Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Στα Carrefour απο σημερα μεχρι το Σαββατο.

30% για καθε 2 ιδιες baby dry pampers και 30% στα 2+1 μωρομαντηλα pampers.

οταν εχουν τετοιες προσφορες τα carrefour δεν μου παιρνουν τα κουπονια ρε κοριτσια!!!! λεν οτι δεν τα βλεπει το συστημα! σας εχει τυχει αυτο?:twisted::twisted::twisted:

VCkup3.png W6T5p3.png

οταν εχουν τετοιες προσφορες τα carrefour δεν μου παιρνουν τα κουπονια ρε κοριτσια!!!! λεν οτι δεν τα βλεπει το συστημα! σας εχει τυχει αυτο?:twisted::twisted::twisted:

Αυτη τη φορα το γραφει και στη διαφημιση οτι ισχυει μονο η μεγαλυτερη προσφορα.

Διαφημίσεις

δηλαδη??? τι εννοει?:-(

Kαλημέρα. Αν ένα προιον κάνει 15 ευρώ και έχουν προσφορά 30% πωλείται 10,50 ευρώ ( έκπτωση 4,5 ευρ'ω ). Αν εσύ έχεις ένα κουπόνι για το συγκεκριμένο προιον 5 ευρώ μπορεις να χρεισιμοποιήσεις αυτό αλλά θα αφαιρεθεί από την αρχική τιμή των 15 ευρώ. Ουσιαστικά δεν μπορεις να χρεισιμοποιήσεις και προσφορα και κουπόνι και στα carrefur και την προηγούμενη φορά που είχεπροσφορα τα libero το έλεγε στην διαφήμιση

Kαλημέρα. Αν ένα προιον κάνει 15 ευρώ και έχουν προσφορά 30% πωλείται 10,50 ευρώ ( έκπτωση 4,5 ευρ'ω ). Αν εσύ έχεις ένα κουπόνι για το συγκεκριμένο προιον 5 ευρώ μπορεις να χρεισιμοποιήσεις αυτό αλλά θα αφαιρεθεί από την αρχική τιμή των 15 ευρώ. Ουσιαστικά δεν μπορεις να χρεισιμοποιήσεις και προσφορα και κουπόνι και στα carrefur και την προηγούμενη φορά που είχεπροσφορα τα libero το έλεγε στην διαφήμιση

μαλισταααα καταλαβα! διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα στον ΑΒ παντα μα παντα μαζι με τις προσφορες δινω και τα κουπονια και ισχυουν κανονικοτατα. σωστα?

VCkup3.png W6T5p3.png

μαλισταααα καταλαβα! διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα στον ΑΒ παντα μα παντα μαζι με τις προσφορες δινω και τα κουπονια και ισχυουν κανονικοτατα. σωστα?

Τι να σου πω δεν ξέρω για τα ΑΒ γιατι εμένα προσωπικά δεν με βολεύουν και δεν ψωνίζω από εκεί.

μέχρι στιγμής ,σωστά.

Εξάλλου ο λόγος που ανέφερες είναι εκείνος για τον οποίο δεν πατάω πλέον στο συγκεκριμένο Σ/Μ. Αφού δεν δέχονται τα κουπόνια θα πάω σε εκείνον που τα δέχεται.

Διαφημίσεις

μέχρι στιγμής ,σωστά.

Εξάλλου ο λόγος που ανέφερες είναι εκείνος για τον οποίο δεν πατάω πλέον στο συγκεκριμένο Σ/Μ. Αφού δεν δέχονται τα κουπόνια θα πάω σε εκείνον που τα δέχεται.

επισης!!!! μα τι βλακεια παναγια μου! αφου τα παιρνουν ουτως η αλλως τι τους κοφτει???:evil:

VCkup3.png W6T5p3.png

Στα Carrefour απο σημερα μεχρι το Σαββατο.

30% για καθε 2 ιδιες baby dry pampers και 30% στα 2+1 μωρομαντηλα pampers.

Μήπως πρόσεξε κάποια κοπέλα πόσο έχουν με την έκπτωση τα μωρομάντηλα;

Μηπως πηγε καμμια κοπελα καρφουρ να μας πει αν τελικα δεχονται κ κουπονια κ προσφορα συνδιαστικα; Αλλιως να μην ξεκινησω να παω αυριο ειμαι κ στο μηνα μου να γεννησω. Αλλιως να περιμενω να παω σε αλλο σουπερ.Παντως το κουπονι που εχω γραφει πανω οτι συνδιαζεται με οποιαδηποτε αλλη προσφορα εκτος απο κουπονι.

τα καρφουρ ειναι αναλογα με τις λόξες τους!!!!!!!!

αλλες φορες τα παιρνουνε αλλες φορες οχι.

μου χει τυχει το ενα ταμειο να τα δεχεται και το αλλο οχι.

αλλη μια φορα μου ετυχε στο ιδιο καταστημα την Δευτερα να τα παιρνουνε τα κουπονια ενω ειχε προσφρορα και την Τριτη να μην τα παιρνουνε ενω ξαναειχε προσφορα. κουφο??

τωρα βεβαια μπορει να πρεπει να το γραψω αλλου αλλα μιας και εχει να κανει με την τιμη θα το πω. εγω που ειμαι βορεια ελλαδα και η βουλγαρια ειναι κοντα συνηθιζουμε να πηγαινουμε για ψωνια.λοιπον βρηκα τα pampers τα κανονικα οχι "μουφες" την οικονομικη συσκευασια 9.90!!! πηρα 5 πακετα για αρχη και βλεπουμε. και στην κορη μου παιρναμε συχνα απο εκει.:shock:

VCkup3.png W6T5p3.png

τωρα βεβαια μπορει να πρεπει να το γραψω αλλου αλλα μιας και εχει να κανει με την τιμη θα το πω. εγω που ειμαι βορεια ελλαδα και η βουλγαρια ειναι κοντα συνηθιζουμε να πηγαινουμε για ψωνια.λοιπον βρηκα τα pampers τα κανονικα οχι "μουφες" την οικονομικη συσκευασια 9.90!!! πηρα 5 πακετα για αρχη και βλεπουμε. και στην κορη μου παιρναμε συχνα απο εκει.:shock:

Απο ποια πολη και απο ποιο κααστημα τα πηρες;

ναι και μενα μια φιλη μου παει συνεχεια βουλγαρια και ψωνιζει παμπερσ και διαφορα απο κει.

αλλα αν κλεισει το καταστημα στο οποιο δουλευει και μεινει ανεργη ας μην γκρινιαξει διοτι ετσι ενισχυουμε την ανεργια και την ισοπεδωση της οικονομιασ μασ.

mama-chris καλή μου, ας μην ήταν τόσο Ελληνάρες οι επιχειρηματίες, να μην ψωνίζαμε απ το εξωτερικό... Είπα και σε αλλο θέμα... Παπούτσια Ελλάδα 39 ευρώ, τα ΙΔΙΑ παπούτσια Αγγλία 10 ευρώ ΚΑΙ σπίτι μου...

Για πες μου λοιπόν... Πόσα τσεπώνει ο Έλληνας? (υπόψιν ε... τιμή παπουτσιού 5 λίρες, τα υπόλοιπα είναι μεταφορικά που ΣΑΦΩΣ είναι περισσότερα για ιδιώτη παρά για επαγγελματία)

Και γιατί να τον λυπηθώ? Αυτός με λυπάται? Πλέον ψωνίζουμε τα απαραίτητα και σε αυτά τα απαραίτητα μας βάζουν κάτι καπέλα στις τιμές... σομπρέρο... Ε όχι, δεν σκέφτομαι τους επιχειρηματίες, ούτε τι θα απογίνουν τα καταστήματά τους... Πλέον επιδιώκω να ζήσω εγώ και η οικογένειά μου...

Και μεταξύ μας, αν μπορούσες να πας και εσύ Βουλγαρία, θα πήγαινες...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Θα συμφωνήσω κι εγώ.και οχι μόνο για παιδικά.Ρολοι τοιχου σε κατάστημα εδω 110ευρώ.Στο ιντερνετ(ιδια μαρκα φυσικά ολοιδιο)35ε με τα μεταφορικά!Ε δεν μου περισσεύουν και για πεταμα!Και ήρθε και στην πόρτα μου πακετάκι;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Απο ποια πολη και απο ποιο κααστημα τα πηρες;

οχι φυσικα στο Σαντανσκι γιατι στις πολεις που ειναι μπροστα ειναι οι τιμες ιδιες με εδω μην πω και πιο τσουχτερες! απο τη φιλιππουπολη τις παιρνω που ειναι πιο μεσα.

ναι και μενα μια φιλη μου παει συνεχεια βουλγαρια και ψωνιζει παμπερσ και διαφορα απο κει.

αλλα αν κλεισει το καταστημα στο οποιο δουλευει και μεινει ανεργη ας μην γκρινιαξει διοτι ετσι ενισχυουμε την ανεργια και την ισοπεδωση της οικονομιασ μασ.

ας το σκεφτοταν η κυβερνηση νωριτερα αυτο!!! εδω που μας εφτασαν δεν υπαρχει δυστυχως αλλη λυση. οταν θα παιρνουμε και εμεις 300 ευρω το μηνα σαν τους βουλγαρους θα τις κατεβασουν τις τιμες! ας το σκεφτουν οι εταιριες αυτο....εγω απλα δεν "βγαινω"!:?

VCkup3.png W6T5p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...