Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα πάω στα Carrefour αν είναι για φανελάκια .. είναι καλά ? έχει ψωνίσει κανένας

Eγω παιρνω τα εσωρουχακια-φορμακια του carrefour (τa 6 εχουν γυρω στα 8 ευρω) και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη. Ειναι πολυ απαλά και αφρατα και παρα πολυ ελαστικα. Δεν κουραζω καθολου το μωρο για να τα βαλω και να τα βγαλω. Στο πλυσιμο δεν εχουν αλλοιωθει καθολου μεχρι στιγμης. Μονο που παιρνω παντα μεγαλυτερο νουμερο γιατι εχουν στενη φορμα.

Διαφημίσεις

Πριν καμιά εβδομάδα πήγα στα carrefour στη Γλυφάδα για να πάρω φορμάκια (εσωρουχάκια) ΤΕΧ για τη μπουμπού σε μεγαλύτερο μέγεθος (τα οποία είχα ξαναπάρει και πριν κάποιους μήνες σε μικρότερο μέγεθος). Απογοητεύτηκα γιατί δεν είχε κανένα από τα άνετα και απαλά εσώρουχα που είχα πάρει. Είχε μόνο φορμάκια disney με πλαστικές φιγούρες και πολύ πιο ακριβά. Αξίζει να κοιτάξω σε άλλο carrefour, τα φέρνουν ακόμη ή θα χάσω το χρόνο μου; Έχει πάρει καμιά κοπέλα πρόσφατα;

Καλυτερα μπειτε σε αυτο

γιατι εχει οοοοοολα τα καταστηματα σε ολη την ελλάδα που προσφέρουν εκπτωση σε ανέργους με κάρτα οαεδ κτλπ

http://help.in.gr/symmaxia/

εγω θα το χρησιμοποιήσω απο 16 Ιουνιου.....

Εχει κανει καμμια μανουλα χρηση αυτης της εκπτωσης?

Αν ναι πας απλα με την καρτουλα σου και την ταυτοτητα σου?

Η' χρειαζεται και τιποτ'αλλο?

Διαφημίσεις

Εμείς προσπαθήσαμε από τα carrefour, και λέω προσπαθήσαμε διότι απαιτεί μια διαδικασία, στην υποδοχή με την κάρτα πάντα ανεργίας ή πολυτέκνων.

Δίδεται η εντολή στα κεντρικά κι αναμένεται η αποδοχή σε λίγες ημέρες.

Προσοχή η έκπτωση μόνο στα προϊόντα της εταιρίας

Καλησπέρα κορίτσια! Μετά την πολύ πετυχημένη λίστα με τα καταστήματα στο ιντερνετ προτείνω να δημιουργήσουμε μια λίστα με προσφορές που κατά καιρούς έχουν καταστήματα (όχι ιντερνετικά) για να ενημερωνόμαστε όλες/οι εύκολα μέσα από το φόρουμ. Ελπίζω να σας αρέσει ως ιδέα!

Ξεκινώ με δύο προσφορές που τρέχουν τώρα και όποια κοπέλα γνωρίζει κάτι ας συμπληρώνει.

5054526de0.png[/url]

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΥΔΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΦΤΗΝΑ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ (15-20 ΕΥΡΩ) ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!

RB08p3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΥΔΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΦΤΗΝΑ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ (15-20 ΕΥΡΩ) ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!

Δες σε αυτό το θέμα οι κοπέλες βρίσκουν πολλές οικονομικές λύσεις για αγορές μέσω ιντερνετ και όχι μόνο...

Μπορείς να τις ρωτήσεις κι όλας!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31159&page=171

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

sofaki

μπορεις να το τσεκαρεις;;;;;

για να μη τρεχω τσαμπα....

ευχαριστω........

οχι εκανα λαθος.το ατλαντικ τις εχει -30% και ο βεροπουλος -40%

http://prosfores-fylladia.gr/2010/05/veropoulos-18-05-2010/#more-1263

Kht7p2.png

3iVPp3.png

το εχω ξαναγραψει....γειτονισσα

Τιτανων, μετα το Πρακτικερ και Μαδερκερ, απεναντι απο Ορκεστρα ακριβως

Κιντ Λαντ - υπογειο - στοκ πηγαινε και ψωνισε

kKZUp2.png

το εχω ξαναγραψει....γειτονισσα

Τιτανων, μετα το Πρακτικερ και Μαδερκερ, απεναντι απο Ορκεστρα ακριβως

Κιντ Λαντ - υπογειο - στοκ πηγαινε και ψωνισε

στη τιτανων που ειναι και το στοκ του ΗΡΑ;;;;

η καταλαβα αλλα ντ' αλλα;;;

εχει κι αλλα στοκ εκει;;;;;

για πες...........

Guest