Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια σπεσατε για παμπερς γιατι οπως ανεφερα και πιο πανω μικρινανε τις συσκευασιες και αποτι πληροφορηθηκα εγινε και ανατιμηση οποτε τρεχτε να προλαβετε τα παλια πακετα με περισσοτερα κομματια και καλυτερη τιμη...

-5 είχες δικό σου κουπόνι ή αυτό που γράφει επάνω? Εγώ έχω κουπόνι -5 θα το δεχτούν? Είναι μόνο στα συγκεκριμμένα pampers ή σε όλα τα νούμερα-σχέδια.

Και δικό μου κουπόνι 5 ευρώ, και η έκπτωση της εταιρείας.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

κορίτσια έχει σε κάνα σούπερμάρκετ αυτές τις μέρες έκπτωση τα libero?

ξεμένουμε!!!

ο γαλαξίας πόσο τα έχει?τα έχει πιο φθηνά?

εδώ δεν έχουμε γαλαξία αλλά έχει εκεί που πάμε διακοπές!!

ξέρει κανείς?

pPyfp1.png

IxVpp1.png

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΜΑΣΟΥΤΗ ΧΤΕΣ ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΙΣ ΕΧΕΙ 19.85

- 4 ΕΥΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΠΟΝΙ -5 ΕΥΡΩ

ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ 10. 85 TO ENA

ΠΗΡΑ 2 ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΤIΣ ΠΗΡΑ ΝΟΜΙΖΩ

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ……… ΧΙΧΙΙΧΙΧΙ

....\..

.....

Διαφημίσεις

Πήγα σήμερα ΑΒ, πήρα baby dry τα 88 τεμ.20 ευρώ, -5 το κουπόνι της εταιρείας - 4 η έκπτωση 20%, δηλ. μου βγήκαν γύρω στα 11 ευρώ. Πολύ καλά.

ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 20 % ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΜΠΕΡΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ /?

.....

κοριτσια σπεσατε για παμπερς γιατι οπως ανεφερα και πιο πανω μικρινανε τις συσκευασιες και αποτι πληροφορηθηκα εγινε και ανατιμηση οποτε τρεχτε να προλαβετε τα παλια πακετα με περισσοτερα κομματια και καλυτερη τιμη...

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ -ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

.....

Διαφημίσεις

είναι έως τις 12/8, αλλά τσέκαρέ το κιόλας στο site του αβ. Εμένα το δέχτηκε η ταμίας το κουπόνι. Σε άλλα σ.μ. δεν το δέχονται.

DH

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ -4 ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

-20% ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ

ΚΑΙ -5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙ ?

.....

DH

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ -4 ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

-20% ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ

ΚΑΙ -5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙ ?

Ακριβώς, -5 ευρώ πάνω στην πάνα, συν τα υπόλοιπα.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

Λοιπόν μανούλες θα ήθελα τα φώτα σας... Θέλω να αγοράσω μωρομάτηλα, επιθεματα, πανες, πανακια καθαρισμου στηθους, απορρυπαντικα για μωρουδιακα και διαφορα τετοια. Τι μαρκες να πάρω για ειναι καλά και οικονομικα?????? Ευχαριστώωωωωωωωωω

1609241l112z5anfq.gif

Θα σου πω τι παίρνω εγώ και εσύ αποφασίζεις. Μωρομάντηλα τα φθηνότερα επώνυμα είναι τα τζόνσον η τριάδα ροζ-μπλε ή ροζ-πράσινο 4,72?,(προσπάθησε αν θες να μην έχουν parabens μέσα γιατί θα τα χρησιμοποιείς συνέχεια) επιθέματα αν και πέρασε καιρός ποιο φθηνά ήταν του τζόνσον που τα πουλάνε και στο σούπερ αλλά είναι κομματάκι χοντρά ενώ τα κικο που είναι ποιο ακριβά κατά πολύ είναι ποιο ντελικάτα, βεβαια ε΄χει και η Νουκ στο καρφούρ αλλά δεν ξέρω από ποιότητα γιατι δεν αγόρασα πολλα είχα στοκ τα κικο και της τζόνσον. Πάνες ολες οι μάρκες καλές είναι απλα σε κάποια παιδάκια βγάζουν ερεθισμούς εμέις σταματήσαμε τα pampers γιατί έβγαζε κοκκινήλες κάτω, πάίρνω libero και babylino και είναι μια χαρά αν και σκέφτομαι να πάρω και του lidl να τα δοκιμάσω γιατί πολλά κορίτσια τα χρησιμοποιούν και δεν έχουν εμφανίσει κάτι. Πανάκια καθαρισμού στήθους είχα πα΄ρει ένα κουτί της κικο, μετά είδα ότι δεν χρειάζεται τζάμπα έξοδο...και καθάριζα το στήθος μου και τις θηλές μου με ενα βρεγμένο πανάκι κάθε φορά! Απορυπαντικό τώρα έπαιρνα και από τα δύο και Proderm και Persil και είχα μείνει μέσα στις άκρες ικανοποιημένη αν και έχω την εντύπωση ότι το persil βγαίνει ποιο φθηνό, αγοράζω όποιο έχει προσφορά. Σκόνη πήρα μια φορά και μου έμενε στα ρούχα και δεν ξαναπήρα αλλά έχει ακριβώς το ίδιο κόστος .Αρκάδι δεν πήρα ποτέ γιατί δεν διατίθομαι κάθε φορά να αραιώνω την σκόνη για να βάλω πληντύριο.

Αυτά απο την δική μου εμπειρία

Καλές αγορές και με το καλό να δεχτέις το μπεμπέ σου

Πήγα και εγώ η κακομοίρα χθες, έβγαλα κάρτα στο ΑΒ να πάω να πάρω pampers. Πριτς! Πουθενά jumbo συσκευασία! Πάω σήμερα σε άλλο ΑΒ, πουθενά και εκεί! Ρωτάω αν δεν φέρνουν ή αν τελείωσαν, και μου είπαν πως τελείωσαν. Αμ τι περίμενες κυρά μου? Τελευταία μέρα προσφορών να βρείς? Τώρα θα περιμένω να βγάλει προσφορά ο Μαρινόπουλος να πάω την ίδια μέρα! Καλέ, εσείς που είστε εξπέρ, ενημερώστε!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

φιλη ραβ εμεις τα γραφουμε απο την πρωτη μερα.οποτε μπορεις να διαβαζεις λιγο τα ποστα μας για να εισαι παντα ενημερωμενη...στελιτσα να σου πω και γω?λοιπον μωρομαντηλα παιρνω τα τζονσονς μπλε-ροζ 4,28 τα τρια πακετα απο βεροπουλο.σχετικα με θηλασμο επιθεματα κτλ δεν ξερω δεν θηλασα οποτε δεν εχω ιδεα..επισης να σου πω για 2 προσφορες του ατλαντικ μεχρι 18/08.με 2 προδερμ οποιαδηποτε δωρο ενα μαλακτικο προδερμ 1 λιτρο..αξιας 7,28.επισης με ενα απορυπαντικο προδερμ 2,8λιτρα δωρο ενα μαλακτικο προδερμ 2λιτρα αξιας 4,45.για πανες μπορεις να παρεις τηλ τις εταιριες να σου στελνουν κουπονια.ειδικα η μπειμπιλινο στελνει αμμεσα!για την προσφορα που ρωτας με την καρτα μονο μπορεις να τις παρεις!φιλια.καλα ψωνια!

Πήγα και εγώ η κακομοίρα χθες, έβγαλα κάρτα στο ΑΒ να πάω να πάρω pampers. Πριτς! Πουθενά jumbo συσκευασία! Πάω σήμερα σε άλλο ΑΒ, πουθενά και εκεί! Ρωτάω αν δεν φέρνουν ή αν τελείωσαν, και μου είπαν πως τελείωσαν. Αμ τι περίμενες κυρά μου? Τελευταία μέρα προσφορών να βρείς? Τώρα θα περιμένω να βγάλει προσφορά ο Μαρινόπουλος να πάω την ίδια μέρα! Καλέ, εσείς που είστε εξπέρ, ενημερώστε!

ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ???????????

ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ????

LcNGp3.png

k90zp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΣ SIMPLY DRY ΤΩΝ PAMPERS, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ 3 SUPERMARKET, CAREFOUR, AB KAI ΚΟΚΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΙΚΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

RB08p3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΣ SIMPLY DRY ΤΩΝ PAMPERS, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ 3 SUPERMARKET, CAREFOUR, AB KAI ΚΟΚΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΙΚΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Αν έχετε μασούτη και εκεί τις είδα εγώ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...