Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και γω εχω απο τα μπειμπιλινο μια κρεμαστρα με 4 κουτακια πανω.δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο πραγμα.εγω το πηρα περυσι απο βεροπουλο με τα μπειμπιλινο.λοιπον εγω λεω να χτυπησω σημερα μια προσφορα στο βεροπουλο.δωρο ενα σερβιτσιο 18 τεμ(μαλλον θα το χαρισω στη μανα μου)με αγορες:η 1 αριελ 66 μεζουρες η 1 φερυ για το πλυντηριο 40 μεζουρες.αυτα ειναι η α ομαβα.β ομαδα:η 1 ταιντ υγρο πληντυριου η 1 ατσε η 1 αβα για τα πιατα η 1 φερυ η 1 φορτε σπρει η 1 φορτε για το πατωμα η 1 ρολι η 1 σουιφερ.με 1 προιον απο την α ομαδα και 1 απο τη β παιρνεις το σερβιτσιο.αν προλαβεις ...

λοιπον η ραφιερα ειναι μια χαρα, ξυλινη σε μπλε χρωματα με παιδικα σχεδια απεξω

Ειναι εδαφους οχι κρεμαστη στο υψος του παιδιου

εχει 2 σειρες με βεργες που ακουμπας 4 καθαλακια σε πορτοκαλι και μπλε χρωμα και μπορεις να βαλεις μικρο πραγματακια και ενα ραφακι απο πανω σε πορτοκαλι οπου ακουμπας παλι κατι αλλο. Δεν ειναι ουτε μικρη αλλα ουτε και μεγαλη, παντως ειναι πολυ ομορφη.

Βεβαια αυριο προβλεπω ναχω μια τεραστια φουσκαλα στο μεγαλο δαχτυλο απο την προσπαθεια μου με τις βιδες! μια δε καταφερα, θα αναλαβει ο παπους για αυτην!

kKZUp2.png

Ενημερωτικά τα δωράκια που δίνει η Βabylino που είναι ξύλινα εισάγονται από Κίνα.Ειχα πάρει πριν 2 μήνες τηλέφωνο στην εταιιρεία και τους ρώτησα.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα θελω να πω κατι πηγα σημερα στα CARREFOUR για να παρω pampers κ η πωλητρια μου ειπε οτι η εταιρεια εχει καθε μερα -20% εκπτωση κι αναρωτιεμαι τωρα μηπως ειναι παγιδα οταν λενε ελατε στα CARREFOUR μονο σημερα εχει εκπτωση στα pampers???? Αφου ετσι κι αλλιως ειναι παντα -20%.....

Κοριτσια καλησπερα θελω να πω κατι πηγα σημερα στα CARREFOUR για να παρω pampers κ η πωλητρια μου ειπε οτι η εταιρεια εχει καθε μερα -20% εκπτωση κι αναρωτιεμαι τωρα μηπως ειναι παγιδα οταν λενε ελατε στα CARREFOUR μονο σημερα εχει εκπτωση στα pampers???? Αφου ετσι κι αλλιως ειναι παντα -20%.....

αληθεια δεν το ηξερα,πανω στις πανες μηπως εχει το -2που λεει??μονο στα καρφουρ ισχυει αυτο??

Δεν νομιζω βρε κοριτσια!

Εγω ψωνιζω συνεχεια απο'κει και δεν μου εχει τυχει!!!

Χθες και σημερα παντως εχει -20% γαλατα και καφεδες

και για ολη την εβδομαδα -30% ολα τα χαρτικα.

Διαφημίσεις

Και εγώ από τις 5 φορές που πάω σουπερ οι 4 είναι στα Καρφουρ και ποτέ δεν είδα αυτό να ισχύει μα ποτέ!! Εκτός αν εννοεί οτι έχει σχεδόν πάντα τα στίκερ -4? και -4,5? από τις άλλες μάρκες!!

πηγα σημερα και πηρα παμπερς στον μαρινοπουλο κι εχει 20% εκπτωση εως τις 27-6 νομιζω!το εχει ξανακανει κι αλλη φορα.εγω πηγα ομως με κουπονια και το ενα δεν το περνουσε και δεν καταλαβα και τον λογο!

Μου συνεβει κ εμενα αυτο να μην περναει το ενα κουπονι απο τα δυο το οποιο ειναι ιδιο με το αλλο μαλλον καποιο λαθος θα κανει η εταιρια στην εκτυπωση, το εδινα μετα κ σε αλλα σουπερ μαρκετ αλλα δεν περνουσε πουθενα!

πηγα σημερα και πηρα παμπερς στον μαρινοπουλο κι εχει 20% εκπτωση εως τις 27-6 νομιζω!το εχει ξανακανει κι αλλη φορα.εγω πηγα ομως με κουπονια και το ενα δεν το περνουσε και δεν καταλαβα και τον λογο!

χρειάζεται κάρτα ο μαρινόπουλος?

οι προσφορες ειναι μονο για δυο μερες,για τα συγκεκριμενα 2ημερα που διαφημιζουν τα καρφουρ.η προωθητρια σιγουρα εκανε καποιο λαθος ή απλα ηθελε να πουλησει και τις υπολοιπες μερες.οσο για τα κουπονια που δεν περνουσαν ειχαν λαθος barcode και δεν μπορουσε να το σκαναρει η ταμιας.παντως συμφερει με αυτο το -20% και κριμα που δεν ισχυει και στα μωρομαντηλα.

οσο για την καρτα των καρφουρ μαρινοπουλος την βγαζεις ΔΩΡΕΑΝ στην υποδοχη των καταστηματων μονο με τα στοιχεια σου.

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗς ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ.εγω εχω μεινει πισω αλλα εχω πολυ δουλεια αυτες τις μερες.αυτα παθαινει κανεις το καλοκαιρι οταν δουλευει σε τουριστικο γραφειο.

Ζητώ συγνώμμη που ανοίγω θέμα που σχετίζεται με καταναλωτισμό :), αλλά θα μπορούσε όποια κοπέλα το πάρει είδηση να με ενημερώσει όποτε το Χόντος και τα λοιπά καταστήματα καλυντικών κάνουν την επιπλέον έκπτωση του 30%;

Ζητώ συγνώμμη που ανοίγω θέμα που σχετίζεται με καταναλωτισμό :), αλλά θα μπορούσε όποια κοπέλα το πάρει είδηση να με ενημερώσει όποτε το Χόντος και τα λοιπά καταστήματα καλυντικών κάνουν την επιπλέον έκπτωση του 30%;

Εγώ πήγα εχτες και είχαν 30% σε πολλά είδη..σε ορισμένες κολόνιες έχουν 25%, εγώ πήρα Burberrys...

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Μηπως γνωριζουμε μεχρι ποτε θα ισχυει αυτη η εκπτωση;;

Εγω ρώτησα τη κοπέλα στα Χόντος και μου είπε ότι μόλις μπήκανε αυτές οι προσφορές και μάλλον θα κρατήσουν λιγάκι..μέχρι πότε ακριβώς δεν ξέρει....

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Πηρα...απανταει μια με υφος τι μου κανεις τωρα και με διακοπτεις απο το μανικιουρ

-ΗοndosCenterHρακλειου Παρακαλω

-Καλημερα ακουσα οτι εχουν εκπτωση τα επωνυμα καλυντικα

-Ναι......

-Θα ηταν ευκολο να μου πειτε μεχρι ποτε θα ειναι η εκπτωση αυτη;;

-Δεν γνωριζω(και με υφος βαρυ κι ασηκωτο

-Θα ειναι μεχρι το Σαββατο;

-Μπορει τι να σας πω;

-Και τι εκπτωση ειναι;

-25%,30% δεν θυμαμαι

-Ευχαριστω πολυ

-.......τουτ τουτ τουτ.....(λες να επεσε η γραμμη; )

4

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...