Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις επεστρεψα,ειχα μαζι μου το mail αλλα δεν μου το ζητησαν πουθενα.Η κοπελα στο ταμείο απο μονη της με ειπε να παω στην υποδοχη για να παρω πισω τα χρηματα.Στην υποδοχη ολα καλα,μου δωσανε πισω τα λεφτα χωρις κανενα προβλημα.Πηγα στο carrefour μακεδονια θεσσαλονικη.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Μολις επεστρεψα,ειχα μαζι μου το mail αλλα δεν μου το ζητησαν πουθενα.Η κοπελα στο ταμείο απο μονη της με ειπε να παω στην υποδοχη για να παρω πισω τα χρηματα.Στην υποδοχη ολα καλα,μου δωσανε πισω τα λεφτα χωρις κανενα προβλημα.Πηγα στο carrefour μακεδονια θεσσαλονικη.

Άντε και σε καλή μεριά τα χρήματα που περίσσεψαν!!!!!!!:D

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Καλησπέρα, πέρασα από το Orchestra στην Τιτάνων στο Ελληνικό, έχουν τα ρουχαλάκια με 5 ευρώ πάλι. Αύριο είναι η τελευταία μέρα, λείπαμε διακοπές και δυστυχώς δεν πρόλαβα πολλά κομμάτια στο νουμεράκι μας, αλλά πήρα μεγαλύτερα (πολλά, παρασύρθηκα πάλι!) . Έχει και λίγια κομμάτια χειμωνιάτικα. Απλώς προσέξτε γιατί έχουν αρχίσει να βγάζουντα καινούρια τους, επομένως κάποια σημεία είναι με έκπτωση 30% και όχι με τα πέντε ευρώ. Τιμές καλύτερες από τα jumbo!

Διαφημίσεις

poukis πληρωσες στο ταμειο με το κουπονι και στην υποδοχη σου εδωσαν πισω το 50%?

Ακριβως ετσι,στο ταμειο τα κουπονια κ στην υποδοχη επιστροφη το 50%

Άντε και σε καλή μεριά τα χρήματα που περίσσεψαν!!!!!!!:D

Ευχαριστω!!! Εδω που τα λεμε δεν ειναι κ λιγα!! Πηρα 1 οικονομικη κ 2 μικρες κ εδωσα 10ευρω.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Εγω το πηραααα το μειλ χε χε

Μου το εστειλε η MUMSOFIA

θενκς κουκλιτσααααααααααα

Ισως παω μετα απο το πατρικο μου μια βολτα αν δεν εχει κοιμηθει το ταλιμπανακι στη διαδρομη!

Καλησπέρα, πέρασα από το Orchestra στην Τιτάνων στο Ελληνικό, έχουν τα ρουχαλάκια με 5 ευρώ πάλι. Αύριο είναι η τελευταία μέρα, λείπαμε διακοπές και δυστυχώς δεν πρόλαβα πολλά κομμάτια στο νουμεράκι μας, αλλά πήρα μεγαλύτερα (πολλά, παρασύρθηκα πάλι!) . Έχει και λίγια κομμάτια χειμωνιάτικα. Απλώς προσέξτε γιατί έχουν αρχίσει να βγάζουντα καινούρια τους, επομένως κάποια σημεία είναι με έκπτωση 30% και όχι με τα πέντε ευρώ. Τιμές καλύτερες από τα jumbo!

Ξέρεις αν ισχύει για όλα τα orchestra?

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

Λοιποοοοοοοοοοοον

Μιλησα με το Ορκεστρα στο Mega Outlet και μου ειπε οτι ειναι η 3η βδομαδα που τα εχουν με 5ευρώ το κομματι!!!! Εχει νουμερακια απο 2-3-4 χρονών για κοριτσάκι για χειμωνιατικα οχι πολλα αλλα εχει πολλα καλοκαιρινα! Εγω θα παω να παρω καλοκαιρινα για του χρονου!

Κικη........το ιδιο σκεφτομουνα...? Θες να περάσω να σε παρω να παμε στο αουτλετ χε χε??

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν είναι κακή ιδέα!!!!!!!!!Αλλά που να πιάσω τιμόνι τώρα στον 8ο μετά από 2 χρόνια σχεδόν και με το παιδάκι μου μέσα!!!!!!!Είμαι πολύ κακή οδηγός!!!!!!!!

Λες να το έχουν και στα orchestra της Πασσαλίδη?:rolleyes:

Djccp2.png

67KIp2.png

Λοιποοοοοοοοοοοον

Μιλησα με το Ορκεστρα στο Mega Outlet και μου ειπε οτι ειναι η 3η βδομαδα που τα εχουν με 5ευρώ το κομματι!!!! Εχει νουμερακια απο 2-3-4 χρονών για κοριτσάκι για χειμωνιατικα οχι πολλα αλλα εχει πολλα καλοκαιρινα! Εγω θα παω να παρω καλοκαιρινα για του χρονου!

Θα κάνω το απόγευμα βόλτα κι από Πασσαλίδη να δω μήπως.

Ή λες να ισχύει μόνο για outlet?

Djccp2.png

67KIp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...