Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Καλα κανεις αν νομιζεις οτι σε συμφερει αλλα αυτο προυποθετει οτι εχεις ενα σπιτι αρκετα μεγαλο ή με πολλους αποθηκευτικους χωρους.

Λοιπόν αυτό έλεγα και εγώ όταν παρήγγειλα πρώτη φορά, που θα τις βάλω. Τα πάμπερς τουλάχιστον που παίρνω εγώ, το τζάμπο πακ 5 νο ΑΚΤΙΒ ΦΙΤ είναι σε 2 κούτες, που η κάθε μια είναι σαν διπλή συσκευασία μεγάλου απορρυπαντικού πλυντηρίου σε σκόνη και περιέχει 124 πάνες !!! Κάθε τζάμπο πακ έχει μέσα 4 σακουλίτσες, οπότε θέμα χώρου δεν τίθεται.

Η απορία μου είναι - και μπράβο σας ειλικρινά - που βάζετε αυτές τις τεράστιες συσκευασίας που κυκλοφορούν στα ελληνικά σμ :shock::shock: Αυτές έχουν όγκο !!!!!!

το καλό με αυτές τις συσκευασίες (mega) είναι ότι είναι κούτες που έχουν μέσα 3 μικρά πακετάκια. Οπότε τα βγάζω απ τις κούτες και τα αποθηκεύω όπου έχω χώρο. και βολεύουν πολύ για πάνω στην αλλαξιέρα, πιάνουν λίγο χώρο. Πάντως μόνιμη απορία μου είναι πού βρίσκετε τα κουπόνια παμπερς. εμενα μου έστειλαν μια φορά 3 των 2 ευρώ νομίζω και αυτό ήταν!

Συμφωνώ με τον όγκο, είναι πολύ βολικά όπως έρχονται. Για τα κουπόνια, δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2056568&postcount=7130 .

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

anastasia στα carrefour εγω ειδα ολες τις Libero σε προσφορα οχι μονο το νο4

χουρχουρινι,εμενα μου το εδωσε ετσι το κουτακι,αλλα αν δεν σου δίνουν παρε και καλά ενα πακέτο πάνες και αστο μετα πριν το ταμείο χιχι

10Ddp3.png

OaR2p3.png

...

Η απορία μου είναι - και μπράβο σας ειλικρινά - που βάζετε αυτές τις τεράστιες συσκευασίας που κυκλοφορούν στα ελληνικά σμ :shock::shock: Αυτές έχουν όγκο !!!!!!

\Τι εννοεις; Τα παμπερς απο την Αγγλια ειναι πιο λεπτα; Η πανα εννοω, οχι η συσκευασια. Γιατι κι'εδω τα jumbo packs που ειναι πολυ ογκωδη, μεσα εχουν μικροτερα πακετακια.

\Τι εννοεις; Τα παμπερς απο την Αγγλια ειναι πιο λεπτα; Η πανα εννοω, οχι η συσκευασια. Γιατι κι'εδω τα jumbo packs που ειναι πολυ ογκωδη, μεσα εχουν μικροτερα πακετακια.

Η συσκευασία είναι σαφώς μικρότερη, όπως το είπα 2*62 πάνες σε 2 κούτες που η κάθεμια είναι σαν 2 πακέτα π.χ. Αριέλ σκόνη.

Οι πάνες είναι πιο λεπτές αλλά δεν χάνουν σε απορροφητικότητα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Η συσκευασία είναι σαφώς μικρότερη, όπως το είπα 2*62 πάνες σε 2 κούτες που η κάθεμια είναι σαν 2 πακέτα π.χ. Αριέλ σκόνη.

Οι πάνες είναι πιο λεπτές αλλά δεν χάνουν σε απορροφητικότητα.

είναι τελικά πιο λεπτές ε? Μου φάνηκε, μόλις ανοιξα το πακέτο αλλά μετά είπα πως είναι ιδέα μου.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Διαφημίσεις

είναι τελικά πιο λεπτές ε? Μου φάνηκε, μόλις ανοιξα το πακέτο αλλά μετά είπα πως είναι ιδέα μου.

δε νομίζω τελικά να είναι διαφορετικές γιατί είδα ότι πάνω στο πακέτο γράφει και ελληνικά "διανέμεται από την p&g" άρα οι ίδιες συσκευασίες πηγαίνουν και Ελλάδα. Μήπως απλώς είναι πιο πατηκωμένα σε αυτά τα πακέτα και γι αυτό μας φαίνεται έτσι. anyway.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

δε νομίζω τελικά να είναι διαφορετικές γιατί είδα ότι πάνω στο πακέτο γράφει και ελληνικά "διανέμεται από την p&g" άρα οι ίδιες συσκευασίες πηγαίνουν και Ελλάδα. Μήπως απλώς είναι πιο πατηκωμένα σε αυτά τα πακέτα και γι αυτό μας φαίνεται έτσι. anyway.

Μάλλον είναι θέμα συσκευασίας, δεν έχουν καθόλου αέρα μέσα και είναι πολύ συμπιεσμένες, γι'αυτό φαίνονται πιο λεπτές. Η σύνθεση πάντως είναι ίδια όπως εδώ και αφού και η απορροφητικότητα δεν αλλάζει, προφανώς είναι θέμα συσκευασίας.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημέρα!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω τις πιο "έμπειρες" μανούλες ποια η διαφορά πράσινου και πορτοκαλί pampers..? Το πράσινο δε με ενθουσίασε γιατί συγκάηκε το μωρό, τώρα πήρα το πορτοκαλί και θα δώ!!

zy59p3.png 1UlVp3.png

Καλημέρα!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω τις πιο "έμπειρες" μανούλες ποια η διαφορά πράσινου και πορτοκαλί pampers..? Το πράσινο δε με ενθουσίασε γιατί συγκάηκε το μωρό, τώρα πήρα το πορτοκαλί και θα δώ!!

πιο λεπτες

χωρις σχεδια

πιο φθηνες

δοκίμασε μπειμπιλινο! σουπερ!

age.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δίνουν και σήμερα τελικα κουτάκι με την καινουργια πάνα και κουπόνια στον Σκλαβενίτη?Πήγε καμοια?

Το κουτάκι με την πάνα δειγμα είναι κανονική συσκευασία?

Καλησπέρα.Για σήμερα δεν ξέρω αν δίνουν,δεν πήγα σουπερ.

Το δείγμα δεν είναι πακέτο,είναι ενα μικρό κουτάκι με μια πανούλα μέσα,φόρμα εγγραφής στο κλαμπ μπειμπιλινο και κουπόνια των 2 και 4 ευρω;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Μόνο μια πάνα?

Την κανουν που την κάνουν την διαφήμηση...

Με μια πάνα τι να καταλάβεις?

βρε κοριτσάκι, αφού είπαμε πως ΟΛΟΚΛΗΡΗ συσκευασία και μάλιστα στο νούμερο που φοράει το μωράκι σου, σου στέλνουν όταν επικοινωνήσεις μαζί τους.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!σημερα πηγα βεροπουλο και η προσφορα -25% για τα pampers ισχυει μονο για τις active fit.....παντως καλα μας ηρθε - 25%(14.50) και κουπονακι -2 συνολο 12.50

PRW0p2.pngORfXp3.png

πιο λεπτες

χωρις σχεδια

πιο φθηνες

δοκίμασε μπειμπιλινο! σουπερ!

Οι νέες babylino είναι αυτές που είχε -50% ο Βερόπουλος? Λίγο ακριβές δεν είναι σε κανονική τιμή κ χωρίς κουπόνια? Εγώ ως νέα μαμά δεν τις έχω δοκιμάσει όλες, οπότε παίρνω κ οτιδήποτε σε προσφορά... Εσείς μόνο μια μάρκα χρησιμοποιείτε?

zy59p3.png 1UlVp3.png

ΣΠΙΤΑΚΙ LIBERO

λοιπον ακουστε ...μια φιλη μου που παρηγγειλε απο τις πρωτες πρωτες το σπιτακι πηρε σημερα τηλεδωνο και τι της ειπανε???? οτι ειναι σε ελλειψη και μολις τα παραλαβουνε τοτε θα τα μοιρασουνε....δηλαδη...ελεος....εκεινη το παρηγγειλε πρωτη πρωτη γιατι ειχε τους ποντους.....ουτε 3 σπιτακια δνε ειχανε να δωσουνε....????

μηπως μαζευω τσαμπα τελικα και δνε βαλουνε τελικα τιποτα αλλο???

οσες εχετε σπιτακι και το περιμενετε παρτε τηλεφωνο να τους πιεσετε!!!

Εχεις απολυτο δικιο φιλη μου Εν,

εγω το παραγγειλα στις 17 Μαιου και ακομα να μου ερθει,αν και εχουν περασει πανω απο 20 εργασιμες μερες...τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι θα καθυστερησουν κι αλλο και εκει ηταν που τα ακουσαν απο εμενα...Ακομα περιμενω την υπευθυνη να με καλεσει για περαιτερω ενημερωση,αλλα αυριο στο Libero Day,θα τα ακουσουν και παλι...

Γιατι,αν δεν μπορουν να πραγματοποιουν αυτα που υποσχονται,δεν εχει κανενα νοημα να τα ανακοινωνουν...

Στην αρχη ειπαν 10 εργασιμες μερες,μετα αναιρεσαν και ειπαν 20 εργασιμες μερες και τωρα λενε θα παρει κι αλλη αναβολη...

Μας κοροιδευουν???:confused::confused::confused:

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Καλά, εγώ γιατί βλέπω το παρακάτω?: (στα μεταφορικά)

Bulgaria, Croatia, Estonia, Finland, Greece, Hungary, Iceland, Latvia, Lithuania, Montengro, Norway, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovenia £22.95

την ωρα που προχωρας την παραγγελια σου βγαζει λιγο πριν πληρωσεις ελλαδα 19.95 λογο να σου πω ψεμματα δεν εχω ουτε και εχω να κερδισω κατι

την ωρα που προχωρας την παραγγελια σου βγαζει λιγο πριν πληρωσεις ελλαδα 19.95 λογο να σου πω ψεμματα δεν εχω ουτε και εχω να κερδισω κατι

έλα βρε εννοείτε ότι δεν μου λες ψέμματα!! Δεν το έγραψα έτσι, εννοούσα μήπως πρέπει να πατήσω κάπου αλλού, ή να κάνω κάτι άλλο, όπως και αυτό που μου είπες! Είδες πώς μπορεί να παρεξηγηθεί ο γραπτός λόγος! :-)

κοριτσια καλησπερα!σημερα πηγα βεροπουλο και η προσφορα -25% για τα pampers ισχυει μονο για τις active fit.....παντως καλα μας ηρθε - 25%(14.50) και κουπονακι -2 συνολο 12.50

Ο Βερόπουλος κάνει πρώτα την έκπτωση του 25% και μετά αφαιρεί το κουπόνι? (το σωστό δηλαδή...)

Γιατί στα carrefur που είχα στείλει διαμαρτυρία για το θέμα αυτό μου απαντήσανε ότι αφαιρούν πρώτα το κουπόνι και μετά σου κάνουν έκπτωση 20% (ενώ κανονικά είχαν έκπτωση 40% στην συγκεκριμένη προσφορά για την οποία διαμαρτυρήθηκα), αν και δεν βγαίνουν έτσι τα νούμερα, πάντως κάτι τέτοια μου απάντησε ο τύπος.

Αν είναι να ψωνίζουμε από Βερόπουλο!

Εγώ έλαβα την Παρασκευή ταχυδρομικώς κουπόνια από την Babylino, 1 των 2 ευρώ και 2 των 4 ευρώ. Μου στέλνουν κάθε μήνα και δεν έχουν σταματήσει. Δεν γράφει επάνω ότι δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά, γράφει μόνο ότι είναι για τις νέες συσκευασίες.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Εχεις απολυτο δικιο φιλη μου Εν,

εγω το παραγγειλα στις 17 Μαιου και ακομα να μου ερθει,αν και εχουν περασει πανω απο 20 εργασιμες μερες...τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι θα καθυστερησουν κι αλλο και εκει ηταν που τα ακουσαν απο εμενα...Ακομα περιμενω την υπευθυνη να με καλεσει για περαιτερω ενημερωση,αλλα αυριο στο Libero Day,θα τα ακουσουν και παλι...

Γιατι,αν δεν μπορουν να πραγματοποιουν αυτα που υποσχονται,δεν εχει κανενα νοημα να τα ανακοινωνουν...

Στην αρχη ειπαν 10 εργασιμες μερες,μετα αναιρεσαν και ειπαν 20 εργασιμες μερες και τωρα λενε θα παρει κι αλλη αναβολη...

Μας κοροιδευουν???:confused::confused::confused:

δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!....κοριτσια καλο ειναι οσες εχετε παραγγειλει να παρετε τηλ να ρωτησετε κ να δουμε αν βγαλουν κι αλλο δωρο επιπλεον για εμας που μαζευουμε....λες να ειναι εμπορικο κολπο??

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...