Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

λοιπον κοριτσια..εγω δουλευω στο καρφουρ στο μαρουσι..μεχρι τωρα παιρναμε και κουπονια οταν υπηρχαν εκπτωσεις..απο σημερα μας ειπαν οτι θα περναει μονο η εκπτωση και οχι κουπονι

εγω πηγα σημερα και μου δεχτηκαν τα κουπονια χωρις δευτερη συζητηση .αφου πρωτα ειχα επικοινωνησει με τα κεντρικα και μου ζητησαν συγνωμη που πηγα και δεν εξυπηρετηθηκα.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κικιρικου.... (ελάλησα)

Ό,τι θέλουν κάνουν, ό,τι θέλουν λένε κι εμείς ανάλογα σε ποιον θα πέσουμε και τι κέφια θα έχει.

Αυτό το σίριαλ με τις πάνες έχει καταντήσει σαν το μνημόνιο. "Σας τα παίρνουμε από όλες τις μεριές και δεν έχετε επιλογή θα μας τα δώσετε!"

Άλλος πάει πρωί, τα δέχονται, άλλος μεσημέρι δεν, άλλος βράδυ αλλού δέχονται τα μισά...

Είναι ένα Σ/Μ από το οποίο ψώνιζα συχνά. Από τότε που έγινα μάνα αναθεώρησα. Δεν ξέρω ποιος φταίει(σίγουρα όχι οι υπάλληλοι στους οποίους διαμαρτυρόμαστε και μπορεί να φωνάξουμε), μη να φταίει ο γενικός διευθυντής? από τα κεντρικά που δεν ενημερώνουν σωστά τα καταστήματα?(αυτό το λέω γιατί αναφέρθηκε πως πρώτα επικοινώνησε η ίδια η πελάτισα με τα κεντρικά και μετά εξυπηρετήθηκε από το κατάστημα)

Δεν το αντέχουν πάντως άλλο τα νεύρα μου το να ξεκινήσω να πάω και να μην ξέρω τι θα μου πουν. Γι αυτό αποφασίζω να διαθέσω τα όμορφα λεφτάκια μου, που με τόσο κόπο βγάζω, ΑΛΛΟΥ!

Όπου δεν μου αλλάζουν τα δεδομένα ανάλογα με το πώς φυσάει ο άνεμος!

Συμφωνω απολυτως...ειδικα οσον αφορα τα carrefour...και συγνωμη αλλα εγω εχω παραπονα και απο τις υπαλληλους...οσες φορες πηγα να ψωνισω απο εκει και τους εδινα το κουπονι με κοιταγανε σαν το φτωχο συγγενη και καθοντουσαν και το κοιταγανε 2 λεπτα το κουπονι λες και παω να τους φαω λεφτα!!!!!

Τι να πω!!! Παντως εγω το εκοψα το carrefour και ας ειναι διπλα στο σπιτι μου και ας εχει προσφορες στις babylino που φοραει η μπεμπα...μονο Σκλαβενιτη παω. Εξαλλου οταν ο Σκλαβενιτης εχει -3,50ευρω τη μεγαλη συσκευασια μου ερχεται το ιδιο με το -35% του carrefour γιατι αρχικη τιμη τις εχει 15,40 και οχι 17 και...-4 ευρω το κουπονι οριστε η συσκευασια στα 7,40 και χωρις μουρμουρες και η ταμιας τα περναει αμεσως τα κουπονια! Οποτε παω και στοκαρω για κανα 3μηνο και τελειωνει η υποθεση...;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

...Εξαλλου οταν ο Σκλαβενιτης εχει -3,50ευρω τη μεγαλη συσκευασια μου ερχεται το ιδιο με το -35% του carrefour γιατι αρχικη τιμη τις εχει 15,40 και οχι 17 και.....

Βρε κοριτσια θα τρελαθω! Το μονο καρφουρ στην Ελλαδα που εχει τις babylino 15,28 ειναι αυτο της Καβαλας;;; :shock::shock::shock:

Ειναι δυνατον;

Σχετικα με τα κουπονια εχω ενα θεμα γενικα. Ειδικα λιγο παλιοτερα παντα με κοιταζαν σαν τον φτωχο συγγενη σε ΟΛΑ τα σουπερ-μαρκετ.

Εκανα λογαριασμο 200 ευρω και εδινα κουπονια για τις πανες και ενιωθα φτωχαδακι απο το βλεμμα τους! Τωρα ομως που εσφιξαν τα λουρια για ολους το εχουν συνηθισει. :(

Μηπως στην Καβαλα εχει πιο μειωμενο συντελεστη ΦΠΑ???

Παντως για του λογου το αληθες http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline1/Search.aspx?page=1&search_query=babylino

Οσο αυτο που λες για τα κουπονια εγω πλεον εχω εξελιχθει σε μεγαλη κουπονομαζοχτρα...fairy, ariel, everyday, viakal, χλωρινες μονο με κουπονια!!! Δεν γινεται αλλιως!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Μηπως στην Καβαλα εχει πιο μειωμενο συντελεστη ΦΠΑ???

Παντως για του λογου το αληθες http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline1/Search.aspx?page=1&search_query=babylino

Οσο αυτο που λες για τα κουπονια εγω πλεον εχω εξελιχθει σε μεγαλη κουπονομαζοχτρα...fairy, ariel, everyday, viakal, χλωρινες μονο με κουπονια!!! Δεν γινεται αλλιως!!!!

Τι να σου πω; Μπορει.

Παντως πηρα τηλ. και μια φιλη μου στη Δραμα και εκει τις εχουν 15 και κατι ψιλα. Ισως εχει πιο μικρο συντελεστη οπως λες.

(το "κουπονομαζοτρα" εγραψε!!! :lol::lol::lol: )

Κι'εγω στοκαρω τα παντα πλεον μονο σε προσφορες και συνδιασμο με κουπονια. Κι'ας με κοιτανε "καπως".

καλημερα..εγω να δειτε τι κουπομαζωχτρα ειμαι..πηρα χτες απο αβ το pantene απο 4,55 ευρω 1.18 και το Lenor το μεγαλο απο 5 ευρω το πηρα 2,80.χιχιχιχιχι..δινω γροθια στη ακριβεια..και σημερα θα παρω fairy 900ml 0,16 λεπτα απο μασουτη...

Στα carrefour στην Πυλαία Θεσσαλονίκης έχουν τα babylino 16,95 (χθες αγόρασα). Το 17,30 πιθανόν είναι η Online τιμή τους (?)

Μπα...και στο καταστημα 17,30 εχει...μηπως καποια καταστηματα στην επαρχια ειναι franchise (αρα ρυθμιζουν αυτα τις τιμες)? Who knows????:rolleyes:

Elachl ευγε παιδι μου!!!! Κι εγω ειχα παρει fairy απο Βεροπουλο 1,5λτ 1 ευρω...οχι σαν το δικο σου αλλα καλο ηταν και αυτο!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλημέρα.! Τελικά χθες ο Σκλαβενίτης είχε όντως προσφορά στα babylino -3,50 ευρώ τις μεγάλες και -1,00 τις μικρές. Με κουπόνια που παίρνουν μαζί φτάνει η οικονομική συσκευασία στα 7,80. Φαντάζομαι θα το έχει για κάποιες μέρες ακόμα αλλά δεν ξέρω για πόσο.

Επίσης είχε προσφορά στα μωρομάντηλα septona aloe vera 64τεμ. τα 3 πακέτα 3,84....

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Διαφημίσεις

Καλημέρα.! Τελικά χθες ο Σκλαβενίτης είχε όντως προσφορά στα babylino -3,50 ευρώ τις μεγάλες και -1,00 τις μικρές. Με κουπόνια που παίρνουν μαζί φτάνει η οικονομική συσκευασία στα 7,80. Φαντάζομαι θα το έχει για κάποιες μέρες ακόμα αλλά δεν ξέρω για πόσο.

Επίσης είχε προσφορά στα μωρομάντηλα septona aloe vera 64τεμ. τα 3 πακέτα 3,84....

Αυτα τα μωρομαντηλα παιρνω κι εγω κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη σε σχεση με τα παμπερς που ηταν πολυ υγρα. Τη μια βδομαδα στο καρφουρ τα επαιρνα 4,78 αν θυμαμαι καλα κ μετα απο 15 μερες τα πηγε 4,54 κ εκνευριστηκα με τη διαφορα. Τουλαχιστον ειναι πιο οικονομικα απο ολα τα αλλα κ πριν μερικες μερες τα ειχαν 2+2 δωρο αντι 2+1

Αυτα τα μωρομαντηλα παιρνω κι εγω κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη σε σχεση με τα παμπερς που ηταν πολυ υγρα. Τη μια βδομαδα στο καρφουρ τα επαιρνα 4,78 αν θυμαμαι καλα κ μετα απο 15 μερες τα πηγε 4,54 κ εκνευριστηκα με τη διαφορα. Τουλαχιστον ειναι πιο οικονομικα απο ολα τα αλλα κ πριν μερικες μερες τα ειχαν 2+2 δωρο αντι 2+1

Καλά δεν ήταν ανάγκη να εκνευριστείς. Ας τους έδινες 24 λεπτά παραπάνω, δεν νομίζω να είχαν αντίρρηση:lol::lol:

Καλά δεν ήταν ανάγκη να εκνευριστείς. Ας τους έδινες 24 λεπτά παραπάνω, δεν νομίζω να είχαν αντίρρηση:lol::lol:

5,54 ηθελα να γραψω οχι 4,54 ! 0,76 λεπτα παραπανω για τα μωρομαντηλα θεωρω οτι ειναι μεγαλη αυξηση μεσα σε 15 μερες

από τα κεντρικά που δεν ενημερώνουν σωστά τα καταστήματα?(αυτό το λέω γιατί αναφέρθηκε πως πρώτα επικοινώνησε η ίδια η πελάτισα με τα κεντρικά και μετά εξυπηρετήθηκε από το κατάστημα)

αυτη η πελατισσα ειμαι εγω ............:mrgreen:

και δεν νιωθω καθολου ασχημα.ειμαι μια πελατισσα πανων σε προσφορα και μονο.και δεν θα επικοινωνουσα σε καμια αλλη περιπτωση.απο την στιγμη ομως που σε καποια δεχονται και σε καποια οχι πηρα για να μου εξηγησουν σε τι διαφερουν τα αλλα καταστηματα.

εγω ψωνιζω μονο απο σκλαβενιτη και αν τυχει μια στο τοσο απο βασιλοπουλο.

ο σκλαβενιτης ειναι κορυφαιος σε ολα και κυριως οταν μου ειπε ενας γνωστος μου που δουλευει σε σκλαβενιτη για το αψογο εργασιακο περιβαλλον.ελληναρες.........

πλακα πλακα tsioubal εισαι ηλιουπολητσσα ε? πατε στις κουνιες της κεντρικης πλατειας? να γνωριστουμε αν θελεις...... εμεις παμε συχνα

eQMGp2.png

αυτη η πελατισσα ειμαι εγω ............:mrgreen:

και δεν νιωθω καθολου ασχημα.ειμαι μια πελατισσα πανων σε προσφορα και μονο.και δεν θα επικοινωνουσα σε καμια αλλη περιπτωση.απο την στιγμη ομως που σε καποια δεχονται και σε καποια οχι πηρα για να μου εξηγησουν σε τι διαφερουν τα αλλα καταστηματα.

εγω ψωνιζω μονο απο σκλαβενιτη και αν τυχει μια στο τοσο απο βασιλοπουλο.

ο σκλαβενιτης ειναι κορυφαιος σε ολα και κυριως οταν μου ειπε ενας γνωστος μου που δουλευει σε σκλαβενιτη για το αψογο εργασιακο περιβαλλον.ελληναρες.........

πλακα πλακα tsioubal εισαι ηλιουπολητσσα ε? πατε στις κουνιες της κεντρικης πλατειας? να γνωριστουμε αν θελεις...... εμεις παμε συχνα

Θα ερθω να συμφωνησω απολυτα μαζι σου για το σκλαβενιτη κ το εργασιακο.Και οχι μονο αυτο αλλα οταν πριν ενα χρονο το ατλαντικ βαρεσαι κανονι κ εστειλε στην ανεργια τοσους ανθρωπους χωρις αποζημιωση ο σκλαβενιτης ανελαβε να πληρωσει χωρις κανενα οφελος κ συμφερον ολο το ποσο του δωρου χριστουγεννων για καθε ανεργο.Για να μπορεσουν κι αυτοι οι απολυνενοι να ζησουν αξιοπρεπως τις μερες των χριστουγεννων.Αυτα ομως δε βγαινων προς τα εξω ουτε τα αναφερουν στις ειδησεις.

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μολις επεσε στα χερια μου το φυλλαδιο προσφορων των ΑΒ που ισχυει απο 13/10 εως 26/10 και εχει ολες τις πανες Libero και τις up&go μικρες και μεγαλες συσκευασιες με -35% με 2 ή περισσοτερα πακετα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλημερα!

Μολις επεσε στα χερια μου το φυλλαδιο προσφορων των ΑΒ που ισχυει απο 13/10 εως 26/10 και εχει ολες τις πανες Libero και τις up&go μικρες και μεγαλες συσκευασιες με -35% με 2 ή περισσοτερα πακετα...

εδω στο φυλλαδιο τοουΑΒ http://www.ab.gr/2_products/plus-magazine/times/index.html δεν αναφερει καθολου για λιμπερο. σε ποια σελιδα το ειδες??

στον ΑΒ μονο για σημερα ισχυε αυτη η προσφορα?? τι αρχικη ειχε θυμασαι??

Δεν ξέρω μέχρι πότε ισχύει,μια ταμπελίτσα είχαν...

και δεν πρόσεξα και τιμούλα γιατί έχω στοκάρει κ δεν αγόρασα;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

εδω στο φυλλαδιο τοουΑΒ http://www.ab.gr/2_products/plus-magazine/times/index.html δεν αναφερει καθολου για λιμπερο. σε ποια σελιδα το ειδες??

εεεεεεεεεεεε χμμμμμμμμμμμ γκουχ γκουχ.... στην πρωτη σελιδα ειναι. κατω δεξια :lol::lol::lol::lol:

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Σκλαβενίτης babylino -3,5? οικονομικές και -1,5? μικρες. Και φυσικά χωρίς συζήτηση κουπόνια και με αρχική 15,3? η οικονομική.

Το καρφουρ τελικα τις οικονομικες babylino τις ειχε σημερα που κοιτουσα 17,30.

2 ευρω ακριβοτερες απο σκλαβενιτη.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...