Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Κι εμενα κοριτσια και στο Σκλαβενιτη στη Χαλκηδονα και στο Carrefour στα Πατησια πρωτα χτυπανε το Babylino και μετα περνανε το κουπονι αρα καθε καταστημα κανει τα δικα του...:rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερα:D

εχετε ιδεα καθε πότε βγαίνει η "φθηνόπολις" στο Βασιλόπουλο?

καθε εβδομαδα αλλαζουν οι προσφορες.μεχρι τις 4/6 ειναι η τωρινη

http://www.ab.gr/1_company/index.php?ID=A4hYTbdQlZzogk8C

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

19/5 το εκανα παραγγελια

Εμείς 17/5 και ακόμα τίποτα. Υπομονή!!! Στη σελίδα τους έλεγε 10 εργάσιμες, αλλά κάποια κορίτσια εδώ είπαν για περισσότερο. Όποια παραλάβει να μας πει να ξέρουμε.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Κοριτσια βοηθηστε με γιατι τα εχω παρει ασχημα!!!

Πηγα πριν λιγο σε ενα καταστημα του βεροπουλου στη πατρα για babylino και δεν δεχτηκε τα κουπονια μου τα οποια εχουν πανω τις παλιες συσκευασιες και ειναι χωρις ημερομηνια ληξης.

Εσας τα δεχτηκαν κανονικα?? Τι τους ειπατε??

Βοηθηστε με please!!

Πηγα πριν λιγο σε ενα καταστημα του βεροπουλου στη πατρα για babylino και δεν δεχτηκε τα κουπονια μου τα οποια εχουν πανω τις παλιες συσκευασιες και ειναι χωρις ημερομηνια ληξης.

Βοηθηστε με please!!

Μολις εστειλα τη μητερα μου στο Βεροπουλο...πηρε οικονομικη συσκευασια με 8,50 ευρω και μικρη συσκευασια η οποια εκανε 3,71 με την εκπτωση και χρησιμοποιησε και -2ευρω κουπονι αρα 1,71!!!! Ηταν βεβαια τα καινουργια κουπονια αλλα να φανταστεις οτι πανω ελεγε οτι δεν χρησιμοποιουνται σε συνδυασμο με αλλο εκπτωτικο sticker και το δεχτηκαν κανονικα...

Παντως δεν νομιζω οτι εχει σχεση οτι εχεις τα κουπονια με την παλια συσκευασια επανω...κι εγω ειχα και προ μηνος τα χρησιμοποιησα για να παρω την καινουργια συσκευασια χωρις προβλημα...

Αποτι εχω καταλαβει παντως καθε καταστημα κανει τα δικα του...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Την προηγουμενη εβδομαδα που ειχε την προσφορα στα carrefour πηρα μεγαλη συσκευασια και της εδωσα το κουπονι -4ευρω με τη φωτο της καινουργια συσκευασιας απεξω...ξερετε που σκαλωσε η κοπελια??? Οχι στο οτι ελεγε οτι δεν χρησιμοποιειται με αλλη εκπτωση αλλα στο οτι δεν ειχε ημερομηνια ληξεως...τελικα το δεχτηκε κανονικα αφου ρωτησε την υπευθυνη!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλησπέρα κοριτσαρες μου εγω την προηγούμενη βδομάδα που Πήγα στα carefour που τα είχαν τα babylino -35% πήραν τα κουπόνια που είχα και ας ήταν με την φωτο της παλιάς συσκευασίας

Βοηθηστε με please!!

Εμένα τα δέχτηκε τα κουπόνια με την παλιά συσκευασία στη φώτο αλλά ρώτησε πρώτα τον προιστάμενο. Την ρώτησα αν μπορώ να δώσω και κουπόνια με την προσφορά και μου λέει έχουν τα καινούρια babylino στη φωτογραφία?

και της λέω όχι βέβαια που να τα βρω με την καινούρια φωτο αφού τώρα βγήκαν.

Τα κουπόνια τα είχα βρει προχτές σε άλλο βερόπουλο στο ράφι με τα babygo τα βρακάκια και ήταν για -6 ευρώ. Με ρώτησε κιόλας που το βρήκα τόσο μεγάλο κουπόνι και της είπα σε άλλο κατάστημά σας. Έτσι η μεγάλη συσκευασία μου βγήκε από 8,66 ? μόνο 2,66 ? και πήρα και τα 2 τελευταία παιχνιδόκουτα. Επίσης είχε στη μισή τιμή και τις μικρές συσκευασίες babygo αλλά μόνο το 5 και το 6 νούμερο με 4,44?. Πήραμε και από αυτές 4 αφού τα φοράει η μεγάλη και πήραμε και το γραφειάκι που είχαν δώρο.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Ξερει καμια αν δεχονται τα μικρα κουπονια για κεγαλη συσκευασια?Εννοω η μπειμπιλινο εχει -2 κ -4 ευρω,Αν παρεις την οικονομικη συσκευασια κ δωσεις κουπονι -2 το δεχονται΄?

Κι επισης γιατι χαθηκα...μπορει καποια να μου συνοψησει για τις προσφορες που ισχυουνε σε ποια καταστηματα κ σε ποια δινουν και δωρα?:rolleyes:Ευχαριστω:-D

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...