Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσια,εχθες πηγα Βασιλοπουλο ,ειπα να δοκιμασω αυτε τις σουιμπαντς της Λιμπερο κ εδωσα κουπονια των 2,5 ευρω,ρωτησα δεν ηξερε κ η ταμιας ,ηταν λιγο διστακτικη ,τελικα το δοκιμασε κ περασαν απο το συστημα ,τελικη τιμη 74 λεπτά χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τουλαχιστον κ μουφα να ειναι πες οτι πεταξα 1,50 ευρω!!!!

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγα σημερα σκλαβενιτη και ειχε ακομα τις libero μιση τιμη.επισης ειχε και αυτες τις swimpants σχεδον μιση τιμη,ειχαν αρχικη τιμη 3,22 και εκαναν 1,50 εκπτωση δηλαδη τις πηρα 1,72.και πηρα 3 πακετα.

τατιανακι τους ρωτησα μεχρι ποτε θα εχουν εκπτωση και μου ειπαν οτι δεν ξερουν,δεν εχουν καποια ενημερωση.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

πηγα σημερα σκλαβενιτη και ειχε ακομα τις libero μιση τιμη.επισης ειχε και αυτες τις swimpants σχεδον μιση τιμη,ειχαν αρχικη τιμη 3,22 και εκαναν 1,50 εκπτωση δηλαδη τις πηρα 1,72.και πηρα 3 πακετα.

τατιανακι τους ρωτησα μεχρι ποτε θα εχουν εκπτωση και μου ειπαν οτι δεν ξερουν,δεν εχουν καποια ενημερωση.

πηγα κ εγω σκλαβενιτη τη Δευτερα, πηρα μπολικα ειχα κ κουπονακια των 5€, οποτε...

αλλα ρε γμτ δεν εχουν εδω swimpants στον Κηφισσο στο Σκλαβενιτη...κριμα..:-(:mad:

εμενα μου ειπαν τα κοριτσια οτι η προσφορα ληγει στισ 15, δηλαδη σημερα :(

6iY7p3.png?cAMNhNbb

καλησπέρα κοριτσια,εχθες πηγα Βασιλοπουλο ,ειπα να δοκιμασω αυτε τις σουιμπαντς της Λιμπερο κ εδωσα κουπονια των 2,5 ευρω,ρωτησα δεν ηξερε κ η ταμιας ,ηταν λιγο διστακτικη ,τελικα το δοκιμασε κ περασαν απο το συστημα ,τελικη τιμη 74 λεπτά χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τουλαχιστον κ μουφα να ειναι πες οτι πεταξα 1,50 ευρω!!!!

και εγώ το ιδιο έκανα στο Βασιλόπουλο

1gGKp3.png

Ξέρει καμία σας αν στον Μασούτη δέχονται τα κουπόνια;

Και στην προσφορά των Pampers που το 2ο το παίρνεις -40% θα δέχονται 2 κουπόνια ή 1;

Λογικά 2 δεν πρέπει να δέχονται;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, βλέποντας ότι όλες λίγο πολύ αντιμετωπίζουμε ένα "θεματάκι" με τα κουπόνια προτείνω να κάνουμε ομαδικά mail με παράπονα, αντί για μεμονωμένα. Έτσι θα φαίνεται ο όγκος των πελατών που είναι δυσαρεστημένοι και πιθανούς χαμένους πελάτες. Να'χουν το φόβο, λιγουλάκι... Ναι μεν οι περισσότερες απαντήσεις ήταν θετικές ως προς τα κουπόνια αλλά υπήρξαν και οι "..." καχύποπτοι (να το πω...) που υποστήριξαν ότι στο forum γράφει ο καθένας τα δικά του. Στην τελική τους τα πληρώνουμε, δε μας τα χαρίζουν. Φανταστείτε τι κέρδος έχουν που κάνουν προσφορές - 50%...

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Ξέρει καμία σας αν στον Μασούτη δέχονται τα κουπόνια;

Και στην προσφορά των Pampers που το 2ο το παίρνεις -40% θα δέχονται 2 κουπόνια ή 1;

Λογικά 2 δεν πρέπει να δέχονται;

Απο ποτε ειναι η προσφορα στα pampers του Μασουτη?

Καλημέρα κορίτσια, οσον αφορά τον Μασουτη δεχεται κανονικά τα κουπόνια οση και αν ειναι η έκπτωση , οπως και αν ειναι με κάρτα ή χωρίς! Το ξερω γιατι απο εκει ψωνίζω σχεδον καθε φορά.

Α επισης χτες πηγα Καρφουρ, ειχα μια δωροεπιταγη των 10ευρώ, και περνώντας απο τα παμπερς ειδα παλι το χαρτάκι για τις Λιμπερο -50% και παω στην ταμία και την ρωτάω και μου λεει ισχύει ακομα η έκπτωση και μου κλεινει το ματι......της λεω εισαι σιγουρη?

Και μου λεει ναι αφου πριν περασα καποια κουτια....!!! Παω και εγω και βλεπω ειχε αποοοοο ολα τα νουμερα ηταν φισκα η προβολή, πηρα δυο κουτάκια βρακάκια και ναι οντως μου αφαίρεσε το 50% .

Σας το λεω μηπως εχει και σημερα...ξεχασα να ρωτήσω εως ποτε!

καλημερα σας!!!ενα καλο νέο!!μολις γύρισα απο τον Μασούτη. πηγα να πάρω την προσφορα για τα babylino. παω να τα πάρω και βλέπω με μεγάλα γράμματα 50% εκπτωση τα babylino απο 17-19/06!!!! πήγα ρώτησα την υπεύθυνη και μου το επιβεβαίωσε!!! οπότε αύριο παμε να κάνουμε ντου ξανα!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!ενα καλο νέο!!μολις γύρισα απο τον Μασούτη. πηγα να πάρω την προσφορα για τα babylino. παω να τα πάρω και βλέπω με μεγάλα γράμματα 50% εκπτωση τα babylino απο 17-19/06!!!! πήγα ρώτησα την υπεύθυνη και μου το επιβεβαίωσε!!! οπότε αύριο παμε να κάνουμε ντου ξανα!!!

Τελεια η προσφορα αλλα δε θα επρεπε να τα αναρτησουν στο site τους γιατι δεν γραφει τιποτα ουτε για τα pampers ουτε για τα babylino εκτος αν δεν τα ειδα.

Ο μασουτης εχει ενα θεματακι με την ιστοσελιδα του δυστηχως....δεν ανανεώνεται τακτικα!

Επισης θα ήθελα δημοσια να ευχαριστήσω το μελος damosp που ήρθε απο την Ν.Ιωνια εως τα Μελισσια την Κυριακη..για να μου δώσει τα δυο θερμόμετρα που πηγε και αγορασε για μενα!!!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω Δαμιανε για τον κοπο σου!!!:D:D:D:D

Χτες στον Σκλαβενιτη στην Καλλιθεα ειχα θεμα. Πηρα 5 συσκευασιες Λιμπρο βρακακια - 5 ευρω και εδωσα κουπόνια. Μια χαρά το περασε το συστημα αλλα αλλου ήταν το πρόβλημα. Ηρθε η υπευθηνη και άρχισε να ουρλιάζει. Αφου εχουμε προσφορα μου ειπε δεν παιρνουμε κουπονια. Της ειπα ευγενικα οτι ηρθα και το πρωι και πηρα άλλα 3. Φωναζε σαν να την εσφαζαν. (Το καταστημα ειναι μικρουλι συνοικιακο)Της ειπα απλα οτ δεν θα ξαναψωνισω εκει και οτι θα πηγαινω στον καινουργιο Σκλαβενιτη στις Τζιτζιφιες (18 στρεματα). Μολις εκανα να φυγω μου ειπε αντε για τελευταια φορά πάρτα. Δεν μιλησα και τα πήρα. 2,90 το πακετο από 10,40. Δεν καταλαβα από την τσεπη της τα πληρώνει?

Διαφημίσεις

Μέχρι σήμερα ο Βασιλόπουλος έχει τις 2 εξάδες γάλατα neslac junior με 2,75 έκπτωση. Πήγα σήμερα, πήρα 2 εξάδες και δέχτηκαν και 2 κουπόνια του 1 ευρώ που είχα. Έτσι αντί για 10 ευρώ και κάτι πλήρωσα 5 ευρώ περίπου.

Ευχαριστώ, ασε που έχουμε καταντήσει να τρώμε ολόκληρο απόγευμα αν πάμε σε κανένα τεράστιο supermarket, έχει όμως και την πλάκα του, τρελαίνομαι εγώ προσωπικά.

Sorry πάλι ξέφυγα.

Δεν καταλαβα από την τσεπη της τα πληρώνει?

Τα κουπόνια εξαργυρώνονται από την εταιρεία ανεξάρτητα με την τιμή με την οποία πούλησε τις πάνες το σούπερ-μάρκετ. Είτε οι πάνες ήταν σε προσφορά είτε όχι, το κουπόνι θα πρέπει να ισχύσει. Από τη στιγμή που το σούπερ μάρκετ θα παρουσιάσει στην εταιρεία π.χ. 20 κουπόνια, θα λάβει το ποσό που αναγράφουν αυτά.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δημιουργούν θέμα με τα κουπόνια και τις μειωμένες τιμές... χαμένοι δεν βγαίνουν ούτως ή άλλως!

Κι εμένα στο Καρφούρ Χαλανδρίου πάντως δεν μου εξαργύρωσαν κουπόνια σε μέρα που είχε έκπτωση. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου, αλλά άμα σου λέει ο άλλος "αυτή είναι η πολιτική μας" τι να του πεις;;;;;

Κι εμένα στο Καρφούρ Χαλανδρίου πάντως δεν μου εξαργύρωσαν κουπόνια σε μέρα που είχε έκπτωση. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου, αλλά άμα σου λέει ο άλλος "αυτή είναι η πολιτική μας" τι να του πεις;;;;;

και εμενα ετσι μου ειπαν στο my market οτι ειναι η πολιτικη τους.και μετα που εστειλα μειλ στα κεντρικα μου ειπε ο κυριουλης να παρω τα κουπονακια μου και να παω να ψωνισω.....μην μασατε,την εχουμε βρει την ακρη και τον τροπο.και απο οτι εχω καταλαβει οταν βαζει ο μαρινοπουλος μιση τιμη βαζει και ο σκλαβενιτης.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Μην μασατε!!! Τα κουπονια ειναι "επιστρεφομενης αξιας" απο τις εταιριες που μας τα διαθετουν!!!! Δεν μας κανουν καμμια εκπτωση αυτοι γιατι τα λεφτα τους τα περνουν απο τις εταιριες! Ξεκινηστε να φωναζουμε ολες και θα δεις για ποτε θα αλλαξουν τα πραγματα κα οι πολιτικες τους!!!!

7ytop2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...