Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις πορτοκαλί λες; διαβασα (πιο πανω στο ίδιο post) ότι είναι λευκές, με ένα σχεδιάκι μπροστά και πιο λεπτές. κάποιες τις βρήκαν απορροφητικές, κάποιες είχαν διαρροή.

λογικό...για να είναι πιο φθηνές, θα είανι πιο λεπτές και χωρίς χρώμα. έτσι κι αλλιώς...δεν φαίνονται!

ωραία λεει είανι τα πορτοκαλί μωρομάντηλα.

Τα πορτοκαλί τα δοκίμασα.εντάξει μου άρεσε το άρωμα γιατί όλα τα αλλά τα βαρέθηκα αλλά ενώ έχουν μέσα 72 τεμάχια είναι ΠΙΟ ΜΊΚΡΑ ΑΠΌ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΜΩΡΌΜΑΝΤΊΛΑ! Επίσης όταν τα τραβάς βγαίνουν ένα ένα μεμονωμένα.έτσι χρειάζονται περισσότερα.πχ εγώ με 2 που είναι κολλημένα κάνω την δουλειά μου αλλά με ένα ένα που βγαίναν αυτα ήθελα 3-4 !φουστιααααα!

Τις πορτοκαλί τις λένε simply dry, και απ το όνομα θα έπρεπε να είναι απορροφητικές! Τώρα για φθηνές... 44τμχ, 13 ευρώ? Εμείς ακόμα παίρνουμε τις new baby, 17 ευρώ τα 54 τμχ, το Νο 3 όμως. Τώρα πρέπει να αλλάξουμε μοντέλο, λόγω κιλών και δεν ξέρω αν θα πάρω active fit, baby dry ή simply dry.

πόσα κομμάτια είναι τα πράσινα Pampers νούμερο 3 και πόσο κάνουν;

οι πράσινες είανι οι κλασικές pampers! νομίζω αυτές να πάρεις. επίσης μπορέις να κάνεις τη διαίρεση ποσό με κομμάτια και να δεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ποιες σε συμφέρουν.

εχω την εντύπωση πάντως ότι οι κίτρινες pampers δεν συμφέρουν οικονομικά με τις αντίστοιχες πράσινες. δηλαδή... αγοράζοντας το νούμερο 2 κίτρινες και το νούμερο 2 πράσινες, τα κομμάτια είναι διαφορετικά, η τιμή διαφορετική κάνοντας όμως τη διαίρεση με το ποσό... νομιζω πιο οικονομικές βγαίνουν οι πράσινες pampers.

ερώτηση; εχεις δοκιμάσει libero ή babylino; γενικά είναι πιο οικονομικές. εκτος αν το ερεθιζουν το παιδί.

age.png

Τα πορτοκαλί τα δοκίμασα.εντάξει μου άρεσε το άρωμα γιατί όλα τα αλλά τα βαρέθηκα αλλά ενώ έχουν μέσα 72 τεμάχια είναι ΠΙΟ ΜΊΚΡΑ ΑΠΌ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΜΩΡΌΜΑΝΤΊΛΑ! Επίσης όταν τα τραβάς βγαίνουν ένα ένα μεμονωμένα.έτσι χρειάζονται περισσότερα.πχ εγώ με 2 που είναι κολλημένα κάνω την δουλειά μου αλλά με ένα ένα που βγαίναν αυτα ήθελα 3-4 !φουστιααααα!

μα εννοείται βρε κορίτσια!!! για να είανι πιο φθηνά, μηκράινουν ή την ποσότητα, ή τον όγκο!!!! μας κοροιδεύουν, δεν μας λυπούνται λόγω οικονομικής κρίσης. χαζες είανι οι εταιρείες να χάσουνε χρήματα; και οι περισσότερες από εμάς κοιτάζουμε τις τιμές, βλέπουμε στο ταμπελάκι την χαμηλότερη και "τσιμπάμε". παρασειρόμαστε και δεν βλέπουμε ποσότητα ή όγκο.

η σύγκριση στις τιμές πρέπει να γίνεται σε ΙΔΙΑ πράγματα.

age.png

Καλή μου Ισμήνη σ ευχαριστώ αλλά της φοράμε pampers εξ αρχής και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Γι αυτό και δεν τις αλλάζω. Να πω την αλήθεια είχε πάρει η μαμά μου μια συσκευασία baby dry και δεν μου άρεσαν καθόλου. Είπα αμάν να τελειώσουν. Γι αυτό λέω θα δοκιμάσω. Και βλέπουμε...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

κι εμένα σε καμία μάρκα δεν είχε προβλημα, όλες την βολέυουνε ΕΚΤΟΣ από τα μωβ τα pampers που την ερεθίζουν. κι έχω δοκιμάσει τα πάντα, από Pampers, libero, babylino έως lidl, carrefour, dia.

εγώ πότε δεν κόλλησα σε μία μάρκα. ότι πάνα αγοράζω είανι με εκπτωτικό κουπόνι. αν τύχει και δεν εχω κουπόνι, αγοράζω Lidl. εξ' ίσου πολύ καλές. δεν είανι ότι δεν αγαπάω τη μικρή ή δεν με νοιάζει... απλώς δεν κολλάω "στη μάρκα". είμαι βέβαια τυχερή, που τίποτα δεν την ενοχλεί.

αφού μπορούμε να κάνουμε και στις πανες οικονομία, γιατί να μην κάνουμε;

age.png

Καλέ ούτε εγώ κολλάω στις μάρκες! Απλά επειδή δεν έχουμε προς το παρόν πρόβλημα (ερεθισμό, διαρροές κ.λπ), δεν θέλω να κάνω πειράματα. Να μεγαλώσει λίγο και βλέπουμε. Άλλωστε προτιμώ να κάνω από δικά μας πράγματα οικονομία και όχι από της μπέμπας.

Να στε καλά εσείς που μας ανοιγετε τα μάτια!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

αγαπημένα μου κορίτσια, προχθες αγόρασα τις πορτοκαλί πάνες Pampes simply dry με τις οποίες η μικρή συγκάηκε. νομίζω ότι είναι οι χειρότερες πάνες που τις έβαλα ποτέ άρα επιστρέφω στις baby dry. αυτά ήταν τα νέα μου και η εισαγωγή μου.

τώρα ας χτυπήσουμε την ακρίβεια!!!!

σήμερα πήγα μαρινόπουλο γιατί είχα κουπόνι αποκλειστικά για εκεί και βλέπω ότι έχει όλες τις πάνες -20%. αγοράζω λοιπόν μια κούτα active fit (γιατί δεν είχε baby dry στο νούμερό μας) και συν την έκπτωση είχε και στίκερ -5 ευρώ. τελική τιμή για τις 68 πάνες 16,54 ευρώ! και μιλάω για τις "ακριβές" πάνες.

οι "φτηνές" τώρα κόστισαν 7,49 τα 26 κομμάτια. αν κάνουμε μια απλή διαίρεση θα δούμε ότι οι "ακριβές" στοιχίζουν περίπου 24 λεπτά κατά την προσφορά ενώ οι "φτηνές" σχεδόν 29 λεπτά η μια:shock:

ποιες είναι λοιπόν η φτηνές και ποιες οι ακριβές;;;

και συμπληρώνω: επειδή η αιτιολόγηση της εταιρίας ήταν η διαφορά στο μέγεθος της συσκευασίας εγώ απαντώ: αφού δεν βγαίνουν οι πορτοκαλί σε οικονομική συσκευασία εγώ με τη μικρή θα συγκρίνω!;)

στις 22-7-09 είχα αναρτήσει αυτή την απάντηση σχετικά με τις πορτοκαλί Pampers. έκανα τους υπολογισμούς μου και...

bpGZp3.png

ooAsp3.png

ισμηνη γιαυτο που ρωτησες!απο νωρις αλαξα τα κιτρινα και παιρνω τα πρασινα πακετα.ηταν κοροιδια τα κιτρινα.πιο λιγα και πιο ακριβα.μεχρι το νο 2 πηγαμε/εχει και 3.για τις τιμες αν σου πω δεν θυμαμαι πριν 2,5 χρονια αλλα παντα χτυπαω προσφορε οποτε δεν μου φαινεται και πολυ η διαφορα,,,ειδα οτι αλαξανε τα πρασινα πακετα.τα κανανε πιο μικρα .αντι για 56 εχουν 48 μεσα και νομιζω ιδια τιμη...θα το τσεκαρω ξανα και θα σας πω..

Διαφημίσεις

ισμηνη γιαυτο που ρωτησες!απο νωρις αλαξα τα κιτρινα και παιρνω τα πρασινα πακετα.ηταν κοροιδια τα κιτρινα.πιο λιγα και πιο ακριβα.μεχρι το νο 2 πηγαμε/εχει και 3.για τις τιμες αν σου πω δεν θυμαμαι πριν 2,5 χρονια αλλα παντα χτυπαω προσφορε οποτε δεν μου φαινεται και πολυ η διαφορα,,,ειδα οτι αλαξανε τα πρασινα πακετα.τα κανανε πιο μικρα .αντι για 56 εχουν 48 μεσα και νομιζω ιδια τιμη...θα το τσεκαρω ξανα και θα σας πω..

ΑΥΤΟ λέω κι εγώ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ. Ελένη μου συμφωνούμε!!!!!

εγώ ούτε καν χρησιμοποιησα κίτρινα. εξ' αρχης πήρα νούμερο 2 libero ή pampers... δεν θυμάμαι.

μήπως αλλαξες νούμερο και σου φάινεται ότι ελάττωσαν τα κομμάτια στις πράσινες; γιατί όσο μεγαλώνουν τα νούμερα,τα κομμάτια ελαττώνονται.

πριν αρχίσουν τα εκπτωτικά στικεράκια... πόσο εκαναν τα pampers ή τα libero;

age.png

ravT και μεις φοραμε το Νο 3 στα baby dry ομως, τα 64 τεμ 19,9 (χωρις εκτπωσεις)

ξερει καμια αν εχει σε αυτο το Νο συσκευασια jumbo????

στο αρβανιτιδη που αναφερατε εχει -20% εκπτωση?

otis τα 88 τεμ.που πηρες ποιο νουμερο??

ΗΤΑΝ ΟΙ BABY-DRAY No 4 maxi 7-18 kila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LcNGp3.png

k90zp3.png

Σήμερα ανακάλυψα ότι ο Σκλαβενίτης έχει στα μεγάλα πακέτα Babylino σε κάποια συγκεκριμένα νούμερα (είδα στο 4 και το 4+) έκπτωση 3 ευρώ.

Από 16,80 - 13,80 ευρώ και με ένα κουπόνι που είχα -4 ευρώ, έδωσα 9,80 για το μεγάλο πακέτο!!!

Προσοχή! Δεν έχει στικεράκι πάνω στο πακέτο και δε φαίνεται η προσφορά. Είναι ένα ταμπελάκι πάνω στο ράφι και εντελώς τυχαία το είδα...

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εσεις που ειστε απο θεσσαλονικη τον Βασιλαγα το ξερετε ? εχει παμπερσ νουμερο 3 2συσκευασιες των 60 τεμ αν δεν κανω λαθος 28 ευρω ενω το listerin το μεγαλο το στοματικο διαλυμα το πηρε προχθες ο αδερφος περιπου 3,5 ευρω και στο σουπερ μαρκετ εχει γυρα στα 7. Εχει οντος τοσο καλες τιμες?

κοριτσια εσεις που ειστε απο θεσσαλονικη τον Βασιλαγα το ξερετε ? εχει παμπερσ νουμερο 3 2συσκευασιες των 60 τεμ αν δεν κανω λαθος 28 ευρω ενω το listerin το μεγαλο το στοματικο διαλυμα το πηρε προχθες ο αδερφος περιπου 3,5 ευρω και στο σουπερ μαρκετ εχει γυρα στα 7. Εχει οντος τοσο καλες τιμες?

Το είδα και εγώ στο φυλλάδιο, το έχω μπροστά μου. Pampers active fit No 3 midi 2*68 τεμ. 4-9 κιλά 27,51Ε, και pampers μωρομάντηλα 4*72τεμ. 6,90Ε. Δεν ξέρω για τα μωρομάντηλα πόσο έχουν στα σούπερ μάρκετ. Νομίζω ότι κάνει εισαγωγή στα προϊόντα του από Βουλγαρία, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ φθηνός.

οντος ειναι απο την Βουλγαρια γιατι ο αδερφος μου πηραν κοκα κολα και ηταν στα βουλγαρικα με μια μεταφραση Ελληνικη. Παντως μου ειπε οτι εχει φανταστικες τιμες. Γι αυτο ρωτο μηπως ξερει καμια. Τα επωνυμα προιοντα τι διαφορα μπορει να εχουν?

Δεν νομίζω να έχει και ιδιαίτερη διαφορά, να μην σε πω και καθόλου. Απλά πιστεύω πως εδώ στην Ελλάδα τα σούπερ έχουν αποθρασυνθεί. Έχω ακούσει πως το ίδιο πράγμα εδώ πωλείται πολύ ακριβότερα από το εξωτερικό. Είχα δει κάτι εκπομπές (νομίζω Ευαγγελάτο) που συγκρίνανε το ίδιο πράγμα σε 2-3 διαφορετικές χώρες, και με την Ελλάδα, και όπως πάντα, πρωταθλητές στην ακρίβεια...

Η βουλγιαρια ειναι διπλα μου κ εχω παει μονο μια φορα, εχει φθηνα πραγματα δεν μπορω να πω, αλλα δεν τα εμπιστευομαι αμα παρεις κατι κ σου χαλασει θα πρεπει να το κουβαλας παλι πισω αμα θες να κανεις επιστροφη? Οταν πηγα την πρωτη φορα το μικρο μου ηταν 3μηνων, πηγα σε ενα μαγαζι με ειδη μπεμπε, ειδα τα μεγαλα παμπερς τα 100κομματια το νο1 που πουλαει ο μασουτης στη χονδρικη 20ε, αλλα εκει εχουν μονο μπλε παμπερς απο οτι ειδα τετοια ειναι η συσκευασια τους δεν ξερω γιατι, ειπα να παρω αλλα λεω ασε μετα μην παθει κ κανενα ερεθισμο, γιατι οταν χρεισημοποιεις ενα πραγμα πρωτη φορα δεν ξερεις. Ειχε κρεβατακι με στρωμα, ενωμενο με αλλαξιερα κ συρταριερα που ειχε 4συρταρια 300ε. Ολα φευγανε μολις μεγαλωσει το παιδι κ γινοταν μονο κρεβατι. εδω στην ελλαδα περνουμε μονο 300 το κρεβατι κ χωρις στρωμα μερικες φορες. Πηρα τελικα ενα εκπεδευτικο παπλωματακι με κατι παιχνιδακια απο πανω 15ε κ ενα μπιμπερο της κικο 2.50ε, αυτα τα δυο. Το ιδιο μπιμπερο τις κικο απο τα κου-κου 6,50ε το ειχα αγορασει. Ε ΚΑΘΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ? ΠΟΥ ΠΑΜΕ?? 1000% κερδος εχουνε κ συγνωμη αμα προσβαλω καποιον που εχει τετοιο μαγαζι.

καλημερα σας...Σχετικα με τον βασιλαγα εχω να πω οτι εχει φοβερες τιμες...εχω αγορασει παρα πολλα προιοντα σε τιμες μισες απο τα κανονικα...πχ colgate οδοντοκρεμα 3action 100ml μονο 1?!!!! η συσκευασια φυσικα δεν εχει τιποτα ελληνικο επανο της αλλα ιταλικα κ αγγλικα αλλα δεν χανουμε και τιποτα!!!

νομιζω οτι πρεπει να στιρηξουμε ολοι τετοιες προσπαθειες γιατι εχω ακουσει (δεν ξερω εαν ειναι ραδιο αρβυλα) οτι οι αντιπροσωπίες εδω τον πανε κοντρα γιατι τους κανει "ρεζιλη" με τις τιμες που πουλαει... το sait του ειναι το http://www.cash-carry.gr. ειναι λιγο χαλια...αλλα εχει καποια τηλεφωνα που μπορειτε να ρωτησε με ποια καταστηματα στην περιοχη σας συνεργαζετε.....

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

παντως η coca cola ειχε τρομερη διαφορα στη τιμη αλλα καμια στη γευση. Τι να πω? Θα παω και θα δω. Τα μωρομαντηλα τι διαφορα να εχουν, ειτε pampers,ειτε lidl, ειτε AB τα ιδια χημικα εχουν.

Πήγα σήμερα ΑΒ, πήρα baby dry τα 88 τεμ.20 ευρώ, -5 το κουπόνι της εταιρείας - 4 η έκπτωση 20%, δηλ. μου βγήκαν γύρω στα 11 ευρώ. Πολύ καλά.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...