Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απαραδεκτες και οι 2 λεμεεεεεεεεεεεεεεεε :P:p

καλε ειχε ανοιξει τοπικ η ERIANTON εδω και μηηηηηηηηηηηνες,πριν καν το βαλουν το σαιτ τους.

ξερετε πως τα εκοβα???με ευλαβεια :lol::lol::lol::lol:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ρε παιδια εμενα γιατι μου κανει λιγο μουφα το μαζεμα των ποντων ?

ετσι ευκολα μοιραζουν σπιτακια?

εκτος κ αν δεν ξαναβαλουν κ τα ειχαν για κρακτη γιατι τα αλλα δωρακια δεν λενε κ πολλα....

melisoula αφου αγοραζεις που αγοραζεις πανες,δεν μπορεις να κανεις και αλλιως,ε ας ειναι και μουφες :rolleyes:

εγω παντως θα ηθελα εκτος απο δωρα να δινουν και πανες με εξαργυρωση ποντων,το προτιμω........

Kht7p2.png

3iVPp3.png

απαραδεκτες και οι 2 λεμεεεεεεεεεεεεεεεε :P:p

καλε ειχε ανοιξει τοπικ η ERIANTON εδω και μηηηηηηηηηηηνες,πριν καν το βαλουν το σαιτ τους.

ξερετε πως τα εκοβα???με ευλαβεια :lol::lol::lol::lol:

2-3 σπιτάκια θα χα παρει τωρα.....

αλλά είχα θυμώσει μαζί τους που κόψανε τα κουπόνια... κι είπα "δε θα σας ξαναμιλησω.... δε σας εχω φίλους".....

τώρα;;;; καλά να πάθω.....

Διαφημίσεις

μια οικονομικη ποσοι ποντοι ειναι?

χωρις να ειμαι 100% σιγουρη

μικρη ανοιχτη πανα 50 ποντοι

μικρη πανα βρακακι 70 ποντοι

οικονομικη ανοιχτη 100 ποντοι

οικονομικη βρακακι 150 ποντοι

Ειναι τυχαιοι οι ποντοι.

Μπορει να παρεις μικρη και να εχει 150 και να παρεις οικονομικη και να εχει 20! :(

Την τελευταια φορα νομιζα οτι εγινε λαθος γιατι απο mega pack συσκευασια κερδισα 20 ποντους και τους πηρα τηλεφωνο και μου το ειπαν.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλά καλημέρα σας. Στα lidl σήμερα θερμόμετρο ψηφιακό ?2,99. Μια χαρά. Έχει και ice tea γεύση ροδάκινο ή λεμόνι 2 λίτρα μόνο ?0,59. Σύνολο δυο χαρές!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Κοριτσια καλημερα.

Ειδα spot στη τηλεοραση για pampers -25% στο βεροπουλο, αλλα στην ιστοσελιδα του δε λεει κατι. Ξερετε απο ποτε ισχυει? Μηπως δεν ειναι απο σημερα?

melisoula αφου αγοραζεις που αγοραζεις πανες,δεν μπορεις να κανεις και αλλιως,ε ας ειναι και μουφες :rolleyes:

εγω παντως θα ηθελα εκτος απο δωρα να δινουν και πανες με εξαργυρωση ποντων,το προτιμω........

Συμφωνώ, καλύτερα πάνες παρά ........ σπιτάκι και ποδήλατο..........:cry:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλημέρα! Λίγο off topic ίσως, αλλά εγώ βαρέθηκα να κυνηγάω τις προσφορές στα pampers, που πλέον βλέπω ότι στην καλύτερη είναι 25%. Παρήγγειλα από το http://www.ubershop.co.uk (το site το είχε προτείνει μια κοπέλα στο σχετικό thread με τις ηλεκτρονικές αγορές) και πήρα 720 πάνες νο4 με 141 ευρώ. βγαίνει πιο φτηνά και από το 30% που έκαναν κάποτε τα super market. Ήρθαν στο σπίτι μου σε περίπου 10 μέρες κι έχω στοκάρει για 3-4 μήνες. Δεν ξαναπαίρνω από Ελλάδα.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Καλημέρα! Λίγο off topic ίσως, αλλά εγώ βαρέθηκα να κυνηγάω τις προσφορές στα pampers, που πλέον βλέπω ότι στην καλύτερη είναι 25%. Παρήγγειλα από το http://www.ubershop.co.uk (το site το είχε προτείνει μια κοπέλα στο σχετικό thread με τις ηλεκτρονικές αγορές) και πήρα 720 πάνες νο4 με 141 ευρώ. βγαίνει πιο φτηνά και από το 30% που έκαναν κάποτε τα super market. Ήρθαν στο σπίτι μου σε περίπου 10 μέρες κι έχω στοκάρει για 3-4 μήνες. Δεν ξαναπαίρνω από Ελλάδα.

καλα εκανες...αμα το υπολογσεις ειναι σαν να παιρνεις απο εδω με 50% τις λιμπερο......τις οικονομικες συσκευασιες (720Χ52)/141=9,79 52 πανες εχουν οι λιμπερο οι οικονομικες

Διαφημίσεις

καλα εκανες...αμα το υπολογσεις ειναι σαν να παιρνεις απο εδω με 50% τις λιμπερο......τις οικονομικες συσκευασιες (720Χ52)/141=9,79 52 πανες εχουν οι λιμπερο οι οικονομικες

α ναι? Καλά που μου το είπες γιατί είχα αρχίσει να σκέφτομαι μήπως να το γυρίσω σε libero, νόμιζα ότι αυτές είναι πολύ πιο φτηνές. Αλλά μια φορά που είχα πάρει δε μου άρεσαν. και μωρομάντηλα από το amazon μόνο θα παίρνω, είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει εδώ. συμφέρει περισσότερο να ψωνίζεις από το εξωτερικό και να πληρώνεις και έξοδα αποστολής παρά από εδώ και με προσφορές!

tMJnp2.png

W2cQp3.png

α ναι? Καλά που μου το είπες γιατί είχα αρχίσει να σκέφτομαι μήπως να το γυρίσω σε libero, νόμιζα ότι αυτές είναι πολύ πιο φτηνές. Αλλά μια φορά που είχα πάρει δε μου άρεσαν. και μωρομάντηλα από το amazon μόνο θα παίρνω, είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει εδώ. συμφέρει περισσότερο να ψωνίζεις από το εξωτερικό και να πληρώνεις και έξοδα αποστολής παρά από εδώ και με προσφορές!

ποιοτικα ειναι καλες οι πανες??

επειδη πιο πανω ειπατε καλυτερα πανες παρα σπιτακι και ποδηλατο....οποια δεν μαζευει ποντους δινω εκπτωτικα κουπονακια παμπερς.....γιατι μαζευω για το σπιτακι κωδικους οποτε ευπροσδεκτοι .......ειπανε οτι θα βαλλουνε πουντο???

ποιοτικα ειναι καλες οι πανες??

ωχ δεν τις έχω ανοίξει ακόμα, το μόνο που είδα είναι ότι η ημερομηνία τους είναι πρόσφατη, νομίζω Απρίλιος. Λες να έχουν άλλη ποιότητα? Έχεις ακούσει κάτι? αν είναι να ανοίξω τώρα!

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Εγω πηρα προχτες Pampers απο τον Μασουτη και ειχε κουπονια -4€ για την συσκευασια των 62.Η κοπελα που μου τα εδωσε ειπε πως ισχυουν μεχρι να εξαντληθουν τα κουπονια.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

ωχ δεν τις έχω ανοίξει ακόμα, το μόνο που είδα είναι ότι η ημερομηνία τους είναι πρόσφατη, νομίζω Απρίλιος. Λες να έχουν άλλη ποιότητα? Έχεις ακούσει κάτι? αν είναι να ανοίξω τώρα!

οχι δεν εχω ακουσει κατι...ενημερωτικα σε ρωταω.....

Συμφωνώ και επαυξάνω. Έτσι ψωνίζω πάνες, μεταξύ άλλων, από τα Χριστούγεννα και μετά. Στοκάρω, μου τις φέρνουν οπότε γλυτώνω το κουβάλημα και από τιμές πολύ καλές !!!!!!!!!!

Τι μάρκα πήρες ? Εγώ παίρνω παμπερς, όχι από εκεί που λες εσύ, αλλά από το ΑΜΑΖΟΝ και είναι μια χαρά.

Μια χαρά ποιότητα είναι !!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

το σπιτακι καμια δεν το χει παραλαβει?

το ποδηλατακι το χει παραγγειλει κανεις?

μου λειπουν 170 ποντοι για το ποδηλατο αν περρισευει απο καμια μανουλα που εχει παραγγειλει δωρακι :lol:

ακόμα να το παραλάβω...περιμένω και γω...πέρασε τόσος καιρός...γιατί αργούν τόσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο?

ακόμα να το παραλάβω...περιμένω και γω...πέρασε τόσος καιρός...γιατί αργούν τόσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο?

ποια ημερομηνια το παρηγγειλες??? για κανε κανενα τηλεφωνο?? λες να μας κοροιδευουνε και τσαμπα μαζευουμε ποντους??

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...