Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

υπαρχει τροπος αλλα ειναι λιιιιιιιιγο πολυπλοκος και προυποθετει να εχεις καποιον γνωστο στην αγγλια.υπαρχει ενα κουριερ που χρεωνει για 10 κιλα 22 λιρες μεταφορικα για ελλαδα.τα στελνεις στην διευθυνση του φιλου/γνωστου και ειδοποιεις την κουριερ να παει να παραλαβει απο το σπιτι του....

Σε παρακαλώ μηπως ξερεις ή μπορείς να μαθεις ποια εταιρια courrier είναι;

Σ'ευχαριστω εκ των προτερων.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε παρακαλώ μηπως ξερεις ή μπορείς να μαθεις ποια εταιρια courrier είναι;

Σ'ευχαριστω εκ των προτερων.

μπαινεις εδω και επιλεγεις ποια κουριερ θελεις.....

http://www.parcel2go.com/

οι τιμες ειναι χωρις φπα,υπολογισε 17,5%.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κοριτσούδι μου!!! :)

Το ξέρω αλλά όπως στο 4 και 4+ ΔΕΝ υπάρχει διαφορά έτσι και στο 5 με 5+ ΔΕΝ θα υπάρχει καμία γι'αυτό απογοητεύομαι.... :(

Τι θα του βάλω του παιδιού μου μετά οεο??????

Να σου απαντήσω γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα και το γύρισα στα Libero που πηγαίνουν μέχρι το 7. Εμείς φοράμε το 6 τώρα οπότε έχουμε και περιθώριο.

932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ο Σκλαβενιτης έχει -9ευρώ τα μεγάλα libero και τα μικρά από -1 ευρώ ως -3,20 ευρώ ανάλογα με το νουμερο.

Επιβεβαιώνω και εγώ .Τα είδα σήμερα που πήγα στο Σκλαβενίτη Αλίμου(αυτός κοντά στη Λ.Βουλιαγμένης που είναι μαζί με το Media Markt)

παω χτες βασιλοπουλο το πρωι αδειο το ραφι..παω μετα τη δουλεια ειχε το νο 5

2 πακετα και το 7 τρια..

εγω ηθελα το 6 επειδη το 7 ειχε πολυ λιγα κομματια μεσα

παω σημερα αδειο το ραφι..παλι..αι σιχτιρ με το σταγονομετρο τα φερνουν?

τελικα δεν μπορεσα να παρω..κριμα γιατι παρελαβα ενα κουπονι 2,5 ευρω σημερα απο μια κοπελα...

θα αναμενω....ισως ξαναβγει τιποτα της προκοπης

Έστειλα μια ερώτηση στο Ατλάντικ μέσω της ιστοσελίδας τους και μου είπαν ότι αν θέλω μπορούν να με ενημερώνουν για τις προσφορές που έχουν στα σουπερ μάρκετ Ατλάντικ & Ατλάντικ-Αριστα με e-mail και είναι εξτρά προσφορές από αυτές του φυλλαδίου τους που είναι στην ιστοσελίδα.

Αν θέλετε μπορείτε κι εσείς να το ζητήσετε μέσω της ιστοσελίδας τους.

Αλλά δυστυχώς εμείς δεν έχουμε Ατλάντικ εδώ.:twisted:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Για τις αγορές μέσω internet υπάρχει σχετικό θέμα. Μην τα ανακατεύουμε...

Ξαναγυρισα λίγο στον τίτλο του thread γιατί προς στιγμήν νόμιζα ότι έγραφα αλλού. Τα courrier που παραδίδουν με χαμηλές τιμές στην Ελλάδα θεώρησα ότι ταιριάζουν γάντι στο θέμα "ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ". Μετά από 30 posts σχετικα με το αν οι libero ειναι μικρότερες από τις pampers (που παρεμπιπτόντως το βρηκα ιδιαιτέρως χρήσιμο, γιατι κι'εγω ειχα την ιδια απορία κι'ας ειναι σε άσχετο thread) εξεπλάγην που κάνατε αυτό το σχόλιο. Τέλος πάντων, προφανώς ως moderator κάτι θα ξέρετε παραπάνω. Ζητώ συγνώμη λοιπόν που ήμουν εκτός θέματος. :(

Καλό μήνα & καλή καρδιά.

Διαφημίσεις

Δεν είμαι moderator φίλη μου και δεν με ενόχλησε που γράφατε εδώ για θέματα αγορών μέσω internet. Το είπα για να βοηθηθείτε καθώς στο θέμα που σας παρέπεμψα υπάρχουν άπειρες λύσεις και συμβουλές.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλημερα κοριτσια να ρωτησω αν καποια πηρε απο το atlantic libero με δωρο τα μωρο μανρτηλα και 20% αν δεχτηκαν τα κουπονια γιατι εμενα μου ειπαν η τα κουπονια θα παρουν η τα μωρομαντηλα γιατι δεν το δεχετε το συστημα!!!!!

Ετσι εδωσα το κουπονι 5 € μου εκαναν και 20% αλλα δεν μου εδωσαν τα μωρομαντηλα

9newp3.png8dIOp3.png

λενε ψεματα!καιμμε να χτες πηγαν να μου κανουν κουτσουκελα με το κουπονι babylino

αλλα τους κανονισα και το συστημα μια χαρα το δεχεται..μπες στο σαιτ και στειλε μηνυμα να το δουνε τα κεντρικα..εγω οτι πω αμεσως με παιρνουν τηλ

λενε ψεματα!καιμμε να χτες πηγαν να μου κανουν κουτσουκελα με το κουπονι babylino

αλλα τους κανονισα και το συστημα μια χαρα το δεχεται..μπες στο σαιτ και στειλε μηνυμα να το δουνε τα κεντρικα..εγω οτι πω αμεσως με παιρνουν τηλ

Μολις τωρα αυτο εκανα για να δουμε!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Κοριτσια καλημερα,εχθες το βραδυ ειδα στην τηλεοραση διαφημηση του ΑΒ και εδειχνε τις πανες newbaby(Pambers για νεογενητα) αλλα τα τέκνα μου ειχαν το τηλεκοντρολ και το αλλαξαν

Μπηκα στο site τους αλλα δεν αναφερει κατι

Καποια κοπελα που να την ειδε,να μας πει τι προσφορα ειχε....

4

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα,εχθες το βραδυ ειδα στην τηλεοραση διαφημηση του ΑΒ και εδειχνε τις πανες newbaby(Pambers για νεογενητα) αλλα τα τέκνα μου ειχαν το τηλεκοντρολ και το αλλαξαν

Μπηκα στο site τους αλλα δεν αναφερει κατι

Καποια κοπελα που να την ειδε,να μας πει τι προσφορα ειχε....

Αν δεν κάνω λάθος έλεγε για 50% σε όλες τις πάμπερς! Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά αυτό κατάλαβα...

stellitsa οχι δεν τις εχει τις προσφορες 'φθηνοπολη' στο σαιτ.καλα αν βαλουν pampers μιση τιμη η λεξη πανικος θα ειναι πολυ μικρη για να το περιγραψει.....εχουν να αδειασουν πολλαααααααααααααααα ραφια!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Όποια δει την διαφήμιση ας μας πει.

Φορτώσαμε libero, ας φορτώσουμε και pampers!!!

Σειρά έχουν τα babylino!!! :-P:-P:-P

Ευτυχώς που στην μικρή μου ταιριάζουν όλα και δεν συγκαίεται...;)

Άντε και καλά ψώνια!:-P:-P:-P:-P:-P

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...