θέλω να στηρίξω τις ελληνικές επιχειρήσεις,απλά δεν μπορώ,δεν θα μου φτανουν...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Eνα ιντερνετικο μαγαζι εχει απειρως λιγοτερα εξοδα απο ενα φυσικο μαγαζι. Ειναι απλη λογικη. Δε θελει επεξηγησεις. Οσο κιάν εχουν πεσει οι τιμες σε οσα λες (που αυτο εγινε πολυ τελευταια)

Δεν διαφωνεί κανείς σ'αυτό. Σκέψου όμως, όταν αγόρασα Ω3 συμπλήρωμα διατροφής από το φαρμακείο της γειτονιάς μου 70 ευρώ (!) και ακριβώς το ίδιο σκεύασμα το βρήκα μετά μέσω ιντερνετ 25 ευρώ (!!!) πόσο κέρδος βγάζει ο φαρμακοποιός!

Θα μπορούσε π.χ. να τα αγοράζει αυτός από το ιντερνετ, να τα πουλάει στο φαρμακείο του, να κερδίζει κι αυτός και να τα δίνει και φθηνότερα!

Ή, άλλο παράδειγμα, την κρέμα μου (γνωστή ακριβή μάρκα) την αγόραζα από ελλάδα 52 ευρώ. Τα τελευταία χρόνια την αγοράζω από το ebay γύρω στα 25. Μιλάμε για τεράστιες διαφορές...

Είπαμε οκ οι ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά κι εμείς έλληνες είμαστε, όμως κανείς δεν μας σκέφτεται εμάς.

Ενας καταστηματαρχης 50 χρονων π.χ. θα αρχισει να ασχολειται με pc και ηλεκτρονικο εμποριο;

Ναι, θα πρέπει ίσως να ασχοληθεί, για να μπορέσει να "κρατηθεί". Οπως τόσος κόσμος, που αναγκάζεται να κάνει το ίδιο...

Επειτα, κανείς δεν είπε να κλείσουν τα μαγαζιά τους, προς Θεού! Να χαμηλώσουν τα κέρδη τους λέμε, ώστε και εμείς να μπορούμε να αγοράσουμε και αυτοί να μπορέσουν να τα κρατήσουν ανοιχτά...

Διαφημίσεις

Η αλήθεια ίσως βρίσκεται κάπου στην μέση.

Για διάφορους λόγους, όχι και τόσο νόμιμους κατά την άποψη μου, οι τιμές στην Ελλάδα έχουν χτυπήσει ταβάνι τα τελευταία χρόνια.

Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν πολλοί 'έξυπνοι' έμποροι, που βάζουν καπέλο 3 και 4 φορές επάνω στην τιμή αγοράς.

Τις τιμές όμως κατά κύριο λόγο τις καθορίζουν οι εισαγωγείς/αντιπρόσωποι. Τιμές φιξ, χτυπημένες κυρίως, που περιορίζουν το εμπορικό κέρδος των καταστημάτων. Το ύψος των εξόδων ενός καταστήματος είναι ψηλό, όπως προείπατε, επομένως για να συντηρηθεί στην αγορά, ανεβάζει και εκείνο με την σειρά του την τιμή που πουλάει στον τελικό καταναλωτή. Αυτό λέγεται αισχροκέρδεια΄και τα μείον της τα έχουμε αισθανθεί στο πετσί μας χρόνια τώρα.

Οι φίλες των ονλάιν αγορών θα θυμούνται τα πέρα δώθε με το ΜΑΔΕΡΚΕΑΡ (ενώ έστελνε στην Ελλάδα, σε τιμές Αγγλίας οι οποίες κυμαίνονται στο μισό ή και στο 1/3 των αντίστοιχων ελληνικών καταστημάτων, 'ξαφνικά' σταμάτησε, προφανώς μετά από παρέμβαση στην μαμά εταιρεία του εν Ελλάδι αντιπροσώπου) ή με τα ΠΑΜΠΕΡΣ από το Άμαζον (παρόμοια περίπτωση).

Να το δώ και ανάποδα ? Πρέπει να πιστέψω ότι τα ευρωπαικά καταστήματα, ονλάιν ή συμβατικά, έχουν λιγότερα έξοδα από ότι τα ελληνικά ? Δυσπιστώ........

Δεν δίνω συγχωροχάρτι στον εμπορικό κόσμο, πιστεύω όμως ότι κατά κύριο λόγο το πρόβλημα ξεκίνησε από τους εισαγωγείς/αντιπροσώπους.

Δηλώνω φανατική των ιντερνετικών αγορών, λόγω ευκολίας και λόγω τεράστιας διαφοράς τιμών.

Μακάρι να ήμουν σε θέση να ψωνίζω από την ελληνική αγορά. Δυστυχώς όμως υπάρχει ένα παγιωμένο αρνητικό κλίμα εξαιρετικά υψηλών τιμών, το οποίο δεν δύναμαι να υποστηρίξω.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Μακάρι να ήμουν σε θέση να ψωνίζω από την ελληνική αγορά. Δυστυχώς όμως υπάρχει ένα παγιωμένο αρνητικό κλίμα εξαιρετικά υψηλών τιμών, το οποίο δεν δύναμαι να υποστηρίξω.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Ο έλληνας ΔΕΝ μπορεί πλέον να αντέξει αυτές τις τιμές. Δυστυχώς...

mama-chris καλή μου, ας μην ήταν τόσο Ελληνάρες οι επιχειρηματίες, να μην ψωνίζαμε απ το εξωτερικό... Είπα και σε αλλο θέμα... Παπούτσια Ελλάδα 39 ευρώ, τα ΙΔΙΑ παπούτσια Αγγλία 10 ευρώ ΚΑΙ σπίτι μου...

Για πες μου λοιπόν... Πόσα τσεπώνει ο Έλληνας? (υπόψιν ε... τιμή παπουτσιού 5 λίρες, τα υπόλοιπα είναι μεταφορικά που ΣΑΦΩΣ είναι περισσότερα για ιδιώτη παρά για επαγγελματία)

Και γιατί να τον λυπηθώ? Αυτός με λυπάται? Πλέον ψωνίζουμε τα απαραίτητα και σε αυτά τα απαραίτητα μας βάζουν κάτι καπέλα στις τιμές... σομπρέρο... Ε όχι, δεν σκέφτομαι τους επιχειρηματίες, ούτε τι θα απογίνουν τα καταστήματά τους... Πλέον επιδιώκω να ζήσω εγώ και η οικογένειά μου...

Και μεταξύ μας, αν μπορούσες να πας και εσύ Βουλγαρία, θα πήγαινες...

Γλυκια μου στην Θεσσαλονικη μενω και καθε μερα εχει λεοφορειο με 10? το ατομο να παει και να ερθει στην Βουλαγρια αυθημρον για ψωνια. Αν ηθελα να πηγαινα, θα πηγαινα!

συμφωνω με αυτα πυ λες για κερδοσκοποια και υψηλεσ τιμες, αλλα εγω θελω να πω πως δυστυχως ετσι δεν βοηθαμε καθολου τον τοπο μας.

και βεβαια δεν ειπα να βοηθησω την Ελλαδα και να χασω εγω λεφτα απο την τσεπη μου.

αλλα να σε πολλα πραματα απο Ελλαδα τα ψωνιζεσι και πιο φθηνα απο οτι Βουλαγρια. πχ τισ βρεφικεσ πανεσ εγω με προσφορα και κουπονι τις παιρνω 7-8? την μεγαλη συσκευασια. ε στην Βουλαρια κοστιζουνε 12? τα μεγαλα μεγεθη! ε γιατι ν απαω εκει και να μην περιμενω ποτε θα βγαλει το ελληνικο ΣΜ προσφορα και να εχω και τα κουπονακια μου καβαντζα??

Πηγε η φιλη μου στην Βουλγαρια να παρει επιπλα για παιδικο δωματιο, ενω εδω στην Ελλαδα και ειδικα Θεσσαλονικη που ειμαστε ξερω μαγαζι που τα εχει τα ιδια σε πιο φθηνες τιμες απο Βουλγαρια και ποιοτικα ανωτερα! Μηπως δεν το ψαχνουμε και μεισ αρκετα??

οσο για τα παπουτσια καλα εκανες και τα πηρες απο Αγγλια.

απλα ετσι δεν βοηθαμε τις επιχειρησεις καθολου και ολα ειναι αλυσιδα. αν η φιλη παει στην Βουλγαρια, τοτε θα κλεισει το μαγαζι με τα αθλητικα, θ αμεινει ανεργος ο υπαλληλος, θα χασει λεφτα ο ιδιοκτητης που επαιρνε το ενοικιο, κλπ κλπ. ολα μια αλυσιδα ειναι..........

Αρα αυτος που παει απο Βουλαγρια να ψωνισει, οταν θα μεινει ανεργος, θα πρεπει να γκρινιαξει ή οχι??

mama chris,

με αυτη τη λογικη τοτε θα επρεπε και ο καταστηματαρχης να εμπορευεται μονο ελληνικα προιοντα. Γιατι αν φερνει τα ξενα (πχ παμπερς εναντι μπειμπιλινο) δε στηριζει την ελληνικη οικονομια. Εχει λογικη αυτο? Δε ξερω...εμενα μου δε μου φαινεται λογικο. Ασε που...ακομα και με τα 10ευρω στη βουλγαρια, στηριζεις αλλα επαγγελματα. πχ το τουριστικο γραφειο που διοργανωνει τις εκδρομες, τον επαγγελματια οδηγο, το φαγαδικο που θα κανει σταση το λεωφορειο, τις εταιρειες ταχυμεταφορων και τα ελτα για τις ιντερνετικες αγορες, τις εταιρειες συσκευασιων κλπ κλπ.

Νομιζω οτι αν μπουμε σε αυτο το τρυπακι ακρη δε θα βγαλουμε.

Ξερετε τι πιστευω?

Δεν ειναι ακριβα τα προιοντα. Οι μισθοι ειναι χαμηλοι ! (καλα, παμε και για χειροτερα, αλλα λεμε τωρα....) Το καλαθι του ελληνικου νοικοκυριου(στο συνολο του) ειναι το ιδιο με ολων των αλλων ευρωπαικων, οι μισθοι δεν ειναι.....

Εχεις απόλυτο δίκιο!!!!!Οι τιμές είναι στο θεό!!!!!Λες και το κάνουν επίτηδες για να μη ψωνίζουμε εμείς που δεν έχουμε...τι να πώ!!!!!!!

Οσο για το κομμωτηριο σού και το 38 είναι πολύ για τις εργασίες που περιέγραψες!Σε όσα κομμωτηρια έχω πάει λούσιμο-κούρεμα-χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) από 25-30 σε μακρυά μαλλια!!!!

Πήγα να πάρω ενα μανό και το χρώμα που άρεσε το ειχε στα erre due κοιτάω την τιμή 7 ευρώ:shock::shock::shock: φυσικά δεν το πήρα έτσι!

Με 7 ευρώ παίρνεις 1 κιλό κρέας, αν είναι δυνατον!!!!!

και να ηταν μονο αυτο. Η sudocrem 250γρ στο τζαμπο κανει 9.99 - εγκεφαλικο !!!! Στο φαρμακειο 8,90 δευτερο εγκεφαλικο.Στο ηλεκτρονικο φαρμακειο την αγοραζω 6.05. Και τοσες αλλες διαφορες που καποτε δεν ψαχναμε !

Στα ΑΒ pampers baby dry οικονομική συσκευασία -4ευρώ.Το φυλλάδιο ισχύει μέχρι 9/11

Στα ΑΒ δεχονται κουπονια μαζι με προσφορα γνωριζει κανεις?

Κ ιδιατερα στη Θεσσαλονικη?

Στα ΑΒ δεχονται κουπονια μαζι με προσφορα γνωριζει κανεις?

Κ ιδιατερα στη Θεσσαλονικη?

δεν ξερω θεσσαλονικη παντως εγω που ειμαι επαρχια παντα!!!:-P

VCkup3.png W6T5p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...