Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ευχαριστω πολυ oikat για την απαντηση σου :-)

θα παω κι εγω :wink:

11,79 για 88 τεμαχια ειναι πολλλυυυ καλα

πηγα και σημερα να παρω 2η κουτα και η κοπελα ρωτησε τη διευθυντρια και της ειπε οχι! Την αφησα την κουτα. Θα ξαναπαω το απογευμα μηπως ειναι η χθεσινη κοπελα.... γκρρρρ τα νευρα μου λες και το κουπονι δε θα το πληρωθουν απο τη παμπερς ή θα κατσει να ελεξει η παμπερς τι αγορασε ο καταναλωτης. Απαραδεκτοι!

πηγεναι βεροπουλο.το παιρνανε...παντως ρε κοριτσια πειτε μου αν το ειδατε και σεις .τα παμπερς τζαμπο ειναι πολυ πιο λεπτα απο τα αλλα.με τη μια γεμιζει και θελει αμεσως αλαγμα...τι λετε?εχετε προσεξει αυτο που λεω?

Μόλις μίλησα με αντιπρόσωπο της Pampers στο τηλέφωνο και η θέση της εταιρίας είναι με λίγα λόγια ότι το κουπόνι πρέπει να γίνει δεκτό από τους ταμίες αλλά από την άλλη η Pampers δεν μπορεί να τους πιέσει να το δεχτούν. εμείς μπορούμε απλά να αφήνουμε την συσκευασία στο ταμείο αν δεν δέχονται το κουπόνι ή να ζητάμε τον προϊστάμενο του s/m για να μας εξηγήσει τη λογική τους σχετικά με τα κουπόνια...

μετά από μια μικρή πίεση σίγουρα θα αλλάξουν τακτική;)

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Διαφημίσεις

Στο καρφουρ δεν το δεχονταν με τπτ, πηγα και στον προισταμενο. Με εκνευρισαν παρα πολυ.

Τελικα σημερα πηγα στο mymarket και ολα οκ.

μονο που βρηκα μια κουτα μόνο babydry 88 τεμ.

παντως ειναι απαραδεκτο oikat στο ιδιο το σουπερμαρκετ να κανουν την μια ετσι και την αλλη αλλιως.

λες και θα τα βαλουν απο την τσεπη τους τα 5 ευρω :twisted:

Τα αλλα supermarket εχω την εντυπωση πως δεν εχουν πλεον το 20 % (ή κανω λαθος :roll: ;; )

]

Διαφημίσεις

Δηλαδή ο βασιλόπουλος στις jumbo συσκευασίες έχει και -5 ευρώ και -20%? Με την κάρτα ή χωρίς?

EΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΝ JUMPO ΜΕ 88 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΒΑΒΥDRAY ΑΠΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ 16.97!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ........

ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!:-P:razz::-P:razz:

LcNGp3.png

k90zp3.png

Ελένη, η κάρτα βγαίνει απευθείας όπως στο Μαρινόπουλος ή όχι? Μου φαίνεται πρέπει να δραστηριοποιηθώ να κυνηγαω όλες τις προσφορές...

ΣΕ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΡΤΑ.ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.

ΕΓΨ ΕΧΨ ΣΕ ΚΑΡΦΟΥΡ,ΜΑΣΟΥΤΗ,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

LcNGp3.png

k90zp3.png

88 κομμάτια 17 ευρώ??? Χθές είδα στον Βερόπουλο 68 κομμάτια 20 ευρώ (σ.σ. 25 δηλαδή!)

Να βάλω τα κλάματα τώρα ή σε λίγο? Βλέπετε πηγαίνει ο μπαμπάς μας σούπερ και δεν μπορώ να τον βάζω να πηγαίνει σε όλα να τσεκάρει τιμές...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, ζητω συγνωμη αν εχει συζητηθει το θεμα ηδη, αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν καποια απο εσας εχει δοκιμασει αυτες τις καινουριες πανες της pampers που λεγονται just dry (αν δεν κανω λαθος...) και διαφημιζονται για φθηνες!

88 κομμάτια 17 ευρώ??? Χθές είδα στον Βερόπουλο 68 κομμάτια 20 ευρώ (σ.σ. 25 δηλαδή!)

Να βάλω τα κλάματα τώρα ή σε λίγο? Βλέπετε πηγαίνει ο μπαμπάς μας σούπερ και δεν μπορώ να τον βάζω να πηγαίνει σε όλα να τσεκάρει τιμές...

ΝΑΙ...88 ΚΟΜΜΑΤΙΑ........................ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

LcNGp3.png

k90zp3.png

και ρωτάω...γιατί δεν θυμάμαι. πόσο είχαν παράδειγμα οι πάνες libero και ta pampers... πριν την οικονομική κριση, πριν τα κουπόνια, πριν τα στικεράκια;

εσυ Πρόεδρε elachl... θυμάσαι;

age.png

κοριτσια δοκιμασα και τις πορτοκαλι πανες και ειναι πολυ καλες δεν μου εχει κοκκινισει καθολου και ουτε διαρρροες εχουμε μιας και πινουμε 2λιτρα νερο την ημερα..και ειναι και πιο λεπτες απο τις αλλες πανες της παμπερς α και ποιο οικονομικες..εγω παιρνω το 5νουμ εχει 44τμχ μεσα και εχει 12,99

...............

LcNGp3.png

k90zp3.png

Κοριτσια, ζητω συγνωμη αν εχει συζητηθει το θεμα ηδη, αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν καποια απο εσας εχει δοκιμασει αυτες τις καινουριες πανες της pampers που λεγονται just dry (αν δεν κανω λαθος...) και διαφημιζονται για φθηνες!

ΤΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ??????????????

LcNGp3.png

k90zp3.png

τις πορτοκαλί λες; διαβασα (πιο πανω στο ίδιο post) ότι είναι λευκές, με ένα σχεδιάκι μπροστά και πιο λεπτές. κάποιες τις βρήκαν απορροφητικές, κάποιες είχαν διαρροή.

λογικό...για να είναι πιο φθηνές, θα είανι πιο λεπτές και χωρίς χρώμα. έτσι κι αλλιώς...δεν φαίνονται!

ωραία λεει είανι τα πορτοκαλί μωρομάντηλα.

age.png

Τις πορτοκαλί τις λένε simply dry, και απ το όνομα θα έπρεπε να είναι απορροφητικές! Τώρα για φθηνές... 44τμχ, 13 ευρώ? Εμείς ακόμα παίρνουμε τις new baby, 17 ευρώ τα 54 τμχ, το Νο 3 όμως. Τώρα πρέπει να αλλάξουμε μοντέλο, λόγω κιλών και δεν ξέρω αν θα πάρω active fit, baby dry ή simply dry.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ravT και μεις φοραμε το Νο 3 στα baby dry ομως, τα 64 τεμ 19,9 (χωρις εκτπωσεις)

ξερει καμια αν εχει σε αυτο το Νο συσκευασια jumbo????

στο αρβανιτιδη που αναφερατε εχει -20% εκπτωση?

otis τα 88 τεμ.που πηρες ποιο νουμερο??

Ευχαριστω βρε κοριτσια για την αμεση ενημερωση!Τι να πω?Ειστε ενημερωμενες για τα παντα!!!Θα τις δοκιμασω και θα σας πω κι εγω την άποψή μου!Ελπιζω να μην εχουν χαλασει και πολυ την ποιότητά τους προκειμενου να τις πουλανε και φθηνοτερα...Όσο για το χρωμα δεν με απασχολει καθολου!Αυτο που με νοιαζει ειναι να κανουν τη δουλειά τους!Ούτως ή άλλως, δε φαινονται!!

χαιρομαι efh που δεν ειχες προβλημα.

dimidana θα το εχω υποψιν αυτο που σου ειπαν απο τη παμπερς για να το λεω στον εκαστοτε δ/ντη.

Το -20% εκτος απο τα σουπερ που ειπαν τα κοριτσια το ειδα και στο γαλαξια και δε ξερω αν ισχυει ακομη στο σκλαβενιτη.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...