Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδα στο βεροπουλο αλλα εχει προσφορα το 6 κ το 7 ,εμεις φοραμε 4,κ πανα βρακακι δεν πειραζει,που ομως?

-30% στο ατλαντικ και -40% στον βεροπουλο.

υ.γ α μονο και 6 και 7?σορυ δεν διαβασα καλα το μηνυμα σου.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

παλι φθηνα ειναι!!!

Πήγα στον Καπετάνιο , αλλα δεν μου πολυάρεσε πάνω μου (δεν αφηνε ολη την θηλη μετα το ξεκούμπωμα) και τελικά ξαναπήρα απο το ΛΗΤΩ . Και κάποια που είχα πάρει απο το h&m ούτε και αυτά με βολέψανε γιατι είναι 3/4 και δεν αγκαλιάζουν καλά το στήθος , αλλα το ''κόβουν'' .

Εχω δώσει πενηντάρια ........ Μακάρι να έβρισκα κάπου φθηνότερα !

JJBjp3.png

Την επόμενη εβδομάδα, δε θυμάμαι ακριβώς ποιες μέρες, νομίζω 3-4 του μήνα, θα βγάλει ο Μασούτης προσφορά τα παμπερς -20% με την κάρτα.

σε εμενα πριν απο λίγο μου ειπε η ταμίας -30% απο δευτέρα στα pampers (στο μασουτη)

Πήγα στον Καπετάνιο , αλλα δεν μου πολυάρεσε πάνω μου (δεν αφηνε ολη την θηλη μετα το ξεκούμπωμα) και τελικά ξαναπήρα απο το ΛΗΤΩ . Και κάποια που είχα πάρει απο το h&m ούτε και αυτά με βολέψανε γιατι είναι 3/4 και δεν αγκαλιάζουν καλά το στήθος , αλλα το ''κόβουν'' .

κι εγω για να γλιτωσω τα πενηνταρια λεω να παραγγειλω απο το internet τελικα....

μου εδωσαν ενα σαιτ που εχει και φτηνα και ακριβα....

και δεν εχει και εξοδα αποστολης.....

η κοπελα που εχει παραγγειλει οταν παραλαβει θα μου στειλει μυν για λεπτομερειες...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια κ απο μενα.τυχαια επεσε το ματι μου στα post σας.

εγω τα πιο ωραια σουτιεν θηλασμου κ αυτα που με βολεψαν πιο πολυ ειναι απο τα Μothercare.

50 ευρω τα 2 κ εχει κ χρωματακια:-D

qvx1p3.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

σε εμενα πριν απο λίγο μου ειπε η ταμίας -30% απο δευτέρα στα pampers (στο μασουτη)

Μόνο στα pampers ή σε όλες τις πάνες; Σου διευκρίνησε;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

εγω δεν εχω πολυ μεγαλο στηθος 80 και δεν θελω να αγκαλιαζει και ολο το στηθος, ειδηκα τωρα το καλοκαιρι!θαλω κατι πιο μικρο ισως 3/4 αλλα δυσκολο να βρεις!

απλα δεν τολμω να παω σε αυτο της περιοχης μου... ειναι ενα , ακριβο και φυσικα δεν εχει ποικιλια ασε που μετα παο 2+ χρ με κοιτουν παραξενα..νομιζοντας οτι τα ξερουν ολα!

δυστυχως ειναι ολα μακρια παο εμενα xvriw metaforiko kei me thn mikrh δυσκολο!

ειχα παρει περυσι νιμιζω τετοια εποχη..απο τα λιντλ 9 ευρω αν θυμαμαι το ενα ειχα προλαβει 3 ακομα τα εχω αλλα ποσο να αντεξουν και εκεινα!

φετος δεν εχιε βγαλει καθολου!

πολυ καλη ιδεα μονο που δεν τα εχουν χωρισμενα ανα παριοχη και ζαλιστηκα.....

χαχαχαχα και γω το ιδιο επαθα και λεω σιγα μη κατσω να τα διαβασω και να ξεχωρισω ποια ειναι κοντα ....αλλα :eek: δες λιγο εκει που λεει "Τα μέλη της Συμμαχίας και οι προσφορές τους και μετα απο διπλα λεει (Αναζήτηση βάση περιοχής) πατα εκει και επελεξε μετα τη περιοχη σου ;););)

κι εγω για να γλιτωσω τα πενηνταρια λεω να παραγγειλω απο το internet τελικα....

μου εδωσαν ενα σαιτ που εχει και φτηνα και ακριβα....

και δεν εχει και εξοδα αποστολης.....

η κοπελα που εχει παραγγειλει οταν παραλαβει θα μου στειλει μυν για λεπτομερειες...

Ποιο σαιτ ?

Annie θα κοιτάξω και στο mothercare, thanks .

Α, επίσης ο Καπετάνιος είχε μονο cup B .

JJBjp3.png

χαχαχαχα και γω το ιδιο επαθα και λεω σιγα μη κατσω να τα διαβασω και να ξεχωρισω ποια ειναι κοντα ....αλλα :eek: δες λιγο εκει που λεει "Τα μέλη της Συμμαχίας και οι προσφορές τους και μετα απο διπλα λεει (Αναζήτηση βάση περιοχής) πατα εκει και επελεξε μετα τη περιοχη σου ;););)

χα χα ουτε που το ειδα αυτ και εγω σαν βλητο καθησα και τα διαβασα ολα!!!!!!!!δεν ειμαι και ξανθια να'χω δικαιολογια χα χα

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...