Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Ήθελα να μοιραστω μαζί σας μια πληροφορια για τις πανες του Μασουτη, αγορασε προχθες ο πατερας μου ενα κουτι μάρκας Μασουτη για το σπιτι τους, και προς μεγάλη μου εκπληξη ειναι πολυ απαλες και ευκαμπτες, δεν μυριζουν πλαστικίλα και τις βαζω τωρα 4 μερες στη μικρη δεν ειχαμε ουτε ερεθισμους οπως με τις pampers, ουτε διαρροες γιατι της εβαλα και το βραδυ για 12ωρες υπνου και τιποτα! Στεγνη ξυπνησε.

Δεν ξερω ποσο κάνουν αλλα σιγουρα θα αγοράσω και εγω!

Να ξέρεις ότι έχουν και τα lidl.Εγώ που παίρνω τέτοιες στο μεγάλο όταν δεν υπάρχει προσφορά είμαι πολύ ευχαριστημένη.Κι έχουν γύρω στα 10 ευρώ τα 50.

Επίσης μου αρέσουν πάρα πολύ τα μωρομάντηλα mr grand, τα οποία είναι μωροπετσέτες, καμμία σχέση σαν αίσθηση με τα άλλα (βέβαια τώρα όποτε μπορώ παίρνω οικολογικα από ίντερνετ:mrgreen:)

Ενώ τα πάμπερς κι εμάς μας έβγαλαν σπυράκια και κοκκινίλες (τα active fit)

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο Παρασκευη 13-1 βαζει ο γαλαξιας 30% στα libero οικονομικης συσκευασιας ανοιχτης πανας κ πανας βρακακι!

που ειναι ρε γμτ τα 50% εχω ξεμεινει κ ψωνιζω με το σταγονομετρο ασε δε που παραταω κουπονια στα ραφια, του Δεκεμβριου παρατησα ποσα, ελεγα τωρα θα βαλουν τωρα θαβαλουν τπτ, αντε να δουμε!!!

http://5ae.gr/offers/index.htm

απο Παρασκευη 13-1 βαζει ο γαλαξιας 30% στα libero οικονομικης συσκευασιας ανοιχτης πανας κ πανας βρακακι!

που ειναι ρε γμτ τα 50% εχω ξεμεινει κ ψωνιζω με το σταγονομετρο ασε δε που παραταω κουπονια στα ραφια, του Δεκεμβριου παρατησα ποσα, ελεγα τωρα θα βαλουν τωρα θαβαλουν τπτ, αντε να δουμε!!!

http://5ae.gr/offers/index.htm

Αυτή την απορία έχω κι εγώ καλή μου....που στα κομμάτια πήγαν εκείνα τα υπέροχα -50% και ένα -60% του ΑΒ;

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Γειά σας κορίτσια και καλή χρονιά,

έμαθα για κάποιες προσφορές που τρέχουν στα σουπερ μάρκετ (Μασούτης, Bazaar κλπ) μέχρι τις 19/01 στις πάνες libero. Στον Μασούτη είναι -4 euro σε όλες τις ανοιχτές πάνες και up & go.

Επίσης και CARREFOUR, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ κλπ, θα υπάρχουν προσφορές -1, -2 ευρώ -4 ευρώ

Διαφημίσεις

Σκλαβενίτης -6€ στα pampers οικονομική συσκευασία φαντάζομαι δέχονται κουπόνια αλλά δεν είχα. Και μαζί με δύο πακέτα σερβιέτες 12 πιάτα(πηχά 6μικρά κι 6 μεγάλα) και 12 ποτήρια(6 νερού+6 κρασιού) δώρο.

Διαφημίσεις

Επιτέλους ανοίγει Μασούτης και εδώ οπότε περιμένω πως και πως να επωφεληθώ από τις προσφορές του!

Και στελνει και πολυ καλα κουπονια με πολύ καλύτερες εκπτώσεις απο την προκτερ πχ στους γραμμενους πελάτες τους με κάρτα, και οταν αγοραζεις με την κάρτα των ποντών τους στους 200ποντους εχεις 6 ευρώ εκπτωση ή την αφηνεις και τα μαζευεις τα 6ευρα και τα εξαργυρώνεις μια και καλή για κατι αλλο πχ εγω το ειχα κανει μια φορα αυτο και πηρα δωρεαν εντελως της φισερ πραις παιχνιδι των 20ευρώ. Και σημαντικο..........δεχονται παντα μα παντα τα κουπονια μαζι με τις προσφορες τους για ολα τα ειδη!

Να γραφτεις και να βγαλεις καρτα οπωσδηποτε.

Τη mass card δε λες? Εννοείται ότι θα βγάλω! Περιμένω να ανοίξει, γιατί οι επιγραφές δε βγάζουν κάρτες! αχαχαχαχα! Ευχαριστώ για τις ινφο

ναι ρε αυτην λεω χαχα

Διαφημίσεις

Επίσης μου αρέσουν πάρα πολύ τα μωρομάντηλα mr grand, τα οποία είναι μωροπετσέτες, καμμία σχέση σαν αίσθηση με τα άλλα (βέβαια τώρα όποτε μπορώ παίρνω οικολογικα από ίντερνετ:mrgreen:)

Να ρωτησω κατι?? τι ειναι μωροπετσετες?? ποσα εχει η συσκευασια και ποσο κοστιζει?? ειναι καλες?? πιο καλες απο μωρομαντηλα??

η μικρη μου ξεκινησε παιδικο και δεν θα την καθαριζουνε με βαμβακακια και νερο οπως κανω εγω. αρα να παρω για καλυτερα τετοιες μωροπετσετες αντι για μωρομαντηλα??

Να ρωτησω κατι?? τι ειναι μωροπετσετες?? ποσα εχει η συσκευασια και ποσο κοστιζει?? ειναι καλες?? πιο καλες απο μωρομαντηλα??

η μικρη μου ξεκινησε παιδικο και δεν θα την καθαριζουνε με βαμβακακια και νερο οπως κανω εγω. αρα να παρω για καλυτερα τετοιες μωροπετσετες αντι για μωρομαντηλα??

Καλημέρα!

Να σου πω τι εννοώ μωροπετσέτες.Τα κλασσικά μωρομάντηλα, της πάμπερς και του λίμπερο, στην αφή και τη μυρωδιά μου θυμίζουν τα μαντηλάκια καθαρισμού τα δικά μας, τα κλασσικά μαντηλάκια από τα χόντος, τελείως πλαστικούρα.Αυτά, τα mr grand μου θυμίζουν λεπτή πετυσέτα πολύ βρεγμένη και αρωματισμένη.Κι επειδή κι εγώ σπίτι πλένω τους πωπούς τους με νεράκι σαμπουάν και σφουγγαράκι, όλα τα άλλα μου φαίνονται κάπως.Και όταν έχω παραπάνω χρήματα προτιμώ βιολογικά από το ίντερνετ.Αυτά μου φαίνονται η αμέσως επόμενη καλύτερη επιλογή.

Έχει 72 τμχ μέσα, μεγαλούτσικα και κοστίζει 1,69 ευρώ.Δοκίμασε και πες μου;)

Djccp2.png

67KIp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...