Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Σημερα μου στειλανε κουπονια pampers μετα απο παρα πολυ καιρο!

Και τα τρια ειναι των 5 ευρω για οικονομικες συσκευασιες!

Περιεργα πραγματα!

Μηπως πεσανε οι πωλησεις???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε γατουλα το δεχονται το κουπονι μαζι με την εκπτωση?

Κατι εγραφε μια κοπελα για το μαρινοπουλο οτι δεν γινεται!

Ισχυει για τις jumbo συσκευασιες γιατι δειχνει τις αλλες πανω στα κουπονια???

δούλευα σε σουπερ μάρκετ και αυτό που έχω να σου πώ είναι οτι το στικερ που έχει το προιόν, δεν έχει καμία σχέση με το κουπόνι που έχεις εσύ.είναι απαράδεκτοι αν δεν σου το παίρνουν και πές τους μέχρι και καταγγελία θα τους κάνεις αν δεν σου το πάρουν και θα δείς για πότε θα μαζευτούν.άντε γιατι τα έχω πάρει με τις εξυπνάδες τους.και στην τελική αν εσένα λήγει το κουπόνι και πρέπει να το χρησιμοποιήσεις σήμερα που αυτοι έχουν μόνο προιόντα με στικερ,τι θα γίνει; θα σου πουν να πάς αλλόυ;

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Εχεις δικιο, δεν το ειχα σκεφτει ετσι......

Θα παω με τζαμπουκα.....

Kι αν μου πουνε τιποτα θα τους αρχισω στις γρηγορες....

250350r63xiepjjp.gif

Οριστε μας....!!!!

Διαφημίσεις

Bessy πηγα τη μια μερα ΜΑρινοπουλο και αρνηθηκαν. Το αφησα!

την αλλη το βρηκα σε αλλο δικο μας ΣΜ στην Ηλιουπολη. Το περασαν!

Απλα θελει λιγο ψαξιμο με τους βλακες!

kKZUp2.png

Χαμος γινοταν χθες στα carrefour με το -70% στα ρουχα και στα παπουτσια...

Οπως επισης και στα κλιματιστικα μαρκας carrefour οπου επερνες ενα συν αλλο ενα στην μιση τιμη...

Εχει πολλες προσφορες και νομιζω αξιζει να ψωνισεις τωρα καποια πραγματα που ισως χρειαζεσαι...:D

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

σπιρουλινα συμφωνω.καλημερα κιολας.το μονο προβλημα ειναι οτι τωρα στις εκπτωσεις πρεπει να παιρνουμε 2 μισθους και για να ψωνιζουμε και για να περναμε το μηνα.χαχα!

Και εγώ πήγα για άσχετο λόγο χθες στα καρφουρ και πήρα στην μικρή τζην φούστα με 3? και δυο μπλουζάκια σαν πουλοβεράκια φθινοπωρινά με άλλα 6? σύνολο 9? η αρχική τους ήταν (9,90 επί 3 κομμάτια) 29,7?. Νομίζω καλά τα πήρα ε?

κοριτσια δοκιμασα τα πορτοκαλι παμπερς μωρομαντηλα εχουν πολυ ωραιο αρωμα ειναι αρκετα απαλα και καθαριζουν πολυ καλα και ευκολα,σημερα θα δοκιμασω και τις πορτοκαλι πανες..

Διαφημίσεις

Σημερα μου στειλανε κουπονια pampers μετα απο παρα πολυ καιρο!

Και τα τρια ειναι των 5 ευρω για οικονομικες συσκευασιες!

Περιεργα πραγματα!

Μηπως πεσανε οι πωλησεις???

Κι εμενα μου στειλανε 3 κουπόνια των 2 ευρώ όμως! όσο για την εκπτωση: Την προηγούμενη εβδομάδα στον Σκλαβενίτη ειχε και 20% και -5€ δηλ. η jumbo συσκευασια πήγαινε περίπου 16€ (απο 25€). Αυτή τη βδομάδα ειχαν μονο το -5€ (δηλ. 20€ η συσκευασία). Πάντως εγώ πήρα 2 κουτια να βγάλω το μήνα. Ότι και ναναι καλά ειναι!

s-age.pngs-age.png

κοριτσια δοκιμασα και τις πορτοκαλι πανες και ειναι πολυ καλες δεν μου εχει κοκκινισει καθολου και ουτε διαρρροες εχουμε μιας και πινουμε 2λιτρα νερο την ημερα..και ειναι και πιο λεπτες απο τις αλλες πανες της παμπερς α και ποιο οικονομικες..εγω παιρνω το 5νουμ εχει 44τμχ μεσα και εχει 12,99

τι κανεις κοριτσαρα?ολα καλα?λοιπον η κανατα που λες θα πρεπει να ειναι της νεστλε και να τους εχει περισεψει.την δινανε πριν 2 φυλαδια νομιζω.οσο για τη μπιζουτιερα δεν ξερω.ισως ειναι απο παλια.δεν θυμαμαι.το ατλαντικ το επισκεπτομαι σπανια πλεον ετσι οπως το κανανε εδω.μικρο και ουτε καν κρεοπωλειο δεν εχει...εδω δεν ειναι καθολου κουβαρνταδες....

Οχι δεν ειναι της νεστλε μια αλλη μαρκα ελεγε το κουτι δεν θυμαμαι ποια, θα δω κ θα σου πω! Κατα τα αλλα καλα ειμαι, εχουμε καιρο να τα πουμε, φιλια στη μαριανθη!!

Διαφημίσεις

εγω να σου πω την αληθεια μου οσες φορες και να εχω παρει συσκευασια τζαμπο παντα μου το περναει το κουπονι οποτε λογικα θα υσχυει..ξερει μηπως καμια αλλη κοπελα υπαρχουν κουπονια για τα νεα παμπερς τα πορτοκαλι?

κοριτσια θελω να σας ρωτησω κατι δεν εχω αγορασει στην ζωη μουθ ποτε Pampers και θελω να τα δοκιμασω τωρα , τα κουπονια ισχυουν και για τις συσκευασιες jumbo?

γίνεται δεκτό αλλά αφού δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ γιατί παίρνεις τη μεγαλύτερη συσκευασία;;;:shock: πάρε μια μικρή για αρχή. αν δεν σου αρέσουν;

bpGZp3.png

ooAsp3.png

αν δεν μου αρεσουν θα τα δωσω σε μια φιλη μου που τα χρησιμοποιει δεν θα πιασουν τοπο :wink:

γίνεται δεκτό αλλά αφού δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ γιατί παίρνεις τη μεγαλύτερη συσκευασία;;;:shock: πάρε μια μικρή για αρχή. αν δεν σου αρέσουν;

Λοιπον επεσε στα χερια μου το φυλλαδιο του Μασουτη-

εχει δωρο μια παιδικη σκηνη με την αγορα 3 συσκευασιων pampers (οικονομικες συσκευασιες)

Αν και το βρηκα λιγακι ακριβο μπορει να τη χτυπησω.............

Την προσφορα με το 20% την εχει τωρα το mymarket μεχρι τις 11/8

Πηρε καμια σας απο εκει παμπερς με στικερ και με κουπονι? (ή δεν το δεχονται σαν τα carrefour?)

μου στειλανε 2 κουπονια πενταευρα και λεω να το εκμεταλευτω

ρωταω για να μην τρεχω να τσακωνομαι παλι τζαμπα :lol:

]

Στα Adam's (στον Πειραιά και δεν ξερω που αλλου εχει) ολα τα ρουχα μεχρι 5 ευρω.. χειμωνιατικα και καλοκαιρινα.

Και δεν ειναι μουφα.. 2 ευρω εχουν ολα τα αξεσουαρ (καπελα, τσαντες, γυαλια, κλπ).

Παπουτσια (αγκαλιας κ κανονικα) 5 ευρω

Ρουχα ολα 5 ευρω.. και τα σετακια δεν πωλουνται ξεχωριστα.. 5 ευρω ολο.

Οποια ομως ενδιαφερεται να παει συντομα.. η προσφορα αρχισε χτες.. εγω πηγα σημερα και βρηκα οτι ηθελα κ νουμερα. Αμφιβαλλω ομως αν θα εχει μεινει τιποτα μεχρι το Σαββατο (κ περυσι ετσι εγινε σε 3-4 μερες εξαντληθηκαν ολα και οχι με τοσο χαμηλες τιμες.)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Καλησπέρα κούκλες, λοιπόν το δημοσιεύω εδώ για να το δει κόσμος.

Οποιες έχετε παιδικά επιπλάκια ΙΚΕΑ το μοντέλο HENSVIK αυτά τα άσπρα με την τσαχπινιά την κυματιστή ,σας ενημερώνω ότι το Lidl την Πέμπτη 13/8 έχει προσφορά ένα επιπλάκι ραφιέρα σχεδόν όμοιο με την σειρά του ΙΚΕΑ. Για δείτε το http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages...0813.p.rafiera και το παγκάκι του http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages...090813.p.pagos εγώ ψήνομαι για το παγκάκι!

Την προσφορα με το 20% την εχει τωρα το mymarket μεχρι τις 11/8

Πηρε καμια σας απο εκει παμπερς με στικερ και με κουπονι? (ή δεν το δεχονται σαν τα carrefour?)

μου στειλανε 2 κουπονια πενταευρα και λεω να το εκμεταλευτω

ρωταω για να μην τρεχω να τσακωνομαι παλι τζαμπα :lol:

πηρα σημερα και το περασαν κανονικα. τα πηρα 16,79 - 5

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...