Ζουζού1982

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  101
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Ζουζού1982

 1. Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για παιδοωτορυνολαρυγγολόγο στη Θεσσαλονίκη ο οποίος να είναι σε δημόσιο νοσοκομείο στο οποίο να μπορεί να γίνει η επέμβαση αφαίρεσης των αμυγδαλών με laser (μικραίνουν και δεν αφαιρούν τις αμυγδαλές). Ο γιος μου πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
 2. Μπορώ να σου προτείνω τον Σταύρο Αθανασίου που είναι καθηγητής και είναι και στο Αλεξάνδρα. το τηλ του είναι 2107213294 και η διεύθ. στην Βασιλίσσης Σοφίας 98Α. Πραγματικά σου τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
 3. Ζουζού1982

  αναζήτηση έμπειρου μαιευτήρα

  Σου προτείνω εγγυημένα τον Αθανασίου Σταύρο. Είναι στην Βασιλίσσης Σοφίας 98α. Είναι στο Αλεξάνδρα,στο Ιασώ και στο Λητώ.Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα.
 4. Καλά κοπελιά έχεις ξεφύγει!Το ότι υπάρχουν και άλλοι που κάνουν βλακείες (σκοτώνουν ανθρώπους, οδηγούν χωρίς δίπλωμα κτλ) δεν αναιρεί τη δικιά του θρασύτητα. και ναι είχε τουλάχιστον ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ για αυτό που έκανε από τη στιγμή που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ανασφάλιστος και πέρασε με κόκκινο! Δεν χτύπησε έναν και σταμάτησε αλλά τέσσερις! δεν υπάρχει συγχώρεση για αυτό που έκανε. όλοι κάνουμε λάθη αλλά αυτός συνέχισε, είχε ΔΟΛΟ , είτε σου αρέσει είτε όχι.Και εύχομαι να πληρώνει σε όλη του τη ζωή για αυτό που έκανε τόσο προς την οικογένεια των θυμάτων όσο και με τύψεις, αν βέβαια αισθάνεται!
 5. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ την όλη ιστορία δεν την πιστεύω! Για παραμύθι μου ακούγεται. Διότι αν είναι αλήθεια, ναι φταίει η κοπέλα που τον παντρεύτηκε και εξακολουθεί να είναι μαζί του!
 6. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και το θέμα το μελέτησα πάρα πολύ και είμαι πλήρως ενημερωμένη. Το πρόβλημα δεν είναι το φυσικό αέριο και με το πετρέλαιο το ίδιο συμβαίνει. το πρόβλημα είναι το σύστημα θέρμανσης που στην ουσία είναι κεντρική θέρμανση με ωρομέτρηση. το πάγιο τέλεος δεν είναι σταθερό. εξαρτάται από το ποσό του λογαριασμού και κανονίζεται από το καταστατικό ή τον πίνακα κατανομης χιλιοστών της κεντρικής θέρμανσης. είναι ένα ποσοστό επί του ποσού του λογαριασμού. αυτό το ποσό-πάγιο τέλος-κατανέμεται στα διαμερίσματα με βάση αρκετούς συντελεστές που δεν είναι ίδιοι για όλα τα διαμερίσματα ακόμη και αν είναι ίδια τετραγωνικά και έχουν τα ίδια χιλιοστά. πρόκειται για κάποιον συντελεστή που τον ορίζει ο μηχανικός κ αι εξαρτάται από τον όροφο και το τί διαμερίσματα έχει το εν λόγω διαμέρισμα γύρω, πάνω και κάτω, τα διαμερίσματα που είναι περικυκλωμένα και δεν είναι στον πρώτο ήτελευταίο όροφο έχουν μεγαλύτερο συντελεστή δυστυχώς γιατί υποτίθεται ότι θερμαίνονται από τα άλλα διαμερίσματα. παράλογο κατά τη γνώμη μου γιατί κανονικά έπρεπε να μετριέται πόση ενέργεια καταναλώνει κάθε διαμέρισμα για θέρμανση αλλά αυτό απαιτεί άλλο σύστημα θέρμανσης. Κοινώς όσο λιγότερο καις τόσο περισσότερο σου έρχεται η ώρα. όσο περισσότερο καις τόσο λιγότερο σου έρχεται η ώρα. το τί θα πληρώσεις εξαρτάται από τον συνολικό λογαριασμό. αυτό σημαίνει πως ενώ το φυσικό αέριο έχει την ίδια τιμή σε δύο λογαριασμούς, η ώρα σε σένα δεν θα κοστίσει και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο. το ποσό εξαρτάται από το τί έχουν κάψει όλοι, πόσες ώρες είχαν οι ένοικοι αναμμένο το καλοριφέρ ταυτόχρονα με άλλους οπότε το κόστος είναι μικρότερο κτλ. Ελπίζω να βοήθησα.
 7. Σου έστειλα pm. Ο γιατρός που σου συστείνω λέγεται Αθανασίου Σταύρος.
 8. Ρε κορίτσια για πείτε και άλλα γιατί έχω απογοητευτεί με την κόρη μου. Κοντεύει τα 3 και από μαλλί ελάχιστο.κατάξανθο, πολύ κοντό και πολύ λίγο, σχεδόν δε φαίνεται. είμαι πολύ στεναχωρημένη. κάποια στιγμή που το ερεύνησα ιατρικώς δεν βρέθηκε κάτι. ωστόσο η πρόοδος είναι πολύ αργή. και είναι και πολύ κοκέτα. θέλει όλο κοκαλάκια και να χτενίζεται. αλλά πού να τα βάλω? σκέφτομαι να ξαναπάω σε κάποιον δερματολόγο αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο κατάλληλος. αν έχετε να προτείνετε κάποιον, ευχαριστώ. από ανάπτυξη κτλ είναι όλα πολύ καλά .
 9. Μπορώ να σου συστήσω το γιατρό μου, που είναι πολύ καλός. βέβαι έχει ιατρείο στη βασιλίσσης σοφίας, κοντά στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα". δεν ξέρω αν σε βολευει.αν σε ενδιαφέρει στείλε μου pm να σου πω στοιχεία περισσότερα και λεπτομέρειες.
 10. Kαλά αυτό για τους αστυνομικούς που λες δεν το ξέρω αλλά μου φαίνεται πραγματικά δύσκολο και κυρίως σπάνιο. όσο για το ποιο λόγο επιλέγει κα΄ποιος το δημόσιο νοσοκομείο είναι για να μην πληρώσει τουλάχιστον το μαιευτήριο. όσο για τον γιατρό σου, σου πήρε πραγματικά λίγα χρήματα. θεωρώ το πιο σωστό η όποια συμφωνία να γίνεται εξ αρχής και φυσικά στο τέλος θεωρώ απαράδεκτο τους εκβιασμούς. εγώ το μόνο που είπα είναι ότι όταν απαιτούμε να έχουμε κάποιον συγκεκριμένο στη διάθεσή μας, όποτε θέλουμε οφείλουμε να τον πληρώσουμε. τον γυναικολόγο μου τον πλήρωσα γιατί ήθελα εγώ και γέννησα την κόρη μου στο αλεξάνδρα. τον χειρουργό του γιου μου για αμυγδαλές δεν τον πλήρωσα γιατί πήγα στο παίδων έχοντας κλείσει τακτικό ραντεβού.
 11. Κατ’ αρχήν μην αρχίσουμε τη συζήτηση για τους αστυνομικούς γιατί είναι μεγάλη κουβέντα και θα ξεφύγουμε πολύ. Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα 2 περιστατικά που αναφέρεις, είναι ότι στη μία περίπτωση υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε εξυπηρετήσει (ο εφημερεύων ιατρός στο δημόσιο νοσοκομείο) ενώ στην άλλη δεν υπάρχει (αστυνομικός που λήγει το ωράριό του). Ο ένας δεν είναι καν στη δουλειά του και ο άλλος ξεκινάει την εργασία του μέσα στο ωράριό του και για έκτακτους λόγους καθυστερεί. Πόσο συχνά μπορεί να συμβεί αυτό? Επίσης, άλλο το θέμα αν θα πάρει μετά ρεπό , και για την γενικότερη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία των αστυνομικών, κάτι που δεν ισχύει με τους γιατρούς. Και όχι δεν έχω άντρα γυναικολόγο, ούτε είμαι εγώ. Και ναι κατηγορώ τον γιατρό στο δημόσιο νοσοκομείο που θα ζητήσει φακελάκι ενώ είναι σε υπηρεσία, για την οποία ούτως η άλλως αμείβεται, ακόμη και αν ξεφύγει από το ωράριό του, κάτι που συμβαίνει συχνά με τους γιατρούς, αλλά όχι αυτόν που τον καλείς εκτάκτως και τον θες stand-by συνεχώς. Γι’ αυτό υπάρχει ο εφημερεύων ιατρός για να εξυπηρετεί τη δημόσια και δωρεάν υγεία και να μην δικαιούται να σου ζητήσει το παραμικρό.
 12. Έ όχι ρε παιδιά να τα φάνε στους γιατρούς! Γιατί τόση κακία? Άλλωστε αν δε θέλουμε να πληρώσουμε να πάμε στο εφημερεύοντα γιατρό και να γεννήσουμε με αυτόν, όποιος και αν είναι. Και αυτή την έλλειψη προσωπικής ζωής και τις θυσίες που κάνουν, που οι οικογένειές τους τους στερούνται δεν πρέπει να τα πληρωθούν? Εγώ γέννησα στις 4 το πρωί προς Κυριακή , ο γιατρός μου δεν έχασε τον ύπνο του, το βράδυ του, δεν θυσίασε το επόμενο πρωί που θα μπορούσε να περάσει με τα παιδία του? Ας αναλογιστούμε λίγο πριν αρχίσουμε να τους κατηγοόύμε όλους?
 13. Ζουζού1982

  Σαντιγύ φράουλα

  Κορίτσια γειά σας. Θέλω να φτιάξω μία παιδική τούρτα που θέλω να τη γαρνίρω με ροζ σαντιγύ. ξέρεις καμιά σας πώς μπορώ να το κάνω? στο εμπόριο βρίσκω μόνο λευκή και σοκολατένια σαντιγύ.
 14. Ουφ κουράστηκα! Δεν περνάει μήνας χωρίς να αρρωστήσουμε! Η μπέμπα μου μόλις χρόνισε και συνεχώς αρρωσταίνει με ιώσεις παρότι τη θηλάζω ακόμη. παλι με πυρετό την έχω σήμερα. Βέβαια έχω και ένα μεγαλύτερο παιδάκι 3,5 χρονών που πάει παιδικό σταθμό και φέρνει διάφορα. Ωστόσο αυτή αρρωσταίνει πιο συχνά! Ο γιος μου μέχρι τα 2,5 δεν είχε αρρωστήσει παρά μόνο μία φορά. από όταν άρχισε όμως παιδικό είναι συνεχώς με μύξες και αυτός.εσας αρρωσταίνουν τόσο συχνά?
 15. Αχ συμφωνώ απόλυτα! Και εγώ προτιμώ άνδρα!
 16. Ζουζού1982

  Πίεση απο τα πεθερικά!

  Έλεος πια! εγώ θα το συζητούσα με τον άντρα μου και θα του απαιτούσα με τον τρόπο του να της βουλώσει το στόμα! Φαντάσου δηλαδή να μην είχατε παιδί! Ή πες της πως αποφασίσαμε με τον άντρα μου να μην κάνουμε άλλο και κομμένη πλεόν η συζήτηση. Εσείς θα αποφασίσετε για την οικογένειά σας. Τί ανακατεύεται αυτή??
 17. Ανατρίχιασα! Αυτή η μάνα τί θα κάνει?Θα πεθάνει από τις τύψεις! ασ την βοηθήσει ο Θεός για το καλό του άλλου παιδιού της και μακάρι να της σταθούν οι δικοί της χωρίς να της ρίξουν ευθύνες.
 18. Κορίτσια το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι και εγώ. έχω 2 παιδάκια και πριν λίγο καιρό έμαθα πως είμαι έγκυος. έχασα τον κόσμο. ένιωσα απαίσια. αγχώθηκα και έκανα πολύ άσχημες σκέψεις. τρίτο παιδί τη σημερινή εποχή με την κρίση μου φάνηκε τραγικό. στα σχέδιά μας όχι τα άμεσα ήταν το τρίτο παιδί.δεν μπόρεσα να το χαρώ στο ελάχιστο. το βράδυ πεταγόμουν με πανικό. έψαξα μέσα μου να βρω την αιτία και αυτό που βρήκα ήταν η οικονομική κρίση. μετά από 2 μέρες απέβαλα. η αλήθεια είναι πως ηρέμησα, με έπιασαν βέβαια απίστευτες τύψεις για αυτά που αισθάνθηκα και σκέφτηκα. τί να πω με έχει επηρεάσει πολύ ψυχολογικά αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα.
 19. Κοριτσάκια, καμιά προσφορά σε πάνες κατά προτίμηση σε babylino υπάρχει? έχουμε ξεμείνει.
 20. Λοιπόν και στις 2 μου εγκυμοσύνες είχα πτώση. την πρώτη φορά στον ένατο. επειδή ήμουν πρωτάρα αγχώθηκα και έπειδή νόμιζα ότι δεν αισθανόμουν το παιδί, πήρα το γιατρό αμέσως τηλ και πήγα και με είδε.και στη δεύτερη στον 7, με αγκαλιά το γιο μου, στις 2 τη νύχτα. εκεί είχαμε πολλά αίματα γιατί χτύπησα στη βιβλιοθήκη και άνοιξαν χείλη και ένα τεράστιο καρούμπαλο στο κεφάλι. για το έμβρυο όμως δεν άγχώθηκα. όλα πήγαν καλά. η σημασία είναι ότιι δεν έπεσες με την κοιλιά. ηρέμησε, ξάπλωσε και φάε λίγη σοκολάτα για να δραστηριοποιηθεί το μωρό. αν όμως αγχώνεσαι κάτι που δεν είναι καλό στην κατάστασή σου, πήγαινε αμέσως στο γιατρό. πιστεύω πάντως πως όλα θα είναι καλα. με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!
 21. Ζουζού1982

  το χάνω το σπορακι μου?

  Σου προτείνω να πας σε ένα πραγματικά καλό γιατρό άμεσα για να μη βασανίζεσαι. Θα είναι καλύτερα και για σένα και για την εγκυμοσύνη σου!
 22. Σήμερα γεννήθηκε η κορούλα σου και δε θα είσαι χαρούμενη? το κοριτσάκι σου τα κατάφερε μια χαρά. σήμερα είναι η μέρα της και θα πρέπει να την χαρείτε όλοι μαζί. σαν σήμερα βγήκε στον έξω κόσμο και έγινες μαμά! να μην κλαις! μόνο το γεγονός ότι τα κατάφερε δε σου αρκεί για να χαρείς? να την χαίρεσαι και να της γιορτάσεις τα γενέθλιά της!
 23. Εγώ δεν τα έπλυνα σε κανένα από τα δύο. το θεωρώ υπερβολή. οκ δεν μπορούμε να τα έχουμε και αποστειρωμένα τα παιδιά. επιπλεόν δεν τα είχα στα χέρια μου τα ρούχα. αυτά βρίσκονται στη νονά. τί θα της έλεγα να τα πλύνει γιατί εγώ είμαι λίγο υστερική?
 24. Κορίτσια εγώ πήγα σήμερα το απόγευμα στο σκλαβενίτη του νέου κόσμο και πήρα babylino 2 πακέτα και 2 καρεκλάκια αφού έχω 2 παιδάκια.μ' αρεσαν πολύ τα καρεκλάκια. από ότι κατάλαβα πρέπει να είχαν απόθεμα. πήρα μάλιστα τηλ για να μην πάω άδικα. αξίζει τον κόπο.