Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

αγαπημένα μου κορίτσια, προχθες αγόρασα τις πορτοκαλί πάνες Pampes simply dry με τις οποίες η μικρή συγκάηκε. νομίζω ότι είναι οι χειρότερες πάνες που τις έβαλα ποτέ άρα επιστρέφω στις baby dry. αυτά ήταν τα νέα μου και η εισαγωγή μου.

τώρα ας χτυπήσουμε την ακρίβεια!!!!

σήμερα πήγα μαρινόπουλο γιατί είχα κουπόνι αποκλειστικά για εκεί και βλέπω ότι έχει όλες τις πάνες -20%. αγοράζω λοιπόν μια κούτα active fit (γιατί δεν είχε baby dry στο νούμερό μας) και συν την έκπτωση είχε και στίκερ -5 ευρώ. τελική τιμή για τις 68 πάνες 16,54 ευρώ! και μιλάω για τις "ακριβές" πάνες.

οι "φτηνές" τώρα κόστισαν 7,49 τα 26 κομμάτια. αν κάνουμε μια απλή διαίρεση θα δούμε ότι οι "ακριβές" στοιχίζουν περίπου 24 λεπτά κατά την προσφορά ενώ οι "φτηνές" σχεδόν 29 λεπτά η μια:shock:

ποιες είναι λοιπόν η φτηνές και ποιες οι ακριβές;;;

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπημένα μου κορίτσια, προχθες αγόρασα τις πορτοκαλί πάνες Pampes simply dry με τις οποίες η μικρή συγκάηκε. νομίζω ότι είναι οι χειρότερες πάνες που τις έβαλα ποτέ άρα επιστρέφω στις baby dry. αυτά ήταν τα νέα μου και η εισαγωγή μου.

τώρα ας χτυπήσουμε την ακρίβεια!!!!

σήμερα πήγα μαρινόπουλο γιατί είχα κουπόνι αποκλειστικά για εκεί και βλέπω ότι έχει όλες τις πάνες -20%. αγοράζω λοιπόν μια κούτα active fit (γιατί δεν είχε baby dry στο νούμερό μας) και συν την έκπτωση είχε και στίκερ -5 ευρώ. τελική τιμή για τις 68 πάνες 16,54 ευρώ! και μιλάω για τις "ακριβές" πάνες.

οι "φτηνές" τώρα κόστισαν 7,49 τα 26 κομμάτια. αν κάνουμε μια απλή διαίρεση θα δούμε ότι οι "ακριβές" στοιχίζουν περίπου 24 λεπτά κατά την προσφορά ενώ οι "φτηνές" σχεδόν 29 λεπτά η μια:shock:

ποιες είναι λοιπόν η φτηνές και ποιες οι ακριβές;;;

και συμπληρώνω: επειδή η αιτιολόγηση της εταιρίας ήταν η διαφορά στο μέγεθος της συσκευασίας εγώ απαντώ: αφού δεν βγαίνουν οι πορτοκαλί σε οικονομική συσκευασία εγώ με τη μικρή θα συγκρίνω!;)

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Διαφημίσεις

και συμπληρώνω: επειδή η αιτιολόγηση της εταιρίας ήταν η διαφορά στο μέγεθος της συσκευασίας εγώ απαντώ: αφού δεν βγαίνουν οι πορτοκαλί σε οικονομική συσκευασία εγώ με τη μικρή θα συγκρίνω!;)

η πορτοκαλι εχουν μικρο πακετο με 7,49 οι 26 και μεγάλο πακετο με 12.99 οι 50

ok και εγω μαρινοπουλο για baby dry με στικερ 5 ευρω και 20% εκπτωση

εχω και κουπονι 5 ευρω

ααααα δε γινεται! δε το δεχεται!

γιατι??????????????????

δε κλπ κλπ προσπαθει δευτερη ταμιας να περαζσει και το κουπονι ....δε γινεται

εγω συνεχιζω....ερχεται και τριτη που με κολλησε γιατι δεν ηξερα

ξερετε η προσφορα -20% ειναι του προμηθευτη και για αυτο δε δεχεται και το κουπονι

τι να πω και εγω, σας τα αφηνω!!!! και εφυγα

θα βρω λεω αλλη προσφορα

σπιτι ακουω διαφημιση το -20% του μαγαζιου

τα νευρα μου

αυριο θα παω μαλλον καρφουρ να δω τι θα γινει, ισως και βεροπουλο που ειπατε

kKZUp2.png

κοριτσια δοκιμαστε και του λιντλ τις πανες ειναι οικονομικες και τελειες!!!!!!! απο ολες τις πλευρες τις εχει αλλαξει οι προηγουμενες που ειχε μεχρι την ανοιξη περιπου μυριζαν λιγο αλλα αυτες ειναι φτηνες εχουν 9.46 το πακετο και εχει 44 πανες μεσα .. σουπερρρρρρρρρρρρρ σας λεω εγω που εχω ενα παιδι με τις πιο τρελες αλλεργιες .... ακομα και στις πανες μου ειχε κανει ....

Διαφημίσεις

ok και εγω μαρινοπουλο για baby dry με στικερ 5 ευρω και 20% εκπτωση

εχω και κουπονι 5 ευρω

ααααα δε γινεται! δε το δεχεται!

γιατι??????????????????

δε κλπ κλπ προσπαθει δευτερη ταμιας να περαζσει και το κουπονι ....δε γινεται

και εγώ φίλη γατούλα προσπάθησα να δώσω κουπόνι αλλά δεν το δέχτηκαν:mad:

θα γλύτωνα άλλα 3 ευρώ άρα θα έφτανα τελική τιμή 13,54. τέσπα! άλλη φορά:wink:

όσο για την οικονομική πορτοκαλί συσκευασία εγώ δεν την έχω δει σε κανένα σούπερ μάρκετ...

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Εγω εστειλα στο Carrefour τον πατερα μου και πηρε δυο συσκευασιες 20,95 -20% και δεν δεχτηκαν το κουπονι

Πηρα τηλεφωνο και τους λεω γιατι δεν το δεχτηκαν και μου ειπαν να παω απο εκει να μου τακτοποιησουν το θεμα

Απ οτι εχω καταλαβει η Pambers κανει εκπτωση στο σουπερμαρκετ 5 ευρω στην τιμη που το αγοραζει,το σουπερ κανει την προσφορα 20%(δικο τους προβλημα),τα κουπονια που δινουμε εμεις θα τα παρουν αυτοι απο την pambers,αρα τι προβλημα εχουν;;;

Εγω σκεφτομαι να παρω αυριο τηλεφωνο στην pambers και να τους πω τι εγινε να δω τι θα μου πουν κι αυτοι

Μπηπως να γινει οργανωμενο το εγκλημα(να τηλεφωνησουμε πολλες)να τους ταρακουνησουμε....!!!

Και στα Carrfour δεν θα μπορεσω να παω αυτες τις μερες,μαλον απο βδομαδα:roll:

4

κοριτσια δοκιμαστε και του λιντλ τις πανες ειναι οικονομικες και τελειες!!!!!!! απο ολες τις πλευρες τις εχει αλλαξει οι προηγουμενες που ειχε μεχρι την ανοιξη περιπου μυριζαν λιγο αλλα αυτες ειναι φτηνες εχουν 9.46 το πακετο και εχει 44 πανες μεσα .. σουπερρρρρρρρρρρρρ σας λεω εγω που εχω ενα παιδι με τις πιο τρελες αλλεργιες .... ακομα και στις πανες μου ειχε κανει ....

ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΗΣ LIBERO.

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν ξερω εαν ειμαι ασχετη θελω να αγορασω σλιγκ αλλα ειδα εναν γυρω στα 70 ευρω μηπως ξερει καμια οικονομικους και σε τι μαγαζια μπορω να τα βρω;

Εδώ θα βρεις ποιο οικονομικούς http://www.babywearing.gr/Shopping/RingSling/Shopping_RingSling.htm Η Στέλλα είναι καταπληκτικός άνθρωπος τα ράβει η ίδια και στο στέλνει σπίτι! Είναι μέλος στο φόρουμ μας

καλά που είπατε για το -20% στον μαρινόπουλο, γιατί δεν είδα διαφήμηση.

ευτήχως που υπάρχει το τόπικ!!

πάντως βρε κορίτσια με την libero είμαι πολύ ευχαριστημένη, ούτε διαρροές, ούτε μυρωδιές.τελικά η pampers έχει μόνο όνομα.

άσε που είναι η μόνη που μου στέλνει κουπόνια.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Είναι όντως καλύτερες οι Libero, και μένα είχε βγάλει σπιθουράκια με τις Pampers αλλά οι Pampers είναι ποιο λεπτές να πάρει και όχι τόσο χοντροκομένες σαν τις Libero , το μόνο κακό που βρίσκω. Και εγώ μόνο Libero αγοράζω μόνο αν έχω κουπόνι θα πάρω από τις άλλες.

Α τους το έχω στείλει και σε μαιλ αυτήν την παρατήρηση....

αγαπαει ο θεος τον κλεφτη αγαπαει και τον νοικοκυρη!

βαζε βγαζε εχτες τις πανες και με το τσακωμο που εκανε, ξεχασε να μου αντιλογισει μια εκπτωση! δηλ 4,09 δικα μου!

καλα να παθουνε και ευθυνη δε φερω

παω να δω αν θα καταφερω το συνδιασμο και στα 3 σημερα!

κουπονι+στικερ+20%

kKZUp2.png

πάντως βρε κορίτσια με την libero είμαι πολύ ευχαριστημένη, ούτε διαρροές, ούτε μυρωδιές.τελικά η pampers έχει μόνο όνομα.

άσε που είναι η μόνη που μου στέλνει κουπόνια.

κι εγώ ψηφίζω libero. η pampers Μόνο όνομα πουλάει. δε λέω είανι κομψες... αλλά δε με νοιάζει.

ναι η Libero είναι συνεπής με τα κουπόνια. ενώ την Pampers... αντε να την πετύχεις 1η του μηνα.

age.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...