Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Συμφωνώ και επαυξάνω. Έτσι ψωνίζω πάνες, μεταξύ άλλων, από τα Χριστούγεννα και μετά. Στοκάρω, μου τις φέρνουν οπότε γλυτώνω το κουβάλημα και από τιμές πολύ καλές !!!!!!!!!!

Τι μάρκα πήρες ? Εγώ παίρνω παμπερς, όχι από εκεί που λες εσύ, αλλά από το ΑΜΑΖΟΝ και είναι μια χαρά.

chatzico από ποιο amazon παίρνεις? είχα πάει να παραγγείλω, από το Αγγλικό νομίζω, και δεν έστελναν Ελλάδα. Τα pampers πήρα, τη συσκευασία mega που έχει 3 πολύ βολικά πακετάκια μέσα. (συγγνώμη για το off topic)

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω πηρα προχτες Pampers απο τον Μασουτη και ειχε κουπονια -4? για την συσκευασια των 62.Η κοπελα που μου τα εδωσε ειπε πως ισχυουν μεχρι να εξαντληθουν τα κουπονια.

σε ποιον Μασουτη πηγες?? να παω και γω να προλαβω...

Διαφημίσεις

ωχ δεν τις έχω ανοίξει ακόμα, το μόνο που είδα είναι ότι η ημερομηνία τους είναι πρόσφατη, νομίζω Απρίλιος. Λες να έχουν άλλη ποιότητα? Έχεις ακούσει κάτι? αν είναι να ανοίξω τώρα!

μια χαρά ειναι οι πάνες, μην ανησυχείς ;)

Εγώ παίρνω παμπερς, όχι από εκεί που λες εσύ, αλλά από το ΑΜΑΖΟΝ και είναι μια χαρά.

αν δεν κάνω λάθος το αμαζον σταμάτησε να στελνει πανες ελλάδα... ετσι ανακαλύψαμε και το uber-shop

εχεις αγοράσει πρόσφατα από άμαζον?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Συμφωνώ και επαυξάνω. Έτσι ψωνίζω πάνες, μεταξύ άλλων, από τα Χριστούγεννα και μετά. Στοκάρω, μου τις φέρνουν οπότε γλυτώνω το κουβάλημα και από τιμές πολύ καλές !!!!!!!!!!

Τι μάρκα πήρες ? Εγώ παίρνω παμπερς, όχι από εκεί που λες εσύ, αλλά από το ΑΜΑΖΟΝ και είναι μια χαρά.

chatzico από ποιο amazon παίρνεις? είχα πάει να παραγγείλω, από το Αγγλικό νομίζω, και δεν έστελναν Ελλάδα. Τα pampers πήρα, τη συσκευασία mega που έχει 3 πολύ βολικά πακετάκια μέσα. (συγγνώμη για το off topic)

Εγω παιρνω απο εκει ειναι ποιοτητα ιδια και αν ψαξεις και βρεις και κανενα εκπτωτικο κωδικο ερχονται ακομα πιο φτηνα εγω πριν απο 4 μηνες ειχα γλυτωσει τα μεταφορικα

αν δεν κάνω λάθος το αμαζον σταμάτησε να στελνει πανες ελλάδα... ετσι ανακαλύψαμε και το uber-shop

εχεις αγοράσει πρόσφατα από άμαζον?

zouzounel εδώ είσαι? από εσένα διάβασα για το uber shop! Να σαι καλά!!!

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Διαφημίσεις

από ό,τι είδα στο Ubershop τα πακέτα πάνω από 2 κιλά χρεώνονται με 22,95 λίρες μεταφορικά. Ενα κουτί πάνες σίγουρα ζυγίζει παραπάνω, άρα πώς γίνεται να συμφέρει?

Εχει κάπου που να λέει για δωρεάν μεταφορικά (πάνω από κάποιο ποσό παραγγελίας π.χ.)?

22,95 λίρες δεν είναι χαμηλή τιμή!!!

Ένα κουτί με π.χ. 120 pampers δεν ζυγίζει πάνω από 2 κιλά?

χαμηλη ειναι η τιμη των παμπερς, οχι των μεταφορικων! Αλλα στο συνολο παμπερς και μεταφορικα βγαινουν οικονομικοτερα απο ο,τι να παρεις τις παμπερς απο ελλαδα....αυτο λεμε!

Διαφημίσεις

βλέπω συγκεκριμένα: pampers no 4 (120 τεμ) = 17,49 + 22,95 (μεταφορικά) = 40.44 λίρες --> 45,90 ευρώ. Δηλαδή 38,25 ευρώ η πάνα. Πολύ ακριβή!

Για να συμφέρει, πρέπει να πάρει κανείς......πάαααρα πολλά τεμάχια, αν υποθέσουμε πως θα έχει τα ίδια μεταφορικά. Π.χ. με 8 τεμάχια (+ 1 φορά μεταφορικά) = 184,85 ευρώ βγαίνει 19 λεπτά η πάνα. Από Ελλάδα με κουπόνια και προσφορά βγαίνει φθηνότερα...

Εκτός αν έχασα κάτι....υπάρχει κάπου αλλού καλύτερη τιμή από αυτή που βλέπω εγώ?

αν προσεξες, τα κοριτσια παραπανω παρηγγειλαν 6-7 κιβωτια η καθεμια. Για ενα κιβωτιο ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δε συμφερει. Δε καταλαβαινω ομως γιατι να τα παρεις ενα ενα τα κιβωτια....

αν βρισκεις κουπονια εχει καλως. εμενα προσωπικα μου στελνουν 3 φορες το χρονο (και αν!) 15 ευρω σε κουπονια που δε φτανουν ουτε για ζητω!

καλά, σίγουρα για ένα δε θα συμφέρει. Αλλά όπως υπολόγισα, δε συμφέρει ούτε για 8!

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Με αυτή την τιμή πακέτου, δεν είναι και τόσο καλή προσφορά τελικά.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Με αυτή την τιμή πακέτου, δεν είναι και τόσο καλή προσφορά τελικά.

Βρε κορίτσια αν έχετε κουπόνια οκ. Αλλά χωρίς κουπόνια και μόνο με προσφορά (έστω και 30%) βγαίνει πιο φτηνά το uber shop. Εμένα μόνο μια φορά μου έστειλαν κουπόνια και από τότε τίποτα, γι αυτό και υπολογίζω χωρίς αυτά. 19 λεπτά την πάνα δεν μπορώ να τη βρω πλέον εδώ. με την προσφορά του βερόπουλου πχ που έχει τώρα πόσο βγαίνει η μία? 13,87/52= 0,27! (μιλάω για το Νο4, που παίρνω εγώ)

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Βρε κορίτσια αν έχετε κουπόνια οκ. Αλλά χωρίς κουπόνια και μόνο με προσφορά (έστω και 30%) βγαίνει πιο φτηνά το uber shop. Εμένα μόνο μια φορά μου έστειλαν κουπόνια και από τότε τίποτα, γι αυτό και υπολογίζω χωρίς αυτά. 19 λεπτά την πάνα δεν μπορώ να τη βρω πλέον εδώ. με την προσφορά του βερόπουλου πχ που έχει τώρα πόσο βγαίνει η μία? 13,87/52= 0,27! (μιλάω για το Νο4, που παίρνω εγώ)

ναι, χωρίς κουπόνια είναι πολύ ακριβές στην Ελλάδα!

τα μεταφρικα ειναι ιδια ειτε παρεις 100 τεμαχια ειτε παρεις 300??

ρωταω γιατι αν ειναι ετσι θα μπορουσαν κοπελες που ενδιαφερονται να αγορασουν και μενουν κοντα να κανουν μια παραγγελια και να μοιραστουνε τα μεταφορικα.......

τα μεταφρικα ειναι ιδια ειτε παρεις 100 τεμαχια ειτε παρεις 300??

ρωταω γιατι αν ειναι ετσι θα μπορουσαν κοπελες που ενδιαφερονται να αγορασουν και μενουν κοντα να κανουν μια παραγγελια και να μοιραστουνε τα μεταφορικα.......

νομιζω εχει οριο τα 8 πακετα πανες με μεταφορικα 23 λιρες.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...