Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Κοριτσια μολις γυρισα απο μασουτη...:mrgreen:

Πηρα τρια κουτια οικονομικης συσκευασια Pampers Νο 4+ , 50τεμ απο 19,20 η μια μειον το 35% ->12,48 και μειον το κουπονι μου αλλα 6ευρω...

Τελική τιμή οι 50πανες ........6,48ευροπουλα :mrgreen::mrgreen:

19,44ευρώ οι 150πάνες!! Σουπεεεερ!! :mrgreen::mrgreen:

Εντωμεταξυ τους εκανε εντυπωση που ειχα κουπονια....γκρρρρρ και τα κοιτουσε σαν χανος ο υπευθυνος...και πρωτα πηρε τηλ καπου...του εδωσαν το οκ...και μετα δεχτηκε να αφησει την ταμια να μου τα περασει μαζι με την εκπτωση -35%!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατεβασε καμια απο σας τετοια κουπονια;

Δοκιμασα να μπω στη σελιδα και οταν παταω για να κατεβασω τα κουπονια το antivirus χτπαει σαν τρελο και μου απαγορευει να το κανω (ενω συνηθως απλα με προειδοποιει)

μου ηρθε σημερα mail και εκτυπωσα κανονικα δυο κουπονια,δεν εβγαλε μηνυμα ιου.Δεν τα δοκιμασα βεβαια ακομα,αν παω θα το γραψω εδω.Εντοπισα ομως καποια προϊοντα που εχουν εκπτωτικο κουπονi και επιπλεον εκπτωση σε σουπερ μαρκετ.

Λοιπον,στο Μασουτη εχει εκπτωση 35% σε πολλα προϊοντα.Ετσι το υγρο ΟΜΟ 3 λτ βγαινει απο 6,79 στα 4,41 κι επιπλεον το ηλεκτρονικ κουπονι -2 ευρω,τελικη στα 2,41! επισης cajoline 750 ml απο 2,57 -35% στα 1,67 και -1 ευρω το ηλεκτρ.κουπονι ,τελικη στα 0,67!! αρκει βεβαια να δεχονται την εκπτωση του σουπερ μαρκετ μαζι με το κουπονι του Live smart

Α,τα κουπονια ισχυουν ως 30/11 κι εκτυπωνονται μια φορα το καθενα

μου ηρθε σημερα mail και εκτυπωσα κανονικα δυο κουπονια,δεν εβγαλε μηνυμα ιου.Δεν τα δοκιμασα βεβαια ακομα,αν παω θα το γραψω εδω.Εντοπισα ομως καποια προϊοντα που εχουν εκπτωτικο κουπονi και επιπλεον εκπτωση σε σουπερ μαρκετ.

Λοιπον,στο Μασουτη εχει εκπτωση 35% σε πολλα προϊοντα.Ετσι το υγρο ΟΜΟ 3 λτ βγαινει απο 6,79 στα 4,41 κι επιπλεον το ηλεκτρονικ κουπονι -2 ευρω,τελικη στα 2,41! επισης cajoline 750 ml απο 2,57 -35% στα 1,67 και -1 ευρω το ηλεκτρ.κουπονι ,τελικη στα 0,67!! αρκει βεβαια να δεχονται την εκπτωση του σουπερ μαρκετ μαζι με το κουπονι του Live smart

Α,τα κουπονια ισχυουν ως 30/11 κι εκτυπωνονται μια φορα το καθενα

και εγώ τα εκτύπωσα κανονικά αλλά λόγω "οικογενειακης" ιωσης:-( δεν πηγα σουπερ. Ενημέρωσε μας αν τα χρησιμοποιήσεις!!!;)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πράγματι ο Βερόπουλος έχει όλες τις συσκευασίες babylino -40% και εμένα μου πήρε κανονικά κουπόνια. 4 μεγάλα πακέτα πήρα. ήταν καλή προσφορά. δεν ξέρω όμως μέχρι πότε ισχύει. λογικά και αύριο Σάββατο. επίσης έχει τις κρέμες νουνού -1 Ευρώ και μάλιστα τη φαριν λακτέ με αρχική τιμή 2,47 την παίρνεις με 1,47. συμφέρει!

Τα ζουζούνια μου είναι γλύκα, είναι τρέλα!

Θα πρωτινά να αναφέρουμε και άλλες προσφορές όχι μόνο για παμπερς... για να χτυπήσουμε την ακρίβεια καλύτερά . Φιλάκια φιλενάδες.

Συγνώμη αλλά που ακριβώς βλέπεις αναφορές μόνο για παμπερς?

Οι περισσότερες αναφορές είναι για λίμπερο και μπειμπιλινο και εδώ έχουμε συνηθίσει να μοιραζόμαστε τις προσφορές για τα πάντα όχι μόνο για πάνες...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

καλε εγκεφαλικα θα παθουν οι pamperοβιες!!!κριμα που δεν τις στελνουν ελλαδα......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

δεν ξερω αν εχει ξανανφερθει αλλα αποψε πηγα στο Βεροπουλο και εχει τις libero -40% και δεχτηκαν και κουπονια επισης ανακαλυψα πως κατι πανες dipersair υποθετω οτι ειναι η φιρμα του Βεροπουλου :confused: (πισω εγραφε οτι ειναιθ της εταιριας ΜΕΓΑ που παραγει τα babylino) και εχει τα 29 κομματια 6.50 ε. πηρα ενα πακετονα τα δοκιμασω και θα επανελθω.

Τα εχει δοκιμασει καοια???

Στη Βουλγαρια τα pampers baby dry τα 72 τεμαχια εχουν την απιστευτη τιμη των 7 ευρω στο εκει σουπερμαρκετ του Μαρινοπουλου:evil::evil::evil:

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ??????????????

Στη Βουλγαρια τα pampers baby dry τα 72 τεμαχια εχουν την απιστευτη τιμη των 7 ευρω στο εκει σουπερμαρκετ του Μαρινοπουλου:evil::evil::evil:

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ??????????????

Προφανως!

http://www.ibebe.bg κι εδω εχει πολυ καλες τιμες και στελνουν Ελλαδα...δεν εχω παρει ποτε βεβαια....

Κ γω προσφατως αγορασα απο Βουλγαρια (Σαντανσκι συγκεκριμενα) τα παμπερες active baby τα 50 τεμ 11 ευρω.

Ασχετο αλλα κουπονια babylino που πρεπει να παρω τηλ να μου στειλουν?Ειχα γραφτει μου έστειλαν μια φορα κ τωρα τπτ, μονο η Λιμπερο μου στελνει τακτικα.

Θα εχει καμια προσφορα απο βδομαδα Λιμπερο η babylino?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Φιλικα Ιωαννα

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...