Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Δυστυχως η Αθηνα εχει ενα σημαντικο μειονεκτημα στα ψωνια. Το να πας να ψωνισεις ειναι διαδικασια που σου τρωει παρα πολυ χρονο οποτε ειναι δυσκολο να σπασεις τα ψωνια σου. Στην επαρχια ειναι ολα πιο ευκολα και πολυ πιο κοντα. Στην επιστροφη απο τη δουλεια μου και σε αποσταση ουτε ενος χιλιομετρου μεταξυ τους εχει lidl, carrefour και Μασουτη Cash& carry οποτε ψωνιζω μονο οτι με συμφερει απο οπου με συμφερει. Στην Αθηνα για να παω στο Carrefour, θα συχτηρισω την ωρα και τη στιγμη που πηρα το αυτοκινητο και δε θα ξαναβρισκω θεση για να παρκαρω, θα κολλησω στη Βουλιαγμενης για απροσδιοριστο χρονικο διαστημα και αφου φαω ενα απογευμα θα γυρισω σπιτι κουρελι να διαολοστελνω οποιον βρω. :roll:

Αυτο δε μου λειπει καθολου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα..εμας εδω στη μυτιληνη αβ μασουτης και βεροπουλος ειναι σε αποσταση 200 μετρα....ευτυχως...μονο το Lidl ειναι εκτος πολεως αλλα παω αναγκαστικα 1-2 φορες τη βδομαδα..

Tην έκπτωση 35% επί της αρχικής τιμής (αυτής που έχει στο ράφι) ή επί της τιμής μείον του κουπονιού(δηλ -35% στα 13=-4.55)?

Αν ήταν σωστοί θα πρέπει να έχεις πληρώσει για μία μεγάλη συσκευασία:

17-35%=11.05 - 4(κουπόνι)=7,05.

Τόσα πλήρωσες για κάθε οικονομική συσκευασία αρχικής αξίας 17?

Ή μήπως πλήρωσες γύρω στα 9,5 ανά συσκευασία? (σε αυτήν την περίπτωση σου έφαγαν πολύ έντεχνα 2,5/συσκευασία)

Αν πληρωνα 9,5 ανα συσκευασια θα εδινα περιπου 23 ευρω, οχι 17

35% στην αρχικη τιμη

7,05 X 2 (μεγαλα babylino)= 14,10 + περιπου 3 Χ 1(μικρο)= 17,10 συνολο

Στην αποδειξη που υπολογιζουν την εκπτωση 35% ειναι επι της αρχικης τιμης, και την επιστρεφουν στο ταμείο

καλημερα μανουλες.μολις ειδα στο site του ΑΒ Βασιλοπουλου την προσφορα φυλλαδιου

που ειναι μεχρι 12/10 pampers active fit και easy up-25%.

ολες στο ψαξιμο για ενα πιο

φθηνο pampers... :) : )

δειτε το εδω

http://www.ab.gr/2_products/plus-magazine/times/index.html

ΜΠΕΤΤΥ

Αν πληρωνα 9,5 ανα συσκευασια θα εδινα περιπου 23 ευρω, οχι 17

35% στην αρχικη τιμη

7,05 X 2 (μεγαλα babylino)= 14,10 + περιπου 3 Χ 1(μικρο)= 17,10 συνολο

Στην αποδειξη που υπολογιζουν την εκπτωση 35% ειναι επι της αρχικης τιμης, και την επιστρεφουν στο ταμείο

Οι μοναδικοί έντιμοι, εν γνώση τους ελπίζω,δεν μπορούσα να υπολογίσω τι πλήρωσες καθώς δεν πήρες 3 ίσης αξίας αντικείμενα να κάνω μια απλή διαίρεση.

Οι υπόλοιποι που δεν το κάνουν και τρώνε λεφτά...στο χέρι μας είναι να κάνουμε τις σωστές επιλογές, εξάλλου από την τσέπη μας βγαίνουν τα χρήματα αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα,

έκπτωση 25% σε Pampers Active fit kai Easy up στο ΑΒασιλόπουλο και στα Proderm απορρυπαντικά, μαλακτικό ρούχων και αφρόλουτρα. Επίσης έχει επιπλέον και μια συνδιαστική προσφορά, με ένα Pampers και ένα άλλο προιον, από κάποια συγκεκριμένα που προτείνει παίρνεις επιπλέον 150 πόντους για όσους έχουν την κάρτα ΑΒ.Δείτε το φυλλάδιο που έχουν στα ταμεία. Αξίζει!

στο καρφουρ στο μαρουσι (avenue) που πηγαινω μονες τους μου το λενε οι ταμιες. μου αφαιρουν το κουπονι στο ταμειο και παω υποδοχη και παιρνω την εκπτωση σε χρηματα.

Στο ιδιο καρφουρ πηγαινω κι εγω ποτε καμμια ταμιας δεν μου εχει πει να παω τα κουπονια στην υποδοχη για εξαργυρωση.Θα το κανω την επομενη φορα να δω τι ψαρια θα πιασω.Ωστοσο το τα παμπερς δεν βαζουν κ καμμια φοβερη προσφορα.Ολο 20%.Μου φαινεται θα τα κοψω εντελως. Παντως κ τα simply dry που κατα καιρους εχω παρει μια χαρα ειναι κ οικονομικα αλλα εκει δεν παιζει κουπονι η προσφορα

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι αλλο; Εγω παιρνω planet baby .για τα ρουχα του παιδιου αλλα δεν καθαριζει κ καλα.Χρησιμοποιει καμμια αλλη κοπελα persil baby η ariel baby να μου πει εντυπωσεις; Επιπλεον εμεις χρησιμοποιουσαμε για τα δικα μας ρουχα skip αλλα μου φαινεται οτι τα εβγαζε πολυ σκληρα κ αγρια.Τελευταια πηρα dixan με αιθερια ελαια κ χθες που επλυνα για πρωτη φορα ειχαν διαφορετικη υφη τα ρουχα πιο ******.Το αριελ που πολυδιαφημιζουν δεν το εχω παρει ποτε.Τελικα ειναι τοσο καλο;

Aν καποιος δοκιμασει τις νεες πανες του καρφουρ που διαφημιζουν αυτες τις μερες ας μας ενημερωσει. 20 ευρω (19 και κατι για την ακριβεια)τα 100 κομματια...εγω ειδικα που ειμαστε απο οτι δειχνει στα τελειωματα σιγα σιγα δε θα με χαλαγε να τις παρω, ο ποπος μας εχει αντεξει τα παντα δεν ειναι τοσο ευαισθητος πια!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Να ρωτησω κατι αλλο; Εγω παιρνω planet baby .για τα ρουχα του παιδιου αλλα δεν καθαριζει κ καλα.Χρησιμοποιει καμμια αλλη κοπελα persil baby η ariel baby να μου πει εντυπωσεις; Επιπλεον εμεις χρησιμοποιουσαμε για τα δικα μας ρουχα skip αλλα μου φαινεται οτι τα εβγαζε πολυ σκληρα κ αγρια.Τελευταια πηρα dixan με αιθερια ελαια κ χθες που επλυνα για πρωτη φορα ειχαν διαφορετικη υφη τα ρουχα πιο ******.Το αριελ που πολυδιαφημιζουν δεν το εχω παρει ποτε.Τελικα ειναι τοσο καλο;

Oυτε εγω ειμαι ευχαριστημενη με το planet. Δεν καθαριζει καλά. :(

Η παιδιατρος μας ειπε να βαζουμε οποιοδηποτε απορρυπαντικο αλλα να παταμε το κουμπι που κανει επιπλεον ξεβγαλματα και να μη βαζουμε μαλακτικο.

Βεβαια εχω το πλεονεκτημα οτι μπαινουν στο στεγνωτηριο και ετσι βγαινουν πολυ απαλά χωρις να χρειαζονται μαλακτικο.

Απο απορρυπαντικα χρησιμοποιω μονο Αριελ. Προσωπικα βρισκω τα υπολοιπα ανεπαρκη. Τωρα τι να πω; Γνωμες ειν'αυτες.

Της Νεας ιωνιας, χωρις να δημιουργησουν κανενα απολυτως προβλημα.

Περασαν κανονικα τα κουπονια απο την ταμειακη και την εκπτωση 35% μου την επεστρεψαν στην υποδοχη

Στα carrefour στον αγ. Στεφανο με ηδη 35% εκπτωση στις babylino η μηχανη δεχτηκε το κουπονι που ειχαμε -2Ε για τη μικρη συσκευασια αλλα για τις μεγαλες(-4) οχι,πως γινεται αυτο? Κ πηγα στην υποδοχη κ αυτη μου φανηκε ασχετη ειπε την καραμελα οτι δεν γινεται να κανουν 2 φορες εκπτωση..

KtMtp3.png

αν πάνω στο κουπόνι γράφει "δεν συνδιάζεται με άλλη έκπτωση" τότε δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτούν, αλλιώς ΠΡΕΠΕΙ να το δεχτούν γιατί πολύ απλά δεν τα βάζουν αυτοί από την τσέπη τους........

Διαφημίσεις

παλια ετσελναν συχνα μεχρι νομιζω 18 μηνων. το τελευταιο 8-10μηνο τα κοψανε τελειως. σε μενα τουλαχιστον που στη πρωτη κορη μου στελναν φουλ στη 2η μεχρι 12 μηνων μονο. ειπαν πως σταματησαν γενικα να στελνουν αλλα βλεπω πως καποιες κοπελες εχουν και σκεφτομαι απο που τα βρηκαν!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

κοριτσια εγω πηρα τις carrfour και τις φοραμε μια χαρα και ας ειμαστε και σχετικα μικρουλια ακομα! εχω μια φιλη μαλιστα που στον γιο της απο 4 μηνων και μετα μεχρι τωρα που ειναι 2μιση του φοραει αυτες και δεν τις αλλαζει ποτε.οποτε της αναφερω καμια προσφορα σε αλλες πανες μου λεει΄.. εγω μονο carrfour! οταν μαλιστα ρωτησα εναν υπαλληλο μου ειπε λιγακι συνομοτικα οτι τις φτιαχνει η pampers. τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. παντως ειναι σουπερ λεπτες και απορροφητικες!

VCkup3.png W6T5p3.png

Στο ιδιο καρφουρ πηγαινω κι εγω ποτε καμμια ταμιας δεν μου εχει πει να παω τα κουπονια στην υποδοχη για εξαργυρωση.Θα το κανω την επομενη φορα να δω τι ψαρια θα πιασω.Ωστοσο το τα παμπερς δεν βαζουν κ καμμια φοβερη προσφορα.Ολο 20%.Μου φαινεται θα τα κοψω εντελως. Παντως κ τα simply dry που κατα καιρους εχω παρει μια χαρα ειναι κ οικονομικα αλλα εκει δεν παιζει κουπονι η προσφορα

λοιπον κοριτσια..εγω δουλευω στο καρφουρ στο μαρουσι..μεχρι τωρα παιρναμε και κουπονια οταν υπηρχαν εκπτωσεις..απο σημερα μας ειπαν οτι θα περναει μονο η εκπτωση και οχι κουπονι

λοιπον κοριτσια..εγω δουλευω στο καρφουρ στο μαρουσι..μεχρι τωρα παιρναμε και κουπονια οταν υπηρχαν εκπτωσεις..απο σημερα μας ειπαν οτι θα περναει μονο η εκπτωση και οχι κουπονι

αχααααααααα, εδω στην Ελλάδα αντι να βοηθανε τον καταναλωτη τον ξεζουμιζουνε!!! ΦΡΙΚΗ........... ΕΛΕΟΣ........... ευτυχως ο Μασουτης εδω τα παρνει ολα τα κουπονια. εγω πλεον μονο απο κει θα ψωνιζω.

οχι ..κουπονια παιρνουμε, απλα οχι οταν το προιον εχει εκπτωση..εχουμε και ταμπελα που γραφει οτι οι προσφορες δεν μπορουν να συνδιαστουν με αλλες προσφορες η κουπονια

Το skip είναι πολύ σκληρό και κάνει κακό και στα πλυντήρια. Ο τεχνικός μας είχε πει στο προηγούμενο της πεθεράς μου που χάλασε ότι ήταν εξαιτίας του Skip. Προσωπικά προτιμώ πάντα το αρειλ. Έχω δοκιμάσει και κάποια άλλα πχ neomat, ή του lidl, κυρίως λόγω τιμής αλλά δεν καθαρίζουν τόσο καλά όσο το αριελ. Έτσι προσπαθώ να το παίρνω το αριελ όταν υπάρχει καποια προσφορά.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Aν καποιος δοκιμασει τις νεες πανες του καρφουρ που διαφημιζουν αυτες τις μερες ας μας ενημερωσει. 20 ευρω (19 και κατι για την ακριβεια)τα 100 κομματια...εγω ειδικα που ειμαστε απο οτι δειχνει στα τελειωματα σιγα σιγα δε θα με χαλαγε να τις παρω, ο ποπος μας εχει αντεξει τα παντα δεν ειναι τοσο ευαισθητος πια!!!!

καλησπερα!!

εγω τις χρησιμοποιησα την προηγουμενη εβδομαδα πρωτη φορα.

μια χαρα μου φανηκαν.βεβαια δοκιμασα το μικρο πακετο του carrefour.31 πανες 6.5ευρω.δεν μας δημιουρησε κανενα προβλημα απλα την νυχτα ειχε βραχει λιγο το φορμακι του απο τα πλαινα .δεν ειναι τοσο απορροφητικες οπως οι μπειμπιλινο.οποτε ειπα να χρησιμοποιω αυτες ολη μερα και στον υπνο του θα του βαζω babylino.θελω να πιστευω οτι θα ειναι τα τελευταια πακετα babylino που αγοραζω.ελπιζω σε δυο μηνες να καταφερουμε να τα λεει πριν τα κανει πανω του.παντως δεν μυριζουν ασχημα οταν ειναι βρεμενες.δοκιμασε το μικρο πακετο

eQMGp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...