Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

με τα λυπης μου ειδα οτι τα δωρακια που δινουν με τους ποντους τα εχουμε ηδη και τα τρια.τα πηραμε με barcodes και τα περιμεναμε για πανω απο 5 μηνες.ελπιζω να βαλουν και τιποτα αλλο.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με τα λυπης μου ειδα οτι τα δωρακια που δινουν με τους ποντους τα εχουμε ηδη και τα τρια.τα πηραμε με barcodes και τα περιμεναμε για πανω απο 5 μηνες.ελπιζω να βαλουν και τιποτα αλλο.

Έχει και δεύτερη σελίδα. Προφανώς είδες μόνο την πρώτη. Συνολικά έχει 6 δώρα. Στη δεύτερη είναι τα καλύτερα.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, οι πόντοι μαζεύονται από τον κωδικό που έχει εσωτερικά στη συκευασία, συνήθως είναι εκεί που το ανοίγουμε γράφει libero club code : 123456789.

Εγώ θέλω να ρωτήσω αυτές που έχουν περάσει ήδη πόντους. Σε ένα κωδικό που πέρασα από οικονομική συσκευασία μου έδωσε μόνο 10 πόντους. Ένω στα άλλα αντίστοιχα έδινε 100 πόντους. Έχει συμβεί σε καμιά άλλη, ξέρει καμία γιατί?

οταν πρωτοξεκινησα να περναω κωδικους μου εδινε 10 ποντους για καθε οικονομικη συσκευασια.οταν εφτασα τους 260 ποντους και θελησα να περασω αλλον εναν κωδικο μου το περασε σαν 100 ποντους και εφτασα τους 360.σημερα που μπηκα ειχα 2.700 ποντους.οποτε οι πρωτοι 260 ποντοι ηταν ουσιαστικα 2,600 οποτε με τους αλλους 100 εφτασα τους 2,700 .....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

συνηθως οταν ειναι προσφορα φυλλαδιου αλλαζουν τα ταμπελακια και γραφουν κατευθειαν την τιμη με την εκπτωση.προχθες πηρα σαμπουαν,το ειχε -30% αλλα δεν το ελεγε πουθενα αλλα η τιμη στο ραφι ηταν ηδη με την εκπτωση.

το φυλλαδιο τους γραφει τις μικρες συσκευασιες,εχουν και τις μεγαλες τελικα?

γι' αυτο πηγα στο carrefour και δεν ειδα τπτ στα babylino?! καλα που το εγραψες Σοφακι. Αν και δεν ειχαν το νουμερο 3 εκει που πηγα, μονο 4,5,6.

Αν δει καμια το νουμερο 3 στα babylino σε carrefour, πειτε μου κοριτσια! γιατι εχω κουπονια που θελω να χρησιμοποιησω

γι' αυτο πηγα στο carrefour και δεν ειδα τπτ στα babylino?! καλα που το εγραψες Σοφακι. Αν και δεν ειχαν το νουμερο 3 εκει που πηγα, μονο 4,5,6.

Αν δει καμια το νουμερο 3 στα babylino σε carrefour, πειτε μου κοριτσια! γιατι εχω κουπονια που θελω να χρησιμοποιησω

Πηγα χθες το μεσημερι και δεν ηταν ουτε στο ραφι περασμενη η τιμη αλλα πριν το αγορασω πηγα στην συσκευη ελεγχου τιμης και μου εβγαλε την μικρη συσκευασια 4,80.νουμερο 3 αγορασα εχθες αλλα στα καλυβια,θα σου πεφτει λιγακι μακρια.....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

οταν πρωτοξεκινησα να περναω κωδικους μου εδινε 10 ποντους για καθε οικονομικη συσκευασια.οταν εφτασα τους 260 ποντους και θελησα να περασω αλλον εναν κωδικο μου το περασε σαν 100 ποντους και εφτασα τους 360.σημερα που μπηκα ειχα 2.700 ποντους.οποτε οι πρωτοι 260 ποντοι ηταν ουσιαστικα 2,600 οποτε με τους αλλους 100 εφτασα τους 2,700 .....

Που τους βλέπετε αυτούς τους πόντους και τι τους κάνετε ? :idea:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Που τους βλέπετε αυτούς τους πόντους και τι τους κάνετε ? :idea:

οι κωδικοι αυτοι ειναι σε καθε συσκευασια λιμπερο.αγοραζεις λιμπερο?αν ναι ειναι εσωτερικα απο το "καπακι" πλαστικου,οταν ανοιξεις την διακεκομμενη γραμμη και κοιταξεις απο μεσα θα το δεις.μετα αυτους τους ποντους εφοσον εισαι γραμμενη στο libero club τους περνας στο σαιτ και εξαργυρωνεις με δωρα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Και να πεις ότι δεν μας είχε ενημερώσει η ERIANTON. Η κοπέλα το είχε πει. Έλα όμως που εγώ πέταγα τις συσκευασίες της Libero. Οπότε τώρα φτου κι απ' την αρχή να μαζεύω κωδικούς. Σήμερα πήγα Σκλαβενίτη Γλυφάδας και δεν είχε πουθενά στις Libero έκπτωση. Έληξε λέτε; Είδε κάποια άλλη κοπέλα κάτι;

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

οι κωδικοι αυτοι ειναι σε καθε συσκευασια λιμπερο.αγοραζεις λιμπερο?αν ναι ειναι εσωτερικα απο το "καπακι" πλαστικου,οταν ανοιξεις την διακεκομμενη γραμμη και κοιταξεις απο μεσα θα το δεις.μετα αυτους τους ποντους εφοσον εισαι γραμμενη στο libero club τους περνας στο σαιτ και εξαργυρωνεις με δωρα.

ΤΙ ΔΩΡΑ δινουνε??

και γω τους πατουσα τουσ κωδικους. αξιζουνε τα δωρα??

με 10 κωδικους απο μικρεσ συσκευασιεσ δηάδη τι σου δινουνε δωρο??

ΤΙ ΔΩΡΑ δινουνε??

και γω τους πατουσα τουσ κωδικους. αξιζουνε τα δωρα??

με 10 κωδικους απο μικρεσ συσκευασιεσ δηάδη τι σου δινουνε δωρο??

εγω περασα περιπου 26-27 οικονομικες συσκευασιες και μπορω να παρω ενα σπιτακι κηπου με τους ποντους που μαζεψα.μικρες συσκευασιες δεν εχω.εαν μπεις στο σαιτ σου γραφει αναλυτικα τα δωρα και τους ποντους.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κορίτσια έχω πολλές συσκευασίες babylino νο 4 και 4+, αλλά φέρνουν ερεθισμό στο μικρό μου. Τις θέλει καμία κοπέλα?

Οποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ.

Γειά σας παρακαλώ κάντε χρήση της ενότητας

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=227

ή

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=118

για να βρείτε άτομα να τις παραχωρήσετε/ανταλλάξετε (σημειώστε περιοχή)

καθώς εδώ το ποστ σας πιθανών θα χαθεί/δεν θα το δουν αρκετά μέλη

Διαφημίσεις

Έχει και δεύτερη σελίδα. Προφανώς είδες μόνο την πρώτη. Συνολικά έχει 6 δώρα. Στη δεύτερη είναι τα καλύτερα.

ευχαριστω!!δεν το ειχα προσεξει.αλλα τωρα δεν μου ανοιγει την σελιδα........

εγω εχω 1500

eQMGp2.png

ευχαριστω!!δεν το ειχα προσεξει.αλλα τωρα δεν μου ανοιγει την σελιδα........

εγω εχω 1500

εγω εχω 2,700 και μολις εξαργυρωσα τους 2.000 και πηρα το σπιτακι!!!!!!:P:pνα"σαι καλα που μας ειχες ενημερωσει!!!απο τοτε που μας το ειχες πει μαζευα!!!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ΣΝΙΦ, ΚΛΑΨ.... εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι πρεπει να μαζευουμε τους κωδικους κ εχω πεταξει ενα σωρο.... ειναι δυνατον ομως να δινουν τοσο καλο δωρο με 20 οικονομικες συσκευασιες? (για το σπιτακι κηπου μιλω)

ΣΝΙΦ, ΚΛΑΨ.... εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι πρεπει να μαζευουμε τους κωδικους κ εχω πεταξει ενα σωρο.... ειναι δυνατον ομως να δινουν τοσο καλο δωρο με 20 οικονομικες συσκευασιες? (για το σπιτακι κηπου μιλω)

εχεις ενα δικιο.οι 20 συσκευασιες ειναι 370 ευρω(αν υποθεσουμε οτι εχει 18,45 το πακετο).το σπιτακι εχει 179 ευρω.λογικα αυτοι το αγοραζουν χονδρικη.αλλα οπως και να το δεις ειναι καλο δωρο......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εγω εχω 2,700 και μολις εξαργυρωσα τους 2.000 και πηρα το σπιτακι!!!!!!:P:pνα"σαι καλα που μας ειχες ενημερωσει!!!απο τοτε που μας το ειχες πει μαζευα!!!

παρακαλω!καλα ειστε σοφακι?αχ δεν με βαζει να το δω.....

eQMGp2.png

το ειδα το σπιτακι ωραιο ειναι.που θα βρω 500 ποντους?τα τελευταια πακετα που πηρα του εκαναν κοκκινιλα με σπυρακια στην μεσουλα.θα δω αν ειναι και περασουν θα παω να παρω και αλλες.και αυτο που γραφουν οτι αν εξαντληθουν τα δωρα θα στειλουν καποιο αλλο χωρις προειδοποιηση??

eQMGp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...