Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Αν μάθετε για προσφορά σε ARIEL (εκτός από CARREFOUR) σας παρακαλώ να το γράψετε στο φόρουμ.

Φιλιά!

αν το εγραφες εχτες...........

ο βασιλοπουλος ειχε μεχρι τις 26/9 σε ολα τα αριελ εκπτωση.πηρα το υγρο για 40 πλυσεις (2,8λτ) απο 13,60ευρω μονο 5,84.ειχε εκπτωση 35% και εδωσα και κουπoνι 3 ευρω.

eQMGp2.png

Το ξέρω για τον Βασιλόπουλο αλλά εχθές σχόλασα στις 9 το βράδυ και δεν πρόλαβα και έχω κουπόνι -4,00 ευρώ. Στον Μαρινόπουλο δεν δέχονται και κουπόνι όταν έχουν και δική τους εκπτωτική προσφορά ενώ Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο το δέχονται...

Διαφημίσεις

Το ξέρω για τον Βασιλόπουλο αλλά εχθές σχόλασα στις 9 το βράδυ και δεν πρόλαβα και έχω κουπόνι -4,00 ευρώ. Στον Μαρινόπουλο δεν δέχονται και κουπόνι όταν έχουν και δική τους εκπτωτική προσφορά ενώ Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο το δέχονται...

στην προσφορα που ειχανε απο 13/9 εως και σημερα δεχοταν και κουπονια ο μαρινοπουλος.πηρα 2 αριελ μιας και ειχα και κουπονια των 4 ευρω και μου δωσανε και δωροεπιταγη των 5 ευρω!;)(με κουπονι των -4 ευρω πληρωσα 11,76 για το καθενα αν και η προσφορα του ΑΒ ηταν καλυτερη)

δυστηχως ομως σημερα ειναι η τελευταια μερα.εαν προλαβαινεις :?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Στο CARREFOUR που πάω εγώ δεν δέχονται κουπόνια και δεν έχω καμία όρεξη να τσακώνομαι.... Θα περιμένω για άλλη προσφορά του Βασιλόπουλου γιατί τα κουπόνια λήγουν 30/11/11.

Στο facebook στην σελίδα του ΑΒ Βασιλόπουλου λέει ότι αυτή την Πέμπτη θα βάλουν πάλι -20% όλες τις οικονομικές πάνες Pampers!!!!

Παίρνουν και κουπόνια οπότε μια χαρά!!!

Και μάλλον θα ισχύει η προσφορά μέχρι την Δευτέρα.

Θα περιμένουμε να δούμε!

http://el-gr.facebook.com/ab.vassilopoulos.sa?sk=wall

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Βρε κορίτσια ακούστηκε τίποτα για Libero πουθενά?

Αύριο θα ανοίξω το τελευταίο πακέτο και αρχίζω να αγχώνομαι...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

Στο φυλλάδιο του μασουτη εχει απο 30/9 εώς 29/10 -20% στα παμπερς, πάνες και μωρομαντηλα και στο παιδικό αριελ και -25% στο απορρυπαντικο προδερμ.

Να ρωτήσω κουπόνια παμπερς και babylino σας στέλνουν τακτικά; Εμένα μόνο μια φορα μου έστειλαν όταν είχα γεννήσει μαζι με διαφορα δείγματα και απο τότε τίποτα. Πριν 6,5 μήνες γέννησα...

Αν δεν ζητήσεις, πως θα σου στείλουν?

Πρέπει να ζητάω κάθε φορα που θέλω; Θεώρησα οτι αφού συμπλήρωσα κάτι φόρμες και έγινα μέλος θα μου στέλνουν απο μόνοι τους. Απο τα παμπερς μου στέλνουν για παράδειγμα ενημερωτικά μειλ, κουπόνια ομως όχι.

Πρέπει να ζητάω κάθε φορα που θέλω; Θεώρησα οτι αφού συμπλήρωσα κάτι φόρμες και έγινα μέλος θα μου στέλνουν απο μόνοι τους. Απο τα παμπερς μου στέλνουν για παράδειγμα ενημερωτικά μειλ, κουπόνια ομως όχι.

Τα παμπερς σταματησαν εδω κ πολλους μηνες να στελνουν κουπονια.Εγω αυτο που εκανα ηταν να γινω μελος στο pampers village και καθε περιπου 2-3 μηνες μου στελνει κουπονια η procter με κουπονινια για παμπερς κ αλλα προιοντα της. Οποτε τα κραταω κ οταν βαζει προσφορα το καρφουρ -20% η ο βασιλοπουλος αγοραζω πανες συνδιαστικα κουπονι+εκπτωση.Libero 1-2 φορες μου εστειλαν στην αρχη κ μετα παπαλα.Οταν τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι σταματησαν πλεον την αποστολη κουπονιων κ θα κανουν πλεον προωθητικες ενεργειες μεσω των σ/μ.

Κορίτσια καλησπέρα στα my market έχει -4 ευρω σε παμπερς active fit και up&go και Αριελ 70 μεζουρων 13,65 και λενορ μεγάλο 3,5 και μιλούπα κρεμες -30% και δέχονται και κουπόνια

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...